ممنون مرسي.خيلي به دردم خورداسم انگلیسی چند تا از بناها رو می ذارم اینجا اگه با اینها سرچ کنی هم مطلب هم عکسهای خوبی گیر میاد:
Basilique Saint-Denis-
Reims Cathedral-
Medieval Royal Palace (Buda Castle)-
Canterbury Cathedral
ممنون مرسي.خيلي به دردم خورداسم انگلیسی چند تا از بناها رو می ذارم اینجا اگه با اینها سرچ کنی هم مطلب هم عکسهای خوبی گیر میاد:
Basilique Saint-Denis-
Reims Cathedral-
Medieval Royal Palace (Buda Castle)-
Canterbury Cathedral
من فقط میتونم بگم ممنونم یه عالمهتبسم جان این هم هر چی عکس از سر در مسجد حکیم اصفهان گرفتم . البته قضیه اینه که یه مسجدی بسیار زیبا به اسم جورجیر بوده که این مسجد تخریب شده و فقط این سردر ازش باقی میمونه و روی خرابه های اون مسجد مسجد حکیم رو میسازن
عزیزم نقل قول هر کسو بخای باید اونجا که پستش هست از بین گزینه های پایین اون پست رویquete کلیک کنی بعد صفخه ای باز میشه که شامل نقل قول اون فرد هست .
عزيزم علتش اينه كه اسمشو اشتباه ميگي اسمش آيزنمن هست نه آيز منبچه ها ممنون از کمکاتون در مورد فیلیپ جانسون یه کوچولو مطلبوعکس پیدا کردم ولی در مورد خانه های آیزمن هیچی!!!!!!!
دوست عزيز براي استاندارد ها كه بايد به نويفرت مراجعه كني اما در مورد نمونه هاي خارجي ميتوني تو نت سرچ كني من اين كارو كردم اينم نتيجه هاستسلام خدمت همه ي دوستان عزيز
ما واسه طرح 3 بايد يه سالن تئاتر طراحي كنيم
مي خواتم خواهش كنم هر چي كه در مورد طراحي ،استانداردها،نمونه هاي خارجي و داخلي و يا حتي تاريخچه تئاتر در حدي كه به معماري ربط داره در اختيارم بذارين
پيشاپيش خيلي ممنونم
میشه بگی 3 تیکه چیه؟
ممنون.خودم هم همين قصد رو داشتم فقط ميشه لطف كنيد اون چندتا بناي معروف رو اسمشو بگين؟
من همیشه دور طرح را می برم و خودش را روی یونولیت می چسبونم..اینجوری بهتره
سلام
من به پلان فرودگاه و ضوابط طراحی فرودگاه و فضا های مورد نیاز آن نیاز شدید دارم اگه ممکنه من و راهنمایی کنید.
هیچکس در مورد نمایشگاه اطلاعاتی نداره که به من بگه؟ کی در مورد ریچارد مایر اطلاع دارد؟
هیچکس در مورد نمایشگاه اطلاعاتی نداره که به من بگه؟ کی در مورد ریچارد مایر اطلاع دارد؟
فكر ميكنم منظور دوستمون پيستوله هاي شابلوني هست
بازم مثل دفه قبل کسی جوابم را نداد .
دیگه نمیام.
sorry که دیر اومدم دوستمون درست می گه منظورم همون شابلونیهمیشه بگی 3 تیکه چیه؟
سلام دوستان من یه پروژه ویلایی از یه معمار معروف می خوام
شما می تونین کمکم کنین
من يک سري مطلب و پلان نما برش خانه بروجردي هاي کاشانو براي انسان طبيعت لازم دارم.کسي مي تونه کمکم کنه؟
از گوگل خيلي راحت ميشه اين مدارك رو در در آوردمن يک سري مطلب و پلان نما برش خانه بروجردي هاي کاشانو براي انسان طبيعت لازم دارم.کسي مي تونه کمکم کنه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |