كمك ،HELP ، سئوالات، FAQ ، درخواست ( پروژه هاي درسي )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
پروژش یا کاربریش زیاد فرق نمی کنه چی باشه
واسه تحلیل و ماکت می خوام
ویلای ساوا از لوکوربوزیه تو فکر خودمم بود
خودمم ازش خوشم میاد
اگه چیزی پیدا نکنم همونو انتخاب می کنم چون دارمش
ممنون از راهنماییتون:gol:

mina22

عضو جدید
سلام دوستان
در صورت امکان اگه در مورد تجهیزات و وسایل حمام و یا مصالح جدیدی که بشه اونجا کار کرد اطلاعاتی دارین یا منبعی میشناسین معرفی کنین به من
متشکرم

zagora

عضو جدید
سلام

سلام

دسته همگي درد نكنه خداقوت مارال جان هنوز هم مثل سابق قعال هستيد.يه خواهشي داشتم من اين ترم طراحي دارم و طرحم هم ترمينال مسافربري هست .مي خوام بدونم كه بچه ها چيزي دارين مثل نمونه موردي يا اصلا يه مطالعات كامل يا طرحشون كه بتونه به من كمك كنه؟ ممنون ميشم كمكم كنيد;):)

setayesh_s

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اگه کسی در مورد درس تنظیم شرایط (1) , سایتی , منبعی , کتابی, پروژه ای , چیزی....... داره,ممنون میشم اگه راهنماییم کنه.:thumbsup:

علاوه بر كتاب قباديان و اقليم كسمايي يه كتاب هست به اسم تنظيم شرايط محيطي از ساسان مرادي كه شامل تست و چكيده مطالبه برا كنكور ارشده كتاب خوبيه

golab

عضو جدید
دوستان نا امیدم نکنین.:cry:یعنی بین این همه معمار یکی نیست در موزد طراحی هتل مطلب
داشته باشه:(و یا فضای استقبال هتل و سالن اجتماعاتشو ... هرچی راجع به هتل:crying:
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:w24:
سازمان معماران تو گل مونده:crying2:خودمو میگما هیچ معمار عزیزی به دل نگیره دور از جون همتون:w23:

reza556182

کاربر بیش فعال
با سلام و تشکر فراوان
لطف می کنید منبع مطالب را هم بفرمائید؟

g architecture

عضو جدید
fourlex

fourlex

هر کی هر چی راجع به معماری می خواد فقط اینجا بگه تا براش مهیا

ye gete zamin be abade 7dar 20darim ke age in mostatilo dar emtedade shomal jonub garar bedim samte shargo garbesh hamsayast shomal ye rodkhane va khonub yek khiabane 18 metri .hala ma mikhaym to in zamin ye khuneye fourlexe khoshgel tarahi konim khob hala az shoma dustane aziz mikham ke komakam konid

emitis

عضو جدید
من فرم ساختمون میخوام ویلایی مسکونی نهایتا دو طبقه پلان هاااااااااا

archi_arch

مدیر بازنشسته
دوستان نا امیدم نکنین.:cry:یعنی بین این همه معمار یکی نیست در موزد طراحی هتل مطلب
داشته باشه:(و یا فضای استقبال هتل و سالن اجتماعاتشو ... هرچی راجع به هتل:crying:
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:w24:
سازمان معماران تو گل مونده:crying2:خودمو میگما هیچ معمار عزیزی به دل نگیره دور از جون همتون:w23:
یه نگاه به اینجا بنداز ببین به دردت میخوره

طراحي در هتل و زيرمجموعه‌هاي آن

hoot

عضو جدید
سلام دوستان
من اطلاعاتي در مورد سايت آناليز ميخوام. استادمون يه سايت واسه پروژخ مسكوني داده كه زمينش شيب 10% داره و گفته آناليز كنيد ولي من تازه با اين مورد مواجه شدم اصلا نميدونم بايد چه موضوعاتي رو آناليز كنم؟؟:surprised:

gol2khtar

عضو جدید
سلام عزیزم در مورد آنالیز سایت معمولا مهمترین چیزا بررسی دسترسی ها سواره-پیاده و همجواریها هستش- دید از داخل سایت به بیرون و از خارج به داخل بررسی اقلیم تابش آفتاب-باد اینا چیزایی بود که به ذهن من رسید

peyman kamaly

کاربر بیش فعال
سلام گلاب عزیز من استانداردهای طراحی هتل رو دارم ولی خیلی زیاده در حد یه قفسه ی کتابخانه مطلب هستش میتونم بگو دقیقا چی میخوای؟:smile:

• Like
واکنش ها: nino

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
پلانهای مسکونی و ویلایی

پلانهای مسکونی و ویلایی

فعلا این چند تا را داشته باش تا ببینم بعد چی میشه.

پیوست ها

• vilaei.rar
    764.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • maskooni.zip
    147.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
50 پلان

50 پلان

اینم چند تاپلان دیگه، بگردی تو همین سایت مطلب خیلی زیاد پیدا میشه، ولی چون نمیخوام اذیت بشید برا همین با اجازه صاحب اصلیش اینارم میذارم

پیوست ها

• 50_TARH &PLAN.rar
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 0

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا امشب صبر داشته باش من بچه های دانشگاه خودمونا ببینم، شاید تونستم پروژههاشونا بگیرم.
یکی از این دو تا هم باید تازه باشه، الان حضور ذهن ندارم، ببین کدومش بدردت میخوره.

پیوست ها

• metre.zip
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 0

erick

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره تو وصال شیرازی روبه روی کانون زبان
مرسي نوشين جان
آدرسو واسه اين ميخواستم چون تازگي فهميدم يكي از آشناهامون اونجا مسئول كتابخونشه.
شايد كتاباي بدرد بخوري داشته باشه.
بازم ممنون بابت آدرس:w27:

sara_r

کاربر بیش فعال
سلام دوستان
من اطلاعاتي در مورد سايت آناليز ميخوام. استادمون يه سايت واسه پروژخ مسكوني داده كه زمينش شيب 10% داره و گفته آناليز كنيد ولي من تازه با اين مورد مواجه شدم اصلا نميدونم بايد چه موضوعاتي رو آناليز كنم؟؟:surprised:

يه تايپيك به عنوان آناليز سايت هست ،اميدوارم كمكت كنه

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=30943&highlight=آناليزسايت&page=2

erick

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسي نوشين جان
آدرسو واسه اين ميخواستم چون تازگي فهميدم يكي از آشناهامون اونجا مسئول كتابخونشه.
شايد كتاباي بدرد بخوري داشته باشه.
بازم ممنون بابت آدرس:w27:
راستي بچه ها حوزه هاي فعاليت و ريز فضاهاي يك دانشكده ي معماري رو ميخواستم.
اگه دياگرام روابطشم باشه ديگه نور علي نوره

golab

عضو جدید
سلام گلاب عزیز من استانداردهای طراحی هتل رو دارم ولی خیلی زیاده در حد یه قفسه ی کتابخانه مطلب هستش میتونم بگو دقیقا چی میخوای؟:smile:
سلام پیمان عزیز .خیلییییییییییییییییییییییییی ممنون:crying2:(این اشک شوقه)میدونین من باید این ترم یک جایی برای اسکان-پذیرایی-استقبال والدین دانشجویان دانشگاه کیش میخوام.هتل تقریبا نزدیکه به این طرح .فضا هاش ارتباط فضاها و هرچی مربوط باشه.
ممنون میشم ازتون کمکم کنین.:w27:چون واقعا مشکل دارم و باید 1شنبه مطالب مربوط به هتل رو ارائه بدم.

پروانه اریا

عضو جدید
فکر نمیکردم بچه های معماری اینقدر بی معرفت باشنند .یه هفته است ازتون در مورد برج مسکونی کمک خواستم تا راهنماییم کنید اما .........................
همه جواب سوالاشونو گرفتند الا من ........
همیشه با تازه وارد ها اینجوری برخور میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقای رحمانی من برای شما هم پیغام گذاشتم جواب سوالتونم که پرسیده بودید نوع برج دادم اما از اون جایی که خیلی نسبت به تازه واردا لطف دارید جوابی نگرفتم.:(

golab

عضو جدید
فکر نمیکردم بچه های معماری اینقدر بی معرفت باشنند .یه هفته است ازتون در مورد برج مسکونی کمک خواستم تا راهنماییم کنید اما .........................
اقای رحمانی من برای شما هم پیغام گذاشتم جواب سوالتونم که پرسیده بودید نوع برج دادم اما از اون جایی که خیلی نسبت به تازه واردا لطف دارید جوابی نگرفتم.:(
سلام دوست عزیز .من تا حالا طراحی برج نداشتم ولی تو مجله معمار شماره 40 نمونه های خوبی ارائه داده اگه در دسترسته یه سر بزن ضرر نداره;).ببین ناراحن نباش منم واسه هتلم مشکل دارم ولی بچه ها وظیفه ندارن حتما مشکل ما رو حل کنن و میدونم تا اونجا که از دستشون بر بیاد کوتاهی نمیکنن.:gol:

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

جونم ؟ چی ؟ کجا ؟ کی ؟ چیه برج میخوای ؟ ارتفاع چقدر ؟ سطح مقطع چه شکلی ؟ زیر بنا چقدر ؟ نما چند طرف ؟ تو کدوم منطقه ؟

پ.ن. دو سه روز نیومدیم اینورا سر کشی ها .. ببین با بچه مردم چه ها که نمیکنید :)

sh_best_idea

عضو جدید
موضوع پروژه ي پاياني من طراحي ترمينال ممنون ميشم اگه اطلاعاتتونو در اختيارم قرار بديد.جبران مي كنم:love::sweatdrop:

وضعیت
موضوع بسته شده است.