شما منظورم استقلالی ها هستن نه شخص شما...دوستتون شروع کرد
من تو هیچ کدوم از پستام عکس نذاشتم اصلا
اینج داریم کل کل میکنیم نه اینکه توهین کنیم به هم
واقعا جای تاسف داره .. هم برا استقلالی ها هم برای پرسپولیسی ها
این عکسا چیه میزارین ؟!!
انقدر هم دوتا تیم دور برندارین
چی کار داری؟
راستی
اونموقع که دسته 3 بازی میکردید
1-زمیناتون اسفالت بود یا خاکی
-2 با توپ چلتیک بازی میکردید یا پلاستیکی
3-به دروازه هاتون گونی برنج میببستید یا گونی سیب زمینی
-4جدیترین رقیبتون کی بود
به ما نمیخوری اس دق لولی
فتوشاپ کار خوبی نیستی رنگ پاشو خوب تغییر ندادی حالا لطف کن ابی رنگ هم کار کن بعد خداییش ببین به کدومش بیشتر میاد جان من امتحان کن
واقعا جای تاسف داره .. هم برا استقلالی ها هم برای پرسپولیسی ها
این عکسا چیه میزارین ؟!!
انقدر هم دوتا تیم دور برندارین ..
بازیکنا دارن میلیاری پول میگیرن .. و به شما هم هیچی نمیدن
تیم خودتون رو تشویق کنید ..
حرفتونو 100% قبول دارم ولی خب ما ادمای بااخلاقی هستیم درسته کل کل میکنیم ولی با استقلالی ها دوستیم...فوتبالم دیگه فوتبالای قدیم..
دادا فک کنم کلا منتظری من پست بدم بیای بکوبی.. خو تابلوه که همیشه داوری به سمت استقلال بوده و هست و خواهد بود .. میگی نه بازی فردا رو ببین......برای بار N ام ، کلی صحنه داوری تو 20 سال اخیر رو یادمه که اشتباهات داوری تو دربی به ضرر استقلال اتفاق افتاده ، هر وقت خواستید بگید تا یاداوری کنم
عکس اول آره کمک اشتباه کرد ، اما عکس دوم رو بعضی از کارشناسای داوری نظرشون بود که تصمیم داوری درست بوده ولی بعضیای دیگه اعتقاد داشتن پنالتی بوده
اما عکس آخر که دیگه تهشه ، نمیدونم چرا هیچ کدوم از دوستان پرسپولیسی در مورد عکسی که از پژمان منتظری و جلال حسینی تو همون بازی چاپ شده بود نظری ندادن
دادا فک کنم کلا منتظری من پست بدم بیای بکوبی.. خو تابلوه که همیشه داوری به سمت استقلال بوده و هست و خواهد بود .. میگی نه بازی فردا رو ببین......
تنگ غروب آبی ها، برید کنار دریا بینید(binid) رنگ سرخ را.. چه آسمان چه دریا.. گویای این حقیقت پرسپولیس هست برتر....
یادش بخیر داداش (علی همرائیان) چه ذوقی داشتم قدیما موقع گفتن این شعر...
قهرمانی در حد این بازی نیست
کلا مشکل روانی داره به نظرم
امیدوارم که فردا عادلانه سوت بزنهآره بابا كلا با پرسپوليس هم مشكل داره
امیدوارم که فردا عادلانه سوت بزنه
منو ناراحتی؟!!!! ... نه آخه هیچ وقت نیستی تا من پیا میدم میای البته خوشحال میشم ....... ببین همون آفسایده رو یادته؟ اگه اون گل میشد باخته بودید یا پنالتیه ... اون نکونام هم همه گفتم پنالتی بوده .....نه عزیزم ، اگه ناراحت شدی ببخشید ، میخوای دیگه جواب پستهاتو ندم ؟؟ من کجا کوبیدمت آخه ؟؟
منو ناراحتی؟!!!! ... نه آخه هیچ وقت نیستی تا من پیا میدم میای البته خوشحال میشم ....... ببین همون آفسایده رو یادته؟ اگه اون گل میشد باخته بودید یا پنالتیه ... اون نکونام هم همه گفتم پنالتی بوده .....
اعصاب خودتو خورد نکن با داوری هم می بریمشوناميدوارم ... داور قحطي بود.........
دادا فک کنم کلا منتظری من پست بدم بیای بکوبی.. خو تابلوه که همیشه داوری به سمت استقلال بوده و هست و خواهد بود .. میگی نه بازی فردا رو ببین......
خداییش نامردی اگه پرسپولیس نبرد، تا یه هفته بیای باشگاه ...استقلالی های دوست داشتنی !:
آماده اید واسه یه باخت تُپُل به پرسپولیس زلزله
.
.
.
.
.
هواشناسی اعلام کرده فردا از ساعت 3:00 تا 4:45 قراره یه زلزله 6 ریشتری تو ورزشگاه آزادی بیاد ! )))))))
خداییش نامردی اگه پرسپولیس نبرد، تا یه هفته بیای باشگاه ...