بچه ها کسی ميتونه به من کمک کنه که به صورت گرافيکی يا ماکت دروغو راستو نشون بدم جوری که هر کسی که نگاش ميکنه بفهمه اين دروغو راست
شما دو تا هرم یا مخروط بساز ، یکیش رو از قاعده روی زمین بذار ، میشه راست ، یکیش و از راس بذار میشه دروغ

بچه ها کسی ميتونه به من کمک کنه که به صورت گرافيکی يا ماکت دروغو راستو نشون بدم جوری که هر کسی که نگاش ميکنه بفهمه اين دروغو راست
فکر کنم بتونه بهتون کمک کنه :سلام
لطفا در مورد طراحی خوابگاه و جایگاه امداد و نجات بین جاده ای مطلب برام بزارین.
در ضمن می خواستم با استفاده از 5 تا مکعب تداوم بصری رو نشون بدم در این باره کمک کنید ممنون میشم.فقط خیلی واجب و ضروریه لطفا اگر ممکنه زودتر مطالب رو بزارین
مرسی![]()
سلام.شما نظر بديد كه چگونه شروع كنيم.
فقط واسه من خيلي مهمه كه بدونم اين قانون 40-60 كه ميگي چرا بايد 60درصد توي ضلع شمالي قطعه باشه و نه جنوبي بالاخره يه دليلي بايد داشته باشه ...![]()
سلام به همه ی دوستان و همکارای گلسلام.در مورد كاتالوگ كه من تا دلتون بخواد دارم..اگر شما حتما قصد اين كار را داريد بگيد تا شروع كنيم.از دوستان ديگه هم كساني كه مايل هست كه در اين زمينه همكاري كنن بيان و نظر خودشون را بگن.
سلامsalam man ye tahghigh rajebe karborde riyaziyat va amar dar memari dashtam ke khili ham ajale daram vali hichkas komaki be man nakard!!!!!!!
khodam to internet gashtam vali matlabe jalebi peyda nakardam
khaheshan ketabi be man moarefi konid ke rajebe in mozo bashe !!!
faghat sariiiiiiii
khili mer30
سلام
چرا هیچکس به من جواب نمیده.تو رو خدا اگه وقت دارید من رو هم کمک کنید
خیلی ممنون میشم.
land base clasification systemسلام.....اینجا کسی درباره مدل lbcs چیزی می دونه ؟!!
می دونید چه جوری با استفاده از این مدل کاربری های مختلط رو می شه رو نقشه نشون داد ؟!!!! (خیلی فوریههههههههههههههه)![]()
مي توني مكعبا تو مثل پله روي هم بزاري...بچه ها کسی ميدونه اگه بخوام پوياي و با چنتا مکعب نشون بدم چی کار بايد بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معماری اسلامی
سلام ، یه سوال دارمکسی میدونه خانه کعبه چرا به صورت مکعب ساخته شده در صورتی که اگر کره یا به صورت منحنی بود برای طواف اسانتر بود
![]()
سلام
من داداش کوچیکم ارشد ریاضی محض میخونه . . .
فقط الان رشت نیست و باید یه کم وقت بدین . . .
اگه چند روز دقت بدین ازش میپرسم و بهتون میگم . . .
ولی باز شما پیش ر بگیرین...
سلام.خيلي خوبه
انگيزه بالا يكي از عوامل موفقيت هست.
هر تصميمي كه بگيريد منم هستم.
سلام من دارم کارای ثبت شرکت دکوراسیون داخلی رو می کنم قبلا تو 1 شرکت بودم که از اونجا برای مصالح حمایت میشیم.سلام به مهندسین عزیز و محترم
کار خوبی می کنید....
من طراح یک شرکت طراحی دکوراسیون و معماری داخلی در اصفهان هستم....
*** ببینید قدم اول اینه که حداقل برای مدتی توی بازار کار و توی یک شرکت کار کنید تا از روند کار باخبر بشید...
*** باید طراحی و ترسیمات 3 بعدی تونو قوی کنید.....
*** کسی که اقدام به تآسیس یک شرکت طراحی دکوراسیون می کنه باید از زبان چرب و نرمی برخوردار باشه که به قوله بتونه مخ کارفرما رو بزنه و کار رو بگیره .....( این خصوصیات رو باید مدیریت فروش شرکت داشته باشه )
*** کسی که شرکت میزنه باید با تمام وسایلی که به کار میبره از سازه ای تا تزئینی رو بشناسه ....
*** افراد یک شرکت باید بتوانند با تمامی وسایل کار کنند و باید بتوانند نقشه اجرایی رو بخوانند....
*** بازاریابی از اصول مهم دیگه راه اندازی شرکت هستش....
*** همانطور که عرض کردم افراد باید بتونن نقشه رو بخوانند و اجرا کنند ....و حتی برای مدیران هم صدق میکنه که در کنار طراحی بتونن اجرا کنند و طرز گرفتن وسایل در دست رو یاد بگیرند....چون برای اول راه ما نمیتونیم که نیروی زیادی رو جذب کنیم و به اونها حقوق بدیم......
باز هم اگه موردی بود حتمآ در خدمتتون هستم
موفق باشید
منم هستم.اما شماها شرایطتون چطوریه؟سرکار میرین یا نه؟کی و کجا فارغ التحصیل شدین؟کدوم شهر زندگی میکنین و ......؟
من به هرکدوم از دوستام که گفتم اولش به به چه چه کرد ولی دیگه ازش خبری نشد.اینه که اومدم از بچه های باشگاه مهندسان کمک بگیرم.![]()
ميشه در مورد ثبت شركت بيشتر توضيح بدين شرايطش چه جوريه؟سلام من دارم کارای ثبت شرکت دکوراسیون داخلی رو می کنم قبلا تو 1 شرکت بودم که از اونجا برای مصالح حمایت میشیم.
بازاریابم داریم اما من تا حالا کار اجرا نکردم.
اما تو زاهدان 3تا شرکت دکوراسیون داخلی بیبشتر نیست که اونم تازه شروع بکار کردن.
امیدوارم همتون موفق باشین
maxerعزیز از شمام ممنون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |