تبسم
عضو جدید
من میدونم گچ سفید هاگچ همیشه سفید بوده و هست و خواهد بودبعد از اینکه گچ کاری انجام شد سفت شد روش و هر رنگی خواستی بزن .

من میدونم گچ سفید هاگچ همیشه سفید بوده و هست و خواهد بودبعد از اینکه گچ کاری انجام شد سفت شد روش و هر رنگی خواستی بزن .
من میدونم گچ سفید هانه گچ بری کردم حالا می خوام رنگ کنم .می خوام بدونم با چه رنگی بهتره رنگ کنم؟سیمان رنگی گفته درست کنم خوب
خوب میخوام قشنگ بشه اگه با رنگ روغن میشه که آره با کلاس میشه.سیمان چی؟مل حوبه؟رنگ پلاستیک ! هر رنگیکرم ، استخونی ، شیری ، زرد ، سبز ، بنفش ! اصلاً با گواش رنگ کن ... مگه مهمه ؟
میخوای کلاس بذار رنگ روغن بکنی !
خوب میخوام قشنگ بشه اگه با رنگ روغن میشه که آره با کلاس میشه.سیمان چی؟مل حوبه؟
آقای مهندس من فکر کردم خوبه .مرسی از اطلاعات خوبی که دادیمل آخه ؟ :-/ من یکی به شخصه مل و برای دو تا کار استفاده کردم .. یکی پوشش پشم شیشه روی کانال و مالیدن به در و دیوار برای اینکه جوش نسوزونه ! حالا به سیمان و گچ کاری چه ربطی داره نمیدونم![]()
آقای مهندس من فکر کردم خوبه .مرسی از اطلاعات خوبی که دادی
عزيزم توي نويفرت دنبال آمفي تاتر بگرد به نتيجه ميرسيسلام
پلان,نما و برش یه سالن همایش احتیاج دارم کسی میتونه کمکم کنه؟![]()
نه برای کاگاه مصالح و ساخت طرح سردر آجری استادمون خواسته .آجر نه مرسی!!!!!!بچه ها من تو کتاب هم سردر پیدا نکردم از کجا بیارم؟خواهش میشه خانوم مهندس آبندهطرح مرح و اینام نداشتم و ندارم که بخوام بدم .. نکنه سردر و باید بسازی تحویل بدی ؟
آجر ولی سراغ دارم اگه بخوای !
سلام دوستان .سال نو مبارك
راستش من يه تحقيق دارم براي درس معماري جهان:با موضوع شاهكارهاي معماري قرون وسطي
اگه لطف كنيد و كمكم كنيد ممنون ميشم.چندتا منبع خوب ميخواستم.كتاب يا سايت.
مرسي
من عکس سردرد مسجد جورجیر رو دارم که آجریه ولی فکر نمی کنم به دردت بخوره .نه برای کاگاه مصالح و ساخت طرح سردر آجری استادمون خواسته .آجر نه مرسی!!!!!!بچه ها من تو کتاب هم سردر پیدا نکردم از کجا بیارم؟
سایت طراحیت کجاس؟سلام معماران!
دانشجوي ترم آخر معماري (كارشناسي) هستم....
از شما ميخوام موضوعاتي رو كه ميتونه براي يه پروژه توپ مناسب باشه رو بهم معرفي كنيد!
بي صبرانه منتظرم!!!!!!!!!!!!!!!!
تاریخ هنر، هلن گاردنر، کاملترین منبعه
بعدم مگه قرون وسطی شاهکار داشته؟؟؟ فقط کلیسا ساخته شده
سلام .من يه تحقيق در مورد پله دارم .يه چيز هايي پيدا كردم ولي كامل نيست. 10روز ديگه بيشتر وقت ندارم ميشه لطفا كمك.......
سلام .من يه تحقيق در مورد پله دارم .يه چيز هايي پيدا كردم ولي كامل نيست. 10روز ديگه بيشتر وقت ندارم ميشه لطفا كمك.......
سلام یه دنیا تشکر این از تمومه عکسایی که دارم بهتره .اگه بزاری ممنون می شممن عکس سردرد مسجد جورجیر رو دارم که آجریه ولی فکر نمی کنم به دردت بخوره .
این عکسشه بدردت میخوره بیشتر بذارم برات ؟؟؟؟
![]()
من میخوام یه متن و اسکن کنم بد ببرم فونتشو تغییر بدم و کم و زیاد کنم اما نمی شه نرم افزار یا راهی هست؟
سلام ببخشيد من اين ترم پرسپكتيو داشتم ولي چيزي ياد نگرفتم اگه كسي در مورد پرسپكتيو كتاب خوب ميشناسه بهم معرفي كنيد لطفا
راستش منم خیلی با این پیستوله مشکل دارم!به نظرم اصلا ابزار دقیقی نیست!خیلی سخت میشه منحنی دلخواه و باهاش کشید.مخصوصا اگه طولش زیاد باشه!سلام
اولا کار با پستوله کار عجیبی نیست کافیه منحنیی که می خوای بکشیو با اون درست کنی و بعد روی کاغذ بزاری و بکشی یا از روی یه طرح یا چیز مشابه اون با پیستوله منحنی دلخواهتو برداری و به جای دیگه منتقل کنی و مثل خط کش دورشو بکشی
بچه ها اینجا کسی مطلب برا انقلاب و امامت داره؟{درسای عمومی}
دو نمرست شوخی نیست.
تورو خدا کمک.
اینترنت که پر تحقیقه من خودم تمام تحقیقای عمومیو از اینترنت در میارمبچه ها اینجا کسی مطلب برا انقلاب و امامت داره؟{درسای عمومی}
دو نمرست شوخی نیست.
تورو خدا کمک.
بچه ها اینجا کسی مطلب برا انقلاب و امامت داره؟{درسای عمومی}
دو نمرست شوخی نیست.
تورو خدا کمک.
تاریخ هنر، هلن گاردنر، کاملترین منبعه
بعدم مگه قرون وسطی شاهکار داشته؟؟؟ فقط کلیسا ساخته شده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |