الان چی ؟ صفحه قبل رو بخون بازم ناسزای هم تیمی های ماست ؟؟ مشکل اینه که شما نمیخواید ببینید متاسفانه ..
حالا زیاد مهم نیست گفتم که من هم به اینایی که میان شخصیتشون رو نشون میدن اهمیت نمیدم حالا طرف میخواد هزار بار اینجا بنویسه لنگی یا بگه میسوزین و غیره .. و بنظرم این مشکل خودشه که اینقد از پرسپولیس عصبانیه..یا اینکه جوابی نداره بده بد و بیراه میگه و برای من اهمیتی نداره ..
منم اینجا دوستای خوب طرفدار اس دارم (چون شما به تیم ما میگی پرس من هم مقابل به مثل میکنم

) و برای دوستای اسی خودم حداقل اینقد احترام قائل هستم که پای پستایی که توهین باشه به تیمشون رو تشکر نزنم .. بقیه هم میتونن هرچقد خواستن اینجا فحش بدن چیزی از ما کم نمیشه شاید خودشون یکم آروم شدن .. خوشحالم که با وجود اینکه چند ساله تیممون خوب نبوده هنوزم اینقد خار تو چشم دشمناش هست که عصبانیشون کنه و از شدت ناراحتی بد وبیراه بگن
اینجا دیگه باید از منطقت استفاده کنی خو .. اصلا تیم بود اون بوریرام خدایی هر کی بازی رو دیده باشه میفهمه سطحشون در چه حد بود بازیکناشون خودشون خودشونو مصدوم میکردن بعد یه عده میگن بوری بهتر از سئول بود !!!!! حتما چون اس از بوریرام برد و از سئول 4 تا خورد بوریرام بهتر بود !!
بعد ببین تفاوت اون تیم 98 و تیم الان زمین تا اسمونه .. الان تیم ملی برا بردن لبنان جشن ملی میگیره ببین استقلالیا چه بلایی سر تیم ملیمون اوردن

..تازه همینا هم به لطف مصدوم شدن پولادی و اشکان دعوت شدن به تیم ملی و نه بر اساس شایستگی خودشون..