كمك ،HELP ، سئوالات، FAQ ، درخواست ( پروژه هاي درسي )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eros_a66

عضو جدید
معماری کویر

معماری کویر

سلام
میتونین در مورد معماری کویر به من مطلب بدین مرسی

آرتميس.artmiss

عضو جدید
سلام دوستان
كسي ميتونه تو انتخاب موضوع پايان نامه به من كمك كنه؟
من به بحث هاي سازه اي علاقه مندم از طرفي بحث هاي معماري سبز رو دوست دارم
به همين خاطر تصميم گرفتم موضوع پايان نامه ام سبك اكوتك باشه از كاهاي آقاي نورمن فاستر هم خيلي خوشم مياد.ولي چيزي كه اينجا مطرحه اينه كه با اين موضوع چي طراحي كنم خوبه
خودم فكركردم به تجاري مثل يه مركز خريد يا كاربري فرهنگي مثل موزه يا نمايشگاه
الته اينو بگم كه اطلاعات كمي درمورد سازه هاي نو دارم اما دوست دارم يه چيز نويي طراحي كنم
بعد به نظرتون با اين اوضاع طرح نهاييم چه قدر طول مي كشه ؟
با استاد راهنما درمورد همينا صحبت كردم ولي بهم زياد كمك نكرد ميگه خودتون بايد موضوعتون رو به من بگيد
هركي اگه نظري داره بگه ممنون ميشم

تبسم

عضو جدید
سلام
در مرد مجتمع تجاری برای طرح 3 کمک میخوام و 2تا نمونه داخلی و خارجی از مجتمع تجاری کسی میتونه کمک کنه

تبسم

عضو جدید
در مورد معمارهای مطرح میشناسین نمونه کار برای مجتمع تجاری؟
من نیاز به ÷لان و عکس دارم تا 2 تاشو برای طرح 3 تحلیل کنم

elnaz65

عضو جدید
سلام به همه دوستان
من نیاز شدید به نمایشگاه یا یه مکان فرهنگی که کانسپت خوبی هم داشته باشه دارم.خارجی وایرانی فرقی نمی کنه.

تاران

عضو جدید
كمك فوري

كمك فوري

سلام به همه مهندسين گل
من دنبال يه پلان كامل مهد كودك ميگردم لطفا كمك كنيد:(

saeed20th

عضو جدید
کارشناسی ارشد

کارشناسی ارشد

سلام
از دوستان تقاضا دارم اگر اطلاعاتی در مورد کارشناسی ارشد گرایش انرژی معماری دارن در اختیار من بگذارند.
مثلا موضوعش چیه و چیه و چه مباحثی درس داده میشه
ممنونم

hossein1320

عضو جدید
آیا کسی هست صریح جواب دهد؟

آیا کسی هست صریح جواب دهد؟

آقا ما یه سوال داریم . هیچ جا جواب نگرفتیم . تو رو خدا درست جواب بدین :

الان من معماری یکی از دانشگاه های تهران قبول شدم و شدم مهندس !
بعد مهندسی من دقیقا چکار می کنم ؟ واسه کی کار می کنم ؟ چقدر کار وجود داره ؟
البته دور پارتی و به کلی خط بکشید

آرتميس.artmiss

عضو جدید
سلام
آقايون خانوما!
كسي يه نمونه از كوي مسكوني يا مجتمع مسكوني با پلان و نما و عكس نداره ؟ لطفا!:redface:

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا ما یه سوال داریم . هیچ جا جواب نگرفتیم . تو رو خدا درست جواب بدین :

الان من معماری یکی از دانشگاه های تهران قبول شدم و شدم مهندس !
بعد مهندسی من دقیقا چکار می کنم ؟ واسه کی کار می کنم ؟ چقدر کار وجود داره ؟
البته دور پارتی و به کلی خط بکشید
سلام
اينا رو بخون اگه جواب نگرفتي همينجا بپرس http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=63902
مثل بقيه حتما جواب مي گيري .
موفق باشي;)

architect not yet

عضو جدید
architects! please help

architects! please help

Hi there every body.
.I’m a student of architecture & I wanna buy a digital camera which have at least [ 12X zoom & movable LCD (like in canon power shot S5). The resolution is not a matter of important. A more than 6 or 7 MP resolution is enough. & it must have the MAKRO feature.
I want a very small & light one to have every where with myself. i prefer just canon brands but if there was a better one there is no more insist on it.
What do you think I must buy?
Is canon power shot S5 IS the best product for me? As it’s big & heavy that I don’t want to be. Do you know any other product to match these features?????????????
execuse me for writing in english ill promise its the last time

ha3an_khafan

عضو جدید
سلام به همه اساتيد
من به پلانهاي getty center كار ريچارد مير نياز فوري دارم ...كسي ميتونه كمكم كنه..

gol2khtar

عضو جدید
سلام دوستان من به یه کار فرهنگی کانسپچوال احتیاج دارم (سینما، موزه، فرهنگسرا) اگه مطلبی دارید بذارید ممنون میشم

angelia

عضو جدید
ارشد 88

ارشد 88

سلام عزيزان من سوالت كنكور كارشناسي ارشد 88 رشته معماري رو مي خوام كسي از دوستان مي دونه از كدوم سايت مي تونم بگيرم؟ ممنون ميشم

Tranquility

عضو جدید
دوستان لطف ميكنيد در مورد سرفصلهاي دروس درك و بيان محيط و بيان(2) توضيح بفرماييد.

beam

عضو جدید
دوستان لطف ميكنيد در مورد سرفصلهاي دروس درك و بيان محيط و بيان(2) توضيح بفرماييد.

والا اون چه که من این درس ها رو گذراندم سر فصل مشخصی نداشتند،تقریبا بستگی به استاد این دروس داره،ولی ان چه که می تونم بگم اینه که درس درک وبیان محیط شروع پایهای بر شناخت اطراف واینکه چگونه می شه ان چه که از محیط در یافت می کنیم را با زبان تصویر به طور کامل بیان کنیم،شروعی بر شناخت ابزارهای گرافیکی و بیان تصویری،درک عمق فظا به صورت کاملا احساسی بدون هیچ قاعده دقیق، و از همه مهمتر برای اشنایی واموزش مبانی اسکیس دست ازاد(بیان تصویری مشترک بین المللی معماران)........:smile:
و انچه که در مورد بیان 2 می شه ذکر کرد اینه که:تکمیل هر چه بیشتر مهارت در زمینه اسکیس(به صورت اسکیس های حرفه ای سریع 15 دقیقه ای)و نیز اشنایی با مهارت کروکی(بیان واقعی و عینی از انچه که مشاهده می شود به زبان گرافیک تصویری) ودر اخر مهارت لازم در زمینه راندو وارائه یک پروژه معماری به صورت یک پوستر گرافیکی........;)

امیدوار

عضو جدید
عکس

عکس

سلام به همه دوستای گلم

اگر از این موضوعات عکس خوبی دارید یا به چشمتون خورده،اگر لطف کنید برام لینکشو بزارید خیلی ممنون میشم.

1. دید پرنده از بنا های معماری
2.پرسپکتیو 2 نقطه ای از بنای معماری
3.دید اشل انسانی از معماری داخلی
4.نمای خوب معماری
5.دیتایل نمای معماری
6. 3 نما از درخت و انسان (از بالا-رو به رو-کنار)

ممنون از کمکتون.

sahark

عضو جدید
سلام دوستان
ممنون میشم اگه سوالات کنکور ارشد مخازن هیدرو کربوری را هم بگذارید:gol:

spid

عضو جدید
كمك.كمك...

كمك.كمك...

سلام به همه ي دوستان
موضوع طرحم فرهنگسرا است. اگه ميتونييد در اين زمينه كمكم كنيد.:(

z.nani

عضو جدید
سلام دوست عزیز
شما میتونی از صفر شروع کنی....اصلا هم ناراحت نباش....اینجا ایرانه.اگر دوست داشتی منو اد کن بحث کنیم.....z.nani
that is my yahoo ID:)

!AT

عضو جدید
راهنمایی

راهنمایی

سلام دوستان

من یه سری مطلب در مورد هارمونی و انواع اون مثل هارمونی نور . رنگ و.......... میخواستم
اگه هم پلان یا طراحی داخلی نمایشگاه فرش و تابلو فرش هم برام بفرستین ممنون میشم

معماری سنتی

عضو جدید
معماري فرهنگسرا

معماري فرهنگسرا

سلام به همه عزيزان
من به اطلاعاتي در مورد معماري فرهنگسرا وتعدادي پلان از فرهنگسرا نياز دارم.جون داداش كمك كنيد جاي دوري نميره
دم همتون گرم ;)ايول دارين همتون

safasafa

عضو جدید
مقاله راجع به كتابخانه

مقاله راجع به كتابخانه

سلام.من براي طراحي كتابخونه يه سري نمونه كاره دانشجويي مي خوام.يا نمونه كاراي داخلي و خارجي.و همچنين در پيدا كردن استانداردهابه مشكل بر خوردم.اگه بتونين كمكم كنين ممنون مي شم.در ضمن كسي مي دونه timesavero از كجا مي تونم پيدا كنم.

kooroshebozorg

عضو جدید
سلام.من براي طراحي كتابخونه يه سري نمونه كاره دانشجويي مي خوام.يا نمونه كاراي داخلي و خارجي.و همچنين در پيدا كردن استانداردهابه مشكل بر خوردم.اگه بتونين كمكم كنين ممنون مي شم.در ضمن كسي مي دونه timesavero از كجا مي تونم پيدا كنم.
بفرما Seattle Public Libraryطراح:Rem Koolhaas
...
:gol::gol::gol::gol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.