این فونت بزرگ نشونه عصبانیت و ناراحتی بیش از حده ... من نمیخواستم عصبانی یا ناراحتتون کنم ولی مثل اینکه شدید ...... من خیلی وقته اینجا نمیام الانم نیومدنم بمونم اومدم فقط جواب یکی دو نفرو بدم که دوستتتون سوال کردن و مجبور شدم جواب بدم هر چند جواب دادن به یه سری افراد کار اشتباهیه ...
درمورد اومدنت به کل کل آخه گفتی کل کل با شماها وقت تلف کردنه منم گفتم حداقل واسه حرف خودت ارزش قائل باش و نیا ..حالا که اصرار داری ارزش قائل نباشی برای حرفای خودت منم اصراری ندارم ...
در مورد سوالت تا قبل 1994 بازیهای جام باشگاههای آسیا بی اهمیت بوده طوری که چند سال یه بار ربگزار میشده مثلا تو دهه 50 پرسپولیس 3 بار قهرمان ایران شده و تو هیکدوم از این سالها این بازیها برگزار نشده برای همین پرسپولیس نرفته به این بازیها ...خوب اگه میرفت با توجه به تیم های آماتوری که بودن و اهمیت کم این بازیها حتما میتونست قهرمان شه .....
شما چرا دو تا مثال نمیزنی از جایی که فتح اله زاده پول میاره ؟؟؟ من که به فتح اله زاده نگفتم مال مردم خور که الان لازم باشه ثابتش کنم .....چطور فصل قبل که فتح اله زاده بازیکن میلیاردی میخرید و بمب میترکوند کسی مال مردم خور نبود ؟
تیم ما هم تیم میشه به کسی هم ربطی نداره .... شما کاه خودتونو بچسبید باد نبره ...
حرضم گرقته یا نه ؟ از فونت بزرگم مشخص نیست که حرصم گرفته یا نه ؟
فردا هم اگه نتونستید بترکونید لطف کنید بیاید اینجا بگید که اشتباه کردید ....
شبتون بخیر...
کل کل با استقلالی ها یعنی تلف کردن وقت به نظرمن پرسپولیسی ها باشون کل کل نکنن چون اینا جنبه هم ندارن زود میرن گزارش میدنارزش ما پرسپولیسی ها بیشتر از ایناست که با طرفدارای یه تیم دسته 3 کل کل کنیم
فقط پرسپولیس
پست منو با دقت بخون ما با طرفدارایتیمی که دسته 3 بازی کرده کل کل نمیکنیمباز که تو اومدی.
هنوز اصلاح نشدی؟
ای بابا
پست منو با دقت بخون ما با طرفدارایتیمی که دسته 3 بازی کرده کل کل نمیکنیم
کل کل با استقلالی ها یعنی تلف کردن وقت به نظرمن پرسپولیسی ها باشون کل کل نکنن چون اینا جنبه هم ندارن زود میرن گزارش میدنارزش ما پرسپولیسی ها بیشتر از ایناست که با طرفدارای یه تیم دسته 3 کل کل کنیم
فقط پرسپولیس
نه خواهش میکنم خوشحال شدم مزاحم شدیآها.ببخشید پس مزاحم شدم فقط حواستون باشه امروز از این تیم دسته سه نبازید که اونوقت باید تیمتونو جمع کنید برید دیگه.
لایک..........بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟>>>>اینو نگا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()