كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
کل کل با استقلالی ها یعنی تلف کردن وقت به نظرمن پرسپولیسی ها باشون کل کل نکنن چون اینا جنبه هم ندارن زود میرن گزارش میدن:Dارزش ما پرسپولیسی ها بیشتر از ایناست که با طرفدارای یه تیم دسته 3 کل کل کنیم
فقط پرسپولیس

آخرین ویرایش:

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

mahdi26465

عضو جدید
کاربر ممتاز
این فونت بزرگ نشونه عصبانیت و ناراحتی بیش از حده ... من نمیخواستم عصبانی یا ناراحتتون کنم ولی مثل اینکه شدید ...... من خیلی وقته اینجا نمیام الانم نیومدنم بمونم اومدم فقط جواب یکی دو نفرو بدم که دوستتتون سوال کردن و مجبور شدم جواب بدم هر چند جواب دادن به یه سری افراد کار اشتباهیه ...
درمورد اومدنت به کل کل آخه گفتی کل کل با شماها وقت تلف کردنه منم گفتم حداقل واسه حرف خودت ارزش قائل باش و نیا ..حالا که اصرار داری ارزش قائل نباشی برای حرفای خودت منم اصراری ندارم ...
در مورد سوالت تا قبل 1994 بازیهای جام باشگاههای آسیا بی اهمیت بوده طوری که چند سال یه بار ربگزار میشده مثلا تو دهه 50 پرسپولیس 3 بار قهرمان ایران شده و تو هیکدوم از این سالها این بازیها برگزار نشده برای همین پرسپولیس نرفته به این بازیها ...خوب اگه میرفت با توجه به تیم های آماتوری که بودن و اهمیت کم این بازیها حتما میتونست قهرمان شه .....
شما چرا دو تا مثال نمیزنی از جایی که فتح اله زاده پول میاره ؟؟؟ من که به فتح اله زاده نگفتم مال مردم خور که الان لازم باشه ثابتش کنم .....چطور فصل قبل که فتح اله زاده بازیکن میلیاردی میخرید و بمب میترکوند کسی مال مردم خور نبود ؟
تیم ما هم تیم میشه به کسی هم ربطی نداره .... شما کاه خودتونو بچسبید باد نبره ...
حرضم گرقته یا نه ؟ از فونت بزرگم مشخص نیست که حرصم گرفته یا نه ؟
فردا هم اگه نتونستید بترکونید لطف کنید بیاید اینجا بگید که اشتباه کردید ....
شبتون بخیر...

اولا من همه پستام با فونت 4 یا 5 هست تو این تاپیک و ربطی به عصبانی شدن نداره.کلا همینجوری مسایلو تجزیه تحلیل میکنی که شدی طرفدار پرسپولیس دیگه.
دوما تیم شما در حسرت قهرمانی آسیا مونده و چشم دیدن 2بار قهرمانی مارو ندارید خب البته طبیعیه.عیب نداره بالاخره شاید صدسال دیگه شما هم یه قهرمانی بیارید.
سوما من واسه حرف خودم و هر حرف منطقی دیگه ارزش قایلم و گفتم که اگر هرازگاهی میام و جواب بعضی لنگیارو میدم واسه اینه که شاخ نشن و دور برندارن وگرنه واقعا حیف وقت گرانبهای من ولی خب فدای سر استقلال.
چهارما دیدی فقط حرف الکی میزنی .نتونستی 1مثال از درامدای مدیرعاملتونو بگی.چون درامدی نداره.
پنجما اینکه تیم شما تیم نیست خب به ما مربوطه چون واسه ما افت داره یه تیم که تیم نیست بیاد با ما کری بخونه.ضمنا ادبو رعایت کن.
ششما امروز که باختین میخوام ببینم باز چه داستانایی میخوای ببافی به هم.
هفتما ولی دمت گرم کلا خوشم میاد بیکاری میشینی اینجا چقد قصه میگی واسه بچه ها.دستت درد نکنه سرگرممون میکنی با جوکایی که از تیمتون میگی.
فعلا.

mahdi26465

عضو جدید
کاربر ممتاز
کل کل با استقلالی ها یعنی تلف کردن وقت به نظرمن پرسپولیسی ها باشون کل کل نکنن چون اینا جنبه هم ندارن زود میرن گزارش میدن:Dارزش ما پرسپولیسی ها بیشتر از ایناست که با طرفدارای یه تیم دسته 3 کل کل کنیم
فقط پرسپولیس

باز که تو اومدی.
هنوز اصلاح نشدی؟
ای بابا

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط پرسپولیس
;););)

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
شعار امروز آزادی

هواداران پرسپولیس : پرسپولیس قهرمان ...

هواداران استقلال : تو لیگ برتر بمان ....

هواداران پرسپولیس : :cry::cry::cry:

هواداران استقلال : :biggrin:;):biggrin:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو ورزشگاه آزادی موقع تست بلند گو ... گوینده ورزشگاه میگفت یک...دو...سه .... بعد هواداران استقلال با صدای بلند داد میزدن : چهاااااااااار

خدایا پرسپولیس رو از ما نگیر که بگیری خنده رو ازمون گرفتی ...

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک ... دو ... سه ...

یک ... دو ... سه ...

یک ... دو ... سه ... چهار *** لنگی شالکه 04

(بازم شرح در عکس)

رامین قاسم نتاج

اخراجی موقت
>>>(طرفدار و هوادار واقعی)<<<

وقتی تیم با قطبی قهرمان شد عاشق پرسیپولیس بودیم، وقتی با دایی 5 شکست متوالی آورد عاشق پرسپولیس بودیم؛ استیلی اومده عاشق پرسپولیس بودیم .دنیزلی هم اومد عاشق پرسپولیس بودیم و درحال حاضر خوزه هم هست و بعد از آن نیز عاشق تیم خواهیم بود، نه کسانی که می آیند و می روند!

بالا