سلام بچه ها من واقعا به کمکتون احتیاج دارم استاد مقدماتمون گفته در مورد ظلم و عدالتو معماری تحقیق کنید تازه عکسم بیارین ولی من تو کتابخونه یا گوگل میگردم هیچی در موردش نیست کمکم کنید

سلام بچه ها من واقعا به کمکتون احتیاج دارم استاد مقدماتمون گفته در مورد ظلم و عدالتو معماری تحقیق کنید تازه عکسم بیارین ولی من تو کتابخونه یا گوگل میگردم هیچی در موردش نیست کمکم کنید![]()
سلامسلام ببخشيد من يه سوال دارم
اين ترم روستا برداشتم ولي نمي دونم چه جور درسيه اگه ميشه واسم توضيح بديد. مرسي
سلام دوستان
من تازه كارم شايد اين سوالي كه دارم خيلي ساده باشه چون من هنوز وارد كار اجرايي نشدم
در مورد درك جزتيات سقف در شكل زير دچار مشكل شدم ميشه دوستان يكمي درباره آن توضيح بديد نمي تونم تصور صحيحي از اين شكل داشته باشم دقيقا اين چيه؟ كجا بكار ميره؟ (با فلش سفيد نشون دادم) عكس واقعي از اين قسمت ميشه پيدا كرد؟ براي جستجوي عكس در اين مورد چه كلمه اي را بايد جستجو كرد؟
يا علي و از لفطتون خيلي ممنونم
![]()
سلام دوست عزیزسلام
می خواستم اگه کسی در مورد مدیریت تشکیلات کارگاهی اطلاعاتی داره برام توضیح بده توی کاردانی به کارشناسی اگه پروژه ایم دارین اگه لطف کنین برام بزارین چون این ترم 19 واحد برداشتم و خیلی میترسم
اگه درس سنگینیه برم حذف کنم؟مرسی
سلام.نمیدونستم چطوری میشه یه پیام کلی گذاشت مزاحم شما شدم.من دنبال چند تا مقاله راجع به انعطاف پذیری در معماری و ایدئو کانسپت و بعد چهارم در فضای معماری میگردم.اگه سایت هم باشه ممنون میشم.اگه یه کمک کوچیک بکنین ممنون میشم.بهش میگن قلاب یا سنجاقکی نمونه ای توی عکسها ازش پیدا نکردم، معمولاً در کنار خاموت بندی ازش استفاده می کنند ولی اینجا چون فقط دو تا میلگرد داریم احتمالاً ازش استفاده شده!!! اگه چیز بیشتری پیدا کردم میذارم حتمااً![]()
سلام عزیزم.............سلام دوستان
من طراحی فنی دارم و خودتون میدونید که باید نقشه تمرین 2 معماری رو روش کار بشه ،
دروغ نگم بهتون پروزم خوبی نیست واسه کار کردن، یه نقشه خوب مناسب واسه اینکار اگه دارین بهم بدین، اگه سقفی باشه 2-3 سقف،
یه پروژه متره شده هم اگه دارید لطف کنید ، واسه اصول سرپرستی میخوام
اگه بابت اینها پولی هم بخواین بگید چقدر میشه تا جور کنم
سلام.نمیدونستم چطوری میشه یه پیام کلی گذاشت مزاحم شما شدم.من دنبال چند تا مقاله راجع به انعطاف پذیری در معماری و ایدئو کانسپت و بعد چهارم در فضای معماری میگردم.اگه سایت هم باشه ممنون میشم.اگه یه کمک کوچیک بکنین ممنون میشم.
سلامسلام دوستان
من تازه كارم شايد اين سوالي كه دارم خيلي ساده باشه چون من هنوز وارد كار اجرايي نشدم
در مورد درك جزتيات سقف در شكل زير دچار مشكل شدم ميشه دوستان يكمي درباره آن توضيح بديد نمي تونم تصور صحيحي از اين شكل داشته باشم دقيقا اين چيه؟ كجا بكار ميره؟ (با فلش سفيد نشون دادم) عكس واقعي از اين قسمت ميشه پيدا كرد؟ براي جستجوي عكس در اين مورد چه كلمه اي را بايد جستجو كرد؟
يا علي و از لفطتون خيلي ممنونم
![]()
سلاميکی به من کمک کنه![]()
فدات شم...سلام عزیزم.............
فقط پلان می خوای دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟ من فکر کنم دارم.. بگردم اگه بود واسط میذارم ..............
فقط بگو تا کی می خوای............مال من 2 سقفه بود که بخش اعظم سقف ها خرپایی بود ....کارمم دانشکده معماری بود![]()
سلام
می خواستم اگه کسی در مورد مدیریت تشکیلات کارگاهی اطلاعاتی داره برام توضیح بده توی کاردانی به کارشناسی اگه پروژه ایم دارین اگه لطف کنین برام بزارین چون این ترم 19 واحد برداشتم و خیلی میترسم
اگه درس سنگینیه برم حذف کنم؟مرسی
سلام ، راستش من این ترم پروژه ی یه مجتمع 4 طبقه ی 16 واحدی دارم که تو هر طبقه باید 1 واحد 65 و 75و 85و 95 متری باشه....
می خوام بدونم این مجتمع به غیر از آسانسورو پله اضطراری و پارکینگ و اینها به چه چیزهایی نیاز داره؟؟؟ یا چه چیزهایی کارم رو بهتر می کنه؟؟؟![]()
سلام ببخشيد من يه سوال دارم
اين ترم روستا برداشتم ولي نمي دونم چه جور درسيه اگه ميشه واسم توضيح بديد. مرسي
salam man ye farhangsara mikham az yek memare mashhor khahesh mikonam komakam konid mored orjansiye![]()
سلام من هم پروژه برای متره دارم هم برای زمانبندی پروژه فقط نمیدونم چطور ارسال کنم اگر دوست داشتید ایمیل بدید تا براتون بفرستم.![]()
سلام.
فرهنگسرا از معمار مشهور که البته من نمی دونم از معمارای خارجی میخوای یا ایرانی ولی از نمونه های ایرانی فرهنگسرای شفق و فرهنگسرای نیاوران رو داریم که هر دو کار کامران دیبا هستش.
از معمارای خارجی هم "تادائو آندو" ، " جیمز استرلینگ" ، و "ریچارد مه یر" هستن که " مه یر" مجموعه " گتی" ( Getti ) رو طراحی کرده.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |