برا تحقیق میخوایی یا برا نمونه موردی؟؟؟؟
کاخ تخت جمشید اون صفه بزرگ که پر از ستون هست محل برگزاری جشن بوده
والا جشنگاه که گفتی سریع تخت جمشید یادم افتاد چیز دیگه ای یادکم اومد رو چشمهر مطلبی که در این زمینه باشه...
ممنون میشم اگه نمونه های دیگه ای هم میشناسید بهم معرفی کنید
شرمندت آبجی یه چند ساعتی دور ترم وگرنه حتما هر کمکی از دستم بر میاومد....سلام به دوستان همیشگی.
کسی شیراز هست که وقت و حوصله داشته باشه من یه زحمت بزرگ بهش بدم.
به شمام توصسه میکنم از کتاب پیرنیا و ابنیه سنتی کمک بگیرسلام
من یه تحقیق دارم درباره یسر تحول خانه های ایرانی کسی می تونه کمکم کنه ممنون میشم اگه به صورت پیام خصوصی خبرم کنین
چندین تا عکس از پارکهای شیراز میخوام.و بیشتر از جزئیات طراحیشون و المان ها.شرمندت آبجی یه چند ساعتی دور ترم وگرنه حتما هر کمکی از دستم بر میاومد....
حالا چی می خوایی؟؟
منظورت از معماری سنتی چیه؟
آخه جزئی میشه مثلا
درها خودش یه مبحث جدا داره
اگه میخوایی برای تو حیطه ی معماری اسلامی به نظر من حمام ها رو بررسی کنی عالیه
من هنو نتونستم این کتابو پیدا کنم!!به شمام توصسه میکنم از کتاب پیرنیا و ابنیه سنتی کمک بگیر
فوق العاده مطلب هست
تبسم جان تو گوگل بزنsite plan یا park site planچند تا محوطه سازی برای مجتمع مسکونی میخوام لطفا
چرا؟تو بازار که زیاد هستمن هنو نتونستم این کتابو پیدا کنم!!واسه همون پلان بروجردی که می خواستم..!!
روژان جان این لینک از بین رفته هنوز داریش ؟پلان های کتابخانه ی ملی ایران (ساختمان جدید)
http://rapidshare.com/files/323611116/k00.rar.html
سلام معمارباشی عزیزروژان جان این لینک از بین رفته هنوز داریش ؟
کمپوزسیون یعنی ترکیب بندیدوستان به ما گفته شده با استفاده از اشکالی مثل مثلث مربع و دایره 48 تا کمپوزسیون خوب بزنیم
1-می خواهم بدانم کمپوزسیون چیه؟و چطور ترسیم کنم
2-ممکن کمکم کنید و ایده بدهید
اورژانسیه
مرسی از راهنمائیت .من دنبال یه محوطه سازی مربوط به مجتمع مسکونی هستم ما باید تو یه زمین 1هکتاری 40 واحد طراحی کنیم با پارکینگ و فروشگاه و استخر برای مجموعه .و باید 4 طبقه رو پیلوت باشه.چی سرچ کنم که در واقع سایت پلان های این مدلی بده برای یه مجتمع مسکونی نه پارک.یه سوال دیگه در مورد طراحی پارکینگ برای این مجتمع مسکونی باید چه چیز هایی رو در نظر گرفت.
یه سوال دیگه این که تو طراحی مجتمع های مسکونی گفته میشه باید جوری طراحی بشه که روی هم سایه نندازن بلوک ها و این که استاد ما گفت چون تو اقلیم سرد داره طراحی میشه کلا فضاهایی که ایجاد سایه کنن نباید باشه.خوب حالا تو این طراحی چه جوری و طبق چی باید فاصله ی ساختمون ها از هم رو درست گرفت تا ایجاد سایه نکنه و همه هم نور کافی داشته باشن؟به زاویه تابش بستگی داره؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |