كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سرمربي پرسپوليس براي برطرف شدن حاشيه‌ها استعفا كرد

مدير برنامه هاي سرمربي پرسپوليس گفت: قطبي احساس مي كرد حاشيه هاي اين تيم به خاطر اوست و به همين دليل استعفا كرد.
مهدي حاج باقر در ارتباط با استعفاي ناگهاني افشين قطبي اظهار داشت: او اين اواخر احساس مي كرد با وجود كمال محبتي كه از طرف هيئت مديره و مدير عامل مي شود، بايد از اين تيم جدا شود.
وي افزود: قطبي معتقد بود كه ممكن است حضورش در اين تيم باعث مي شود پرسپوليس ضربه بخورد.
حاج باقر در پاسخ به اين سئوال كه آيا اين اواخر مشكل جديدي براي او پيش آمده است، گفت: خير، افشين مي گفت براي اين كه پرسپوليس شرايط بهتري پيدا كند بايد فدا شوم. اين تصميم ناگهاني بود.

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حيدري: ‌باورم نمي‌شود قطبي ايران را ترك كرده است

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: باورم نمي‌شود كه افشين قطبي ايران را ترك كرده باشد. سپهر حيدري عنوان كرد: قطبي به ما و هواداران قول قهرماني داد. نمي‌دانم چگونه بايد باور كنم ايران را ترك كرده است.
وي افزود: او مربي بافرهنگ و بزرگي بود و آداب و رسوم جديدي را به ما ياد داده بود. در دو سالي كه كنار او بودم، نكات خوبي ياد گرفتم.
حيدري اظهار داشت: اميدوارم قطبي هرچه زودتر به ايران برگردد چون هنوز باور ندارم ايران را ترك كرده است.
وي خاطر نشان ساخت: واقعا در شرايط حساسي هستيم. رفتن قطبي هيچگاه يك مسئله خوشحال‌كننده براي ما نخواهد بود. اميدوارم اين گفته فقط يك رويا باشد.

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هدايتي: اجازه بدهيد قطبي يك اسطوره بماند

محمدرضا هدايتي در ابتداي تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تمام تلاش خود را براي آوردن قطبي انجام داديم. در اين راه هيچگونه كوتاهي نكرديم چون هواداران اين موضوع را مي‌خواستند.
وي افزود: صحبت‌هاي باشگاه از زبان مصطفوي است؛ اما از تمام مردم و رسانه‌هاي گروهي خواهش مي‌كنم كه اجازه دهند قطبي يك اسطوره بماند. او زحمات زيادي براي اين باشگاه كشيده است.
هدايتي عنوان كرد: قطبي يك مربي دوست‌داشتني است. در جلسه‌اي كه شب گذشته داشتيم، باز هم اصرار برگشت او را داشتيم؛ اما او قبول نكرد.
وي خاطر نشان ساخت: حتما قطبي دلايلي داشته كه در ايران نمانده است. وظيفه داريم به آن احترام بگذاريم.

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پیروانی : خيلي خوشحالم كه سرمربي پرسپوليس شده‌ام

افشين پيرواني پس از انتخاب به عنوان سرمربي موقت پرسپوليس گفت: خيلي خوشحال هستم كه در اين سمت قرار گرفته‌ام.
افشين پيرواني در جمع خبرنگاران گفت: خيلي خوشحالم كه در اين پست قرار گرفته‌ام، من خادم پرسپوليس هستم و بيشترين بازي‌ها را براي اين تيم انجام داده‌ام و تمام مسووليت‌ها هم بر عهده‌ي من است. تلاش مي‌كنم كه بهترين نتيجه‌ها را كسب كنند.
وي گفت:‌خوشحالم كه اولين بازي ما با تيم صدرنشين و در خانه آنهاست. قول مي‌دهم كه بهترين نتايج را بگيريم.
پيرواني در پاسخ به اين سوال كه چه قولي به هواداران مي‌دهيد؟ گفت: به هواداران قول مي‌دهم كه سه جام قهرماني را براي آنها كسب كنيم. اين را به حتم گفتم و بايد به آن هم عمل كنيم. تمام تلاش‌مان اين است كه هر سه جام را براي هواداران كسب كنيم.

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تمرين بانشاط پرسپوليسي‌ها بدون قطبي برگزار شد

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پس از صحبت اعضاي هيات مديره با بازيكنان با يك ساعت تاخير برگزار شد. پس از آ‌ن كه اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس دو مرتبه با بازيكنان گفت‌وگو كردند، بازيكنان براي انجام تمرين به زمين چمن آمدند و مورد استقبال هواداران قرار گرفتند.
درحالي كه پرسپوليس براي اولين بار در طول فصل بدون حضور افشين قطبي تمرين مي‌كرد، بازيكنان پرسپوليس بدون اين كه از اين مساله ناراحت باشند در تمرين شركت كردند و زير نظر افشين پيرواني تمرين بانشاطي را برگزار كردند.
اين درحالي بود كه هواداران هم مرتبا اعضاي هيات مديره و بازيكنان را تشويق مي‌كردند اما، خبري از حمايت آنها از افشين قطبي نبود و رحمان رضايي به همراه احمدرضا عابدزاده مورد توجه هواداران بودند.

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الونگ به تیم فوتبال سپاهان اصفهان پیوست

الونگ الونگ بازیکن فصل گذشته پرسپولیس با عقد قراردادی یک و نیم ساله به تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان پیوست.
این بازیکن که پس از پایان قراردادش با تیم فوتبال پرسپولیس بازیکن آزاد محسوب می شد بنا به درخواست کادر فنی تیم فوتبال و کمیته فنی باشگاه سپاهان، پس از تست و تاییدات پزشکی قرارداد خود را در هیئت فوتبال اصفهان به ثبت رساند.
ژاک الونگ که توانایی بازی در خطوط مختلف میدان را دارد به عنوان دفاع و هافبک دفاعی و تقویت این پست در تیم، جذب طلایی پوشان اصفهان شده است. وی سابقه حضور در تیم المپیک کامرون را نیز در کارنامه خود دارد.

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
پيرواني با نشاط و با وفايي.... تو محبوب دل هر آشنايي.... تو بي چون و چرا در كار تيمي.... همه گويند تو بي ادعايي... تو مثل ارغوان بر ما عزيزي... به رنگ تيم ما دادي جلايي....:gol::heart:
شاد باشيد.:gol:

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
تقديم به افشين امپراطور....

تقديم به افشين امپراطور....

از برايت زندگاني پر ز نور.... شاد باشي و فروزان و صبور... از خدا خواهيم برايت همچنين... تندرستي و سلامت اي نگين(امپراطور)....:gol:
شاد باشيد.;)

majid hashemi

کاربر فعال
بعنوان یک ایرانی برای آقای قطبی آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم .:gol:درسته مربی تیم رقیبمون بوده و خیلی وقتها بحث اصلی کل کل ولی حالا یه ایرانیه که همیشه خاطرش باهامون میمونه .
خداوکیلی دلم براش تنگ میشه .
افشین خان هر جا هستی خدا پشت و پناهت.:gol:

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
پيرواني با نشاط و با وفايي.... تو محبوب دل هر آشنايي.... تو بي چون و چرا در كار تيمي.... همه گويند تو بي ادعايي... تو مثل ارغوان بر ما عزيزي... به رنگ تيم ما دادي جلايي....:gol::heart:

منظورت کدوم ارغوانه ....:w00:

از برايت زندگاني پر ز نور.... شاد باشي و فروزان و صبور... از خدا خواهيم برايت همچنين... تندرستي و سلامت اي نگين(امپراطور)....:gol:
شاد باشيد.;)

ایول sogol ..... با این ذوق شاعریش ..... :gol:

چه می کنن بروبکس پرسپولیسی ....:w16:

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اخرین خبر:
تیم بین المللی کوثر لرستان پس از اقدام به جذب بازیکن بین المللی بزریلی ( دی کارمو )
اعلام کرد برای بین المللی تر شدن به هر نحو مربی بین المللی ( قطبی ) رو جذب خواهد کرد.
:w15::w15::w15::w42::w42::w11::w11:

کربلایی

مدیر بازنشسته

احتمالا منظورشون همون ارغوان پرسپولیسی دوآتشه خودمونه;)
میگم این ارغوان چند وقتیه خبری ازش نیستا!!! نکنه خدای نکرده ...؟

کربلایی

مدیر بازنشسته
بعنوان یک ایرانی برای آقای قطبی آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم .:gol:درسته مربی تیم رقیبمون بوده و خیلی وقتها بحث اصلی کل کل ولی حالا یه ایرانیه که همیشه خاطرش باهامون میمونه .
خداوکیلی دلم براش تنگ میشه .
افشین خان هر جا هستی خدا پشت و پناهت.:gol:

سلام
مجید جون شما مطمئنی که اس تق لالی هستی؟ آخه این حرفا به اس تق لالی جماعت نمی آد:surprised: این همه معرفت و شعور ازشون بعیده:D
از شوخی گذشته، ممنونم ازتون;)
اما همیشه یادت باشه:
پرسپولیس سرور اس تق لاله

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

شما خودتون چي فكر مي كنين؟ ;):biggrin:

خواهش ميكنم عزيز.. قابل شما رو نداشت...:smile:
شاد باشيد.;)

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به..سوگل جونم...چیکار کردی...دستت درد نکنه..الحق که پرسپولیسی هستی...
ادبیاتو با ورزش قاتی کردی....افرین:heart:
پرسپولیس قهرمانه
اخه تو چرا اینقدر حسودی میکنی پسر....خب باشه بابا به سوگل میگم یه شعر بذاره که توش بدبوی داشته باشه:surprised:.....:biggrin:
حیف که پرسپولیسی هستی....وگرنه....ای بابا:cool:
پرسپولیس قهرمانه
احتمالا منظورشون همون ارغوان پرسپولیسی دوآتشه خودمونه;)
میگم این ارغوان چند وقتیه خبری ازش نیستا!!! نکنه خدای نکرده ...؟
سلام زکریا جان....
خوبی؟
بابا ما که هستیم...سرتون شلوغ شده مارو نمیبینین:redface::cry:

پرسپولیس قهرمانه

SAMI.J

عضو جدید
بچه اون دوربين و بده ببينم . نه ، مثل اينكه خبري ازشون نيست. تا شعاع 20 كيلو متري هيچ استقلاليي ديده نميشه .
فولاد ( پرسپوليس دوم )‌ سرور استقلاله . چه برسه به خود پرسپوليس .

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
دست بروبچ امیرخان درد نکنه که دیروز یه حالی دادن .... :w15:

اخه تو چرا اینقدر حسودی میکنی پسر....خب باشه بابا به سوگل میگم یه شعر بذاره که توش بدبوی داشته باشه:surprised:.....:biggrin:
حیف که پرسپولیسی هستی....وگرنه....ای بابا:cool:
پرسپولیس قهرمانه

اهااااااااااااا..... منظورش شما بودی ..... :w07:

من فکر کردم اوی یکی ارغوانو میگه .... خب اگه اینطوریه .....مشکلی نداره ....:w12:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
مخصوصا اون توپايي كه تو دقيقه آخر مي خوره به تير دروازه تون هم تو اين بازي و هم تو بازي با صبا

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
استقلالم كه بد بازي كرد فقط كاشكي داور محترم يه كم افسايدايي كه گرفت رو ميديد به خصوص گل تقي پور رو

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
قطبي هم كه فرار كرد خوبه يه مرد پاي حرفي كه مي زنه وايسته تا آخرش يا نگه يا وقتي ميگه عين يه مرد بهش عمل كنه

راستي زكريا حتما بگو باقري يادش بده مخصوصا اگه پنالتي تكرار شد چون اوت كردن پنالتي تكراري رو فقط كريم بلده

vahid_pakrou

عضو جدید
کاربر ممتاز
افشین کوچولو برو به تیمتون بازی یاد بده
بگو تیم فقط جباری نیست
لیاقتتون همون برهانی هستش
دیروز روزنامه خوب در مورد برهانی نوشت اگه هرکس از اصل خود دور بمانه روزی به اصلش برمیگرده
برهانی هم 1-2 هفته شانسی گل زد ذیروز بازم برگشت به اصل خودش
باید بازیهای استقلالو تو یه ورزشگاه که خداکثر 5-10 هزار نفره باشه بندازن حیف آزادی نیست؟
دیروز پرسپولیس خیلی خیلی خوب بازی کرد ولی همه یه جواری ناراحت بودن امپراتور رفته
اگه اون بلایی که سر نیکبخت میارن سر بازیکنان دیگه هم بیارن اصلا نمیتونه بازی به میدان بیاد
حیف نیکی روز خوبش نبود ولی بازم من افتخار میکنم پرسپولیسی هستم
پرسپولیس زلزله محبوبه هرچی دله

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قطبي هم كه فرار كرد خوبه يه مرد پاي حرفي كه مي زنه وايسته تا آخرش يا نگه يا وقتي ميگه عين يه مرد بهش عمل كنه

راستي زكريا حتما بگو باقري يادش بده مخصوصا اگه پنالتي تكرار شد چون اوت كردن پنالتي تكراري رو فقط كريم بلده

اینو بدون که ما پرسپولیسی ها به بزرگ مردی مثل کریم خیلی احترام می زاریم

کریم اسطوره پرسپولیسه همه بازیکنای بزرگ پنالتی خراب میکنن
کریم یه چیز دیگه هم بلده که شما بلد نیستین اونم مردونگیه

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره شما تا 2 ماه پیش به قطبی هم خیلی احترام میزاشتین واسه همبن تو ورزشگاه بهش ناسزا گفتین.

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره شما تا 2 ماه پیش به قطبی هم خیلی احترام میزاشتین واسه همبن تو ورزشگاه بهش ناسزا گفتین.

تو چقد شوخی
اونایی که میگین ما نبودیم
شما بودین که همه نوع بد و بیرا به قلعه نویی گفتین بخاطر رد نکردن اسماتون واسه آسیا
الان دارین به ما میگین
اونایی هم که بر ضد امپراتور شعار دادن تماشاگرایی بودن که حالا.....

بالا