كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز

اینقد زیاد زیاد جواب دادی بذار مطالبو جمع وجور کنم که هر بحث جای خودش قرار بگیره ... اولا اینکه فک می کنم تا بحال تو اینتاپیک تو این چند سال با شما بحث نکرده باشم ولی خب کسایی که میشناسن منو می دوننکه موقع بحث اونم با یه پرسپولیسی هیچوقت عصبی نیستم هیچ حرفی هم نمیزنم که بعدااز زدنش پشیمون بشم...
در مورد استقلال و هفدهم شدن و قهرمان شدنش:دوست ِ عزیز من نمیگم شما به تیمتون افتخار نکنید و طرفدار تیمتون نباشید حرف من واستقلالی های دیگه اینه که تنها کاری که می تونید بکنید اینه که وقتی اینقد اوضاعتیمتون خرابه ادعای بیخود و بی مورد نکنید بمونید هر وقت روز شما شد و هر وقتفوتبال روی خوششو به شما نشون داد بیاید و کل کل کنید... همین تمام حرفاستقلالیاست یعنی از نظر من خیلی احمقانه است که تیم آدم شانزدهم جدول باشه و حتیبیاد و ادعا کنه که سرور تیم پانزدهم جدوله ... حالا تیمای بالاتر که بماند.

نخیر شما قبلا هم با هم بحث کردید فقط من اسممو عوض کردم ...ببخشیدا ولی اون موقع هم عفت کلام نداشتید ... خیلی راحت میگید این احمقانه س اون احمقانه س منم میتونم بگم همه حرفای شما برای من احمقانه س ...هر چند ما عادت کردیم به بی ادبیای شما ....
شما فکر میکنید وقتی تیمتون بد نتیجه گرفت بهتره بی خیالش شید و دیگه طرفداریشو نکنید ولی برعکس شما من اینطوری فکر نمیکنم در همه حال از تیمم حمایت می کنم حتی وقتی شونزدهمه ..این ربطی به شما و بقیه استقلالیا نداره که دربارش نظر میدید .. با این حساب احتمالا شما وقتی تیمت سیزدهم شد اون سال اصلا رو نکردی که استقلالی هستی ...شما هم میتونی چند هفته دیگه که استقلال اومد پایینتر ادعای بیخود و بی مورد نکنی و از تیمت طرفداری نکنی تا طمانی که بیاد بالا ....ولی بقیه میتونن اینجوری نباشن ...

در مورد نقل و انتقالات و عملکرد مدیران: ببینعزیز ِ من شما موضعت چیه؟؟؟ استقلال موفق تر بوده تو نقل و انتقالات یاپرسپولیس؟؟؟ اگه استقلال موفق تر بوده که مشت محکمی میزنی به دهان همه کسایی که تونظر سنجی نود ادعا کردن پرسپولیس برتر بوده و همچنین با توجه به اون همه خریدنجومی مشت محکمی بر دهان مدیران تیمت میزنی ... اگه معتقدی پرسپولیس موفق تر بودهکه متاسفانه در عمل چنین چیزی مشاهده نمیشه ... حاج فتل گفت که موفقیت در آیندهمشخص میشه.
من هیچوقت نگفتم استقلال موفق بوده تو نقل و انتقالات یا پرسپولیس ..این شماها بودین که تاپیک زدین و نظرسنجی زدین ...من از خرید های تیمم راضیم و بنظرم خیلی خوب عمل کرده تو نقل و انتقالات ... بزودی هم نتیجه گرفتنش شروع میشه ....خوبه خودتون هم میدونید که استقلال 17م بوده و آخر فصل جام گرفته پس حتما اینو هم میدونید که چند هفته اول نباید خیلی رو نتایج زوم کرد مخصوصا انکه مربی پرسپولیس هنوز 2 ماه نشده که اومده ایران ... الان برای من جالبه که شماها بدجور رو این 16م شدن پرسپولیس مانور میدین ....یعنی خودتون همزمان قبولدارین که نباید چند هفته اول رو نتایج زوم کرد و هم میگید پرسپولیس سقوط میکنه ....تکلیفتون رو با خودتون مشخص کنید ...اگه خیلی افتضاحه که پرسپولیس 16م جدوله پس اون موقع که استقلال 17 م بود افتضاح تر بود ...اگه اون فصل استقلال وضعش خوب شد و قهرمان شد پس خیلی احمقانه س از الان درباره سقوط و قهرمانی صحبت کردن (لفظ خودتون رو بکار بردم ) ....

در مورد هزینه ی تیم ها هم فک می کنم که اون شبکه دوتا مدیر عامل صحبت کردن کاملا مشخص شد که هر دو پشتوانه های نادرستی برایمخارج دارن
پس وقتی خودتون هم قبول دارید که فتح الله زاده پشتوانه نادرستی داره درست نیست که میگین رویانیان مال مردم خوره ..

دوست عزیز خیلی جاها نمیشه ثابت کرد که فلانی از بیت المال مصرفمیکنه ولی کمی فکر کردن و وجدان داشتن همه چیزو مشخص می کنه استقلالی ها هم بدونپول قرارداد نبستن ولی خب فتح الله زاده بلده چطوری از پولاش استفاده کنه و ولخرجیهای رویانیان هر وجدان بیداری رو آگاه می کنه به همه چیز. عابدینی هم اول فصل یهحرفی زد؛گفت رویانیان پول زیادی میده و بازیکن خوب میاره هر کسی بلده اینکارو بکنهاما ما اون زمان با هزینه های کمتربازیکن میاوردم و مهم تر اینکه خیلی از بازیکناحتی بدون پیش پرداخت و پول حاضر بودن بخاطر اعتبار مدیر عامل قرارداد ببندن.
اگه نمیشه ثابت کرد کی از بیت المال استفاده می کنه رو چه حسابی میگید رویانیان استفاده می کنه ؟ بازیکنای ایرانی تو سالهای گذشته ثابت کردن فقط برای پول بازی میکنن حالا شما رو چه حسابی میگید فتح الله زاده بلده از پولاش خوب استفاده کنه ؟ یا روی چه حسابی میگید بازیکنا حاضر شدن بدون پیش پرداخت و پول و فقط روی اعتبار قرارداد ببندن ؟ من میگم اینطور نبوده من میگم جباری پیش قرارداد گرفته رحمتی پیش قرارداد گرفته حالا شما بیا بگو نگرفته ولی ثابت کن رو چه حسابی اینو میگی...شما که ادعای فوتبالی بودنت میشه نباید به همین راحتی تحت تاثیر جو سازی قرار بگیری ... اگه فتح اله زاده بلده چجوری پولاشو خرج کنه با چه قیمتی نکونامو آورد استقلال ؟ حتما شما هم میگید 350 میلیون ...اگه شما به رویانیان میگید مال مردم خور و کسی که بلد نیست از پولاش درست استفاده کنه من میگم رویانیان حداقل با 3 4 میلیارد 3 4 بازیکن خرید اما استقلال با همون پول یه بازیکن خرید ...اگه من میگم فتح اله زاده و رسولی نژاد دروغگون مطمئنم که دروغگون چون هیچ منطقی اینو قبول نمیکنه نکونام که دستمزدش تو اوساسونا بالای 2 میلیون یورو بوده بیاد از استقلال 350 میلیون بگیره پولی که برای بازیکنای امروزی شوخیه و اگه به بازیکنی چنین پیشنهادی بدن مطمئنا فکر میکنه توهین کردی بهش ....
اینقدم رو حرفای عابدینی مانور ندید عابدینی هم یکیه مثل همه ...

داوری: چون داور برهانی رو اخراج نکرده پس مابازنده ایم!!! بگذریم که نظر کارشناسی مربوط به کسی بود که بزرگترین افتخارش داورچهارم دربی بودنه ... !!!
بازی با سایپا که ما باختیم دوست ِ عزیز شما خاطرتوننیست ... بازی با مس که حق مارو خوردن چی؟؟؟ از کدوم پنالتی پرسپولیس جلوی گهرصحبت می کنید؟؟؟ والا تا حالا از خود پرسپولیسیا هم نشنیدم این مسئله رو همهمعتقدن که حق گهر رو اساسی خوردن.
یعنی به نظر خودتون اون صحنه حتما نیاز به کارشناس داوری داشت ؟ یعنی خودتون نتونستین بفهمین چه جور اخطاری داره اون کار برهانی ؟ بس کنید دیگه حتما که نباید همه کارشناسا با هم نظر بدن که باید اخراج میشده صحنه ش کاملا مشخص بود ..عمدا پاشو گذاشت رو پای بازیکن ...شما مثل اینکه از هر کاری که دور از اخلاق باشه حمایت میکنید...
بله منم میدونم مقابل سایپا باختید اما چه ربطی داشت ؟ داور یه گلتون رو ندید همونطور که گل گهر رو ندید ؟ مگه من درمورد نتیجه بازی حرف زدم ؟
بله حقم دارید ندونید کدوم پنالتی فردوسی پور با اون همه ادعا حاضر نبود پخشش کنه و فقط شفاهی از کارشناس داوری پرسیدش و بعدشم گفت که الان دوستان صحنه شو آماده میکنن که نکردن ....بازیکن گهر تو محوطه جریمه توپ رو با دست کنترل کرد و داور ندیدش ... من بازم میگم کاش پنالتی ما رو میدید گل گهر رو هم میدید ...

فحاشی: اول اینو بگم که ملوان واسه بندر انزلیهست و بندر انزلی بیست کیلو متری رشت هست و شهر استان گیلانه نه مازندران مشکل رشتو انزلی چیزی جدا از مشکل ما با مازندرانی هاست و ... شما از مشکلات این دو شهرخبر نداری به نظر صحبت نکنی خیلی بهتره ... نمی دونم ورزشگاه رفتی یا خیر اما اگهرفتی می تونی در بین پرسپولیسیا هم می بینی که حتی به مادر و خواهر بازیکنای خودیهم رحم نمی کنند ... من حرفم اینه شما به جای انتقاد از فحاشی تیم شهر دیگه اولبرو تو سایت های پرسپولیسی از هواداران خودتون انتقاد کن که به خانواده هایبازیکنان خودی و داور اونطور حمله ور نشن هر وقت اونجا انتقاد کردی اجازه صحبت درمورد فحاشی به یه بازیکن رو داری.
خدا رو شکر من تو پست قبلیم گفتم با هر نوع فحاشی ای مخالفم و همیشه هم مخالف بودم حتی اگه از طرف پرسپولیسیا بوده باشه .....شما هم بهتره جای اینکه به من سفارش کنی که برم از کی انتقاد کنم و از کی انتقاد نکنم بهتره بخاطر مشکل خودتون با ملوانی ها بازیکن رو فحش ندی ...

نوسیندهی اون مقاله رشتی هست به نظرم اون کارش کاملا پشت کردن به شهرش بود چون برایانتقاد نسبت به فحاشی فک می کنم اولین شهری که باید مورد انتقاد قرار بگیره تهرانهبعد از اون انزلی و ... من چون هم تهران و هم رشت و هم انزلی ورزشگاه بودم اینومیگم ... مسئله اینجاست که دو روزه پرسپولیسیا دنبال توجیه باخت میگردن گیر دادنبه شهر رشت و اتفاقاتش یه مدت اراجیفی درباره زمین بازی گفتن که ضایع شدن و ساکتشدن در این مورد بعد شروع کردن به پرداختن به فحاشی و ... من استقلالی هستم ولیهمه از وضعیت فرهنگی و چاقو کشی هایی که تو تمرینات دو تیم پایتخت صورت میگیره خبردارن ... خودمم به شخصه بارها از نزدیک دیدم حرفمم باز تکرار می کنم اول به خودتونگیر بدید بعد برید سراغ دیگران بازی داماش رو سالی چند بار تلویزیون پخش می کنهبرید سراغ تیم خودتون که هر هفته پخش میشید و هر هفته مجبور به قطع صدای ورزشگاهمیشن...
حرفاتون بی ربط بود ...فکر کنم بخاطر اینه که تو پست قبلخیلی طرفداری کردید از فحاشی ها .... نویسنده، فحاشی رو محکوم کرده طبیعیه اونایی که از فحاشی استقبال می کنن و بعید نیست خودشون هم اینکارو کرده باشن اسم این کار و بزارن پشت کردن به شهر ....
من که اصلا اینطور فکر نمیکنم منم به کار پرسپولیسیا تو فحاشی اعتراض کردم پس منم پشت کردم به تیمم ..درسته ؟
آره خب با پرسپولیسیا خیلی برخورد شده برخوردایی که حتی با طرفدارای استقلال هم نشده ...مثلا فصل قبل فحاشی پرسپولیسیا رو امتیاز کم کردن مال استقلالیا رو یه جلسه محروم کردن هوادارا رو ولی تعلیقش کردن ...یعنی هیچ برخوردی نکردن ...
اگه پرسپولیس دنبال بهونه برای باخته چرا بهونه دستش میدید ؟ شما هم داری دنبال بهونه برای توجیه فحاشی کردنت میگردی ...

COLONI

عضو جدید
بی خیال بابا این تیما طرفداری ندارن که با این فوتبال بازی کردنشون عشق است پرسپولیس :biggrin:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخیر شما قبلا هم با هم بحث کردید فقط من اسممو عوض کردم ...ببخشیدا ولی اون موقع هم عفت کلام نداشتید ... خیلی راحت میگید این احمقانه س اون احمقانه س منم میتونم بگم همه حرفای شما برای من احمقانه س ...هر چند ما عادت کردیم به بی ادبیای شما ....
شما فکر میکنید وقتی تیمتون بد نتیجه گرفت بهتره بی خیالش شید و دیگه طرفداریشو نکنید ولی برعکس شما من اینطوری فکر نمیکنم در همه حال از تیمم حمایت می کنم حتی وقتی شونزدهمه ..این ربطی به شما و بقیه استقلالیا نداره که دربارش نظر میدید .. با این حساب احتمالا شما وقتی تیمت سیزدهم شد اون سال اصلا رو نکردی که استقلالی هستی ...شما هم میتونی چند هفته دیگه که استقلال اومد پایینتر ادعای بیخود و بی مورد نکنی و از تیمت طرفداری نکنی تا طمانی که بیاد بالا ....ولی بقیه میتونن اینجوری نباشن ...

من هیچوقت نگفتم استقلال موفق بوده تو نقل و انتقالات یا پرسپولیس ..این شماها بودین که تاپیک زدین و نظرسنجی زدین ...من از خرید های تیمم راضیم و بنظرم خیلی خوب عمل کرده تو نقل و انتقالات ... بزودی هم نتیجه گرفتنش شروع میشه ....خوبه خودتون هم میدونید که استقلال 17م بوده و آخر فصل جام گرفته پس حتما اینو هم میدونید که چند هفته اول نباید خیلی رو نتایج زوم کرد مخصوصا انکه مربی پرسپولیس هنوز 2 ماه نشده که اومده ایران ... الان برای من جالبه که شماها بدجور رو این 16م شدن پرسپولیس مانور میدین ....یعنی خودتون همزمان قبولدارین که نباید چند هفته اول رو نتایج زوم کرد و هم میگید پرسپولیس سقوط میکنه ....تکلیفتون رو با خودتون مشخص کنید ...اگه خیلی افتضاحه که پرسپولیس 16م جدوله پس اون موقع که استقلال 17 م بود افتضاح تر بود ...اگه اون فصل استقلال وضعش خوب شد و قهرمان شد پس خیلی احمقانه س از الان درباره سقوط و قهرمانی صحبت کردن (لفظ خودتون رو بکار بردم ) ....

پس وقتی خودتون هم قبول دارید که فتح الله زاده پشتوانه نادرستی داره درست نیست که میگین رویانیان مال مردم خوره ..

اگه نمیشه ثابت کرد کی از بیت المال استفاده می کنه رو چه حسابی میگید رویانیان استفاده می کنه ؟ بازیکنای ایرانی تو سالهای گذشته ثابت کردن فقط برای پول بازی میکنن حالا شما رو چه حسابی میگید فتح الله زاده بلده از پولاش خوب استفاده کنه ؟ یا روی چه حسابی میگید بازیکنا حاضر شدن بدون پیش پرداخت و پول و فقط روی اعتبار قرارداد ببندن ؟ من میگم اینطور نبوده من میگم جباری پیش قرارداد گرفته رحمتی پیش قرارداد گرفته حالا شما بیا بگو نگرفته ولی ثابت کن رو چه حسابی اینو میگی...شما که ادعای فوتبالی بودنت میشه نباید به همین راحتی تحت تاثیر جو سازی قرار بگیری ... اگه فتح اله زاده بلده چجوری پولاشو خرج کنه با چه قیمتی نکونامو آورد استقلال ؟ حتما شما هم میگید 350 میلیون ...اگه شما به رویانیان میگید مال مردم خور و کسی که بلد نیست از پولاش درست استفاده کنه من میگم رویانیان حداقل با 3 4 میلیارد 3 4 بازیکن خرید اما استقلال با همون پول یه بازیکن خرید ...اگه من میگم فتح اله زاده و رسولی نژاد دروغگون مطمئنم که دروغگون چون هیچ منطقی اینو قبول نمیکنه نکونام که دستمزدش تو اوساسونا بالای 2 میلیون یورو بوده بیاد از استقلال 350 میلیون بگیره پولی که برای بازیکنای امروزی شوخیه و اگه به بازیکنی چنین پیشنهادی بدن مطمئنا فکر میکنه توهین کردی بهش ....
اینقدم رو حرفای عابدینی مانور ندید عابدینی هم یکیه مثل همه ...

یعنی به نظر خودتون اون صحنه حتما نیاز به کارشناس داوری داشت ؟ یعنی خودتون نتونستین بفهمین چه جور اخطاری داره اون کار برهانی ؟ بس کنید دیگه حتما که نباید همه کارشناسا با هم نظر بدن که باید اخراج میشده صحنه ش کاملا مشخص بود ..عمدا پاشو گذاشت رو پای بازیکن ...شما مثل اینکه از هر کاری که دور از اخلاق باشه حمایت میکنید...
بله منم میدونم مقابل سایپا باختید اما چه ربطی داشت ؟ داور یه گلتون رو ندید همونطور که گل گهر رو ندید ؟ مگه من درمورد نتیجه بازی حرف زدم ؟
بله حقم دارید ندونید کدوم پنالتی فردوسی پور با اون همه ادعا حاضر نبود پخشش کنه و فقط شفاهی از کارشناس داوری پرسیدش و بعدشم گفت که الان دوستان صحنه شو آماده میکنن که نکردن ....بازیکن گهر تو محوطه جریمه توپ رو با دست کنترل کرد و داور ندیدش ... من بازم میگم کاش پنالتی ما رو میدید گل گهر رو هم میدید ...

خدا رو شکر من تو پست قبلیم گفتم با هر نوع فحاشی ای مخالفم و همیشه هم مخالف بودم حتی اگه از طرف پرسپولیسیا بوده باشه .....شما هم بهتره جای اینکه به من سفارش کنی که برم از کی انتقاد کنم و از کی انتقاد نکنم بهتره بخاطر مشکل خودتون با ملوانی ها بازیکن رو فحش ندی ...

حرفاتون بی ربط بود ...فکر کنم بخاطر اینه که تو پست قبلخیلی طرفداری کردید از فحاشی ها .... نویسنده، فحاشی رو محکوم کرده طبیعیه اونایی که از فحاشی استقبال می کنن و بعید نیست خودشون هم اینکارو کرده باشن اسم این کار و بزارن پشت کردن به شهر ....
من که اصلا اینطور فکر نمیکنم منم به کار پرسپولیسیا تو فحاشی اعتراض کردم پس منم پشت کردم به تیمم ..درسته ؟
آره خب با پرسپولیسیا خیلی برخورد شده برخوردایی که حتی با طرفدارای استقلال هم نشده ...مثلا فصل قبل فحاشی پرسپولیسیا رو امتیاز کم کردن مال استقلالیا رو یه جلسه محروم کردن هوادارا رو ولی تعلیقش کردن ...یعنی هیچ برخوردی نکردن ...
اگه پرسپولیس دنبال بهونه برای باخته چرا بهونه دستش میدید ؟ شما هم داری دنبال بهونه برای توجیه فحاشی کردنت میگردی ...

شاید بتونم حدس بزنم ... ولش کن
به نظر من چیزی که احمقانس باید گفت حالا حرفای من از نظر شما احمقانس خب جواب ندید مجبور نیستید که صحبت کنید... من به این بی عفتی کلام ِ خودم علاقه مندم برام ذره ای ارزش نداره که یکی مثل شما در موردم چه فکری می کنه!!!

ولی جالبی مسئله اینجاست که شما حرفای احمقانه منم نمی فهمید!!! من میگم شما طرفدار تیمت باش ولی تیمتو با تیمای بالاتر اینقد مقایسه نکن منم از تیمم حمایت می کنم حتی وقتی که سیزدهم بود حمایت میکردم نیازی به اثباتش به یکی مثل شما رو ندارم ... اما هیچوقت نمیام بگم من تیمم از رئال مادرید قوی تره چون به نظرم احمقانس ... چیز احمقانه هم احمقانه س

حتما قبلا هم بهتون گفتم با حرفای خودم کل کل می کنم و کاری به اینکه دیگر استقلالی ها چی میگن ندارم من امروز بعد از چند ماه اومدم تو این سایت نظر سنجی و تاپیک هم که گفتید شامل حال من نمیشه ... من معتقدم استقلال برنده نقل و انتقالات بوده فقط به یه دلیل چون استقلال بازیکناشو با نظر سرمربیش جذب کرد اما پرسپولیس بازیکناشو با نظر مدیر عامل و کارشناسا و هر کس دیگه غیر از سرمربی ... تمرینات و بدنسازی و ... هم که بماند پس حالا حالا ها منتظر نتیجه گیری تیم بمونید عین فصل قبل(یادتونه که همینطوری می گفتید اول فصل) و ضمنا اینو هم بدونید پرسپولیسیایی که در ورزشگاه حضور دارن خیلی با شما در مورد بهتر شدن تیم و ... هم عقیده نیستن ... اونا می خوان همین الان مشکلشون رفع بشه.
بله استقلال از رده 17 رسید به صدر جدول و قهرمان شد ولی تجربه در مورد پرسپولیس چنین چیزی رو نشون نمیده نمونش سال 76 که از لیگ کنار کشید وقتی با چنین شرایطی روبرو شد. هر وقت شما هم تونستید از رده های پایین شروع کنید و بیاید بالا اونوقت می تونید به این نکته ها اکتفا کنید
و ضمنا شخص من فکر نمی کنم هفته های اول نتایجش بی اهمیت باشه و بگیم بی خیال این هفته ها مهم نیست و بعدا درست میشه و از این حرفا ... چون استقلال حداقل چند فصل از جمله این دو فصل اخیر بخاطر تنها یکی دو امتیاز قهرمانی رو از دست داد پس از دست دادن 11 امتیاز از 15 امتیاز ممکن برای تیم شما تقریبا فاجعه اس همونطور که از دست دادن 7 امتیاز برای استقلال فاجعس اونم تو لیگی که دو ساله تک امتیاز اختلاف قهرمان و نایب قهرمان وحتی مقام سومشه ...

تو مملکت ما تقریبا اکثر مدیران پشتوانه نادرستی دارن اما رویانیان دیگه طوری گندشو در اورده که صدای خود مدیران رو هم در آورده ...

منم میگم نکونام بالای 3،4 میلیارد پول گرفته ... حالا گرفته یا نه رو نمی دونم ولی خب حتما قراردادش بالای این مبالغ هست ... اما من میگم رویانیان مال مردم خوره خیلی از مردم هم اینو می دونن خیلی چیزا با مدرک قابل اثبات نیست ... خود فردوسی پور هم اون شب نتونست به رویانیان ثابت کنه با اینکه خودشم می دونست جریان چیه ... آخر ما هم نفهمیدیم این شرکت صدرا به رویانیان مربوطه یا نه ... ببین دوست ِ عزیز رزومه مدیرانی مثل عابدینی و فتح الله زاده و رویانیان همه چیز رو مشخص می کنه نیازی نیست ما ازشون طرفداری کنیم یا بد بگیم یه نگاه به گذشته این افراد خیلی چیزارو مشخص می کنه و هر کس نگاه کنه و بخواد که بفهمه می فهمه چی به چیه و کی چیکارس ...

یعنی برای شما فرقی نداره بین دیده نشدن گل سایپا و گهر درود؟؟؟ باید نداشته باشه واقعا اتفاقی نیوفتاده که 2 امتیاز ناقابل از تیم حریف گرفته شده به شما داده شده دیگه ...

من با کارهای غیر اخلاقی موافقم یا مخالف به خودم و شخصیت و اطرافیانم که از نزدیک منو میشناسن مربوط میشه بازم میگم شما از فحاشی بدت میاد اول سعی کن جو ورزشگاه و هواداران خودتون رو ساکت کنید هر کس که اهل ورزشگاه رفتن باشه می تونه گواهی بده فرهنگ و رفتار استقلالیا و پرسپولیسیا رو ... یه سر به سایت های پرسپولیس و توهین هایی که به فرهاد مجیدی و نکونام میشه بزنید می تونید بفهمید دوست ِ عزیز شما طرفداری تیمی رو می کنید که هوادارانش به بد ترین شکل خانواده داور رو جلو چشمش آوردن ... هوادارانی که به کاپیتان تیم ملی بد ترین توهین ها رو می کنن و ببین یکی از دوستان پرسپولیسیه من یه بازی رفته بود ورزشگاه آزادی میگه مازیار زارع هر توپی که از دست میداد تماشاگرای پرسپولیسی به بد ترین شکل ممکن به رشتی و مازیار و خانواده اش توهین می کردن(بگذریم که اصلا مازیار زارع ِ حقیر رشتی نیست)،همین توهین ها به مازیار زارع رو همین الان می تونی تو سایت های پرسپولیسی ببینی ... ببین از نظر من شرف داره اینکه داماشی ها به بازیکن حریف بخاطر شهرش توهین کنن تا اینکه پرسپولیسیا به بازیکن خودی بخاطر شهرش توهین کنن ... من میگم شما یا اینارو نمی دونی یا اگه می دونی بهتره در مورد تیم خودت صحبت کنی نه بقیه تیمها هر وقت مشکلات این چنینی در مورد تیم شما رفع شد بیا اینجا مشکلات بقیه رو حل کن

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون پست دومم هم در مورد افتخارات ادامه جواب شما بود خوشحال میشم در موردش صحبت کنید

GAME_OVER

کاربر ممتاز
افتخارات دو تیم
لیگ: خب قبل از برگزاری لیگ کشوری لیگ به صورت باشگاه هایتهران (در دو استان گیلان و خوزستان هم مسابقات برگزار میشد) برگزار میشد که اگه15 قهرمانی استقلال رو تو اون جام ها قبل از شروع لیگ کشوری به افتخارات اضافهکنیم مطمئنا ما خیلی از شما پرافتخار تریم اما خب چون اون موقع از تیم هایشهرستانی استفاده نمیشد و همچنین عمر ورزشی تیمتون به اون سالها قد نمیده اوناروبی خیال میشیم.
در لیگ ایران با نام های مختلف استقلال 7 قهرمانی و 8 نایبقهرمانی داره پرسپولیس 9 قهرمانی و 7 نایب قهرمانی داره. این تنها مسئله مهمیه کهشما از ما جلوتر هستین که حتما همین سالهای اخیر این افتخارتون رو هم از دستمیدید.
و البته بازم به لحاظ عملکرد و کسب امتیاز استقلال موفقترین بوده در لیگ
جام حذفی: استقلال 6 قهرمانی و 3 نایب قهرمانی دارهپرسپولیس 5 قهرمانی و 2 نایب قهرمانی داره
مسابقات آسیایی: استقلال 6 بار نیمه نهایی رفته که 2قهرمانی و 2 نایب قهرمانی و دو مقام سومی و دو مقام چهارمی داره ... در حالی کهپرسپولیس چهار بار رفته نیمه نهایی سه تا سومی و یه چهارمی داشته و تنها مقاممعتبر بین المللی پرسپولیس هم غیر از جام ولایت پارسال!!! یه قهرمانی و یه نایبقهرمانی تو جام حذفی آسیاست...
دربی: استقلال 24 بازی برده و پرسپولیس 17 بازی برده و 32بازی هم مساوی شده استقلال تفاضلش مثبت 10 و پرسپولیس تفاضلش منفی 10 بوده

در مورد لیگ پایین تر هم یه بار اینجا این توضیحو بدم: لیگ آزادگان1371،بصورت 16تیم در 2گروه هشت تیمی برگزار می شد.نحوهلیگ به این صورت بود که دو تیم اول هر گروه به مرحله نیمه نهائی می رفتند.تیمهایهشتم هر گروه به دسته پائین تر سقوط می کردند و تیمهای ششم و هفتم هر گروه همبصورت ضربدری با هم بازی کرده و برنده های آنان در لیگ سال آینده ماندنی شده وبازنده ها به لیگ پائین تر می رفتند.این از نحوه برگزاری.اما یک تصمیم دیگه همگرفته شد و اون این بود که نمایندگان هر استان در لیگ کشوری با قهرمانان لیگ داخلیآن استان مسابقاتی رو موسوم به سوپر جام برگزار می کردند تا تیمهائی که در سوپرجاممجوز لازم رو می گرفتند(این شامل تیمهای قهرمان و نائب قهرمان لیگ نمیشد)نمایندگان آن استان در لیگ بعدی می شدند.این از نحوه برگزاری كامل مسابقات در آنسال بود.استقلال هم در آن سال خیلی از بازیکنان شاخصشو از دست داده بود.با اینحالبد نبود ولی بعد از تراکتورسازی و کشاورز در گروه خودش سوم شد و از حضور در نیمهنهائی بازماند.در آن سال و پس از برگزاری مرحله نیمه نهائی و فینال،پاس و پرسپولیساول و دوم شدند و طبق قانون در سوپرجام هر مقامی می آوردند در لیگ سالآینده(لیگ1372)ماندنی بودند.در نتیجه بعد از پایان لیگ1371،مسابقات سوپرجام برگزارشد.در تهران این تیمها شامل 4تیم تهرانی لیگ کشوری(پاس،پرسپولیس،کشاورز واستقلال)و تیمهای قهرمان تا چهارم جام باشگاهای تهران(سایپا،گسترش،بانک تجارت،پورا)میشد.سهمیه تهران هم برای لیگ آینده(1372)4تیم بود.چون پاس و پرسپولیس قهرمان و نائب قهرمان لیگ شده بودند در نتیجه بطور اتوماتیک در لیگ سال آینده حضورداشتند.در نتیجه از 6تیم باقی مانده(کشاورز،استقلال،سایپا،گسترش،بانک تجارت،پورا)،2تیم دیگر باید برای سال آینده انتخاب میشدند.در پایان سوپرجام تهرانجدول رده بندی به این نحو شد:

1.سایپا
2.پیروزی
3.کشاورز
4.بانک تجارت
5.پورا
6.گسترش
7.استقلال
8.پاس

بنابر این طبق قانون،سایپا و کشاورز دیگر نمایندگان تهران(علاوه بر پاس وپرسپولیس)برای لیگ آینده شدند و 4تیم باقی مانده هم باید از بین لیگ دسته سوم(چونتهران در لیگ دسته دوم نماینده ای نداشت)و جام باشگاهای تهران،یک دوره رو به عنوانمسابقه انتخاب می کردند!!!!!!از بین این 4تیم،بانک تجارت جام باشگاهای تهران وگسترش،پورا و استقلال هم لیگ دسته سوم را انتخاب کردند!!!!استقلال چون تیمهای قویتری مثل آرارات و بانک تجارت در جام باشگاهای تهران بود،برای افزایش احتمال صعودشبه سوپرجام سال آینده،لیگ دسته سوم را بصورت اختیاری انتخاب کرد(در حالیكه میتونست جام باشگاهای تهران رو انتخاب كنه)

پس می بینید قضیه به اون شکلی که قرمز ها دادو بیداد راه میندازن نیست. اما سوال اصلی اینجاست پرسپولیس در سال 76 در حالیکهکلی بازیکن ملی پوش داشت دو بازی ابتدایی فصل را به شکل اسفناکی شکست خورد و درانتهای جدول بود اما با زرنگی مدیر عامل وقت(امیر عابدینی) از مسابقات لیگ برترکنار کشید و در مسابقات شرکت نکرد طبق قانون باید یا به لیگ پایین تر سقوط می کردیا حداقل با یکی از تیمهای صدر نشین لیگ پایین مسابقه میداد اما در کمال ناباوری وبا یاری مسئولین پرسپولیس بدون هیچ بازی و هیچ قانونی به لیگ برتر 77 برگشت !!!این قضیه به نظرتون مایه ننگ تره یا اینکه عین یه مرد به قانون مسخره حمایت از تیمها ی شهرستانی که فقط یه سال اجرا شد احترام بذاری و بری لیگ پایین تر بازی کنی؟؟؟
حالا با این توصیفات که گفتم خودت همه رو کنارهم بذار جز مورد اول شما هیچ چیز مایه افتخاری در مقابل ما ندارید پس وقتی میگیمنمی خورید به ما الکی نمیگیم برادرِ من

پرسپولیس که پرافتخارترین تیم ایران در رده باشگاهی بوده ...اینو که دیگه حرفی درش نیست.. و تو همه دوره ها تو سطح اول فوتبال ایران بازی کرده ..درمورد قهرمانیای آسیاییتون که اینقد روش مانور میدین و دوتا ستاره ش کردین رو پیرهنتون کاری که هیچ تیمی نکرده حتی پاس .... اون دو تا قهرمانی قهرمانی جام باشگاه هی آسیا بوده نه لیگ قهرمانان آسیا ...دوره ای که جام باشگاه های آسیا سطح پایین ترین جام بوده استقلال تونسته دو بار و با شکست مضحک ترین تیم ها قهرمان بشه و تو یکی از قهرمانی هاش هم 2 تا یار کمکی از پرسپولیس داشته و یک یار از پاس که همونم تو فینال دقایق پایانی گل میزنه و نمیزاره استقلال شکست بخوره و جالب اینجاس که اون سال ها 2 تا جام تو آسیا بوده یکی جام باشگاه های آسیا که صرفا بازی هاش دستگرمی بوده و چند سال یکبار برگزار می شده و یکی هم جام حذفی آسیا یا همون جام در جام آسیا ... استقلال تو جام باشگاهها دو بار قهرمان شده البته چه جامی؟ مثل یه تورنومنت 4 چانبه با سطح پایین ترین تیم ها..جام ولایت خودمون از این تورنومنت سطح بالاتر بوده....پرسپولیس دهه 50 سه بار قهرمان ایران میشه اما هیچ سالیش این جام برگزار نمیشه که شرکت کنه از بس که بی اهمیت بوده ...در کل تا قبل 1994 که این بازی ها هیچ اهمیتی نداشته چون قطب های فوتبال آسیا توش شرکت نمیکردن استقلال 4 بار نماینده ایران بوده تو این جام و پرسپولیس 2 بار ...اون تورنومنت اینقدر ساده بوده که اگه اون 3 سالی که پرسپولیس قهرمان ایران شد جام باشگاههای آسیا برگزار میشد قطعا میتونست قهرمان بشه.

همون سالی هم که استقلال مثلا نایب قهرمان آسیا میشه با یک باخت و یک مساوی و همش با 1 امتیاز و تفاضل منفی 1 میره نمیه نهایی و اونجا یه تیم قطری رو شکست میده و میره فینال این یعنی مضحک ترین فینال دنیا و تو فینالم شکست میخوره و نایب قهرمان میشه....درست زمانی که پرسپولیس الاتحاد رو تو تهران شکست میده و تو جده مساوی می گیره ...
پرسپولیس تو جام حذفی آسیا یه قهرمانی و یه نایب قهرمانی داره اونم با شکست تیم هایی مثل الاتحاد و الهلال و بازی با دالیان و سوون سامسونگ کره که همگی میشناسیمشون..یعنی پرسپولیس دو نماینده عربستان الاتحاد و الهلال و نمایندگان امارات عمان کویت عراق را حذف کرد و نمایندگان ژاپن و کره جنوبی هم حاضر بوده اند. .اون هم در حالی که در هر سه دوره اون زمان رفت و برگشتی در کار نبوده و پرسپولیس از بازی تو آزادی محروم بوده و حتی نیمه نهایی رو هم تک بازی در خانه حریفش برگزار می کرده.... پاس؛ سایپا؛ استقلال ۳ بار و سایر تیم های قهرمان جام حذفی ایران تا سال ۲۰۰۲ در این جام شرکت کردند و هیچکدوم به جایی نرسیدن و همه حذف شدن ....اما استقلالی ها از حذف تو اون جام حرف نمی زنند که اگه قهرمان حذفی هم میشدن بازم ستاره میزدن رو پیرهنشون ...
اگه بخوایم واقع بینانه در نظر بگیریم ارزش قهرمانی پرسپولیس اگه از استقلال بیشتر نباشه کمتر نبوده چرا که اون دو تا جام با هم ادغام شدن و یه جام رو تشکیل دادن ...
توضیحات کامل رو اینجـــــــــا دادم حوصله ندارم یه بار دیگه توضیح بدم اما اینو بدونید ارزش اون جام ها اصلا اینقد نبوده که دارید روش مانور میدید .... تو یکی از قهرمانی هاتونم که از بازیکنای پرسپولیس استفاده کردید که یکیشون خوردبین بوده..... پاس چرا قهرمانیشو ستاره نکرده بزنه رو پیرهنش ؟ در رده آسیایی بنظرم سپاهان از تیم های دیگه بالاتره یه نایب قهرمانی لیگ قهرمان آسیا رو داره امسالم احتمالا مقام خوبی بیاره ..

GAME_OVER

کاربر ممتاز
شاید بتونم حدس بزنم ... ولش کن
به نظر من چیزی که احمقانس باید گفت حالا حرفای من از نظر شما احمقانس خب جواب ندید مجبور نیستید که صحبت کنید... من به این بی عفتی کلام ِ خودم علاقه مندم برام ذره ای ارزش نداره که یکی مثل شما در موردم چه فکری می کنه!!!

درسته ... خوشم نمیاد جواب کسی رو بدم که عفت کلام نداره اما خوب فقط برای اینکه بار اول سوال کردید خواستم جواب بدم وگرنه اتفاقات گذشته رو خوب یادمه و بعید نیست مثل اون پرسپولیسی دیگه که تو این تاپیک باهاش کل کل داشتید و بعد یه مدت امضاتون رو بخاطرش عوض کردید و خطاب به اون حرفایی رو زده بودید برای من هم به زحمت بیفتید و امضا پیدا کنید...جوابتون رو هم به این قسمت پستم قشنگ میتونم پیش بینی کنم چیه ..
ولی جالبی مسئله اینجاست که شما حرفای احمقانه منم نمی فهمید!!! من میگم شما طرفدار تیمت باش ولی تیمتو با تیمای بالاتر اینقد مقایسه نکن منم از تیمم حمایت می کنم حتی وقتی که سیزدهم بود حمایت میکردم نیازی به اثباتش به یکی مثل شما رو ندارم ... اما هیچوقت نمیام بگم من تیمم از رئال مادرید قوی تره چون به نظرم احمقانس ... چیز احمقانه هم احمقانه س

نه مثل اینکه شما خودت حرفایه احمقانه خودتو نفهمیدی ..منم گفتم اینکه هر کی چه نظری داره و چجوری از تیمش حمایت می کنه و چی میگه کاملا به خودش مربوطه ...شما میتونی هرطور دلت میخواد درباره تیمت حرف میزنی و ما هم همینطور ..نیاز نیست شما برای کسی نسخه بپیچی...

و ضمنا شخص من فکر نمی کنم هفته های اول نتایجش بی اهمیت باشه و بگیم بی خیال این هفته ها مهم نیست و بعدا درست میشه و از این حرفا ... چون استقلال حداقل چند فصل از جمله این دو فصل اخیر بخاطر تنها یکی دو امتیاز قهرمانی رو از دست داد پس از دست دادن 11 امتیاز از 15 امتیاز ممکن برای تیم شما تقریبا فاجعه اس همونطور که از دست دادن 7 امتیاز برای استقلال فاجعس اونم تو لیگی که دو ساله تک امتیاز اختلاف قهرمان و نایب قهرمان وحتی مقام سومشه ...

منم نگفتم بی اهمیته ...کجای حرفام گفتم هفته های اول بی اهمیته ؟؟ من گفتم هفته های اول مشخص نمیکنه کدوم تیم قهرمان میشه و کدوم تیم میفته .....پستا رو هم که نمیتونید درست بخونید ...

منم میگم نکونام بالای 3،4 میلیارد پول گرفته ... حالا گرفته یا نه رو نمی دونم ولی خب حتما قراردادش بالای این مبالغ هست ... اما من میگم رویانیان مال مردم خوره خیلی از مردم هم اینو می دونن خیلی چیزا با مدرک قابل اثبات نیست ... خود فردوسی پور هم اون شب نتونست به رویانیان ثابت کنه با اینکه خودشم می دونست جریان چیه ... آخر ما هم نفهمیدیم این شرکت صدرا به رویانیان مربوطه یا نه ... ببین دوست ِ عزیز رزومه مدیرانی مثل عابدینی و فتح الله زاده و رویانیان همه چیز رو مشخص می کنه نیازی نیست ما ازشون طرفداری کنیم یا بد بگیم یه نگاه به گذشته این افراد خیلی چیزارو مشخص می کنه و هر کس نگاه کنه و بخواد که بفهمه می فهمه چی به چیه و کی چیکارس ...

آخرشم نگفتید چرا رویانیان مال مردم خوره و فتح الله زاده نیست ..تهمت مال مردم خور چیز کمی نیست که بهمن راحتی به دیگران نسبتش بدیم شما تفاوت رویانیان با فتح الله زاده رو بگو اون چیزی که باعث شده رویانیان تو دسته مال مردم خورا باشه و فتح الله زاده نباشه ....جالبه که شما تهمتی که دارید میزنید رو با این میخواید اثبات کنید که "خیلی از مردم هم میدونن" .....یعنی شما رفتین تو محلتون تو کوچه بازار چون مردم اینو گفتن شمام میگی ؟ هر چی عوام گفتن که نمیشه دلیل و منطق وگرنه مردم در روز خیلی حرفا میزنن درباره رییس جمهور و سران مملکت گرفته تا قیمت مرغ و شیر و گوشت !!
این پول های میلیاردی از سال های قبل بوده و چیزی نیست که مختص امسال بوده باشه و رویانیان اونو باب کرده باشه ... رحمتی پارسال بالای یه میلیارد از استقلال پول گرفته بود در حالی که اگه چند بازیکن پارسال پرسپولیس رو روهم بزاریم به یه میلیارد نمی رسید ...جباری تیموریان امیدوارم نگید که اینام با 200 میلیون اومدن اسقلال ... یه میلیارد سال قبل خیلی زیاد بود هر کسی نمیداد ...استارت قیمتای نجومی تو باشگاه پرسپولیس از امسال شورع شد ولی تو استقلال خیلی وقته شروع شده الان من نمیدونم چرا دقیقا امسال یاد مال مردم و بیت المال افتادن ...به نظر شما چرا ؟ چرا پارسال که فتح الله زاده پشت سر هم بازیکن میخرید و بمب میترکوند کسی مال مردم خور نبود اما امسال رویانیان شده مال مردم خور ؟؟؟ چرا اون موقع کسی به فکر بیت المال نبود اما امسال با خریدای رویانیان همه تو فکرش افتادن؟؟ همین سپاهان هم پارسال تیمشو خیلی گرون بسته بود هیچکس مال مردم خور نبود .....حال منو بهم میزنه این حرفا ..اگه واقعا هدف افرادی که این بحثا رو مطرح میکنن بیت المال و نگرانی برای مردم باشه یه چیزی ..مشکل اینجاس که هیچکس این هدفو نداره بلکه فتح الله زاده و رسولی نژاد چون دیدن امسال یه رقیب جدی تو نقل و انتقالات پیدا کردن و مثل پارسال همه بمب ها مال خودشون نیست یاد مردم و بیت المال افتادن و این جو رو راه انداختن
روزمه شون چه ربطی داره به این القابی که شما میدی ؟ رویانیان سال ها مدیریت کرده تو این کشور و یه مدیر موفق هم بوده ..فقط سابقه ورزشی نداشته اما با همه سابقه ورزشی نداشتنش حداقل اینقد شهامت داشت که بگه من سقف رو رعایت نکردم نه اینکه مثل بزدلا بیاد تو برنامه زنده ورزشی و تو ماه رمضون قسم بخوره که من 350 میلیون دادم نکونام ...از نظر من یکی مثل رویانیان که سابقه ورزشی نداره ولی شهامت داره راست میگه صد شرف داره به اونی که معاون وزیر ورزشه ولی عین ترسوا دروغ میگه ...
یعنی برای شما فرقی نداره بین دیده نشدن گل سایپا و گهر درود؟؟؟ باید نداشته باشه واقعا اتفاقی نیوفتاده که 2 امتیاز ناقابل از تیم حریف گرفته شده به شما داده شده دیگه ...

عرض کردم کاش پنالتی پرسپولیسو میدید گل گهر رو هم میدید ...در عمل هم فرق نداشت 2 تا گل دیده نشد حالا حتما سایپا باید میباخت یا مساوی میکرد که اون گل مردود اهمیت پیدا میکرد ؟

من با کارهای غیر اخلاقی موافقم یا مخالف به خودم و شخصیت و اطرافیانم که از نزدیک منو میشناسن مربوط میشه بازم میگم شما از فحاشی بدت میاد اول سعی کن جو ورزشگاه و هواداران خودتون رو ساکت کنید هر کس که اهل ورزشگاه رفتن باشه می تونه گواهی بده فرهنگ و رفتار استقلالیا و پرسپولیسیا رو ... یه سر به سایت های پرسپولیس و توهین هایی که به فرهاد مجیدی و نکونام میشه بزنید می تونید بفهمید دوست ِ عزیز شما طرفداری تیمی رو می کنید که هوادارانش به بد ترین شکل خانواده داور رو جلو چشمش آوردن ... هوادارانی که به کاپیتان تیم ملی بد ترین توهین ها رو می کنن و ببین یکی از دوستان پرسپولیسیه من یه بازی رفته بود ورزشگاه آزادی میگه مازیار زارع هر توپی که از دست میداد تماشاگرای پرسپولیسی به بد ترین شکل ممکن به رشتی و مازیار و خانواده اش توهین می کردن(بگذریم که اصلا مازیار زارع ِ حقیر رشتی نیست)،همین توهین ها به مازیار زارع رو همین الان می تونی تو سایت های پرسپولیسی ببینی ... ببین از نظر من شرف داره اینکه داماشی ها به بازیکن حریف بخاطر شهرش توهین کنن تا اینکه پرسپولیسیا به بازیکن خودی بخاطر شهرش توهین کنن ... من میگم شما یا اینارو نمی دونی یا اگه می دونی بهتره در مورد تیم خودت صحبت کنی نه بقیه تیمها هر وقت مشکلات این چنینی در مورد تیم شما رفع شد بیا اینجا مشکلات بقیه رو حل کن

منم گفتم برای هزاربار که هیچکدوم از این فحاشی ها رو خوشم نیومده حتی اونایی که پرسپولیسیا کردن.. کار هوادارای داماش هم از نظر من خیلی زشت و بی فرهنگی بوده که بخاطر مشکلشون با ملوان مادر یکی دیگه رو فحش دادن...

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
من گفتم استقلال کمک نکرده ؟؟؟ اصلا پست منو خوندید ؟؟ نه خیر من گفتم مدیرعامل استقلال و سرمربی و بازیکنش فقط میخواستن اسم خودشون رو نشون بدن و خودنمایی و ریاکاری کردن چون رو هر ماشین های کمک که فرستاده بودن اسم خودشون رو نوشته بودن نه اسم باشگاه رو ...
این اسمش خودنمایی نیست ؟
درضمن دوست عزیز شما وقتی چیزی میگید باید بتونید ثابتش کنید تهمت "مال مردم خور" چیز کوچیکی نیست که بهمین راحتی به زبون میارید ... شما از کجا میدونید رویانیان مال مردم خوره و فتح الله زاده نیست ؟؟ مگه رویانیان بازیکن نخریده و فتح اله زاده هم بازیکن خریده .... میشه بگید فرق این با اون چیه که یکی مال مردم خوره و یکی دیگه بامرامه ...
میدونی مشکل رویانیان چیه ؟ اینکه نمیتونه مثل فتح الله زاده دروغ بگه و اینه که یقه شو گرفته .... اینکه اینقدر ساده س که نمیدونست نباید تو فوتبال کثیف ایران راستگو بود ... اومد گفت من سقف رو رعایت نکردم و همین شد که دروغگوا به پروپاش پیچیدن ....اینقدر بر علیه ش توطئه کردن و جوسازی کردن که الان امثال شما به همین راحتی بهش تهمت مال مردم خوردن میدید ....
...

بله من پست شما رو خوندم و برام هم اصلا مهم نیست که استقلال کمک کرده باشه یا نباشه اونایی که داشتن و خواستن کمک کردن ما هم به اندازه وسعمون جوری کمک کردیم که حتما به دستشون برسه.........دوستان جوابتون رو داده بودن که اگه خود نمایی باشه کار مهدوی کیا و علی دایی و... خودنمایانه تر بوده و کلا این بحث خیلی مسخره هست که کی کمک بیشتری کرده یا نکرده.....
درباره مال مردم خور بودن ابن آدم من شکی ندارم واضع ترین دلیلش رو یکی از دوستان راجع به دلار گفت که با ارز نرخ دولتی ماشین وارد کرده و این درحالی است که مردم برای سفر به ترکیه ، دبی و ... باید دلار خداتومنی بخرن........
دلیل دیگهی من حرف های اون شب فتح ا.. زاده تو برنامه نود رو اگه گوش داده باشی به شرکتی به نام صدرا اشاره کرد برادر ایشون توش هست.... جالبی قضیه اینجاست که رویانیان باشنیدن اسم صدرا خونش به جوش اومد و سریع رو خط اومد و غیر مستقیم با بیان مسولیت برادرش در مجلس فتح ا.. زاده رو تحدید کرد.....که از اون جالب تر اینه که کمتر از یک هفته شرکت صدرا به عنوان اسپانسر داماش گیلان مطرح شد و با پیگیری این روابط با هم به اختلاس 3000 میلیاردی می رسیم که شرکت داماش یکی از جاهایی بود که به دلیل استفاده از اون ماجرا توقیف شده بود و این اسپانسری فقط به دلیل روابط خوب رویانیان با عابدینی مدیر عامل شرکت و باشگاه داماش بودش....... البته می دونم درک این مطالب توسط خیلی از دوستان سخت و سنگین هستش ولی فقط نیاز به یه مقدار هوش و زکاوت هستش که ..........
در ضمن شما که می گید اینقدر این آدم حروم خور راستگو هست چرا آیات قران رو به بازی می گیره به شب های ماه رمضون قسم می خوره ولی راست راست تو چشم مردم می گه برادرش تو صدرا هیچ کاره هست؟؟؟؟ در حالی که شما یه جست و جو تو ثبت اسناد شرکت ها بکنید متوجه تمامی دروغ های این ادم دروغ گو می شید پس اتفاقا گناه این ادم از فتح ا... زاده بیشتره چون فتح ا.. شاید دروغ هم گفته باشه ولی قرآن رو ضامن دروغ ها قرار نداده ..........

dr.che

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس6- اس تق لال صفر

جلد کیهان ورزشی، فردای برد 6 گله پرسپولیس

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس که پرافتخارترین تیم ایران در رده باشگاهی بوده ...اینو که دیگه حرفی درش نیست.. و تو همه دوره ها تو سطح اول فوتبال ایران بازی کرده ..درمورد قهرمانیای آسیاییتون که اینقد روش مانور میدین و دوتا ستاره ش کردین رو پیرهنتون کاری که هیچ تیمی نکرده حتی پاس .... اون دو تا قهرمانی قهرمانی جام باشگاه هی آسیا بوده نه لیگ قهرمانان آسیا ...دوره ای که جام باشگاه های آسیا سطح پایین ترین جام بوده استقلال تونسته دو بار و با شکست مضحک ترین تیم ها قهرمان بشه و تو یکی از قهرمانی هاش هم 2 تا یار کمکی از پرسپولیس داشته و یک یار از پاس که همونم تو فینال دقایق پایانی گل میزنه و نمیزاره استقلال شکست بخوره و جالب اینجاس که اون سال ها 2 تا جام تو آسیا بوده یکی جام باشگاه های آسیا که صرفا بازی هاش دستگرمی بوده و چند سال یکبار برگزار می شده و یکی هم جام حذفی آسیا یا همون جام در جام آسیا ... استقلال تو جام باشگاهها دو بار قهرمان شده البته چه جامی؟ مثل یه تورنومنت 4 چانبه با سطح پایین ترین تیم ها..جام ولایت خودمون از این تورنومنت سطح بالاتر بوده....پرسپولیس دهه 50 سه بار قهرمان ایران میشه اما هیچ سالیش این جام برگزار نمیشه که شرکت کنه از بس که بی اهمیت بوده ...در کل تا قبل 1994 که این بازی ها هیچ اهمیتی نداشته چون قطب های فوتبال آسیا توش شرکت نمیکردن استقلال 4 بار نماینده ایران بوده تو این جام و پرسپولیس 2 بار ...اون تورنومنت اینقدر ساده بوده که اگه اون 3 سالی که پرسپولیس قهرمان ایران شد جام باشگاههای آسیا برگزار میشد قطعا میتونست قهرمان بشه.

همون سالی هم که استقلال مثلا نایب قهرمان آسیا میشه با یک باخت و یک مساوی و همش با 1 امتیاز و تفاضل منفی 1 میره نمیه نهایی و اونجا یه تیم قطری رو شکست میده و میره فینال این یعنی مضحک ترین فینال دنیا و تو فینالم شکست میخوره و نایب قهرمان میشه....درست زمانی که پرسپولیس الاتحاد رو تو تهران شکست میده و تو جده مساوی می گیره ...
پرسپولیس تو جام حذفی آسیا یه قهرمانی و یه نایب قهرمانی داره اونم با شکست تیم هایی مثل الاتحاد و الهلال و بازی با دالیان و سوون سامسونگ کره که همگی میشناسیمشون..یعنی پرسپولیس دو نماینده عربستان الاتحاد و الهلال و نمایندگان امارات عمان کویت عراق را حذف کرد و نمایندگان ژاپن و کره جنوبی هم حاضر بوده اند. .اون هم در حالی که در هر سه دوره اون زمان رفت و برگشتی در کار نبوده و پرسپولیس از بازی تو آزادی محروم بوده و حتی نیمه نهایی رو هم تک بازی در خانه حریفش برگزار می کرده.... پاس؛ سایپا؛ استقلال ۳ بار و سایر تیم های قهرمان جام حذفی ایران تا سال ۲۰۰۲ در این جام شرکت کردند و هیچکدوم به جایی نرسیدن و همه حذف شدن ....اما استقلالی ها از حذف تو اون جام حرف نمی زنند که اگه قهرمان حذفی هم میشدن بازم ستاره میزدن رو پیرهنشون ...
اگه بخوایم واقع بینانه در نظر بگیریم ارزش قهرمانی پرسپولیس اگه از استقلال بیشتر نباشه کمتر نبوده چرا که اون دو تا جام با هم ادغام شدن و یه جام رو تشکیل دادن ...
توضیحات کامل رو اینجـــــــــا دادم حوصله ندارم یه بار دیگه توضیح بدم اما اینو بدونید ارزش اون جام ها اصلا اینقد نبوده که دارید روش مانور میدید .... تو یکی از قهرمانی هاتونم که از بازیکنای پرسپولیس استفاده کردید که یکیشون خوردبین بوده..... پاس چرا قهرمانیشو ستاره نکرده بزنه رو پیرهنش ؟ در رده آسیایی بنظرم سپاهان از تیم های دیگه بالاتره یه نایب قهرمانی لیگ قهرمان آسیا رو داره امسالم احتمالا مقام خوبی بیاره ..

واقعا فهم این مطلب سخته؟؟؟ استقلال و پرسپولیس رو از سه نظر که تو ایران میشه مقایسه کرد لیگ،جام حذفی و دربی که در دو مورد ما برتر بودیم و فقط در مورد لیگ شما برتر بودین حالا پرافتخار ترین رو از چه معادله ای حساب کردی؟؟؟از تو شکم حرف نزن با دلیل و منطق حرف بزن که همه بفهمن نه فقط خودت و هم تیمی هات. ضمنا اگه قرار باشه جام هایی که در گذشته برگزار میشد رو زیر سوال ببریم لزومی نداره پس تمام لیگ های ایران و قهرمانی های شما زیر سواله و فقط لیگ برتر حسابه که تو اونم از نظر قهرمانی سپاهان بهترین بوده و از نظر امتیاز آوری هم استقلال پس با این اوصاف تنها افتخار داخلیتون یعنی پرافتخاری در لیگ (نه جام حذفی و دربی) هم از بین میره ... در مورد ستاره هم یوونتوس هم در ایتالیا روی پیراهنش ستاره میزنه درحالیکه میلان و اینتر و رم و ... نمیزنن این یه مسئله باشگاهی به سایر باشگاه ها ربطی پیدا نمی کنه حالا طرفداران سایر باشگاه های جای خود ...

و اما در مورد آسیا مسابقات در آسیا بین سال های 1972 تا 1967 با نام مسابقات باشگاهی قهرمانی آسیا برگزار میشد که استقلال یه قهرمانی رو در اون سال بدست آورد از سال 1985 تا 2002 این رقابت ها با نام جام باشگاه های آسیا برگزار میشد و از 2002 به بعد هم با نام لیگ قهرمانان آسیا برگزار میشد پس بر خلاف حرفای بی معنی شما این مسابقات فقط نامشون عوض شده بخش خنده دار حرفای شما اینجاست که تیم هایی مثل الهلال که به همراه استقلال پرافتخار ترین تیم های اسیا هستن و شما افتخار بردنشون رو تو جام حذفی اسیا دارید هر دو قهرمانی خودشون در اسیا رو در بین سالهای 1985 تا 2002 بدست آوردن و پوهانگ استیلرز هم که پرافتخار ترین تیم آسیا هست با 3 قهرمانی دو قهرمانیش مربوط به سالهای 85 تا 2002 بوده. بهرحال این جام ها در گذشته چه معتبر بوده و چه نبوده بین قهرمانان کشورهای مختلف برگزار میشد
و حالا جامی که ارزشش رو برابر یا حتی بیشتر از قهرمانی آسیا می دونید اسمش جام در جام آسیا بوده که بین قهرمانان جام حذفی کشورهای مختلف برگزار میشد توجه کنید جام حذفی نه قهرمانان کشورها یعنی در زمانی که این تیم ها با هم رقابت می کردند قهرمانان واقعی کشورها در جام باشگاه های آسیا رقابت می کردن و همین به خودی خود ارزش این دو جام رو نشون میده (به نظر شما بین تیمهایی که قهرمان لیگ یه کشور شدن و رفتن یه جامی و تیم هایی که قهرمان جام حذفی این کشور شدن و رفتن یه جامی کدومشون معتبر تر هستن؟؟؟ کدوم جام معتبر تره؟؟؟ جامی که قهرمانان کشور شرکت می کنن یا قهرمانان جام حذفی اون کشور؟؟؟ نکته ی جالب اینجاست که تیم هایی که در یک سال هم قهرمان جام حذفی و هم لیگ یک کشور می شدن بنا به ارزش جام باشگاه های آسیا تو جام باشگاه های آسیا شرکت می کردن و تیم دوم لیگ یا جام حذفی در مسابقات جام در جام شرکت می کرد)با همه این اوصاف این جام کلا بین سالهای 1991 تا 2002 برگزار شد.
دوست ِ عزیز شاید اینجا کسی مطالب شمارو بخونه خیلی درست نیست هر چیز غیر معتبری که صرفا از مغز شما در میاد به خورد دیگران بدید مستدل و محکم صحبت کنید با توضیحاتی که دادم اگه بازم فکر می کنید که جام باشگاه های اسیا که بین قهرمانان لیگ کشور ها برگزار میشد دست گرمی بود و جام در جام آسیا که بین قهرمانان جام حذفی کشورها برگزار میشد جام اصلی واسم جواب این سوالو بدید چرا تیمی که در هر دو جام کشوری قهرمان میشد جام باشگاه های اسیا رو برای شرکت انتخاب می کرد؟؟؟
نکته ی جالب اینجاست استقلال در فینال اولش هاپویل تل آویو(که با دو قهرمانی یکی از پرافتخار ترین های اسیاست رو شکست داد) و در فینال دومش لیائونینگ چین که مدافع عنوان قهرمانی بود رو شکست داد در فینال سوم به الهلال عربستان در ضربات پنالتی شکست خورد و در فینال چهارم در مقابل جوبیلوایواتا 2_1 شکست خورد ... شما در قهرمانیتون در جام در جام اسیا المحرق بحرین!!! رو شکست دادین اونم تو اولین سالی که این جام به قول شما معتبر برگزار میشد و در نایب قهرمانیتون هم به نیسان ژاپن باختید
قهرمانان این جام رو هم می نویسم تا ببینید که چه تیم هایی این جام مثلا معتبر رو بردن: پرسپولیس،نیسان ژاپن،نیسان ژاپن،القادسیه عربستان،یوکوهاما فلاجلز ژاپن،بلمیر هیراتسوکا ژاپن،الهلال عربستان،النصر عربستان،الاتحاد عربستان،شیمیزو ژاپن،الهلال عربستان،الشباب عربستان ... قضاوت با شما این تیم ها و این جام چند ساله معتبر تر هستن یا جام باشگاه های آسیا !!!

در پایان فک می کنم شما جزو معدود کسایی هستین که سپاهان رو پرافتخار ترین تیم ایران در اسیا می دونن چون سایت ای اف سی استقلال رو به همراه الهلال عربستان بعد از تیم پوهانگ استیلرز پرافتخار ترین تیم آسیا می دونه (فک می کنم تیمی که در آسیا پرافتخار ترین باشه لزومی به اثبات پرافتخار ترین تیم ایرانی بودن نداره!!! داره؟؟؟)

دوست ِ عزیز اینو به یه دوست پرسپولیسیمم گفتم سایت ها و نشریات شما یه مسیری رو در پیش گرفتن اونم زیر سوال بردن افتخارات تیم های ایرانی بخصوص استقلال این مسئله باید روی قشر بی سواد و کسایی که خودشون قدرت تجزیه تحلیل ندارن اثر بذاره ولی از شماها که قشر تحصیلکرده هستین بعید تحت تاثیر چنین جوسازی هایی قرار بگیرین وقتی می بینید دستتون به چیزی نمیرسه بهتره تلاش کنید برای رسیدن بهش نه اینکه دیگران رو پایین بکشید ... به نظرم این بدترین کاره که وقتی می بینید تیمتون نمی تونه افتخار آفرینی کنه بجای تلاش برای کسب افتخار سعی می کنید افتخارات دیگران رو زیر سوال ببرید چیزی که مسلمه با حرفهای چهار تا هوادار پرسولیس تیم 291 دنیا هیچ چیزی از افتخارات و ارزش های استقلال در سطح ایران و آسیا و جهان کم نمیشه فقط خودشون جلوه ی بدی بین هواداران واقعی فوتبال پیدا می کنن ...

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته ... خوشم نمیاد جواب کسی رو بدم که عفت کلام نداره اما خوب فقط برای اینکه بار اول سوال کردید خواستم جواب بدم وگرنه اتفاقات گذشته رو خوب یادمه و بعید نیست مثل اون پرسپولیسی دیگه که تو این تاپیک باهاش کل کل داشتید و بعد یه مدت امضاتون رو بخاطرش عوض کردید و خطاب به اون حرفایی رو زده بودید برای من هم به زحمت بیفتید و امضا پیدا کنید...جوابتون رو هم به این قسمت پستم قشنگ میتونم پیش بینی کنم چیه ..

نه مثل اینکه شما خودت حرفایه احمقانه خودتو نفهمیدی ..منم گفتم اینکه هر کی چه نظری داره و چجوری از تیمش حمایت می کنه و چی میگه کاملا به خودش مربوطه ...شما میتونی هرطور دلت میخواد درباره تیمت حرف میزنی و ما هم همینطور ..نیاز نیست شما برای کسی نسخه بپیچی...

منم نگفتم بی اهمیته ...کجای حرفام گفتم هفته های اول بی اهمیته ؟؟ من گفتم هفته های اول مشخص نمیکنه کدوم تیم قهرمان میشه و کدوم تیم میفته .....پستا رو هم که نمیتونید درست بخونید ...

آخرشم نگفتید چرا رویانیان مال مردم خوره و فتح الله زاده نیست ..تهمت مال مردم خور چیز کمی نیست که بهمن راحتی به دیگران نسبتش بدیم شما تفاوت رویانیان با فتح الله زاده رو بگو اون چیزی که باعث شده رویانیان تو دسته مال مردم خورا باشه و فتح الله زاده نباشه ....جالبه که شما تهمتی که دارید میزنید رو با این میخواید اثبات کنید که "خیلی از مردم هم میدونن" .....یعنی شما رفتین تو محلتون تو کوچه بازار چون مردم اینو گفتن شمام میگی ؟ هر چی عوام گفتن که نمیشه دلیل و منطق وگرنه مردم در روز خیلی حرفا میزنن درباره رییس جمهور و سران مملکت گرفته تا قیمت مرغ و شیر و گوشت !!
این پول های میلیاردی از سال های قبل بوده و چیزی نیست که مختص امسال بوده باشه و رویانیان اونو باب کرده باشه ... رحمتی پارسال بالای یه میلیارد از استقلال پول گرفته بود در حالی که اگه چند بازیکن پارسال پرسپولیس رو روهم بزاریم به یه میلیارد نمی رسید ...جباری تیموریانامیدوارم نگید که اینام با 200 میلیون اومدن اسقلال ... یه میلیارد سال قبل خیلی زیاد بود هر کسی نمیداد ...استارت قیمتای نجومی تو باشگاه پرسپولیس از امسال شورع شد ولی تو استقلال خیلی وقته شروع شده الان من نمیدونم چرا دقیقا امسال یاد مال مردم و بیت المال افتادن ...به نظر شما چرا ؟ چرا پارسال که فتح الله زاده پشت سر هم بازیکن میخرید و بمب میترکوند کسی مال مردم خور نبود اما امسال رویانیان شده مال مردم خور ؟؟؟ چرا اون موقع کسی به فکر بیت المال نبود اما امسال با خریدای رویانیان همه تو فکرش افتادن؟؟ همین سپاهان هم پارسال تیمشو خیلی گرون بسته بود هیچکس مال مردم خور نبود .....حال منو بهم میزنه این حرفا ..اگه واقعا هدف افرادی که این بحثا رو مطرح میکنن بیت المال و نگرانی برای مردم باشه یه چیزی ..مشکل اینجاس که هیچکس این هدفو نداره بلکه فتح الله زاده و رسولی نژاد چون دیدن امسال یه رقیب جدی تو نقل و انتقالات پیدا کردن و مثل پارسال همه بمب ها مال خودشون نیست یاد مردم و بیت المال افتادن و این جو رو راه انداختن
روزمه شون چه ربطی داره به این القابی که شما میدی ؟ رویانیان سال ها مدیریت کرده تو این کشور و یه مدیر موفق هم بوده ..فقط سابقه ورزشی نداشته اما با همه سابقه ورزشی نداشتنش حداقل اینقد شهامت داشت که بگه من سقف رو رعایت نکردم نه اینکه مثل بزدلا بیاد تو برنامه زنده ورزشی و تو ماه رمضون قسم بخوره که من 350 میلیون دادم نکونام ...از نظر من یکی مثل رویانیان که سابقه ورزشی نداره ولی شهامت داره راست میگه صد شرف داره به اونی که معاون وزیر ورزشه ولی عین ترسوا دروغ میگه ...

عرض کردم کاش پنالتی پرسپولیسو میدید گل گهر رو هم میدید ...در عمل هم فرق نداشت 2 تا گل دیده نشد حالا حتما سایپا باید میباخت یا مساوی میکرد که اون گل مردود اهمیت پیدا میکرد ؟

منم گفتم برای هزاربار که هیچکدوم از این فحاشی ها رو خوشم نیومده حتی اونایی که پرسپولیسیا کردن.. کار هوادارای داماش هم از نظر من خیلی زشت و بی فرهنگی بوده که بخاطر مشکلشون با ملوان مادر یکی دیگه رو فحش دادن...

هر کس ارزش تعویض امضا رو نداره و این امضای من شامل حال خیلی از افراد میشه ...
شما میگی هر جور دلت بخواد از تیمت حمایت می کنی منم میگم ما هر جور بخوایم تو ورزشگاه شعار میدیم شما به حمایت و شعار تیم خودت برس و ما هم به حمایت و نحوه شعار و تشویق تیم خودمون شهر رشت و تیم داماش نیازی به روشنفکری افرادی مثل شما نداره گفتم که به نظر منم هوادارانی که به بازیکن تیم حریف و شهرش و مادرش فحش میدن صد شرف دارن به کسایی که به بازیکن تیم خودی و شهر و مادرش توهین می کنن ...

قضیه مال مردم خور بودن مدیران رو تو مملکت ما نمیشه اثبات کرد مردم روزانه هزاران حرف میزنن که خیلیاشون درسته ولی خب چه میشه کرد نه مدرکی در دسته برای اثبات نه میشه حرفی زد ... مهم وجدان هر شخصه و فهمش ... برخورد مردم خیلی چیزارو در مورد افراد و اشخاص مشخص می کنه درسته خیلی از تیما میلیاردی هزینه می کنن اما خب میگم دیگه منبع درآمد و منبع خرج و اینا فرق می کنه وگرنه چه اتفاقی افتاده که امسال همه چه استقلالی چه غیر استقلالی میگن رویانیان از هزینه دولت داره خرج می کنه؟؟؟ ماشین های گران قیمت و ... بگذریم برادر اینا قابل اثبات نیست خدایی اون بالا هست که شاهد همه چیزه خودشم عاقبت روسیاه رو رسوا می کنه ...

منم عرض کردم پنالتی پرسپولیس رو فقط خودتون دیدید ... بله حتما باید بازی استقلال سایپا مساوی میشد یا استقلال می برد تا اون گل ارزش پیدا می کرد معیار محرومیت داورا و جریمه شون رو که حتما خبر دارید بر اساس تاثیر اشتباه در نتیجه بازی و امتیاز ها در نظر گرفته میشه من واقعا گاها تو منطق شما پرسپولیسیا می مونم چطور اشتباه داوری ای که تو نتیجه تاثیر مستقیم داره با اشتباه داوری ای که تو نتیجه هیچ تاثیری نداره برابر می دونید ... اشتباه سه امیتازی تو بازی با مس که به ضرر ما هم تموم شد مهم نیست ...

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط چند ساعت دیگه مونده تا دربی...
حال و اوضاع بازیکنها که معلومه ، بعضیا استری دارن بعضیا خوشحالن بعضیام عین خیالشون نیست اما حال یه نفرو همه میدونن چطوره .........
سید مهدی رحمتی .......
:biggrin:
خوب معلومه حال و اوضاع دروازبانی که تو 10 دقیقه از تیمی که 10 نفره ست 3 تا گل بخوره واسه بازی بعدیشون چجوریه.
باید دید اصلا از فشار استرس تو ترکیب اصلی میذارنش یا نه

GAME_OVER

کاربر ممتاز
واقعا فهم این مطلب سخته؟؟؟ استقلال و پرسپولیس رو از سه نظر که تو ایران میشه مقایسه کرد لیگ،جام حذفی و دربی که در دو مورد ما برتر بودیم و فقط در مورد لیگ شما برتر بودین حالا پرافتخار ترین رو از چه معادله ای حساب کردی؟؟؟از تو شکم حرف نزن با دلیل و منطق حرف بزن که همه بفهمن نه فقط خودت و هم تیمی هات. ضمنا اگه قرار باشه جام هایی که در گذشته برگزار میشد رو زیر سوال ببریم لزومی نداره پس تمام لیگ های ایران و قهرمانی های شما زیر سواله و فقط لیگ برتر حسابه که تو اونم از نظر قهرمانی سپاهان بهترین بوده و از نظر امتیاز آوری هم استقلال پس با این اوصاف تنها افتخار داخلیتون یعنی پرافتخاری در لیگ (نه جام حذفی و دربی) هم از بین میره ... در مورد ستاره هم یوونتوس هم در ایتالیا روی پیراهنش ستاره میزنه درحالیکه میلان و اینتر و رم و ... نمیزنن این یه مسئله باشگاهی به سایر باشگاه ها ربطی پیدا نمی کنه حالا طرفداران سایر باشگاه های جای خود ...
شما اصلا جنبه بحث نداری و زود شروع میکنی به توهین کردن ...هر چند انتظاری ازت ندارم از کسی به مادر بازیکن فحش بده و بگه حقش بود .... فکر نمیکنی خودت داری از تو شکم حرف میزنی .. معلومه که چقد میفهمی از فوتبال .اینکه کدوم تیم بهترین تیم ایران بوده از تعداد دربی ها معلوم میشه ؟.پرسپولیس با 9 قهرمانی تو رده باشگاهی ایران پرافتخارترین تیم مسابقات داخلی تو ایران بوده.. پرسپولیس پرافتخارترین تیم باشگاهی ایرانه اینو همه جا هم گفتن تو ویکی پدیا هم پرافتخارترین و پرهوادارترین تیم ایران معرفی شده ...همه فهمیدن فقط ممکنه بعضیا مثل خودت خودشونو زده باشن به نفهمی که نفهمده باشن اونم کاریش نمیشه کرد چون کسی که نفهمیده رو میشه فهموند ولی کسی که خودشو زده به نفهمی نه...این مقایسه احمقانه ت رو از کجا آوردی کجای دنیا برای تعیین که تیمی پرافتخارترین تیم در رده باشگاهی هست رو با تعداد بازیهاش با یه تیم خاص رو ملاک قرار میدن دربی هیچ ربطی به این آمار نداره .. هرچند همین تعداد دربی هم که استقلال برده کلی حرف و حدیث توش هست از داوری و بازیهایی که فدراسیون داده تا دوپینگ و خیلی چیزای دیگه ....
ستاره ها هم برمیگرده به عقده ایی که مسئولان استقلال دارن ....عین عقده گشاییشون که چون هیچوقت یه لژیونر طراز اول در سطح اروپا نداشتن رفتن نکونام رو با 4 میلیارد خریدن ....چقد آخه عقده ......اما بدونید که استقلال فقط بخاطر اینکه این توهم رو در اذهان عمومی ایجاد کنه که تیم برتر ایرانه از این دو تا ستاره مایه میزاره و اونا رو روی پیراهنش گذاشته...

و اما در مورد آسیا مسابقات در آسیا بین سال های 1972 تا 1967 با نام مسابقات باشگاهی قهرمانی آسیا برگزار میشد که استقلال یه قهرمانی رو در اون سال بدست آورد از سال 1985 تا 2002 این رقابت ها با نام جام باشگاه های آسیا برگزار میشد و از 2002 به بعد هم با نام لیگ قهرمانان آسیا برگزار میشد پس بر خلاف حرفای بی معنی شما این مسابقات فقط نامشون عوض شده بخش خنده دار حرفای شما اینجاست که تیم هایی مثل الهلال که به همراه استقلال پرافتخار ترین تیم های اسیا هستن و شما افتخار بردنشون رو تو جام حذفی اسیا دارید هر دو قهرمانی خودشون در اسیا رو در بین سالهای 1985 تا 2002 بدست آوردن و پوهانگ استیلرز هم که پرافتخار ترین تیم آسیا هست با 3 قهرمانی دو قهرمانیش مربوط به سالهای 85 تا 2002 بوده. بهرحال این جام ها در گذشته چه معتبر بوده و چه نبوده بین قهرمانان کشورهای مختلف برگزار میشد

تا سال 2002 جام های آسیا دو تا بوده یکی جام باشگاههای آسیا یکی جام حذفی آسیا ...قهرمان جام حذفی میرفته به جام حذفی آسیا یا همون جام در جام آسیا و قهرمان مسایقات باشگاهی به جام قهرمانی آسیا میرفته ....سال 2002 این دو جام با هم ادغام میشن و لیگ قهرمانان آسیا رو تشکیل میدن .... برعکس حرفایی که شما از خودت درآوردی اسم جام باشگاه های آسیا عوض نشده بلکه دو جام با هم ادغام شدن چون الان قهرمان جام حذفی هم یکی از باشگاه هاییه که تو لیگ قهرمان آسیا شرکت می کنه ...
و حالا جامی که ارزشش رو برابر یا حتی بیشتر از قهرمانی آسیا می دونید اسمش جام در جام آسیا بوده که بین قهرمانان جام حذفی کشورهای مختلف برگزار میشد توجه کنید جام حذفی نه قهرمانان کشورها یعنی در زمانی که این تیم ها با هم رقابت می کردند قهرمانان واقعی کشورها در جام باشگاه های آسیا رقابت می کردن و همین به خودی خود ارزش این دو جام رو نشون میده (به نظر شما بین تیمهایی که قهرمان لیگ یه کشور شدن و رفتن یه جامی و تیم هایی که قهرمان جام حذفی این کشور شدن و رفتن یه جامی کدومشون معتبر تر هستن؟؟؟ کدوم جام معتبر تره؟؟؟ جامی که قهرمانان کشور شرکت می کنن یا قهرمانان جام حذفی اون کشور؟؟؟ نکته ی جالب اینجاست که تیم هایی که در یک سال هم قهرمان جام حذفی و هم لیگ یک کشور می شدن بنا به ارزش جام باشگاه های آسیا تو جام باشگاه های آسیا شرکت می کردن و تیم دوم لیگ یا جام حذفی در مسابقات جام در جام شرکت می کرد)با همه این اوصاف این جام کلا بین سالهای 1991 تا 2002 برگزار شد.

بله قهرمان های باشگاهی به جام باشگاهها میرفتن و قهرمانای حذفی به جام حذفی آسیا ...اما جام باشگاه های آسیا تا قبل 1994 اصلا اعتباری نداشته تا حدی که چند سال یه بار برگزار میشده و در ضمن هیچکدوم از قطب های فوتبال آسیا توش شرکت نمیکردن ... مگر معدود تیم هایی .... مثلا عربستان ژاپن و کره اکثرا تیم هاشون در جام در جام شرکت می کردن ...همون سالی هم که استقلال قهرمان شده نمایندگان اندونزی و لبنان رو شکست داده ..استقلال به راحتی و با شکست دادن مسخره ترین تیم ها رفته بالا و با لابی میزبانی رو هم براش میگرفتن ... وقتی نماینده های لبنان قوی ترین تیم های تورنومنت و خبری از تیم های کشورهای قدرتمند آسیا نیست و امتیاز میزبانی هم داشتن قهرمان نشدن خیلی سختتر از قهرمان شدن بوده ......واقعا جای تاسف داره اینقد افتخار میکنید که نمایندگان لبنان و اندونزی رو شکست دادی و میزبانی هم داشتید .......جام در جام رو تیم های درجه دو کشورها توش بوده ؟ پس چرا هیچوقت استقلال نتونسته حتی فینالش بره و همیشه حذف میشده ؟ پس استقلال از تیمای درجه 2 و 3 اون کشورا هم پایین تر بوده...
دوست ِ عزیز شاید اینجا کسی مطالب شمارو بخونه خیلی درست نیست هر چیز غیر معتبری که صرفا از مغز شما در میاد به خورد دیگران بدید مستدل و محکم صحبت کنید با توضیحاتی که دادم اگه بازم فکر می کنید که جام باشگاه های اسیا که بین قهرمانان لیگ کشور ها برگزار میشد دست گرمی بود و جام در جام آسیا که بین قهرمانان جام حذفی کشورها برگزار میشد جام اصلی واسم جواب این سوالو بدید چرا تیمی که در هر دو جام کشوری قهرمان میشد جام باشگاه های اسیا رو برای شرکت انتخاب می کرد؟؟؟

کدوم یک از حرفای من غیرمعتبر بوده ؟ اینکه اندونزی و لبنان استقلال رو به بزرگترین افتخارش رسوندن ؟؟ اینکه استقلال مرتب از الهلال و الاتحاد شکست میخورده اونم تو تهران ولی همزمان پرسپولیس اونا رو تو تهران شکست میداده و تو عربستان مساوی کرده باهاشون ؟ اینکه استقلال تو یه هفته دوبار از الهلال شکست خورده ؟ ببین نمیتونی جواب بدی لازم نیست حرفای منو غیرمعتبر بخونی ...........
چرا اصرار داری "لیگ قهرمان آسیا" رو با "جام باشگاه های آسی" یکی کنی؟ استقلال قهرمان "جام باشگاهها" شده نه لیگ "قهرمانان" ..مسیری هم که برای قهرمانی تو این جام رفته مضحک و خنده دار بوده ...نایب قهرمانیش از همه بیشتر خنده دار بود اینکه با یه باخت و یه مساوی و با تفاضل گل منفی یک بری فینال اونجام شکست بخوری ... اینجاس که میگن نایب قهرمان شده ...
نکته ی جالب اینجاست استقلال در فینال اولش هاپویل تل آویو(که با دو قهرمانی یکی از پرافتخار ترین های اسیاست رو شکست داد) و در فینال دومش لیائونینگ چین که مدافع عنوان قهرمانی بود رو شکست داد در فینال سوم به الهلال عربستان در ضربات پنالتی شکست خورد و در فینال چهارم در مقابل جوبیلوایواتا 2_1 شکست خورد ... شما در قهرمانیتون در جام در جام اسیا المحرق بحرین!!! رو شکست دادین اونم تو اولین سالی که این جام به قول شما معتبر برگزار میشد و در نایب قهرمانیتون هم به نیسان ژاپن باختید

مسیری هم که استقلال رفته فینال مینوشتید بد نبود ...کلا همه استقلالیا مثل قلعه نوعی باخت تو ضربات پنالتی رو قبول ندارن اینه منطقشون ..

مقایسه این دو فینال و دوقهرمانی و دو نایب قهرمانی پرسپولیس و استقلال در دو سال ۱۹۹۰ . ۱۹۹۱٫

نیمه نهایی جام باشگاههای آسیا ۱۹۹۰:

استقــلال ۲ پلیتاجایا اندونزی ۰

نیمه نهایی جام حذفی باشگاههای آسیا ۱۹۹۰:

در ریاض:پرسپولیس ۰ الهلال عربستان ۰

در تهران: پـرسپــولیس ۱ الهـــلال عربستان

پرسپولیس با شکست یک قطب از چهار قطب فوتبال آسیا قهرمان شد اما استقلال بدون روبرو شدن با هیچ یک از سه قطب فوتبال آسیا یعنی کره جنوبی - عربستان و ژاپن قهرمان شد
-------------------------------------------------------------------
مقایسه نایب قهرمانی دو تیم یک سال بعد ۱۹۹۱:

جام باشگاههای اسیا ۱۹۹۱ دوحه قطر:

استقلال۱ پیونگ یانگ کره شمالی ۱ استقلال ۰ الهلال عربستان ۱

استقلال با کسب ۱ امتیاز از دو بازی و بدون حتی یک برد به نیمه نهایی رسید:

نیمه نهایی: استقلال ۲ الریان قطر ۱ این تیم با یک برد نایب قهرمان آسیا شد. در فینال هم به الهلال عربستان در یک هفته برای دومین بار باخت آن هم با پرستاره ترین تیم تاریخ ایران. استقلال ۱ (۳) الهلال عربستان ۱(۴) در ضربات پنالتی. پرسپولیس با چه بازیکنانی بود. مقایسه کنید:
----------------------------------------------------
جام حذفی باشگاههای آسیا ۱۹۹۱:

در تهران پرسپولیس ۰ فنجا عمان ۰ در مسقط: پرسپولیس ۲ فنجا عمان ۰

درتهران: پرسپولیس ۲ بن یاص امارات ۱ در شارجه: پرسپولیس ۱ بن یاض امارات ۱

نیمه نهایی:

در تهران پرسپولیس ۱ الاتحاد عربستان ۰

در جده: پرسپولیس ۱ الاتحاد عربستان ۱

فـــینــال: در توکیو پرسپولیس ۱ یوکوهاما مارینوس (نیسان) ژاپن ۱ گل: حسن شیر محمدی دقیقه ۱۲ – گل نیسان در دقیقه ۸۲. بازی برگشت دو هفته بعد به علت برف سنگین تهران ۴ ماه به تعویق افتاد و در فصل نقل و انتقالات و تعطیلات نوروز در ۲۷ فروردین برگزار شد و پرسپولیس با تیمی جوان و دگرگون شده با یک گل باخت و نایب قهرمان شد.
قهرمانان این جام رو هم می نویسم تا ببینید که چه تیم هایی این جام مثلا معتبر رو بردن: پرسپولیس،نیسان ژاپن،نیسان ژاپن،القادسیه عربستان،یوکوهاما فلاجلز ژاپن،بلمیر هیراتسوکا ژاپن،الهلال عربستان،النصر عربستان،الاتحاد عربستان،شیمیزو ژاپن،الهلال عربستان،الشباب عربستان ... قضاوت با شما این تیم ها و این جام چند ساله معتبر تر هستن یا جام باشگاه های آسیا !!!

آره خوب این تیم ها هیچکدوم خوب نیستن ....فقط نمیدونم چرا استقلال بهشون شکست میخورده ...مثلا تو هفته ای دو بار از یکیشون شکست میخورده خورده....تو همین جام نامعتبر استقلال حتی یه بار نتونسته به فینال بره ...پس استقلال از همه این تیم ها پایینتره که حتی یه بار نتونسته سوم بشه ...البته بدشانسیم آورده چون اینجا دیگه نماینده های لبنان و فلسطین و اندونزی حضور نداشتن

در پایان فک می کنم شما جزو معدود کسایی هستین که سپاهان رو پرافتخار ترین تیم ایران در اسیا می دونن چون سایت ای اف سی استقلال رو به همراه الهلال عربستان بعد از تیم پوهانگ استیلرز پرافتخار ترین تیم آسیا می دونه (فک می کنم تیمی که در آسیا پرافتخار ترین باشه لزومی به اثبات پرافتخار ترین تیم ایرانی بودن نداره!!! داره؟؟؟)

آره خوب چون اون سایتها اصلا به این توجه نمیکنن که استقلال با یه امتیاز رفته نایب قهرمان شده یا مثلا نماینده لبنان و شکست داده قهرمان شده .... یا مثلا براش امتیاز میزبانی گرفتن ...یا بازیکنای پرسپولیس و پاس کمکشون کردن و با گل بازیکن پاس از شکست فرار کردن
دوست ِ عزیز اینو به یه دوست پرسپولیسیمم گفتم سایت ها و نشریات شما یه مسیری رو در پیش گرفتن اونم زیر سوال بردن افتخارات تیم های ایرانی بخصوص استقلال این مسئله باید روی قشر بی سواد و کسایی که خودشون قدرت تجزیه تحلیل ندارن اثر بذاره ولی از شماها که قشر تحصیلکرده هستین بعید تحت تاثیر چنین جوسازی هایی قرار بگیرین وقتی می بینید دستتون به چیزی نمیرسه بهتره تلاش کنید برای رسیدن بهش نه اینکه دیگران رو پایین بکشید ... به نظرم این بدترین کاره که وقتی می بینید تیمتون نمی تونه افتخار آفرینی کنه بجای تلاش برای کسب افتخار سعی می کنید افتخارات دیگران رو زیر سوال ببرید چیزی که مسلمه با حرفهای چهار تا هوادار پرسولیس تیم 291 دنیا هیچ چیزی از افتخارات و ارزش های استقلال در سطح ایران و آسیا و جهان کم نمیشه فقط خودشون جلوه ی بدی بین هواداران واقعی فوتبال پیدا می کنن ...

اتفاقا این قهرمانی پرسپولیسه که خیلی کمرنگ و بی ارزش جلوه داده شده ...قهرمانی ای که مسیرش از هر دو قهرمانی استقلال سختتر بوده ...وقتی همه با هم یه چیزی رو میگن مطمئن باش یه مشکلی هست ..من نمیگم استقلال قهرمان "جام باشگاهای آسیا" نشده یا این دروغه ولی میگم اون جام که با حضور آماتورهایی مثل استقلال بوده و وقتی لبنانیا و اندونزیا رو شکست داده قهرمان شده اینقد روش مانور ندین ...شما خودت هر چند وقت یه بار این متن افتخارات !!!!! استقلال رو میزاری اینجا و با افتخار رو اون دو قهرمانی " جام باشگاه ها" زوم میکنی ..هر وقت ما یه چیزی به یه استقلالی میگیم گریه ش میگیره و میگه ما دو بار قهرمان آسیا شدیم ...قهرمانیتونو ستاره کردین رو پیرهنتون من فقط گفتم این قهرمانی ها در حدی نبوده که اینقد افتخار کنید اگه الان قهرمان آسیا بشید یه چیزی ولی تو جامی که هیچ کدوم از قدرتهای آسیا شرکت نکنن و لبنان رو شکست بدین که نشد قهرمانی .... مسیری هم که پرسپولیس برای قهرمانی تو جام در جام رفته خیلی سختتر از مسیر قهرمانی استقلال خیلی مشکل تر بوده امتیاز میزبانی هم نداشته ...
تو قهرمانیشم که از بازیکنای کمکی پرسپولیس و پاس استفاده کرده ....و همون بازیکن پاس استقلال رو به قهرمانی رسونده ..
حالا شما میتونی تا صد سال دیگه تو توهم و خوشحال اون دو تا قهرمانی الکی بمونی و صبح تا شب زل بزنی به اون ستاره های رو پیرهن استقلال ...اگه خیلی تیم خوبیه از این به بعد قهرمان آسیا بشه البته بدون جک تریدی و لابی و .............البته فکر نکنم چون فقط آبروریزی بلده مثلا سال 2008 6 بازی رفت و برگشت بدون حتی یک برد ... یعنی ضعیف ترین نتیجه تاریخ ایرانیا رو تو این تورنومنت آورده .... جک تریدی نباشه استقلال هیچی نیست..

من حرفامو زدم چه تو این تاپیک چه اینجا ..

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/39

البته مطمئنا استقلالیا قبول نمیکنن چون دوست دارن همچنان رو اون دو تا ستاره مانور بدن بهرحال تنها جوابیه که دارن وقتی ما از 6 گلی که زدیم و 10 10 3 و صد البته قهرمانیمون تو آسیا که کمرنگ جلوه داده شده اما مسیرش از قهرمانیای استقلال سختتر بوده جوابی ندارن جز اون 2 تا قهرمانی و بلافاصله هم شروع میکنن به توهین و بی ادبی ...البته حقم دارن همونطور که یه بار رفتم سایت استقلال نوشته بود" فهرست افتخارات باشگاه استقلال " جالب بود حتی مقام چهارمی تورنومنت کیش رو هم توش نوشته بودن:biggrin: ...هرچی باشه این قهرمانی آبکی از اون که بهتره ...
دیگه م حرفی ندارم قضاوت باشه بر عهده خواننده ها ...

آخرین ویرایش:

mahdi26465

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقای Game over اولا ایشالا فردا تیمتون مثل خودتون Game over میشه تا دیگه روت کم شه
دوما من اگه میام اینجا کلکل هرازگاهی واسه اینه که اگه نیام امثال تو دور برمیدارن و انوقت فکرمیکنید خبریه
سوما گفتی استقلال تو پایینترین سطح لیگ اسیا قهرمان شده حالا یه سوال چرا تیم شما تو همون موقع قهرمان نشده؟خب شمام میرفتید همون موقع قهرمان میشدید دیگه؟پس حرف الکی نزن.تیم شما شخصیت قهرمانی نداره اصلا عزیزم.
چهارما این اقای رویانیان که میگی پول درمیاره میشه 2تا مثال بزنی واسه ما که از کجا درمیاره؟چرا حقیقتو قبول نمیکنی؟خب از رانتش استفاده میکنه و ماشین وارد میکنه با دلار دولتی و گمرک صفر و این یعنی پول بیت المال.حالا تو هی بیا اینجا بگو فلان و بصار
پنجما با همه این خرجا تیمتون تیم نیست چون شخصیت نداره.وقتی سردار بیاد بشه مدیر عامل همینه دیگه
ششما استقلال سرور پرسپولیس ایران و آسیا
هفتما الان که دارید این پستو میخونید حرصتون گرفته نه؟
هشتما حرص نخورید عیب نداره ایشالا تیم شما هم یه چیزی میشه
نهما گولتون زدم چون فردا تیمتونو میترکونیم و هیچی نمیشید
دهما دیگه خسته شدم لنگیا.فعلا

GAME_OVER

کاربر ممتاز
هر کس ارزش تعویض امضا رو نداره و این امضای من شامل حال خیلی از افراد میشه ...
شما میگی هر جور دلت بخواد از تیمت حمایت می کنی منم میگم ما هر جور بخوایم تو ورزشگاه شعار میدیم شما به حمایت و شعار تیم خودت برس و ما هم به حمایت و نحوه شعار و تشویق تیم خودمون شهر رشت و تیم داماش نیازی به روشنفکری افرادی مثل شما نداره گفتم که به نظر منم هوادارانی که به بازیکن تیم حریف و شهرش و مادرش فحش میدن صد شرف دارن به کسایی که به بازیکن تیم خودی و شهر و مادرش توهین می کنن ...
خوبه پس حالا تصمیم گرفتی کاری به کار بقیه نداشته باشی به شما هیچ ربطی نداره کی تیمشو با کدوم تیم مقایسه میکنه ...خوشحالم که خودتون هم فهمیدین از اول اشتباه کردی که تعیین تکلیف کردی که کی چی بگه..
قضیه مال مردم خور بودن مدیران رو تو مملکت ما نمیشه اثبات کرد مردم روزانه هزاران حرف میزنن که خیلیاشون درسته ولی خب چه میشه کرد نه مدرکی در دسته برای اثبات نه میشه حرفی زد ... مهم وجدان هر شخصه و فهمش ... برخورد مردم خیلی چیزارو در مورد افراد و اشخاص مشخص می کنه درسته خیلی از تیما میلیاردی هزینه می کنن اما خب میگم دیگه منبع درآمد و منبع خرج و اینا فرق می کنه وگرنه چه اتفاقی افتاده که امسال همه چه استقلالی چه غیر استقلالی میگن رویانیان از هزینه دولت داره خرج می کنه؟؟؟ ماشین های گران قیمت و ... بگذریم برادر اینا قابل اثبات نیست خدایی اون بالا هست که شاهد همه چیزه خودشم عاقبت روسیاه رو رسوا می کنه ...
پس خودت هم داری میگی قابل اثبات نیست ...وقتی قابل اثبات نیست اینکه بدون دلیل به کسی بگن مال مردم خور حرف مفته .. منم هزار بار پرسیدم چرا رویانیان مال مردم خوره و فتح اله زاده نیست مگه هر دو مثل هم بازیکن نخریدن مگه رویانیان بازیکن یه میلیاردی نخریده و فتح اله زاده بازیکن 4 میلیاردی پس چرا یکیش مال مردم خوره یکیش نیس ...در هر صورت شما نتونستی جواب بدی ... حرفایی هم که عوام میزنن اصلا و ابدا برای من قابل استناد نیست و حاضر نیستم چون عوام میگن فلانی اینطوریه اونطوریه منم بگن آره درسته ....شما هم جزئی از عوام الناس هستی و عوام الناس هم ثابت کردن حرفاشون مفته .....همون بهتره برن درباره قیمت قیمت مرغ و گوشت و یارانه شون حرف بزنن عوام وقتی میبینن خودشون به هیچ جا نرسیدن و کسی هست که میلیاردی پول میگیره حرف زیاد میزنن .... اسراد از خودشونه که دارن میسوزن و سوزششونو نمیتونن کنترل کنن واسه همین من به شخصه برای حرفای عوام پشیزی ارزش قائل نیستم ...
منم عرض کردم پنالتی پرسپولیس رو فقط خودتون دیدید ... بله حتما باید بازی استقلال سایپا مساوی میشد یا استقلال می برد تا اون گل ارزش پیدا می کرد معیار محرومیت داورا و جریمه شون رو که حتما خبر دارید بر اساس تاثیر اشتباه در نتیجه بازی و امتیاز ها در نظر گرفته میشه من واقعا گاها تو منطق شما پرسپولیسیا می مونم چطور اشتباه داوری ای که تو نتیجه تاثیر مستقیم داره با اشتباه داوری ای که تو نتیجه هیچ تاثیری نداره برابر می دونید ... اشتباه سه امیتازی تو بازی با مس که به ضرر ما هم تموم شد مهم نیست ...
اشتباه اون داور هم که تو نتیجه تاثیر گذار بود بازی باید 3 یک میشد که نشد ... بعدشم اگه سایپا نمیتونست گل دوم رو بزنه چی ؟ یعنی الان که زده داور اشتباه نکرده ولی اگه نمیزد داور اشتباه نمی کرد ...وقتی تو منطق همه میمونی بدون که منطق خودت مشکل داره نه همه ...

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
این مایه سرور و خوشبختیست که فلک از رنگ قرمز خالیست...
تلالو آسمان را میبینی؟ گویند که خدا هم استقلالیست...

منتظر برد ما در روز جمعه باشییییییید.....;)

GAME_OVER

کاربر ممتاز
بله من پست شما رو خوندم و برام هم اصلا مهم نیست که استقلال کمک کرده باشه یا نباشه اونایی که داشتن و خواستن کمک کردن ما هم به اندازه وسعمون جوری کمک کردیم که حتما به دستشون برسه.........دوستان جوابتون رو داده بودن که اگه خود نمایی باشه کار مهدوی کیا و علی دایی و... خودنمایانه تر بوده و کلا این بحث خیلی مسخره هست که کی کمک بیشتری کرده یا نکرده.....
درباره مال مردم خور بودن ابن آدم من شکی ندارم واضع ترین دلیلش رو یکی از دوستان راجع به دلار گفت که با ارز نرخ دولتی ماشین وارد کرده و این درحالی است که مردم برای سفر به ترکیه ، دبی و ... باید دلار خداتومنی بخرن........
دلیل دیگهی من حرف های اون شب فتح ا.. زاده تو برنامه نود رو اگه گوش داده باشی به شرکتی به نام صدرا اشاره کرد برادر ایشون توش هست.... جالبی قضیه اینجاست که رویانیان باشنیدن اسم صدرا خونش به جوش اومد و سریع رو خط اومد و غیر مستقیم با بیان مسولیت برادرش در مجلس فتح ا.. زاده رو تحدید کرد.....که از اون جالب تر اینه که کمتر از یک هفته شرکت صدرا به عنوان اسپانسر داماش گیلان مطرح شد و با پیگیری این روابط با هم به اختلاس 3000 میلیاردی می رسیم که شرکت داماش یکی از جاهایی بود که به دلیل استفاده از اون ماجرا توقیف شده بود و این اسپانسری فقط به دلیل روابط خوب رویانیان با عابدینی مدیر عامل شرکت و باشگاه داماش بودش....... البته می دونم درک این مطالب توسط خیلی از دوستان سخت و سنگین هستش ولی فقط نیاز به یه مقدار هوش و زکاوت هستش که ..........
در ضمن شما که می گید اینقدر این آدم حروم خور راستگو هست چرا آیات قران رو به بازی می گیره به شب های ماه رمضون قسم می خوره ولی راست راست تو چشم مردم می گه برادرش تو صدرا هیچ کاره هست؟؟؟؟ در حالی که شما یه جست و جو تو ثبت اسناد شرکت ها بکنید متوجه تمامی دروغ های این ادم دروغ گو می شید پس اتفاقا گناه این ادم از فتح ا... زاده بیشتره چون فتح ا.. شاید دروغ هم گفته باشه ولی قرآن رو ضامن دروغ ها قرار نداده ..........

بحث منم اصلا بیشتر و کمتر کمک کردن نبود گفتم که بحثم ریا و خودنمایی بود ...
ببینید شما دیگه خیلی از حد گذشتید و کارتون از تهمت هم گذشته ... اولا که شرکت صدرا خودش امتیاز داماش رو خریده یعنی دیگه چیزی به اسم داماش وجود نداره مثل هدایتی که امتیاز ملوان رو خریده .الان داماش مال صدراست ..مالکش هم تو تلویزیون گفت که چند ساله اسپانسر هستیم اما دیگه تصمیم گرفتیم که خودمون تیم داری کنیم مثل هدایتی ..طبیعیه که رو پیرهن بازیکناشون هم تبلیغ خودشون رو بکنن و اسپانسرشون صدرا باشه صدار خودش مالک باشگاه داماشه .... با این حساب حرفای شما درمورد توقیف اسپانسر داماش و اون چیزایی که گفتید اشتباهه ..درضمن رویانیان اون شب گفت برادر من اصلا ربطی به صدرا نداره ....شما میخوای رویانیان رو ربط بدی به اختلاس ؟ خوب بعید هم نیست ظاهرا برای شما خیلی آسونه این تهمتای بزرگ رو زدن .... ببینید دلیل نداره هر چی که اطرافیانتون رو گفتن رو باور کنید مردم عوام خیلی از این حرفا میزنن اینجا هم یه شرکت ورشکست شد و یه کارخونه تعطیل شد همه مردم گفتن تو اختلاس دست داشتن ... در حالیکه برادر من از اعضای اونجاست و قضیه فقط سر گرفتن یه وام از دولته و پای هیچ اختلاسی وسط نیست اما جو بدی علیه شون راه افتاد همه گفتن تو اختلاس دس داشتن..... یا اینکه منم خیلی چیزا درباره یکی مثل هدایتی میدونم ...اینکه بخشی از پولاشو چجوری بدست آورده و پول چند میلیاردی رو برده و اصلا پس نداده و .......اینارو میدونم چون با مالک این کارخونه ای که میگم کار میکردن با هم ..... اما هیچوقت مثل شما راحت نمیام بهش تهمت مال مردم خور و دزد بدم ....
هیچکدوم از دلایلتون کافی نبود برای مال مردم خوردن رویانیان .... اون شب تو 90 یادته رویانیان به فتح اله زاده یه چیزی گفت اونم سریع گفت آقای رویانیان اینجا جای این حرفا نیست بزار بعدا درموردش حرف میزنیم ...اگه اینطور باشه منم میتونم بگم حتما فتح اله زاده میترسید که رویانیان اون حرفو بزنه و لو بره ...
شما از کجا میدونید که تو صدرا کاره اییه ؟ مگه فتح اله زاده قسم نخورد که 350 داده به نکونام ؟ ماه رمضونم که بود .. یعنی این اصلا قسم دروغ نیست ؟
چیزی که مشخصه هیچکس از ماها الان نمیدونیم این پولا از کجا میاد مثلا من از شما میپرسم پولی که فتح اله زاده باهاش بازیکن میخره از کجا میاد ؟ یا پولی که پارسال باهاش بازیکن خرید از کجا اومد ؟ رویانیان که چیزی بیشتر از فتح اله زاده خرج نکرده مثل هم خرج کدن ..هر دو بازیکن میلیاردی خریدن تازه فتح اله زاده چند میلیاردی هم خریده ...تازه رویانیان امسال شروع کرده اما فتح اله زاده پارسال هم بازیکن گرون میخرید..الان نمیدونم چرا شما فکر میکنید وقتی دو نفر به یه اندازه خرج کردن یکیش از راهای غیرقانونی پول درآورده یکیش قانونی .... فکر نمیکنید دارید با تعصب زیاد حرف میزنید ؟ من هم میتونم وقتی چیزی ب نفعم باشه داد و هوار کنم و تو بوق و کرنال کنم و اینقد گریه زاری کنم که همه باورشون شه اون چیزو کم دارم ...که همه دلشون برام بسوزه ...چرا یه لحضه فکر نمیکنید ممکنه تو این وضع فتح اله زاده داره اینکارو میکنه ...اینقد تو بوق و کرنال میکنه که آی پول ندارم وای پول ندارم که همه باورشون شه دستش خالیه که همه گیرا به رویانیان باشه ...که همه به رویانیان فشار بیارن که این پولا رو از کجا آوردی وقتی استقلال پول نداره .....بنظر من اینا همش سیاسته ...سیاستی که رویانیان نداره ولی فتح اله زاده بیش از حد داره ..... کار کثیفیه ..من که خودشم نمیاد ...

آخرین ویرایش:

GAME_OVER

کاربر ممتاز
آقای Game over اولا ایشالا فردا تیمتون مثل خودتون Game over میشه تا دیگه روت کم شه
دوما من اگه میام اینجا کلکل هرازگاهی واسه اینه که اگه نیام امثال تو دور برمیدارن و انوقت فکرمیکنید خبریه
سوما گفتی استقلال تو پایینترین سطح لیگ اسیا قهرمان شده حالا یه سوال چرا تیم شما تو همون موقع قهرمان نشده؟خب شمام میرفتید همون موقع قهرمان میشدید دیگه؟پس حرف الکی نزن.تیم شما شخصیت قهرمانی نداره اصلا عزیزم.
چهارما این اقای رویانیان که میگی پول درمیاره میشه 2تا مثال بزنی واسه ما که از کجا درمیاره؟چرا حقیقتو قبول نمیکنی؟خب از رانتش استفاده میکنه و ماشین وارد میکنه با دلار دولتی و گمرک صفر و این یعنی پول بیت المال.حالا تو هی بیا اینجا بگو فلان و بصار
پنجما با همه این خرجا تیمتون تیم نیست چون شخصیت نداره.وقتی سردار بیاد بشه مدیر عامل همینه دیگه
ششما استقلال سرور پرسپولیس ایران و آسیا
هفتما الان که دارید این پستو میخونید حرصتون گرفته نه؟
هشتما حرص نخورید عیب نداره ایشالا تیم شما هم یه چیزی میشه
نهما گولتون زدم چون فردا تیمتونو میترکونیم و هیچی نمیشید
دهما دیگه خسته شدم لنگیا.فعلا

این فونت بزرگ نشونه عصبانیت و ناراحتی بیش از حده ... من نمیخواستم عصبانی یا ناراحتتون کنم ولی مثل اینکه شدید ...... من خیلی وقته اینجا نمیام الانم نیومدنم بمونم اومدم فقط جواب یکی دو نفرو بدم که دوستتتون سوال کردن و مجبور شدم جواب بدم هر چند جواب دادن به یه سری افراد کار اشتباهیه ...
درمورد اومدنت به کل کل آخه گفتی کل کل با شماها وقت تلف کردنه منم گفتم حداقل واسه حرف خودت ارزش قائل باش و نیا ..حالا که اصرار داری ارزش قائل نباشی برای حرفای خودت منم اصراری ندارم ...
در مورد سوالت تا قبل 1994 بازیهای جام باشگاههای آسیا بی اهمیت بوده طوری که چند سال یه بار ربگزار میشده مثلا تو دهه 50 پرسپولیس 3 بار قهرمان ایران شده و تو هیکدوم از این سالها این بازیها برگزار نشده برای همین پرسپولیس نرفته به این بازیها ...خوب اگه میرفت با توجه به تیم های آماتوری که بودن و اهمیت کم این بازیها حتما میتونست قهرمان شه .....
شما چرا دو تا مثال نمیزنی از جایی که فتح اله زاده پول میاره ؟؟؟ من که به فتح اله زاده نگفتم مال مردم خور که الان لازم باشه ثابتش کنم .....چطور فصل قبل که فتح اله زاده بازیکن میلیاردی میخرید و بمب میترکوند کسی مال مردم خور نبود ؟
تیم ما هم تیم میشه به کسی هم ربطی نداره .... شما کاه خودتونو بچسبید باد نبره ...
حرضم گرقته یا نه ؟ از فونت بزرگم مشخص نیست که حرصم گرفته یا نه ؟
فردا هم اگه نتونستید بترکونید لطف کنید بیاید اینجا بگید که اشتباه کردید ....
شبتون بخیر...

GAME_OVER

کاربر ممتاز
باشگاه فوتبال پرسپولیس تهران یک باشگاه فوتبال ایرانی است که در سال ۱۳۴۲ در شهر تهران، پایتخت ایران بنیانگذاری شده‌است.

پرسپولیس در جام خلیج فارس بازی می‌کند و پس از سال ۱۳۴۷، در تمامی ادوار برگزارشده در بالاترین سطح لیگ فوتبال ایران حضور داشته‌است. این باشگاه پرافتخارترین و پرهوادارترین باشگاه فوتبال در ایران است و شهرآورد این تیم با استقلال، مهمترین بازی باشگاهی در ایران است. همچنین بر پایه گزارش کنفدراسیون فوتبال آسیا، پرسپولیس به عنوان پرهوادارترین تیم فوتبال آسیا شناخته شده‌است و پس از آن دالیان چین و الهلال عربستان در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

پرسپولیس از آغاز تاریخ خود، ۹ بار در بالاترین دسته لیگ فوتبال ایران به قهرمانی رسیده (یک جام منطقه‌ای، ۲ جام تخت جمشید، ۴ جام آزادگان و ۲ جام خلیج فارس) و از این جهت رکورددار است. ۵ بار قهرمانی در جام حذفی ایران و یک قهرمانی در جام برندگان جام آسیا از دیگر قهرمانی‌های مهم پرسپولیس‌اند.
ویکی پدیا

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما اصلا جنبه بحث نداری و زود شروع میکنی به توهین کردن ...هر چند انتظاری ازت ندارم از کسی به مادر بازیکن فحش بده و بگه حقش بود .... فکر نمیکنی خودت داری از تو شکم حرف میزنی .. معلومه که چقد میفهمی از فوتبال .اینکه کدوم تیم بهترین تیم ایران بوده از تعداد دربی ها معلوم میشه ؟.پرسپولیس با 9 قهرمانی تو رده باشگاهی ایران پرافتخارترین تیم مسابقات داخلی تو ایران بوده.. پرسپولیس پرافتخارترین تیم باشگاهی ایرانه اینو همه جا هم گفتن تو ویکی پدیا هم پرافتخارترین و پرهوادارترین تیم ایران معرفی شده ...همه فهمیدن فقط ممکنه بعضیا مثل خودت خودشونو زده باشن به نفهمی که نفهمده باشن اونم کاریش نمیشه کرد چون کسی که نفهمیده رو میشه فهموند ولی کسی که خودشو زده به نفهمی نه...این مقایسه احمقانه ت رو از کجا آوردی کجای دنیا برای تعیین که تیمی پرافتخارترین تیم در رده باشگاهی هست رو با تعداد بازیهاش با یه تیم خاص رو ملاک قرار میدن دربی هیچ ربطی به این آمار نداره .. هرچند همین تعداد دربی هم که استقلال برده کلی حرف و حدیث توش هست از داوری و بازیهایی که فدراسیون داده تا دوپینگ و خیلی چیزای دیگه ....
ستاره ها هم برمیگرده به عقده ایی که مسئولان استقلال دارن ....عین عقده گشاییشون که چون هیچوقت یه لژیونر طراز اول در سطح اروپا نداشتن رفتن نکونام رو با 4 میلیارد خریدن ....چقد آخه عقده ......اما بدونید که استقلال فقط بخاطر اینکه این توهم رو در اذهان عمومی ایجاد کنه که تیم برتر ایرانه از این دو تا ستاره مایه میزاره و اونا رو روی پیراهنش گذاشته...

تا سال 2002 جام های آسیا دو تا بوده یکی جام باشگاههای آسیا یکی جام حذفی آسیا ...قهرمان جام حذفی میرفته به جام حذفی آسیا یا همون جام در جام آسیا و قهرمان مسایقات باشگاهی به جام قهرمانی آسیا میرفته ....سال 2002 این دو جام با هم ادغام میشن و لیگ قهرمانان آسیا رو تشکیل میدن .... برعکس حرفایی که شما از خودت درآوردی اسم جام باشگاه های آسیا عوض نشده بلکه دو جام با هم ادغام شدن چون الان قهرمان جام حذفی هم یکی از باشگاه هاییه که تو لیگ قهرمان آسیا شرکت می کنه ...

بله قهرمان های باشگاهی به جام باشگاهها میرفتن و قهرمانای حذفی به جام حذفی آسیا ...اما جام باشگاه های آسیا تا قبل 1994 اصلا اعتباری نداشته تا حدی که چند سال یه بار برگزار میشده و در ضمن هیچکدوم از قطب های فوتبال آسیا توش شرکت نمیکردن ... مگر معدود تیم هایی .... مثلا عربستان ژاپن و کره اکثرا تیم هاشون در جام در جام شرکت می کردن ...همون سالی هم که استقلال قهرمان شده نمایندگان اندونزی و لبنان رو شکست داده ..استقلال به راحتی و با شکست دادن مسخره ترین تیم ها رفته بالا و با لابی میزبانی رو هم براش میگرفتن ... وقتی نماینده های لبنان قوی ترین تیم های تورنومنت و خبری از تیم های کشورهای قدرتمند آسیا نیست و امتیاز میزبانی هم داشتن قهرمان نشدن خیلی سختتر از قهرمان شدن بوده ......واقعا جای تاسف داره اینقد افتخار میکنید که نمایندگان لبنان و اندونزی رو شکست دادی و میزبانی هم داشتید .......جام در جام رو تیم های درجه دو کشورها توش بوده ؟ پس چرا هیچوقت استقلال نتونسته حتی فینالش بره و همیشه حذف میشده ؟ پس استقلال از تیمای درجه 2 و 3 اون کشورا هم پایین تر بوده...

کدوم یک از حرفای من غیرمعتبر بوده ؟ اینکه اندونزی و لبنان استقلال رو به بزرگترین افتخارش رسوندن ؟؟ اینکه استقلال مرتب از الهلال و الاتحاد شکست میخورده اونم تو تهران ولی همزمان پرسپولیس اونا رو تو تهران شکست میداده و تو عربستان مساوی کرده باهاشون ؟ اینکه استقلال تو یه هفته دوبار از الهلال شکست خورده ؟ ببین نمیتونی جواب بدی لازم نیست حرفای منو غیرمعتبر بخونی ...........
چرا اصرار داری "لیگ قهرمان آسیا" رو با "جام باشگاه های آسی" یکی کنی؟ استقلال قهرمان "جام باشگاهها" شده نه لیگ "قهرمانان" ..مسیری هم که برای قهرمانی تو این جام رفته مضحک و خنده دار بوده ...نایب قهرمانیش از همه بیشتر خنده دار بود اینکه با یه باخت و یه مساوی و با تفاضل گل منفی یک بری فینال اونجام شکست بخوری ... اینجاس که میگن نایب قهرمان شده ...

مسیری هم که استقلال رفته فینال مینوشتید بد نبود ...کلا همه استقلالیا مثل قلعه نوعی باخت تو ضربات پنالتی رو قبول ندارن اینه منطقشون ..

مقایسه این دو فینال و دوقهرمانی و دو نایب قهرمانی پرسپولیس و استقلال در دو سال ۱۹۹۰ . ۱۹۹۱٫

نیمه نهایی جام باشگاههای آسیا ۱۹۹۰:

استقــلال ۲ پلیتاجایا اندونزی ۰

نیمه نهایی جام حذفی باشگاههای آسیا ۱۹۹۰:

در ریاض:پرسپولیس ۰ الهلال عربستان ۰

در تهران: پـرسپــولیس ۱ الهـــلال عربستان

پرسپولیس با شکست یک قطب از چهار قطب فوتبال آسیا قهرمان شد اما استقلال بدون روبرو شدن با هیچ یک از سه قطب فوتبال آسیا یعنی کره جنوبی - عربستان و ژاپن قهرمان شد
-------------------------------------------------------------------
مقایسه نایب قهرمانی دو تیم یک سال بعد ۱۹۹۱:

جام باشگاههای اسیا ۱۹۹۱ دوحه قطر:

استقلال۱ پیونگ یانگ کره شمالی ۱ استقلال ۰ الهلال عربستان ۱

استقلال با کسب ۱ امتیاز از دو بازی و بدون حتی یک برد به نیمه نهایی رسید:

نیمه نهایی: استقلال ۲ الریان قطر ۱ این تیم با یک برد نایب قهرمان آسیا شد. در فینال هم به الهلال عربستان در یک هفته برای دومین بار باخت آن هم با پرستاره ترین تیم تاریخ ایران. استقلال ۱ (۳) الهلال عربستان ۱(۴) در ضربات پنالتی. پرسپولیس با چه بازیکنانی بود. مقایسه کنید:
----------------------------------------------------
جام حذفی باشگاههای آسیا ۱۹۹۱:

در تهران پرسپولیس ۰ فنجا عمان ۰ در مسقط: پرسپولیس ۲ فنجا عمان ۰

درتهران: پرسپولیس ۲ بن یاص امارات ۱ در شارجه: پرسپولیس ۱ بن یاض امارات ۱

نیمه نهایی:

در تهران پرسپولیس ۱ الاتحاد عربستان ۰

در جده: پرسپولیس ۱ الاتحاد عربستان ۱

فـــینــال: در توکیو پرسپولیس ۱ یوکوهاما مارینوس (نیسان) ژاپن ۱ گل: حسن شیر محمدی دقیقه ۱۲ – گل نیسان در دقیقه ۸۲. بازی برگشت دو هفته بعد به علت برف سنگین تهران ۴ ماه به تعویق افتاد و در فصل نقل و انتقالات و تعطیلات نوروز در ۲۷ فروردین برگزار شد و پرسپولیس با تیمی جوان و دگرگون شده با یک گل باخت و نایب قهرمان شد.

آره خوب این تیم ها هیچکدوم خوب نیستن ....فقط نمیدونم چرا استقلال بهشون شکست میخورده ...مثلا تو هفته ای دو بار از یکیشون شکست میخورده خورده....تو همین جام نامعتبر استقلال حتی یه بار نتونسته به فینال بره ...پس استقلال از همه این تیم ها پایینتره که حتی یه بار نتونسته سوم بشه ...البته بدشانسیم آورده چون اینجا دیگه نماینده های لبنان و فلسطین و اندونزی حضور نداشتن

آره خوب چون اون سایتها اصلا به این توجه نمیکنن که استقلال با یه امتیاز رفته نایب قهرمان شده یا مثلا نماینده لبنان و شکست داده قهرمان شده .... یا مثلا براش امتیاز میزبانی گرفتن ...یا بازیکنای پرسپولیس و پاس کمکشون کردن و با گل بازیکن پاس از شکست فرار کردن

اتفاقا این قهرمانی پرسپولیسه که خیلی کمرنگ و بی ارزش جلوه داده شده ...قهرمانی ای که مسیرش از هر دو قهرمانی استقلال سختتر بوده ...وقتی همه با هم یه چیزی رو میگن مطمئن باش یه مشکلی هست ..من نمیگم استقلال قهرمان "جام باشگاهای آسیا" نشده یا این دروغه ولی میگم اون جام که با حضور آماتورهایی مثل استقلال بوده و وقتی لبنانیا و اندونزیا رو شکست داده قهرمان شده اینقد روش مانور ندین ...شما خودت هر چند وقت یه بار این متن افتخارات !!!!! استقلال رو میزاری اینجا و با افتخار رو اون دو قهرمانی " جام باشگاه ها" زوم میکنی ..هر وقت ما یه چیزی به یه استقلالی میگیم گریه ش میگیره و میگه ما دو بار قهرمان آسیا شدیم ...قهرمانیتونو ستاره کردین رو پیرهنتون من فقط گفتم این قهرمانی ها در حدی نبوده که اینقد افتخار کنید اگه الان قهرمان آسیا بشید یه چیزی ولی تو جامی که هیچ کدوم از قدرتهای آسیا شرکت نکنن و لبنان رو شکست بدین که نشد قهرمانی .... مسیری هم که پرسپولیس برای قهرمانی تو جام در جام رفته خیلی سختتر از مسیر قهرمانی استقلال خیلی مشکل تر بوده امتیاز میزبانی هم نداشته ...
تو قهرمانیشم که از بازیکنای کمکی پرسپولیس و پاس استفاده کرده ....و همون بازیکن پاس استقلال رو به قهرمانی رسونده ..
حالا شما میتونی تا صد سال دیگه تو توهم و خوشحال اون دو تا قهرمانی الکی بمونی و صبح تا شب زل بزنی به اون ستاره های رو پیرهن استقلال ...اگه خیلی تیم خوبیه از این به بعد قهرمان آسیا بشه البته بدون جک تریدی و لابی و .............البته فکر نکنم چون فقط آبروریزی بلده مثلا سال 2008 6 بازی رفت و برگشت بدون حتی یک برد ... یعنی ضعیف ترین نتیجه تاریخ ایرانیا رو تو این تورنومنت آورده .... جک تریدی نباشه استقلال هیچی نیست..

من حرفامو زدم چه تو این تاپیک چه اینجا ..

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/39

البته مطمئنا استقلالیا قبول نمیکنن چون دوست دارن همچنان رو اون دو تا ستاره مانور بدن بهرحال تنها جوابیه که دارن وقتی ما از 6 گلی که زدیم و 10 10 3 و صد البته قهرمانیمون تو آسیا که کمرنگ جلوه داده شده اما مسیرش از قهرمانیای استقلال سختتر بوده جوابی ندارن جز اون 2 تا قهرمانی و بلافاصله هم شروع میکنن به توهین و بی ادبی ...البته حقم دارن همونطور که یه بار رفتم سایت استقلال نوشته بود" فهرست افتخارات باشگاه استقلال " جالب بود حتی مقام چهارمی تورنومنت کیش رو هم توش نوشته بودن:biggrin: ...هرچی باشه این قهرمانی آبکی از اون که بهتره ...
دیگه م حرفی ندارم قضاوت باشه بر عهده خواننده ها ...

برای مقایسه دو تیم تو یه کشور چه معیاری مهمه؟؟؟ لیگ،حذفی،دربی یا کسب امتیاز؟؟؟ چرا از بین این همه شما فقط لیگ رو ملاک قرار میدی؟؟؟ سوال من از شما این احمقانه اس یا مقایسه ی من؟؟؟

آماری وحرفایی که در مورد تغییر نام جام قهرمانی آسیا زدم عینا از تو ویکی پدیا نوشتم کافیه یه سرچ بکنی قبل از صحبت کردن ... جامی که شما در اون قهرمان شدین بین سالهای 91 تا 2002 برگزار شد که بعدا منحل شد فقط کافیه هر کس نیاز به اطلاعات در این زمینه داره تو گوگل کلمه جام باشگاه های آسیا رو سرچ کنه می بینه و جام در جام اسیا رو هم سرچ کنه اگه حرف ایشون درست بود که هیچ ولی اگه حرف من درست بود بیاد به این دوست تقریبا محترم که با عصبانیت کامل و فریاد حرفاشو میزنه حالی کنه چون تفهیم این مساله برای من تقریبا غیر ممکنه !!! شما وقتی جام باشگاه های اسیا رو سرچ می کنید مستقیما صفحه لیگ قهرمانان اسیا باز میشه ...
از سال 1967 که این مسابقات آغاز شده تا به امروز هر ساله بازی ها برگزار شده جز سال 1968 بخدا موندم این اراجیف رو از کجا میاری؟؟؟ چند سال یک بارکجا بود؟!؟

می دونی جالبی مسئله کجاست؟؟؟ همه چی موجوده و شما تکذیب می کنی پرسولیس در سال 90_91 در بازی اول پنجاب پاکستان رو در رفت و برگشت می بره بعد الهلال رو با یه مساوی و یک برد حذف می کنه و در فینال المحرق بحرین رو با یه مساوی و یه برد رفت و برگشت کنار میزنه و قهرمان میشه !!!

در دور بعدی پرسپولیس ابتدا الفنجا عمان رو با مساوی در رفت و برد در برگشت از پیش رو بر میداره بعد بنی یاس امارات رو با همون یه برد و یه مساوی کنار میزنه و در بازی بعدی الاتحاد عربستان رو هم با همون نتایج کنار میزنه و در فینال هم به نیسان می بازه و نایب قهرمان میشه

در دور سومی که پرسپولیس شرکت می کنه در بازی اول رفت و برگشت با یه باخت و یه برد السالمیه کویت رو حذف می کنه در بازی بعد با یه شکست و یه مساوی در رفت و برگشت مقابل العربی قطر ناکام می مونه و حذف میشه ...

دوستان با سرچ کردن همه این مطالب مشخصه و البته اینکه استقلال هم با تیمهایی از لبنان و اسرائیل و ... بازی کرده و قهرمان شده و البته من نمیگم این تیمایی که از عمان و عربستان و کویت و پاکستان و ... گفتم تیمهای ضعیفی هستن چون من اون سالها نبودم و از وضعیت فوتبال و قدرت های برتر اسیا خبر نداشتم من فقط میگم هر جا سرچ کنید اعتبار این دو جام با هم قابل قیاسه و فک می کنم خیلی مسخره باشه که یه فرد تو این دوره زمونه که همه چیز مشخص و معلومه فردی سعی کنه مطالب رو بپیچونه اونم یه جام معتبر که تو کنفدراسیون اسیا مورد تایید هست رو زیر سوال ببره

نکته ی جالب گفتن این حرفه که قطب های اسیا تو جام باشگاه ها شرکت نمی کردن ولی همه می تونن با یه سرچ کوچیک متوجه بشن که با اینکه شرکت نکردن بازم تیم های کره ای و ژاپنی و عربستانی پرافتخار ترین ها هستن تو این جام

یه نکته ی خیلی مهم: جام باشگاه های اسیا که تیم های درجه سه بازی می کردن چرا پرسپولیس یه بار توش موفق نشده؟؟؟

خودتون می دونید چقد حرفاتون مسخرس شما یادتون نمیاد برد الاتحاد تو تهران توسط استقلال تو همین جام رو؟؟؟ به خدا اون موقع ها بچه بودم ولی یادمه هنوزم که حتی تلویزیون هم اعلام میکرد که این جام در اسیا جام بی اهمیتی هست که تازه تشکیل شده برای اینکه قهرمانان جام حذفی کشور ها بی انگیزه نمونن به خدا مسئولان ای اف سی بدونن شما چطور با حرفای بچه گانتون اعتبار معتبر ترین جام اسیا رو زیر سوال می برین خودکشی می کنن. شما جام باشگاه های آسیا رو جام آماتور ها معرفی می کنید!!!
من حتی حوصله نمی کنم این اراجیف شمارو کامل بخونم چه برسه برم تاپیکتون رو بخونم!!!

اگه با مقایسه تیم ها و آوردن اسم تیم ها باشه خیلی راحت میشه قهرمانی های پرسپولیس تو لیگ ایران که با هزار و یک قانون مزخرف تا قبل از لیگ آزادگان برگزار میشد رو زیر سوال برد.تیم هایی که هیچ اثری ازشون نمونده هیچ قدرتی ندارن و مسابقاتی که به بی قانون ترین شکل ممکن در چند گروه برگزار میشد و در آن واحد یه قانون وضع میشد و اجرا میشد ... ولی به نظر من درست نیست قهرمانی یه تیم رو زیر سوال برد چون اون زمان همین شرایط برای همه تیم ها وجود داشت پس شرایط برای همه یکسان بوده ...
امیدوارم فهم این نکته خیلی دشوار نباشه.

یه نکته رو باز میگم برای بالا کشیدن خودت سعی کن تلاشتو زیاد کنی نه اینکه چنگ بندازی و سعی کنی بالایی رو بکشی پایین و موفقیت های اونو زیر سوال ببری ...

یه بار دیگه هم موفقیت های دو تیم رو میگم

پرسپولیس 9 بار لیگ کشور رو برده استقلال 7 بار،پرسپولیس تو این رقابت ها 7 نایب قهرمانی داره و استقلال 8 نایب قهرمانی ... (این تنها برتری پرسپولیس نسبت به استقلاله که اگه قرار باشه اعتبار لیگ رو در گذشته عین دوستمون زیر سوال ببریم خیلی این اعداد کمتر میشه)

استقلال در جام حذفی 6 قهرمانی و 3 نایب قهرمانی داره و پرسپولیس 5 نایب قهرمانی و دو نایب قهرمانی (اینجا که مسلمه استقلال برتره)

استقلال در جام قهرمانان باشگاه های آسیا دو قهرمانی و دو نایب قهرمانی و دو مقام سوم و دو مقام چهارم داره و پرسپولیس تنها سه مقام سوم در این رقابت ها داره

پرسپولیس در جام در جام آسیا یک قهرمانی و یک نایب قهرمانی داره که استقلال مقامی در این رقابت ها کسب نکرده

استقلال در دیدار های رو در رو 24 برد داشته و پرسپولیس 18 برد

حالا هر کس که در زمینه فوتبال دستی بر اتش داره بررسی کنه و بی طرف بگه کدوم تیم موفق تر بوده ...

ایا اینکه استقلال به 24 بردش افتخار کنه عاقلانه تره یا اینکه یه تیم به تنها برد 6_0 خودش؟؟؟ اینکه یه تیمی به قهرمانی های اسیاش افتخار کنه عاقلانه تره یا تیمی به اکتفای قهرمانی های لیگ کشوریش بگه من بهترینم؟؟؟

حالا دوست ِ عزیز لزومی نداره واسم داستان بنویسی کوتاه جواب بدی کوتاه جواب میدم اگه خواستی جواب بدی که خیلی هم مهم نیست بدی یا نه به این سوالام جواب بده:

1.اگه جام باشگاه های اسیا در ان سالهای دور تیم های نا معتبری داشته چرا شما قهرمان نشدید؟؟؟
2.اگه جام باشگاه های اسیا بخاطر تیم هایی که اسمشون رو نمی دونید و قوانین عجیب غریب نا معتبره میشه قهرمانی های شما تو لیگ کشور رو هم بخاطر قوانین عجیب و کم نام و نشان بودن تیم ها زیر سوال برد؟؟؟
3.کجا نوشته شده که جام باشگاه های اسیا چند سال در میان برگزار میشد؟؟؟
4.چرا پرسپولیس بعد از کنار کشیدن از لیگ 76 بدون هیچ بازی ای به لیگ برتر برگشت سال بعدش؟؟؟
5.بر اساس خیلی از منابع لیگ قهرمانان آسیا ادامه ی جام باشگاه های اسیا هست و جام در جام یا جام برندگان یه جام منحل شده که دوره ی خاصی فقط برای معنی پیدا کردن جام حذفی کشورها باب شد حالا شما رو چه اصل و منبع معتبری یه جام رو جام اماتور ها می نامید؟؟؟

فعلا همینا ...

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه پس حالا تصمیم گرفتی کاری به کار بقیه نداشته باشی به شما هیچ ربطی نداره کی تیمشو با کدوم تیم مقایسه میکنه ...خوشحالم که خودتون هم فهمیدین از اول اشتباه کردی که تعیین تکلیف کردی که کی چی بگه..

پس خودت هم داری میگی قابل اثبات نیست ...وقتی قابل اثبات نیست اینکه بدون دلیل به کسی بگن مال مردم خور حرف مفته .. منم هزار بار پرسیدم چرا رویانیان مال مردم خوره و فتح اله زاده نیست مگه هر دو مثل هم بازیکن نخریدن مگه رویانیان بازیکن یه میلیاردی نخریده و فتح اله زاده بازیکن 4 میلیاردی پس چرا یکیش مال مردم خوره یکیش نیس ...در هر صورت شما نتونستی جواب بدی ... حرفایی هم که عوام میزنن اصلا و ابدا برای من قابل استناد نیست و حاضر نیستم چون عوام میگن فلانی اینطوریه اونطوریه منم بگن آره درسته ....شما هم جزئی از عوام الناس هستی و عوام الناس هم ثابت کردن حرفاشون مفته .....همون بهتره برن درباره قیمت قیمت مرغ و گوشت و یارانه شون حرف بزنن عوام وقتی میبینن خودشون به هیچ جا نرسیدن و کسی هست که میلیاردی پول میگیره حرف زیاد میزنن .... اسراد از خودشونه که دارن میسوزن و سوزششونو نمیتونن کنترل کنن واسه همین من به شخصه برای حرفای عوام پشیزی ارزش قائل نیستم ...

اشتباه اون داور هم که تو نتیجه تاثیر گذار بود بازی باید 3 یک میشد که نشد ... بعدشم اگه سایپا نمیتونست گل دوم رو بزنه چی ؟ یعنی الان که زده داور اشتباه نکرده ولی اگه نمیزد داور اشتباه نمی کرد ...وقتی تو منطق همه میمونی بدون که منطق خودت مشکل داره نه همه ...

خوشبختانه من همیشه با کسایی برخورد داشتم که از نظر گیرایی در سطح نرمالی بودن برام کمی دشواره برخورد با افرادی که از این قاعده مستثنی هستن از این واضح تر نمی تونم بگم اشتباه داوری اگه تو برد و باخت یه تیمی تاثیر داشته باشه و امتیازات رو جابجا کنه باعث جریمه و محرومیت بیشتر برای داور میشه نسبت به وقتی که تو نتیجه و رد و بدل شدن امتیازات تاثیر نداشته باشه ...

حرف پایانی حضور مجدد من تو این سایت فقط دیدن یه عزیزی بود و این طرز حرف زدنتون در مورد عوام نشان از شعور بالای شما داره حالا که می بینم برای حرف عوام ارزشی قائل نیستی منم برای حرف یکی مثل تو ذره ای ارزش قائل نیستم و وجود عنصری مثل تورو اصلا به حساب نمیارم حتی اگه تا ابد از این مزخرفاتت به خورد مردم بدی فک می کنم که وجود خارجی نداری.ادما با هر عقیده و هر نگرشی می تونن محترم باشن اما با این صحبت اخرت احساس می کنم که قضیه تو شامل عقیده و نگرش نمیشه و باید تو بخش اولش شک کرد ...

یه عزیزی همیشه می گفت لزومی نداره با اینجور موجودات ِ زنده با این مدل شخصیت بحث کنی و جوابشون رو بدی ...

خدانگهدار دوست ِ عزیزی که جزو ِ عوام نیستی و از خواص هستی !!!

GAME_OVER

کاربر ممتاز

برای مقایسه دو تیم تو یه کشور چه معیاری مهمه؟؟؟ لیگ،حذفی،دربی یا کسب امتیاز؟؟؟ چرا از بین این همه شما فقط لیگ رو ملاک قرار میدی؟؟؟ سوال من از شما این احمقانه اس یا مقایسه ی من؟؟؟

اگه بخوای برای خودت پرافتخارترین تیم ایرانو انتخاب کنی میتونی با هر ملاکی که دلت میخواد انتخابش کنی اما همه اینطور نیستن ... مسخره نیست که برای انتخاب بهترین تیم ایران بازیهای رودررو رو ملاک قرار میدی ؟ چرا بازی های رودر روی پرسپولیس با سپاهان یا ملوان یا هر تیم دیگه ایی رو ملاک قرار نمیدی ؟ مسخره س دیگه ..وقتی قراره تیمی رو بعنوان پرافتخارترین تیم باشگاهی داخل ایران انتخاب کنیم باید تعداد بازی های رو در روش با یه تیم دیگه در نظر گرفته شه یا تعداد قهرمانیاش تو بالاترین سطح فوتبال ایران ؟ اگه اینطوریه شما میتونی استقلال رو با گل گهر سیرجان مقایسه کنی و بگی بهترین تیم بوده .. .. پرسپولیس پرافتخارترین تیم ایران در رده باشگاهیه .. مسخره س آخه خیلی بی منطقی و نمیخوای قبول کنی ...تو ویکی پدیا هم نوشته که پرسپولیس پرافتخارترین تیم ایرانه .....
ضمنا در 2 دهه 60 و 70 پرسپولیس پرافتخارتین تیم ایران بوده و دهه 80 سپاهان بوده ...یعنی استقلال هیچوقت نبوده ....

پرافتخارترين تيم هاي هر دهه تاريخ فوتبال ايران. پرسپوليس و سپاهان
در چهار دهه فوتبال ايران از سال 1349 تاكنون كه فوتبال ايران داراي مسابقات منظم باشگاهي در سطح ايران و ليگ شد پرسپوليس در سه دهه 50، 60 و 70 و سپاهان در يك دهه 1380 پرافتخارترين تيم ايران شدند. با اين توصيف پس از قريب به چهل سال رقيبي براي پرسپوليس با حمايت ها و سرمايه هاي دولتي الم كردند.
دهه 1350: پـرسپـوليـس پرافتخارترين تيم ايران
پرسپوليس در دهه ۱۳۵۰ با كسب سه قهرماني ليگ و سه نايب قهرماني ليگ ايران و قهرمانی در جام باشگاههای تهران (بزرگداشت شهید اسپندی ۱۳۵۸) پرافتخارترين تيم این دهه لقب گرفت.

در آمار فوق گل زده پرسپوليس و تفاضل گل خيره کننده اين تيم در برابر دو رقيبش نشان دهنده قدرت تهاجمي پرسپوليس افسانه اي دهه 1350 مي باشد که تاکنون (سال 1390) همچنان گلزنترين تيم تاريخ فوتبال ايران است با کمترين باخت، بيشترين برد، کمترين گل خورده و ....! تعداد باختهاي استقلال در دهه 1350 چيزي بيش از دو برابر باخت هاي پرسپوليس است. جالب اينکه پاس بهترين خط دفاعي را با 75 گل خورده داشت. [SIZE=+0]دهه 1360: پـرسپـوليـس پرافتخارترين تيم ايران[/SIZE]
با فتح 80 درصد همه جامهاي باشگاهي ايران 6 قهرماني در ليگ باشگاههاي تهران دو قهرماني حذفي تهران و يك قهرماني حذفي ايران با اختلافي فاحش استقلال و همه رقيبانش را به زير كشيد. تنها ليگ معتبر باشگاهي در سطح ايران ليگ باشگاههاي تهران بود كه اگر ليگ ايران برگزار مي شد اكنون پرسپوليس با بيش از 15 قهرماني دست نيافتني تر بود. در اين دهه نيز پرسپوليس با فاصله اي فاحش از ساير رقبا عنوان پر افتخار ترين تيم دهه 1360 را نيز بدست آورد.
دهه 1370: پـرسپـوليـس پرافتخارترين تيم ايران
4 قهرماني در ليگ ايران، دو قهرماني در جام حذفي ايران، يك قهرماني و يك نايب قهرماني حذفي آسيا، سه مقام سومي جام باشگاههاي آسيا پرافتخارترين تيم اين دهه نيز لقب گرفت. صدارت پرسپوليس در 30 سال برگزاري مسابقات منظم باشگاهي و ليگ در سطح ايران كامل شد اما دهه 1380 طرح نابودي پرسپوليس كليد خورد و تيم دولتي سپاهان با سرمايه ملت ايران همه چيز را بدست گيرد.
دهه 1380: سپاهان اصفهان پرافتخارترين تيم ايران
سپاهان با سه قهرماني ليگ و دو قهرماني حذفي ايران و يك نايب قهرماني ليگ قهرمانان آسيا برترين تيم اين دهه شد و براي نخستين بار عنوان سه دهه گذشته را از پرسپوليس گرفت تا پرسپوليس در سه دهه و سپاهان در يك دهه پرافتخارترين تيم شوند و عملاً استقلال جايي در فوتبال ايران از اين لحاظ نداشته باشد و فقط دل به دو قهرماني اندونزيايي خود در آسيا خوش كند. اين تيم با يكه تازي فتح الله زاده بي رقيب در عرصه مديريت 8 سال اخير را در بهترين شرايط تارخ خود بوده است. پرسپوليس در اين دهه فقط يك قهرماني ليگ از سپاهان كم داشت.
اینجا هم تابناک آمار کاملشو داده ...
تیم فوتبال پرسپولیس در میان تیم های باشگاهی ایران با 9 عنوان قهرمانی در لیگ و پنج عنوان فتح جام حذفی و در مجموع با چهارده عنوان قهرمانی، پرافتخارترین تیم باشگاهی تاریخ ایران است.(اینم ویکی پدیا زده)

تیم استقلال با هفت قهرمانی در لیگ و پنج قهرمانی در جام حذفی در رده بعدی قرار دارد و تیم های سپاهان و پاس نیز در رده‎های بعدی جای دارند.

پرسپولیس در سال ۱۳۷۸ به همراه سایپا (۱۳۷۲) تنها تیم هایی هستند که در تاریخ فوتبال ایران لیگ و جام حذفی ایران را با هم و در یک سال به خانه برده اند.

تیم سپاهان با به دست آوردن سه قهرمانی در لیگ برتر از این حیث رکورددار است؛ افزون بر این که بهروزی رهبری فرد با به دست آوردن شش عنوان قهرمانی، پرافتخارترین بازیکن تاریخ لیگ ایران است.

وی پنج بار با پرسپولیس و یک بار با تیم پاس به عنوان قهرمانی رسید.

همچنین علی پروین، مربی سابق پرسپولیس با سه عنوان قهرمانی در لیگ و سه عنوان قهرمانی جام حذفی، پرافتخارترین مربی باشگاهی ایران است و جالب اینکه وی در زمان بازیگری نیز سه بار قهرمانی در لیگ را در کارنامه خود دارد.

پس از پروین، قلعه نوعی با چهار قهرمانی لیگ و دو قهرمانی حذفی قرار دارد.

توضیح این که قهرمانی حذفی سال 80 به نام پورحیدری ثبت شده است که این تیم را تا نیمه نهایی بالا آورده است.

منصور پورحیدری در مکان بعدی با چهار عنوان قهرمانی در رده‎بندی قرار دارد.

آماری وحرفایی که در مورد تغییر نام جام قهرمانی آسیا زدم عینا از تو ویکی پدیا نوشتم کافیه یه سرچ بکنی قبل از صحبت کردن ... جامی که شما در اون قهرمان شدین بین سالهای 91 تا 2002 برگزار شد که بعدا منحل شد فقط کافیه هر کس نیاز به اطلاعات در این زمینه داره تو گوگل کلمه جام باشگاه های آسیا رو سرچ کنه می بینه و جام در جام اسیا رو هم سرچ کنه اگه حرف ایشون درست بود که هیچ ولی اگه حرف من درست بود بیاد به این دوست تقریبا محترم که با عصبانیت کامل و فریاد حرفاشو میزنه حالی کنه چون تفهیم این مساله برای من تقریبا غیر ممکنه !!! شما وقتی جام باشگاه های اسیا رو سرچ می کنید مستقیما صفحه لیگ قهرمانان اسیا باز میشه ...
اگه جام حذفی آسیا منحل شدده چرا الان قهرمان جام حذفی هم یکی از نماینده های هر کشور تو لیگ قهرمانان آسیاست ؟ جام باشگاه های آسیا هم منحل شده و لیگ قهرمانان آسیا جام باشگاه های آسیا نیست ....
حرفای خودم رو به خودم برمیگردونی ؟ آره معلومه کی با عصبانیت و فریاد حرف میزنه ...شما که کم مونده کارت برسه به فحش کاری ..
تو 3 سالی که پرسپولیس قهرمان ایران شده تو دهه 50 این جام برگزار نشده چون اون موقع کنفدراسیون وفوتبال آسیا به زود دعوتنامه تیم ها رو میکشونده به این مسابقه ها ... و بعضا نمیتونسته برگزار کنه جام رو ...3 بار تو دهه 50 پرسپولیس قهرمان شده ولی اصلا جام باشگاهای آسیا برگزار نشده ..

از سال 1967 که این مسابقات آغاز شده تا به امروز هر ساله بازی ها برگزار شده جز سال 1968 بخدا موندم این اراجیف رو از کجا میاری؟؟؟ چند سال یک بارکجا بود؟!؟

تاریخچه مسابقه های باشگاهی آسیا:
اولین دوره1967(1346 شمسی)
دومین دوره1968-1347
سومین دوره 969-1348
چهارمین دوره 1970- 1349
پنجمین دوره 1984- 1363
ششمین دوره 1985- 1364
هفتمین دوره 1986- 1365
هشتمین دوره 1988- 1367
نهمین دوره 1989- 1368
دهمین دوره 1990- 1369
دهمین دوره 1990- 1369
دوازدهمین دوره 1992- 1371
سیزدهمین دوره 1993- 1372
چهاردهمین دوره 1994- 1373
پانزدهمین دوره 1995- 1374
شانزدهمین دوره 1996- 1375
هفدهمین دوره 1997- 1376
هجدهمین دوره 1998- 1377
نوزدهمین دوره 1999- 1378
بیستمین دوره 2000- 1380
بیست ویکمین دوره 2001- 1380

اگه دقت کنید بین چهارمین دوره و پنجمین دوره 14 سال فاصله هست ... یعنی 1349 تا 1363 یعنی سالهایی که پرسپولیس 3 بار قهرمان ایران شد و هیچ سالی این مسابقه ها برگزار نشد .. خیلی جالبه شما با قاطعیت میگید از سال 1967 به بعد این بازی ها هرسال برگزار شده و حرفای من اراجیفه ....از سال 1971 تا1984 این رقابتها به علل فراوان از جمله گستردگی قاره آسیا و فاصله زیاد بین کشورها، هزینه های سنگین رفت و آمد و مشکلات فوتبال غیر حرفه ای و... با عدم استقبال کشورهای این قاره روبرو و برگزار نشد.دقت کن عدم استقبال کشورهای این قاره ...

اینهم تاریخچه کامل مسابقه هایی تو آسیا برگزار شده طبق گفته ویکی پدیا ..

اینم مشخص میکنه که این بازیها بین سالهای 1971 تا 1985 برگزار نشده که میشه دهه 50 شمسی .... الان اراجیفو کی میگه ؟ شما خیلی اصرار دارید با حرفای نسنجیده و بی ادبی طرف مقابلتو محکوم کنی و طوری حرف میزنی که هر کی پستتو بخونه فکر کنه خیلی همه چیزدونی...

می دونی جالبی مسئله کجاست؟؟؟ همه چی موجوده و شما تکذیب می کنی پرسولیس در سال 90_91 در بازی اول پنجاب پاکستان رو در رفت و برگشت می بره بعد الهلال رو با یه مساوی و یک برد حذف می کنه و در فینال المحرق بحرین رو با یه مساوی و یه برد رفت و برگشت کنار میزنه و قهرمان میشه !!!

خوب خودتون هم دارین اعتراف میکنید که پرسپولیس الهلال رو حذف کرده و به فینال رفته ... کجای حرف من تکذیب کرده بود منم گفتم الهلال رو حذف کردیم و قهرمان شدیم در حالیکه استقلال میزبان تیم های تایلند و اندونزی رو شکست میده و فقط تیمی که تو فینال شکست میده از شرق آسیا بوده ....

در دور بعدی پرسپولیس ابتدا الفنجا عمان رو با مساوی در رفت و برد در برگشت از پیش رو بر میداره بعد بنی یاس امارات رو با همون یه برد و یه مساوی کنار میزنه و در بازی بعدی الاتحاد عربستان رو هم با همون نتایج کنار میزنه و در فینال هم به نیسان می بازه و نایب قهرمان میشه

خب منم که همینو گفتم ..پرسپولیس این تیمها رو شکست میده سال قبل الهلال این سال هم الاتحاد ..کجای حرفای من خلاف این بود ؟

دوستان با سرچ کردن همه این مطالب مشخصه و البته اینکه استقلال هم با تیمهایی از لبنان و اسرائیل و ... بازی کرده و قهرمان شده و البته من نمیگم این تیمایی که از عمان و عربستان و کویت و پاکستان و ... گفتم تیمهای ضعیفی هستن چون من اون سالها نبودم و از وضعیت فوتبال و قدرت های برتر اسیا خبر نداشتم من فقط میگم هر جا سرچ کنید اعتبار این دو جام با هم قابل قیاسه و فک می کنم خیلی مسخره باشه که یه فرد تو این دوره زمونه که همه چیز مشخص و معلومه فردی سعی کنه مطالب رو بپیچونه اونم یه جام معتبر که تو کنفدراسیون اسیا مورد تایید هست رو زیر سوال ببره

بله منم کاملا موافقم که خیلی مسخره س که تو این دوره زمونه کسی این چیزای واضح رو زیر سوال ببره ...مثلا اینکه حدود 14 سال مسابقات آسیایی برگزار نمیشده رو ..کی بعضی چیزا رو زیر سوال میبره ؟ من یا شما؟

نکته ی جالب گفتن این حرفه که قطب های اسیا تو جام باشگاه ها شرکت نمی کردن ولی همه می تونن با یه سرچ کوچیک متوجه بشن که با اینکه شرکت نکردن بازم تیم های کره ای و ژاپنی و عربستانی پرافتخار ترین ها هستن تو این جام

آره خوب تیم های اندونزی و لبنان که استقلال رو به بزرگترین افتخارش رسوندن خیلی تیم های مطرحی بودن ...استقلال هم که میزبان بوده واقعا سخت بوده بردن اون تیم ها ....یه تورنمت 4 جانبه تو تهران رو با حضور اون تیم های مضحک تر از خودش برده ....خیلی هنر بزرگی بوده ...

یه نکته ی خیلی مهم: جام باشگاه های اسیا که تیم های درجه سه بازی می کردن چرا پرسپولیس یه بار توش موفق نشده؟؟؟

ساده س برای اینکه برای پرسپولیس مثل استقلال امتیاز میزبانی نگرفتن ...برای اینکه دهه 50 پرسپولیس 3 بار قهرمان ایران میشه ولی حتی یک بارم به این تورنمنت نمیره ... استقلال تا قبل از سال ۱۹۹۴ که این بازیهاکل جدی گرفت ۴ بار نماینده ایران بود و پرسپولیس فقط دو بار ......جالبه که استقلال تو اولین حضورش میزبانی نیمه نهایی رو میگیره ...خوب وقتی یه تیم میزبانه و نماینده های اندونزی و لبنان قوی ترین تیمهای تورنمنتن بایدم قهرمان بشه ...اما استقلال چرا حتی یه بار نتونسته تو جام در جام حتی سوم بشه ...و هر بار حذف میشده ؟

خودتون می دونید چقد حرفاتون مسخرس شما یادتون نمیاد برد الاتحاد تو تهران توسط استقلال تو همین جام رو؟؟؟ به خدا اون موقع ها بچه بودم ولی یادمه هنوزم که حتی تلویزیون هم اعلام میکرد که این جام در اسیا جام بی اهمیتی هست که تازه تشکیل شده برای اینکه قهرمانان جام حذفی کشور ها بی انگیزه نمونن به خدا مسئولان ای اف سی بدونن شما چطور با حرفای بچه گانتون اعتبار معتبر ترین جام اسیا رو زیر سوال می برین خودکشی می کنن. شما جام باشگاه های آسیا رو جام آماتور ها معرفی می کنید!!!

استقلال که تو همین جامی که فقط برای انگیزه دادن به قهرمانای حذفی بوده حتی یه بار سوم بشه !!!لازم نیست اینقد قسم بخورید یه کم خودتونو کنترل کنید ..

من حتی حوصله نمی کنم این اراجیف شمارو کامل بخونم چه برسه برم تاپیکتون رو بخونم!!!

اینهم آخر ادبیاتته ...اگه حوصله نمیکنید حرفای منو بخونید چرا بحث می کنید ؟ خیلی بدم میاد کسی واسه حرفای خودشم ارزش قائل نباشه اگه حوصله خوندن حرفای منو ندارید بحث نکنید کسی مجبورتون نکرده اینطوری بهتر هم هست حداقل با این ادبیات افتضاح نه باعث رنجش کسی میشید و نه کسی شما رو میشناسه ..

یه نکته رو باز میگم برای بالا کشیدن خودت سعی کن تلاشتو زیاد کنی نه اینکه چنگ بندازی و سعی کنی بالایی رو بکشی پایین و موفقیت های اونو زیر سوال ببری ...

موفقیتای استقلال زیرسوال رفته هست دیگه لازم نیست من زیر سوال ببرمش

یه بار دیگه هم موفقیت های دو تیم رو میگم
اینقد بگید که اعصابتون آروم شه اینطوری بهتره حداقل بی احترامی نمی کنید به کسی

حالا دوست ِ عزیز لزومی نداره واسم داستان بنویسی کوتاه جواب بدی کوتاه جواب میدم اگه خواستی جواب بدی که خیلی هم مهم نیست بدی یا نه به این سوالام جواب بده:

من چه کوتاه جواب بدم چه بلند شما با ادبیات خیلی محترمانه ت جواب میدی ... جواب بلند نمیتونی بدی میتونی جواب کوتاه بدی لزومی نداره مثل من جواب بدی ..

1.اگه جام باشگاه های اسیا در ان سالهای دور تیم های نا معتبری داشته چرا شما قهرمان نشدید؟؟؟
بالا جواب دادم ..چون خیلی وقتها ما قهرمان شدیم و نرفتیم به این بازیها ....چون مثل استقلال لابی نکردن میزبانی نیمه نهایی رو اون هم تو اولین دوره حضورمون برامون بگیرن چون تو دوره ای که این بازیها تورنمنت دستگرمی بیش نبود قهرمان شدیم ولی نرفتیم به این تورمنت ... چون با تیمهای لبنان و اندونزی تورمنت 4جانبه تو تهران نداشتیم که قهرمانش بشیم و بگن جام آسیا بوده ...چون با 1 باخت و یک تساوی و یک امتیاز نرفتیم فینال که اونجام نایب قهرمان شیم ...چون تو دهه ۱۳۷۰پرسپولیسی که ۴ بار قهرمان لیگ ایران شد و هر چهار بار به نیمه نهایی جام باشگاههای آسیا بعد از سر و سامان گرفتن این جام از سال ۱۹۹۴ با همه سختی ها و حضور عربستانی ها عراق کویت و همه تیم های آسیایی در این جام راه یافت؛ هر چهار بار در زمین حریف بازی کرد بدون بازی برگست در تهران یعنی در کوالالامپور، هنگ کنک، ریاض و سئول. ۴ قهرمانی در دهه ۱۳۷۰ بدون میزبانی اما استقلال با دو قهرمانی در دهه ۱۳۷۰ هر دو بار در تهران میزبانی را از کنفدراسیون آسیا با حمایت یک استقلالی – ترابیان- رییس وقت روابط بین الملل فدراسیون و سرپرست کنونی تیم ملی کنونی دریافت کرد و هر دوبار هم آبروی فوتبال ایران را برد. چون پرسپولیس ۹ بار قهرمان لیگ شده و لی فقط ۷ بار در این جام شرکت کرده ولی استقلال هر وقت قهرمان شده شرکت کرده و چند دوره میزبان هم بوده ..جالبه که از بین همه تیم های ایرانی فقط استقلاله که 3 دوره میزبانی گرفته و هیچ تیم دیگه ایی میزبانی نداشته و همگی تو خونه حریف نیمه نهایی رو بازی می کردن..
درسته پرسپولیس قهرمان جام باشگاهها نشده ولی حداقل 3 بار سوم شده استقلال که تو جام در جام سوم هم نشده

پس از باخت ذوب آهن در آسیا یک موضوع برای همه می تواند در اینجا ثابت شود که پرسپولیس در شرق آسیا در سه دوره ای که به نیمه نهایی رسید چه کشیده بود. سه بار در شرق به پوهانگ، دالیان و سوونسامسونگ که دقیقاً همین جو بازی ذوب آهن و ایلهوا چونما کره جنوبی را داشت و بازی در ایران و بازی برگشتی در کار نبود، باخت. سپاهان و ذوب آهن که مقتدرترین تیم تاریخ ما در آسیا هستند هم تا فینال بازیشون رفت و برگشت بود اما پرسپولیس از بازی در آزادی نصیبی نمی برد و حتی نیمه نهایی رو در آسیا تک بازی در زمین حریف انجام می داد.
دالیان در هنگ گنگ که سرزمین خود چین است پرسپولیس رو برد. سوون سامسونگ در سئول و با ۶۰ هزار هوادار طبل بدست تا دقیقه ۸۰ به پرسپولیس با گل کاویانپور باخته بود. این قرعه سخت رو هیچ تیمی در ایران تجربه نکرده است. سپاهان و ذوب آهن یکبار تجربه کردند که هر دو بار ۳-۱ باختند. اما پرسپولیس ۴ بار تجربه کرد. سه بار در شرق و یکبار در عربستان و ریاض. سه بار سوم شد. اما با کمال تاسف از دست های پشت پرده سه بار میزبانی دور نهایی اسیا برای استقلالی ها فراهم شد که دوبار آن در دوره جدید جام باشگاههای آسیا بود و دیگر تیمهای قدر در آن حضور داشتند که استقلال دو بار در آزادی با شکست در برابر نمایندگان ژاپن و کره جنوبی آبروی فوتبال ایران را برد تا تنها نماینده آسیا باشد که با میزبانی جام را در خانه به حریفان تقدیم می کند.

2.اگه جام باشگاه های اسیا بخاطر تیم هایی که اسمشون رو نمی دونید و قوانین عجیب غریب نا معتبره میشه قهرمانی های شما تو لیگ کشور رو هم بخاطر قوانین عجیب و کم نام و نشان بودن تیم ها زیر سوال برد؟؟؟

کدوم قوانین ؟ اگه جامی بوده که پرسپولیس با یه باخت و یه مساوی و با 1 امتیاز و تفاضل منفی 1 به فینالش رفته و اونجا هم شکست خورده و نایب قهرمان شده میتونید نایب قهرمانیشو حساب نکنید ...ما ناراحت نمیشیم اینطور عنوانی رو ما خودمون هم قبول نمیکنیم

3.کجا نوشته شده که جام باشگاه های اسیا چند سال در میان برگزار میشد؟؟؟

اون بالا جدول تاریخچه مسابقات رو آرودم ..تو ویکی پدیا هم هست میتونید ببینید ..

4.چرا پرسپولیس بعد از کنار کشیدن از لیگ 76 بدون هیچ بازی ای به لیگ برتر برگشت سال بعدش؟؟؟
چون اینطوری استقلال بدون سرور میموند و این امکان نداره ..پرسپولیس باید حتما باشه تا استقلال بی سرور نمونه..

5.بر اساس خیلی از منابع لیگ قهرمانان آسیا ادامه ی جام باشگاه های اسیا هست و جام در جام یا جام برندگان یه جام منحل شده که دوره ی خاصی فقط برای معنی پیدا کردن جام حذفی کشورها باب شد حالا شما رو چه اصل و منبع معتبری یه جام رو جام اماتور ها می نامید؟؟؟
جام قهرمانان آسیا و جام در جام هر دو منحل شدن یعنی یکی شدن ...به همین خاطرم هست که الان قهرمانای حذفی هر کشور بعنوان یکی از نماینده های اون کشور تو لیگ قهرمانان حضور داره ...4 سال اولی هم که این دو جام ترکیب شدن به اجبار باید یکی از نماینده های هر کشور که تو لیگ قهرمانان آسیا شرکت می کنه قهرمان جام حذفی باشه ... پس این نشون میده که این دو تا ترکیب شدن نه اینکه یکیش تغییر نام پیدا کرده باشه..تو این جام فعلی یعنی لیگ قهرمانان آسیا قهرمانان لیگ و جام حذفی کشورها با هم شرکت می کنن و دیگر جام در جام وجود نخواهد داشت.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
خوشبختانه من همیشه با کسایی برخورد داشتم که از نظر گیرایی در سطح نرمالی بودن برام کمی دشواره برخورد با افرادی که از این قاعده مستثنی هستن از این واضح تر نمی تونم بگم اشتباه داوری اگه تو برد و باخت یه تیمی تاثیر داشته باشه و امتیازات رو جابجا کنه باعث جریمه و محرومیت بیشتر برای داور میشه نسبت به وقتی که تو نتیجه و رد و بدل شدن امتیازات تاثیر نداشته باشه ...

حرف پایانی حضور مجدد من تو این سایت فقط دیدن یه عزیزی بود و این طرز حرف زدنتون در مورد عوام نشان از شعور بالای شما داره حالا که می بینم برای حرف عوام ارزشی قائل نیستی منم برای حرف یکی مثل تو ذره ای ارزش قائل نیستم و وجود عنصری مثل تورو اصلا به حساب نمیارم حتی اگه تا ابد از این مزخرفاتت به خورد مردم بدی فک می کنم که وجود خارجی نداری.ادما با هر عقیده و هر نگرشی می تونن محترم باشن اما با این صحبت اخرت احساس می کنم که قضیه تو شامل عقیده و نگرش نمیشه و باید تو بخش اولش شک کرد ...

یه عزیزی همیشه می گفت لزومی نداره با اینجور موجودات ِ زنده با این مدل شخصیت بحث کنی و جوابشون رو بدی ...

خدانگهدار دوست ِ عزیزی که جزو ِ عوام نیستی و از خواص هستی !!!

این پستت هم کاملا شخصیتت رو نشون میده به همه هم نشون میده نه تنها به من مطمئنا همه استقلالیای دیگه هم میفهمن چقد شعور و شخصیتت بالاس و چجوری تربیت شدی ...
چه جالب پس آدما با هر عقیده و نگرشی قابل احترامن پس میشه بگید چی باعث شده که به مادر بازیکن پرسپولیس فحش دادید و اینجا میگید حقش بود ؟؟ مگه اون هم جز همه آدما نبود با نگرش و عقیده مخصوص خودش ...دوست عزیز مجبور نیستی حرفی بزنی که قبلا به بدترین شکل نقضش کردی...اگه واقعا عقیده ت این بود نمیگفتی حقش بود به مادرش فحش دادیم شما قبلا خیلی خوب خودتو نون دادی دیگه لازم نیست ادای آدمای روشنفکرو دربیاری و بگی آدما با هر عقیده ای قابل احترامن اگه قابل احترامن مادر بنده خدا رو به باد فحش نمیگرفتید....آره منم اشتباه کردم جوابتو دادم درحالیکه از سابقت تو این تاپیک با خبر بودم بعید نیست برای من هم امضا درست کنی قبلا سابقه فحش دادن به کاربرای دیگه تو امضا رو داری تا جایی که با اخطار مدیران مواجه شدی .احتمالا اون عزیزت هم میخواسته به در بگه که دیوار بشنوه و منظورش دقیقا خودت بودی..لازم هم نیست مظلوم نمایی کنید هر کی حرفاتو بخونه دقیقا میفهمه از قشری هستی .....
خدانگهدار شما هم باشه دوست نسبتا محترمی که نه جز عوام هستی نه جز خواص ..

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
هفته ی ؟ ....................6
ماه ؟ ......................... 6
ساعته ؟ .....................6:w15:

از
نکونام میپرسن شماره پیرهنت چنده درمیره !!!! :smoke:

تا جایی که یادمه فصل پیش هم بازی دور رفت بود که شهریور برگزار شد ، نه؟؟
همون روزها هم خیلیا ادعای 6 تا و ماه 6 که شهریوره رو داشتن که استقلال 2-0 برد و 2 تا زد به تیرتون و 2-3 تا موقعیت گل صد در صد رو خراب کرد و خیلی راحت پرسپولیس رو برد

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد این بحثی هم که شکل گرفته بین یه استقلالی و یکی از پرسپولیسیها در مورد جام باشگاههای آسیا و جام در جام آسیا ....
یه بارم همین بحث بین و منو اون دوست پرسپولیسی شکل گرفت و میتونید این بحثها رو تو صفحات 3 و4 کلوپ سپاهانیا ببینید
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...یران-و-طوفان-زرد-آسیا-**سپاهان-قهرمان**/page3

sam 600020

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا جایی که یادمه فصل پیش هم بازی دور رفت بود که شهریور برگزار شد ، نه؟؟
همون روزها هم خیلیا ادعای 6 تا و ماه 6 که شهریوره رو داشتن که استقلال 2-0 برد و 2 تا زد به تیرتون و 2-3 تا موقعیت گل صد در صد رو خراب کرد و خیلی راحت پرسپولیس رو برد

نه عزیز ما که پارسال رو مود 10 بودیم ! یادته که؟! 10 نفره ؟ 10 دقیقه ؟ تو دهه فجر .... !!! :whistle:

البته امسال باز خیالتون راحته که یار 12همتون جوره !

شاهکار مناسب ترین گزینه قضاوت !‍!! در دربی ...

آمار یکی از بازی هایی که بهشون افتخار میکنید

آخرین ویرایش:
بالا