من میتونم ویلا ساوا را بهت معرفی کنم.
پس همونو میرم تو کارشآره ویلا ساووا خیلی خوبه هم آسونه هم معروفه یکی از دوستام ترم پیش ماکتشو با مقوا ماکت و بالسا ساخت خیلی خوب شد!
بچه ها اگه کسی در مورد درس تنظیم شرایط (1) , سایتی , منبعی , کتابی, پروژه ای , چیزی....... داره,ممنون میشم اگه راهنماییم کنه.![]()
هر کی هر چی راجع به معماری می خواد فقط اینجا بگه تا براش مهیا
ye gete zamin be abade 7dar 20darim ke age in mostatilo dar emtedade shomal jonub garar bedim samte shargo garbesh hamsayast shomal ye rodkhane va khonub yek khiabane 18 metri .hala ma mikhaym to in zamin ye khuneye fourlexe khoshgel tarahi konim khob hala az shoma dustane aziz mikham ke komakam konid
یه نگاه به اینجا بنداز ببین به دردت میخورهدوستان نا امیدم نکنین.یعنی بین این همه معمار یکی نیست در موزد طراحی هتل مطلب
داشته باشهو یا فضای استقبال هتل و سالن اجتماعاتشو ... هرچی راجع به هتل
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
سازمان معماران تو گل موندهخودمو میگما هیچ معمار عزیزی به دل نگیره دور از جون همتون
![]()
سلام من نیاز به چند پلان مسکونی دارم ابعادش مهم نیست .ممنونهر کی هر چی راجع به معماری می خواد فقط اینجا بگه تا براش مهیا بشه
![]()
مرسی از این همه لطفتهر کی هر چی راجع به معماری می خواد فقط اینجا بگه تا براش مهیا بشه
![]()
اره تو وصال شیرازی روبه روی کانون زبانبچه ها سلام
كسي آدرس دقيقه دانشكده ي جغرافيا رو ميدونه
حول و حوشه بلوار كشاورزه....
مرسي نوشين جاناره تو وصال شیرازی روبه روی کانون زبان
سلام دوستان
من اطلاعاتي در مورد سايت آناليز ميخوام. استادمون يه سايت واسه پروژخ مسكوني داده كه زمينش شيب 10% داره و گفته آناليز كنيد ولي من تازه با اين مورد مواجه شدم اصلا نميدونم بايد چه موضوعاتي رو آناليز كنم؟؟![]()
راستي بچه ها حوزه هاي فعاليت و ريز فضاهاي يك دانشكده ي معماري رو ميخواستم.مرسي نوشين جان
آدرسو واسه اين ميخواستم چون تازگي فهميدم يكي از آشناهامون اونجا مسئول كتابخونشه.
شايد كتاباي بدرد بخوري داشته باشه.
بازم ممنون بابت آدرس![]()
سلام پیمان عزیز .خیلییییییییییییییییییییییییی ممنونسلام گلاب عزیز من استانداردهای طراحی هتل رو دارم ولی خیلی زیاده در حد یه قفسه ی کتابخانه مطلب هستش میتونم بگو دقیقا چی میخوای؟![]()
سلام دوست عزیز .من تا حالا طراحی برج نداشتم ولی تو مجله معمار شماره 40 نمونه های خوبی ارائه داده اگه در دسترسته یه سر بزن ضرر ندارهفکر نمیکردم بچه های معماری اینقدر بی معرفت باشنند .یه هفته است ازتون در مورد برج مسکونی کمک خواستم تا راهنماییم کنید اما .........................
همه جواب سوالاشونو گرفتند الا من ........
همیشه با تازه وارد ها اینجوری برخور میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقای رحمانی من برای شما هم پیغام گذاشتم جواب سوالتونم که پرسیده بودید نوع برج دادم اما از اون جایی که خیلی نسبت به تازه واردا لطف دارید جوابی نگرفتم.![]()
فکر نمیکردم بچه های معماری اینقدر بی معرفت باشنند .یه هفته است ازتون در مورد برج مسکونی کمک خواستم تا راهنماییم کنید اما .........................
همه جواب سوالاشونو گرفتند الا من ........
همیشه با تازه وارد ها اینجوری برخور میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقای رحمانی من برای شما هم پیغام گذاشتم جواب سوالتونم که پرسیده بودید نوع برج دادم اما از اون جایی که خیلی نسبت به تازه واردا لطف دارید جوابی نگرفتم.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |