[FONT='Arial','sans-serif']بچه ها در مورد معماری بیونیک و تحلیل کارای کسایی که معماری بیونیک کار کردن از کجا می تونم یه سری اطلاعات بدست بیارم ؟[/font]
سلام تورو خدا در مورد winton gouest house مطلب عکس سایت هر چی دارین به من بدین کار frank gahry
عزیزم همون طور که دوستمون گفت بهترین منبع نویفرت هست برای عکس هم می تونی در اینترنت یه چیز هایی پیدا کنی
راجع به سرویس بهداشتی مکان های مختلف مثل مسکونی -اداری- تجاری -فرودگاه- مدرسه -کودکستان- هتل -مسجد- ...اطلاعات و عکس می خوام. یعنی ابعاد و اندازه سرویس بهداشتی تو هر کدوم از اینا چه قدره و چه ویژگی هایی داره و راجع به سونا و جکوزی و سرویس بهداشتی برای معلولین هم اطلاعت مخوام کمک کمک کمک..............
خب آره دیگه ..معمار یکی از کاراش اینه که دستشویی هم اندازه بگیره..مگه چیهاطلاعات نویفرت رو نگاه کردم خیلی خوب و خیلی کم بود! یعنی باید برم سنگ توالت رو خودم اندازه بگیرم؟از کجا معلوم استاندارد باشه؟ یا مثلا از کجا بفهمم واسه یه مدرسه که 300 تا دانش آموز داره چنتا دستشویی لازمه؟
فکر کنم اگه هرکس که یه طرح تو زمینه های مختلف مثل مدرسه بیمارستان و ... داشته اطلاعات مربوط به دستشوییاش رو واسه من بذاره بهم کمک کنه!
سلام
من یکسری اطلاعات در مورد هندسه فراکتال میخوام .
آخه یه تحقیق دارم که موضوعش هندسه فراکتال هست و با پاور پوینت هم باید انجامش بدم .
اگه کمکم کنید ممنون میشم .![]()
بچه ها کسی شیتی درباره ی تحلیل یه سایتی داره؟!آخه من به صورت تئوری تا حالا سایت ها رو تحلیل میکردم حالا این دفعه باید تحلیلمون و بیاریم رو شیت!اگه نمونه کار دارین برام بزارین . یا راهنماییم کنید چی کار باید بکنم.خیلی زمانم کمه ها!![]()
بچه ها کسی شیتی درباره ی تحلیل یه سایتی داره؟!آخه من به صورت تئوری تا حالا سایت ها رو تحلیل میکردم حالا این دفعه باید تحلیلمون و بیاریم رو شیت!اگه نمونه کار دارین برام بزارین . یا راهنماییم کنید چی کار باید بکنم.خیلی زمانم کمه ها!![]()
دوستان از کمکاتون واقعا" ممنونم! به خصوص مارال و آزاده خیییییییلی ممنون.
مارال جان تونستم دانلود کنم اگه میتونی بقیه اشم بذار![]()
خيلي كارا ميشه كرد
همون طور كه دوست عزيز گفت بايد پتانسيل ها و محدوديت ها رو مشخص كني مثلا ممكنه يه چيزي مثل رودخانه يا رود در كنار سايتت باشه كه بتونه براي طرح تو نقش پتانسيل رو بازي كنه و يا مثلا يك جا حالا مثلا ميگم در يك طرف سايتت يك قبرستان باشه خب اين ممكنه براي طرحت يك محدوديت به حساب بياد يا يك جا يك قنات يا چاه باشه
به هر حال بعد از اينكه نقشه سايت رو داشتي و با دقت شيب ها رو بررسي كردي و رفتي اونجا و عكس گرفتي مي توني با استفاده از اون عكس ها و اين اطلاعات سايت رو تحليل كني
اگر بررسي اقليم هم جزئش هست كه معمولا هميشه هست بايد اولا ببيني تو چه اقليمي هستي جهت وزش باد رو به صورت گرفيكي مي توني نشون بدي جهت تابش آفتاب و دماي نسبي در فصول مختلف رو دربياري
دسترسي هات رو مي توني مشخص كني كه در هر طرف چه خياباني هست اصلي هست يا فرعي و اينجور چيزا و در اطراف سايتت احتملا اگر همسايگي مهمي هست در قسمت همجواري ها نشون بدي
موفق باشي
مي تونيد در مورد طراحي مجتمع تجاري_اقامتي اطلاعات بديد پايان ناممعكس.. نمونه وو
![]()
سلام
كسي در مورد روستاي كندوان مطلبي داره خواهشن كمكم كنيد![]()
میذارم براتبا سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم ببینم کسی می تونه راجع به جدیدترین عایق رطوبتی یا انواع عایق های رطوبتی اطلاعاتی بده؟
با تشکر![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |