خب آره دیگه دارم میمیرم بابا
salam hichkas dar morede eglime garmo khoshk matlabi nadare? kheili ehtiaj daram ,mamnun misham age komak konin. mer30
لطفا فارسی تایپ کنید
اما چه رنجیست لذت ها را تنها بردن و چه زشت است زیبایی ها را تنها دیدن و چه بدبختی آزاردهنده ای است تنها خوشبخت بودن! در بهشت تنها بودن سخت تر از کویر است.
(دکتر شریعتی)
من کلی مطلب دارم، فقط چون حجمشون بالاست، نمیدونم چطور برات بفرستم.
خواستی بگو تا بهت بدم.
بعدشم لطفا فارسی بتایپ.
جمیعا سلام
بچه ها کانسپت من برای طراحیه دانشکده معماری "اغتشاش"
یعنی بی نظمی در عین نظم.
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم کمک کنه.
منتظرم
لطفا فقط فارسی تایپ کنیدkasi az karay gehry sar dar miare komakam kone
شما چجور معمارایی هستید ؟؟؟؟؟؟
مرسی شهیاد جان از توجه خاصت به این موضوعهماهنگي معماري با اقليم راه خلاصي ازگرماي خوزستان
به خدا با معماری میشه جهنم گرم کویر را چون خنکای شمال به مردم هدیه کرد:
هُرم آتش هاي تابستاني كه بر پوست شهر و مردمانش مي نشيند آن قدر هست كه انگار كني دستت را كنار شعله هاي آتش گرفته اي بيچاره شهر اما كه سايه اي نيست تا از زير آن گذر كند ، آبي كه به استحمامي آيد و يا OGENERAL 500 هزار توماني ريش سفيد كولرها با تصوير مشايخي تا قدري خنكا نثار چهره اش كند .
شهر چون پيكره ي زنده و موجودي ذي حيات در اين پنج ـ شش ماهه مي بايست بسوزد و بسازد . حتا نمي تواند با قرض و قوله و رو زدن براي چند روز مرخصي به سفري برود و عطشي فرو بنشاند .
ما آدم ها هيچ وقت به شهر به عنوان موجودي زنده نگاه نمي كنيم . دلبخواه مي كوبيمش ، مي سازيمش و تغييرش مي دهيم حتا متوليان شهر هم نگاه ارگانيكي به شهر ندارند . محله اي و بخشي و مقطعي نگاهش مي كنند . اما در همين شهر خودمان ـ اهواز ـ وقتي كه شما دو محله ي مختلف مثل نيوسات ( منازل شركت نفت ) و خشايار را در نظر مي گيري اين شيوه هاي ساخت است كه بيش از هر چيز ميزان آسايش شهروندان و ساكنان آن را رقم مي زند كاري به معيار جديد زندگي كلان شهري ـ مثل تهران ـ ندارم كه نسل هاي نو و آنان كه پدرشان يا پدر خانمشان جزو از ما بهتران نيستند مجبورند در آپارتمان هايي 50 متري آشيانه كنند . آپارتمان هايي كه ديگر محل زندگي نيستند ، محل دور هم جمع شدن در شادي و غم . شريك هم بودن ، محل خاطره و قايم شدن و آشكار شدن . … آنها صرفاً خوابگاه هايي هستند كه صبح علي الطلوع ساكنان خود ـ انسان هاي عصر صنعت و ترافيك را ـ به سركارهاي خود گسيل مي دارند و تشويق شان مي كنند كه تا پاسي از شب در كلان شهر كاركنند و بدوند و تنها براي خوابيدن به خوابگاه هاي خود برگردند .
اما خوشبختانه شهر ما اهواز هنوز به اين وضعيت اسف بار نرسيده است . كه شايد يكي از دلايل آن گرماي بيش از حد باشد كه نياز به استراحت و درخانه ماندن در ساعات گرم ميانه ي روز را افزون مي كند به طور مثال در خيابان اصلي شهر طالقاني از ساعت 3 ظهر به بعد فقط تك و توك ماشين هايي مي بيني كه دنبال دربستي مي گردند و باقي بيماران شهرستاني كه پاي پله ي مطب ها ، زير سايه نازك ديوارها و بر روي مقوا نشسته اند تا ساعاتي ديگر كه مطب ها باز شود و لاغير ، جنبنده اي نيست و يا حتا نرمه نسيمي .
از نيوسايت و خشايار مي گفتم . در محله ي اول ابتدائاً چيزي كه جلب نظر مي كند درختان انبوه و فضاي سبز سرشاري ست كه به مدد نبود سيم هاي مختلفه برق ( انشعاب هاي مجاز و صلواتي ) رشد يافته اند . فضاي سبز مناسب منطقه و ديوارهاي سبز آن ( ديوارهايي از گیاه مورد به جاي سنگ و سيمان ) باعث شده تا در هر ساعت از شبانه روز اين منطقه چند درجه اي خنك تر از الباقي قسمت هاي شهر باشد . سيستم خيابان ها و و فاضلاب و خدمات ويژه ي شركت نفت نيز باعث شده تا آنجا يكي از بهترين محلات اهواز قلمداد شود كه بيشتر مرهون سبك معماري و انبوهي فضاي سبز آن است از كمپلو به بالا ـ كمپلو ، خشايار ، كيان ـ اما كه برخي محلات پرجمعيت اهواز محسوب مي شوند انگار گرما خشونت بيشتري دارد فضاي سبز تنك و معماري خاصي كه بيشتر متكي بر وسايل سنگين ساخت و ساز و نماهاي بيروني سنگ سفيد (مرمر) است و سيم هاي برقي كه جابجا آسمان را خط خطي كرده اند و مأموراني كه هر از چندگاه با اره هاي برقي به سراغ درختان اكثراً اكاليپتوس منطقه مي آيند تا شاخ و برگ و قد و قامتشان را بچينند كه با سيم ها تصادم پيدا نكنند ، همه و همه باعث شده تا گرماي اين مناطق فرساينده تر باشد .
متوليان ساخت و ساز شهر هرچند نمي توانند از گرماي خدادادي و اقليمي شهر جلوگيري كنند اما با به كار بردن شيوه هايي به راحتي مي توانند گرما را بكاهند و از تأثير نامطلوب آن بر شهروندان جلوگيري نمايد كمربند سبز كه از طرح هاي لازم و بر زمين مانده ي شهر اهواز است مي تواند چون *****ي جلوي آلودگي و گرد و غبار و امواج گرما را بگيرد كه به دليل كمبود اعتبار و نبود بينش استراتژيك مديريت شهر همچنان مكتوم مانده است . اما از اين طرح بزرگ و البته شدني كه بگذريم در ساخت و تعمير هر واحد مسكوني نيز مي توان با به وجود آوردن پاره اي اصلاحات ، سيستم مناسب تري را براي زندگي فراهم آوريم .
سنگ نماي سفيد ( مرمر) از جمله مصالحي است كه به كاربردن آن در ساختمان مانند بيماري مهلكي تلقي مي شود . متأسفانه بيشتر شهروندان به زيبايي اين نوع سنگ نظر دارند حال آنكه اين سنگ كاملاً ناهماهنگ با شرايط اقليمي خوزستان است . اين سنگ قابليت جذب و نگهداري بسيار زياد گرما را در خود دارد و گاه پيش مي آيد كه در فاصله ي غروب خورشيد و طلوع خورشيد در روز بعد ( حدود 10 ساعت ) هنوز گرماي خود را از دست نداده است .
فرهنگ سازي در مورد نوع بكارگيري مصالح ساختماني و نقشه ي ساختمان و كاشت درخت در پياده روها مي تواند به راحتي از طريق شهرداري اعمال شود . شوراها و شهرداري ها خوزستان مي توانند با در پيش گرفتن سياست هاي تشويقي جهت ايجاد ديوارهاي سبز و چمن كردن حياط ها به جاي موزاييك و نيز استفاده از سفال و عايق در ساخت و سازها بيشترين تأثير را براي مهار درجه ي حرارات بنمايند .
براي مهار گرماي خوزستان هيچ كاري نمي شود كرد الا تغيير شيوه هاي ساخت و ساز شهري و مسكوني و اهميت دادن به فضاي سبز و عدم به كارگيري مصالحي با ظرفيت بالاي نگهداري حرارت
معمار جون نظر و امتیاز FORGET نشه
سلام به همگي.من دنبال معماري اسلامي قاهره مي گردم .گناه دارم تو رو خدا اگه سراغ دارين آدرس سايت بدين
سلام!
به یک سری اطالاعات در مورد معماری گنبدهادر ایران احتیاج دارم! همچنین سیر تکاملیشون!
ممنون میشم اگه کمکم کنید چون واقعا بهش نیاز دارم!
archi_arch عزيز ممنون از لطف شما
منکی تا حالا خوابگاه دانشجویی طراحی کرده یا می دونه کجا میشه پیداش کرد
اگه سایت های خارجی هم باشه بهتره
soshiyanse@gmail.com
یعنی هیچکس همچین پروژه ای نداره ؟
سلام .
از دوستاني كه در مورد نعل درگاهي مقاله يا اطلاعاتي دارن ... لطف كنن اينجا بزارن يا لينك بدن .
سلام دوستان گلم
من به پلان برش نما از خانه ابشار رایت نیاز دارم مخصوصا برش
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |