كمك ،HELP ، سئوالات، FAQ ، درخواست ( پروژه هاي درسي )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من واقعا به کمکتون احتیاج دارم استاد مقدماتمون گفته در مورد ظلم و عدالتو معماری تحقیق کنید تازه عکسم بیارین ولی من تو کتابخونه یا گوگل میگردم هیچی در موردش نیست کمکم کنید:cry:

شميم 27

عضو جدید
دوستان كسي سايتي سراغ داره كه توش پلان ويلا داشته باشه...كامل كامل باشه....سقف و...هم داشته باشه...ايراني باشه كه چه بهتر...

شميم 27

عضو جدید
سلام بچه ها من واقعا به کمکتون احتیاج دارم استاد مقدماتمون گفته در مورد ظلم و عدالتو معماری تحقیق کنید تازه عکسم بیارین ولی من تو کتابخونه یا گوگل میگردم هیچی در موردش نیست کمکم کنید:cry:

sghl..
مثلا مي توني يه ساختموني رو پيدا كني كه نورگيري خونه هاي بغليش رو تحت تاثير قرار داده..كلا روي نور گيري و تهويه و خصوصا view و منظر ، نمونه هاي زيادي رو مي توني پيدا كني....كه ساختمونهاي بيچاره هيچ view و نور و....بدليل يه ساختموني كه ناجوانمردانه كنارشون ساخته شده ندارن....عكسم كه كافيه يه چرخي تو خيابوناي تهران بزني...پره....
در ضمن يه چيز كلي بگم كه فرق معماري با بقيه هنرها اين هست كه در معماري ،مردم مجبور به ديدن و استفاده از اون هستند..اين اجبار خيلي قضيه مهمي هست..و اين اجبار هم براي كسي هست كه از اون فضا استفاده مي كنه هم براي افرادي كه مجبورن از كنارش بگذرن و به ناچار اونو ببينن.....بنابراين هر مطلبي كه باعث بشه روحيه مردم چه عادي و چه استفاده كننده از فضا خدشه دار بشه نوعي ظلم محسوب ميشه....مثلا ديدن نازيباييهاي نماها(كه فراوون مي توني پيدا كني)كه هيچ تناسبي چه از لحاظ رنگ و چه از لحاظ متريال و اندازه با هم ندارن تاثير كاملا محسوس و منفي اي روي بينده مي ذاره و اين يه ظلم بزرگه...حالا اينجا واقعا كي جوابگو هست؟؟؟يا در نظر بگير به عنوان يك پياده رو در فضاي شهري(احترام به پياده در فضاي شهريِ غرب كاملا يه مساله حل شده اس) هنگام عبور مجبوري هي راهتو كج كني، بدليل ساختمون سازي ها كه نخاله ها و...تا وسط خيابون اومده..به خاطر سبزي فروشي اي كه نصف ميوه ها و سبزيهاش تا وسط فضاي عابر اومده..به خاطر سطل آشغال، ماشين هاي پارك شده و.....والا اگه بخوام همه رو بگم صدها صفحه بايدبنويسم.....اميدوارم كه اصل قضيه رو گرفته باشي....

موفق باشي...

Vahabi

عضو جدید
هوش مصنوعی

هوش مصنوعی

سلام. پروژه پایان نامه من در زمینه هوش مصنوعی_سیستم های خبره (سیستم عیب یابی دستگاه خنک کننده اتومبیل) است. می تونی در این زمینه برام چیزی بفرستی؟ پیاده سازیش با Lisp هستش. ممنون می شم.

m.h.z.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ببخشيد من يه سوال دارم
اين ترم روستا برداشتم ولي نمي دونم چه جور درسيه اگه ميشه واسم توضيح بديد. مرسي
سلام
یلدا عزیز...
لطف کنید و یه سری به این تاپیک بزنین...
آقا سعید یه تاپیک مخصوص روستا یک و دو راه انداختن...
لینکش ر میذارم براتون...
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=52777

aair

عضو جدید
سلام دوستان
من تازه كارم شايد اين سوالي كه دارم خيلي ساده باشه چون من هنوز وارد كار اجرايي نشدم
در مورد درك جزتيات سقف در شكل زير دچار مشكل شدم ميشه دوستان يكمي درباره آن توضيح بديد نمي تونم تصور صحيحي از اين شكل داشته باشم دقيقا اين چيه؟ كجا بكار ميره؟ (با فلش سفيد نشون دادم) عكس واقعي از اين قسمت ميشه پيدا كرد؟ براي جستجوي عكس در اين مورد چه كلمه اي را بايد جستجو كرد؟
يا علي و از لفطتون خيلي ممنونم

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من تازه كارم شايد اين سوالي كه دارم خيلي ساده باشه چون من هنوز وارد كار اجرايي نشدم
در مورد درك جزتيات سقف در شكل زير دچار مشكل شدم ميشه دوستان يكمي درباره آن توضيح بديد نمي تونم تصور صحيحي از اين شكل داشته باشم دقيقا اين چيه؟ كجا بكار ميره؟ (با فلش سفيد نشون دادم) عكس واقعي از اين قسمت ميشه پيدا كرد؟ براي جستجوي عكس در اين مورد چه كلمه اي را بايد جستجو كرد؟

بهش میگن قلاب یا سنجاقکی نمونه ای توی عکسها ازش پیدا نکردم، معمولاً در کنار خاموت بندی ازش استفاده می کنند ولی اینجا چون فقط دو تا میلگرد داریم احتمالاً ازش استفاده شده!!! اگه چیز بیشتری پیدا کردم میذارم حتمااً:w14:

tornado_storm

عضو جدید
سلام
می خواستم اگه کسی در مورد مدیریت تشکیلات کارگاهی اطلاعاتی داره برام توضیح بده توی کاردانی به کارشناسی اگه پروژه ایم دارین اگه لطف کنین برام بزارین چون این ترم 19 واحد برداشتم و خیلی میترسم
اگه درس سنگینیه برم حذف کنم؟مرسی

m.h.z.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه نه نه نه

نه نه نه نه

سلام
می خواستم اگه کسی در مورد مدیریت تشکیلات کارگاهی اطلاعاتی داره برام توضیح بده توی کاردانی به کارشناسی اگه پروژه ایم دارین اگه لطف کنین برام بزارین چون این ترم 19 واحد برداشتم و خیلی میترسم
سلام دوست عزیز
حذف نکنی ها . . .
درس نمره بیاری هست...
اصلا نترس...
سبکه...
پروژه هم حتما برات تا پایان ترم پیدا میشه . . .

jove

عضو جدید
بهش میگن قلاب یا سنجاقکی نمونه ای توی عکسها ازش پیدا نکردم، معمولاً در کنار خاموت بندی ازش استفاده می کنند ولی اینجا چون فقط دو تا میلگرد داریم احتمالاً ازش استفاده شده!!! اگه چیز بیشتری پیدا کردم میذارم حتمااً:w14:
سلام.نمیدونستم چطوری میشه یه پیام کلی گذاشت مزاحم شما شدم.من دنبال چند تا مقاله راجع به انعطاف پذیری در معماری و ایدئو کانسپت و بعد چهارم در فضای معماری میگردم.اگه سایت هم باشه ممنون میشم.اگه یه کمک کوچیک بکنین ممنون میشم.

Ar.behnam

عضو جدید
سلام دوستان
من طراحی فنی دارم و خودتون میدونید که باید نقشه تمرین 2 معماری رو روش کار بشه ،
دروغ نگم بهتون پروزم خوبی نیست واسه کار کردن، یه نقشه خوب مناسب واسه اینکار اگه دارین بهم بدین، اگه سقفی باشه 2-3 سقف،
یه پروژه متره شده هم اگه دارید لطف کنید ، واسه اصول سرپرستی میخوام
:gol:
اگه بابت اینها پولی هم بخواین بگید چقدر میشه تا جور کنم

sheinis

عضو جدید
سلام دوستان
من طراحی فنی دارم و خودتون میدونید که باید نقشه تمرین 2 معماری رو روش کار بشه ،
دروغ نگم بهتون پروزم خوبی نیست واسه کار کردن، یه نقشه خوب مناسب واسه اینکار اگه دارین بهم بدین، اگه سقفی باشه 2-3 سقف،
یه پروژه متره شده هم اگه دارید لطف کنید ، واسه اصول سرپرستی میخوام
:gol:
اگه بابت اینها پولی هم بخواین بگید چقدر میشه تا جور کنم
سلام عزیزم.............
فقط پلان می خوای دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟ من فکر کنم دارم.. بگردم اگه بود واسط میذارم ..............
فقط بگو تا کی می خوای............مال من 2 سقفه بود که بخش اعظم سقف ها خرپایی بود ....کارمم دانشکده معماری بود
;)

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.نمیدونستم چطوری میشه یه پیام کلی گذاشت مزاحم شما شدم.من دنبال چند تا مقاله راجع به انعطاف پذیری در معماری و ایدئو کانسپت و بعد چهارم در فضای معماری میگردم.اگه سایت هم باشه ممنون میشم.اگه یه کمک کوچیک بکنین ممنون میشم.

راجع به بعد چهارم توی این بلاگ یه مطلب هست شاید به دردت بخوره

http://blog.360.yahoo.com/blog-eTWtSYsia6.zzz5YE_1PWHxizg--?cq=1

اینم یه مقاله به انگلیسی راجع به بعد چهارم در هنر و معماری البته به زبان انگلیسی مطلب زیاده ولی فکر نمی کنم به دردت بخوره
http://www.contempaesthetics.org/newvolume/pages/article.php?articleID=327

آخرین ویرایش:

اريايي

عضو جدید
سلام به همه ي دوستاي معمارم به همهي اونايي كه مي شناسم و نمي شناسم
من يه تازه واردم زياد با قلق اين سايت اشنا نيستم ولي براي پروژه هاي درسيم احتياج به كمكتون دارم اميدوارم دوستاي ارياييم كمكم كنن اگر كسي حاضر شد خواهشن يه ميل براي من بفرسته .مرسي.:heart::heart::gol:

manp_m

عضو جدید
سلام دوستان
سلام
عکسی که گذاشتین قسمتی از یک سقف که به صورت تیرچه بلوک کار شده.معمولا در این سقفها برای دهنه های بالا از شناژ کمکی استفاده میکنن.محدوده ای که مشخص کردین شناژ کمکی به عرض 10 سانت و ارتفاع بلوک(سفالی و...)و ارماتور های کمکی و خاموت که معمولا هر 15 یا 20 سانت استفاده میشه.
برای جستجو بهتره شناژ کمکی سقف رو سرچ کنی

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی در مورد سلسله مراتب ذر معماری مطلبی داره؟؟؟؟؟؟؟/

m.h.z.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
يکی به من کمک کنه:cry:
سلام
اگه کتاب (تجزیه و تحلیل 100 شاهکار معماری ) ر دارین یا میتونین تهیه کنین یه نگاهی بهش بیندازین ....... . ..... .. . .
چون سلسله مراتب ر در مورد 100 تا بنا تحلیل کرده میتونه بهتون کمک کنه . . .
باز اگه به جوابتون نرسیدین بفرمایید تا باز کتاب دیگهای ر خدمتتون معرفی کنم . . .

Ar.behnam

عضو جدید
سلام عزیزم.............
فقط پلان می خوای دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟ من فکر کنم دارم.. بگردم اگه بود واسط میذارم ..............
فقط بگو تا کی می خوای............مال من 2 سقفه بود که بخش اعظم سقف ها خرپایی بود ....کارمم دانشکده معماری بود
;)
فدات شم...
بهمون گفتن حداقل 3 سقف :cry:

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلی ممنون ولی من این کارو واسه يکشنبه می خوام اين کتابی که معرفی کردينو ندارم نميتونم پيدا کنم

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام

سلام.
درس مدیریت تشکیلات کارگاه درس زیاد سختی نیست که بخوای بری حذف کنی،(البته من منظورتو از جمله " کاردانی به کارشناسی" نفهمیدم).بستگی به استاد داره که چه مبحثی رو کار کنه.به ما شرایط عمومی پیمان درس دادن که یه سری قواعد خشک و خشن حفظ کردنی بود که راجع به شرایط قراردهای هر پروژه و رابطه و قوانین بین پیمانکار و معمار و کارفرما صحبت می کرد.کلاً دونستنش لازمه و ممکن هم هست ازین درس خوشت نیاد چون راجع به ماشین آلات و شرایط کارگاهی پروژه هم باید درس بدن ( البته اگه بدن...) ولی حذف نکن چون بی خودی خودتو یه ترم عقب میندازی.
من دوره لیسانسم هر ترم 22 واحد و بعضی وقتام 24 تا بر میداشتم.کلاً درسی حذف نکنی بهتره.ممکنه چون اولین بارته که 19 واحد برداشتی یه مقدار کارت سخت بشه ولی هر چه زودتر دوره های درسی تموم بشه بهتره.

موفق باشی.

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام ، راستش من این ترم پروژه ی یه مجتمع 4 طبقه ی 16 واحدی دارم که تو هر طبقه باید 1 واحد 65 و 75و 85و 95 متری باشه....
می خوام بدونم این مجتمع به غیر از آسانسورو پله اضطراری و پارکینگ و اینها به چه چیزهایی نیاز داره؟؟؟ یا چه چیزهایی کارم رو بهتر می کنه؟؟؟ :cry:

سلام.
همه اینایی که گفتی برای یه مجتمع 4طبقه مسکونی لازمه.
اگه میخوای پروژت بهتر بشه می تونی یه سری فضاهای جمعی
( عمومی) تو طبقات در نظر بگیری که توسط ساکنین موقع اوقات فراقتشون استفاده بشه.یا بالکن ها و تراس هایی که واسشون طراحی می کنی وسیع و دلباز باشه و فضای سبز حیاط مانند رو به تراساشون بیاری.می تونی یه نگاه به "مجتمع مسکونی مارسی" اثر لوکوربوزیه بندازی و همینطور برج های مسکونی " سوسیو پلیس" اثر گوایارت.

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام ببخشيد من يه سوال دارم
اين ترم روستا برداشتم ولي نمي دونم چه جور درسيه اگه ميشه واسم توضيح بديد. مرسي

سلام.
درس روستا در واقع به بررسی یه روستا می پردازه که باید برین و از یه روستا بازدید کنین ( حالا یا روستاشو خودت انتخاب می کنی یا استاد جاشو تعیین میکنه) و باید بررسی کنین ببینین که اون روستا چقدر جمعیت داره و چند خانوار داره و چقدر بچه تو اون روستا هست و آیا امکانات روستا واسشون کافیه یا نه.بعدشم طبق این آمار و ارقام باید یه پروژه ای واسه اونجا طراحی کنین،مثلاً یه مدرسه یا یه مجموعه مسکونی و یا حتی طراحی یه میدان برای روستا.(طوری که به بافت روستا هم لطمه نزنی)

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
salam man ye farhangsara mikham az yek memare mashhor khahesh mikonam komakam konid mored orjansiye:w06:

سلام.
فرهنگسرا از معمار مشهور که البته من نمی دونم از معمارای خارجی میخوای یا ایرانی ولی از نمونه های ایرانی فرهنگسرای شفق و فرهنگسرای نیاوران رو داریم که هر دو کار کامران دیبا هستش.
از معمارای خارجی هم "تادائو آندو" ، " جیمز استرلینگ" ، و "ریچارد مه یر" هستن که " مه یر" مجموعه " گتی" ( Getti ) رو طراحی کرده.

memolarch

عضو جدید
سلام من هم پروژه برای متره دارم هم برای زمانبندی پروژه فقط نمیدونم چطور ارسال کنم اگر دوست داشتید ایمیل بدید تا براتون بفرستم.:)

ecsir

عضو جدید
سلام دوستان.........

اگه ميشه در مورد درس روستا يه پروژه معرفي كنيد....

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
The Getty Center

The Getty Center

سلام.
فرهنگسرا از معمار مشهور که البته من نمی دونم از معمارای خارجی میخوای یا ایرانی ولی از نمونه های ایرانی فرهنگسرای شفق و فرهنگسرای نیاوران رو داریم که هر دو کار کامران دیبا هستش.
از معمارای خارجی هم "تادائو آندو" ، " جیمز استرلینگ" ، و "ریچارد مه یر" هستن که " مه یر" مجموعه " گتی" ( Getti ) رو طراحی کرده.

:w34:http://www.galinsky.com/buildings/getty/index.htm
:w34:http://www.zedstat.com/enResults.aspx?id=1055706&mode=4

http://www.google.com/search?hl=en&q=%DA%AF%D8%AA%DB%8C+%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1

وضعیت
موضوع بسته شده است.