اینقد زیاد زیاد جواب دادی بذار مطالبو جمع وجور کنم که هر بحث جای خودش قرار بگیره ... اولا اینکه فک می کنم تا بحال تو اینتاپیک تو این چند سال با شما بحث نکرده باشم ولی خب کسایی که میشناسن منو می دوننکه موقع بحث اونم با یه پرسپولیسی هیچوقت عصبی نیستم هیچ حرفی هم نمیزنم که بعدااز زدنش پشیمون بشم...
در مورد استقلال و هفدهم شدن و قهرمان شدنش:دوست ِ عزیز من نمیگم شما به تیمتون افتخار نکنید و طرفدار تیمتون نباشید حرف من واستقلالی های دیگه اینه که تنها کاری که می تونید بکنید اینه که وقتی اینقد اوضاعتیمتون خرابه ادعای بیخود و بی مورد نکنید بمونید هر وقت روز شما شد و هر وقتفوتبال روی خوششو به شما نشون داد بیاید و کل کل کنید... همین تمام حرفاستقلالیاست یعنی از نظر من خیلی احمقانه است که تیم آدم شانزدهم جدول باشه و حتیبیاد و ادعا کنه که سرور تیم پانزدهم جدوله ... حالا تیمای بالاتر که بماند.
نخیر شما قبلا هم با هم بحث کردید فقط من اسممو عوض کردم ...ببخشیدا ولی اون موقع هم عفت کلام نداشتید ... خیلی راحت میگید این احمقانه س اون احمقانه س منم میتونم بگم همه حرفای شما برای من احمقانه س ...هر چند ما عادت کردیم به بی ادبیای شما ....
شما فکر میکنید وقتی تیمتون بد نتیجه گرفت بهتره بی خیالش شید و دیگه طرفداریشو نکنید ولی برعکس شما من اینطوری فکر نمیکنم در همه حال از تیمم حمایت می کنم حتی وقتی شونزدهمه ..این ربطی به شما و بقیه استقلالیا نداره که دربارش نظر میدید .. با این حساب احتمالا شما وقتی تیمت سیزدهم شد اون سال اصلا رو نکردی که استقلالی هستی ...شما هم میتونی چند هفته دیگه که استقلال اومد پایینتر ادعای بیخود و بی مورد نکنی و از تیمت طرفداری نکنی تا طمانی که بیاد بالا ....ولی بقیه میتونن اینجوری نباشن ...
من هیچوقت نگفتم استقلال موفق بوده تو نقل و انتقالات یا پرسپولیس ..این شماها بودین که تاپیک زدین و نظرسنجی زدین ...من از خرید های تیمم راضیم و بنظرم خیلی خوب عمل کرده تو نقل و انتقالات ... بزودی هم نتیجه گرفتنش شروع میشه ....خوبه خودتون هم میدونید که استقلال 17م بوده و آخر فصل جام گرفته پس حتما اینو هم میدونید که چند هفته اول نباید خیلی رو نتایج زوم کرد مخصوصا انکه مربی پرسپولیس هنوز 2 ماه نشده که اومده ایران ... الان برای من جالبه که شماها بدجور رو این 16م شدن پرسپولیس مانور میدین ....یعنی خودتون همزمان قبولدارین که نباید چند هفته اول رو نتایج زوم کرد و هم میگید پرسپولیس سقوط میکنه ....تکلیفتون رو با خودتون مشخص کنید ...اگه خیلی افتضاحه که پرسپولیس 16م جدوله پس اون موقع که استقلال 17 م بود افتضاح تر بود ...اگه اون فصل استقلال وضعش خوب شد و قهرمان شد پس خیلی احمقانه س از الان درباره سقوط و قهرمانی صحبت کردن (لفظ خودتون رو بکار بردم ) ....
در مورد نقل و انتقالات و عملکرد مدیران: ببینعزیز ِ من شما موضعت چیه؟؟؟ استقلال موفق تر بوده تو نقل و انتقالات یاپرسپولیس؟؟؟ اگه استقلال موفق تر بوده که مشت محکمی میزنی به دهان همه کسایی که تونظر سنجی نود ادعا کردن پرسپولیس برتر بوده و همچنین با توجه به اون همه خریدنجومی مشت محکمی بر دهان مدیران تیمت میزنی ... اگه معتقدی پرسپولیس موفق تر بودهکه متاسفانه در عمل چنین چیزی مشاهده نمیشه ... حاج فتل گفت که موفقیت در آیندهمشخص میشه.
پس وقتی خودتون هم قبول دارید که فتح الله زاده پشتوانه نادرستی داره درست نیست که میگین رویانیان مال مردم خوره ..
در مورد هزینه ی تیم ها هم فک می کنم که اون شبکه دوتا مدیر عامل صحبت کردن کاملا مشخص شد که هر دو پشتوانه های نادرستی برایمخارج دارن
اگه نمیشه ثابت کرد کی از بیت المال استفاده می کنه رو چه حسابی میگید رویانیان استفاده می کنه ؟ بازیکنای ایرانی تو سالهای گذشته ثابت کردن فقط برای پول بازی میکنن حالا شما رو چه حسابی میگید فتح الله زاده بلده از پولاش خوب استفاده کنه ؟ یا روی چه حسابی میگید بازیکنا حاضر شدن بدون پیش پرداخت و پول و فقط روی اعتبار قرارداد ببندن ؟ من میگم اینطور نبوده من میگم جباری پیش قرارداد گرفته رحمتی پیش قرارداد گرفته حالا شما بیا بگو نگرفته ولی ثابت کن رو چه حسابی اینو میگی...شما که ادعای فوتبالی بودنت میشه نباید به همین راحتی تحت تاثیر جو سازی قرار بگیری ... اگه فتح اله زاده بلده چجوری پولاشو خرج کنه با چه قیمتی نکونامو آورد استقلال ؟ حتما شما هم میگید 350 میلیون ...اگه شما به رویانیان میگید مال مردم خور و کسی که بلد نیست از پولاش درست استفاده کنه من میگم رویانیان حداقل با 3 4 میلیارد 3 4 بازیکن خرید اما استقلال با همون پول یه بازیکن خرید ...اگه من میگم فتح اله زاده و رسولی نژاد دروغگون مطمئنم که دروغگون چون هیچ منطقی اینو قبول نمیکنه نکونام که دستمزدش تو اوساسونا بالای 2 میلیون یورو بوده بیاد از استقلال 350 میلیون بگیره پولی که برای بازیکنای امروزی شوخیه و اگه به بازیکنی چنین پیشنهادی بدن مطمئنا فکر میکنه توهین کردی بهش ....
دوست عزیز خیلی جاها نمیشه ثابت کرد که فلانی از بیت المال مصرفمیکنه ولی کمی فکر کردن و وجدان داشتن همه چیزو مشخص می کنه استقلالی ها هم بدونپول قرارداد نبستن ولی خب فتح الله زاده بلده چطوری از پولاش استفاده کنه و ولخرجیهای رویانیان هر وجدان بیداری رو آگاه می کنه به همه چیز. عابدینی هم اول فصل یهحرفی زد؛گفت رویانیان پول زیادی میده و بازیکن خوب میاره هر کسی بلده اینکارو بکنهاما ما اون زمان با هزینه های کمتربازیکن میاوردم و مهم تر اینکه خیلی از بازیکناحتی بدون پیش پرداخت و پول حاضر بودن بخاطر اعتبار مدیر عامل قرارداد ببندن.
اینقدم رو حرفای عابدینی مانور ندید عابدینی هم یکیه مثل همه ...
یعنی به نظر خودتون اون صحنه حتما نیاز به کارشناس داوری داشت ؟ یعنی خودتون نتونستین بفهمین چه جور اخطاری داره اون کار برهانی ؟ بس کنید دیگه حتما که نباید همه کارشناسا با هم نظر بدن که باید اخراج میشده صحنه ش کاملا مشخص بود ..عمدا پاشو گذاشت رو پای بازیکن ...شما مثل اینکه از هر کاری که دور از اخلاق باشه حمایت میکنید...
داوری: چون داور برهانی رو اخراج نکرده پس مابازنده ایم!!! بگذریم که نظر کارشناسی مربوط به کسی بود که بزرگترین افتخارش داورچهارم دربی بودنه ... !!!
بازی با سایپا که ما باختیم دوست ِ عزیز شما خاطرتوننیست ... بازی با مس که حق مارو خوردن چی؟؟؟ از کدوم پنالتی پرسپولیس جلوی گهرصحبت می کنید؟؟؟ والا تا حالا از خود پرسپولیسیا هم نشنیدم این مسئله رو همهمعتقدن که حق گهر رو اساسی خوردن.
بله منم میدونم مقابل سایپا باختید اما چه ربطی داشت ؟ داور یه گلتون رو ندید همونطور که گل گهر رو ندید ؟ مگه من درمورد نتیجه بازی حرف زدم ؟
بله حقم دارید ندونید کدوم پنالتی فردوسی پور با اون همه ادعا حاضر نبود پخشش کنه و فقط شفاهی از کارشناس داوری پرسیدش و بعدشم گفت که الان دوستان صحنه شو آماده میکنن که نکردن ....بازیکن گهر تو محوطه جریمه توپ رو با دست کنترل کرد و داور ندیدش ... من بازم میگم کاش پنالتی ما رو میدید گل گهر رو هم میدید ...
خدا رو شکر من تو پست قبلیم گفتم با هر نوع فحاشی ای مخالفم و همیشه هم مخالف بودم حتی اگه از طرف پرسپولیسیا بوده باشه .....شما هم بهتره جای اینکه به من سفارش کنی که برم از کی انتقاد کنم و از کی انتقاد نکنم بهتره بخاطر مشکل خودتون با ملوانی ها بازیکن رو فحش ندی ...
فحاشی: اول اینو بگم که ملوان واسه بندر انزلیهست و بندر انزلی بیست کیلو متری رشت هست و شهر استان گیلانه نه مازندران مشکل رشتو انزلی چیزی جدا از مشکل ما با مازندرانی هاست و ... شما از مشکلات این دو شهرخبر نداری به نظر صحبت نکنی خیلی بهتره ... نمی دونم ورزشگاه رفتی یا خیر اما اگهرفتی می تونی در بین پرسپولیسیا هم می بینی که حتی به مادر و خواهر بازیکنای خودیهم رحم نمی کنند ... من حرفم اینه شما به جای انتقاد از فحاشی تیم شهر دیگه اولبرو تو سایت های پرسپولیسی از هواداران خودتون انتقاد کن که به خانواده هایبازیکنان خودی و داور اونطور حمله ور نشن هر وقت اونجا انتقاد کردی اجازه صحبت درمورد فحاشی به یه بازیکن رو داری.
حرفاتون بی ربط بود ...فکر کنم بخاطر اینه که تو پست قبلخیلی طرفداری کردید از فحاشی ها .... نویسنده، فحاشی رو محکوم کرده طبیعیه اونایی که از فحاشی استقبال می کنن و بعید نیست خودشون هم اینکارو کرده باشن اسم این کار و بزارن پشت کردن به شهر ....
نوسیندهی اون مقاله رشتی هست به نظرم اون کارش کاملا پشت کردن به شهرش بود چون برایانتقاد نسبت به فحاشی فک می کنم اولین شهری که باید مورد انتقاد قرار بگیره تهرانهبعد از اون انزلی و ... من چون هم تهران و هم رشت و هم انزلی ورزشگاه بودم اینومیگم ... مسئله اینجاست که دو روزه پرسپولیسیا دنبال توجیه باخت میگردن گیر دادنبه شهر رشت و اتفاقاتش یه مدت اراجیفی درباره زمین بازی گفتن که ضایع شدن و ساکتشدن در این مورد بعد شروع کردن به پرداختن به فحاشی و ... من استقلالی هستم ولیهمه از وضعیت فرهنگی و چاقو کشی هایی که تو تمرینات دو تیم پایتخت صورت میگیره خبردارن ... خودمم به شخصه بارها از نزدیک دیدم حرفمم باز تکرار می کنم اول به خودتونگیر بدید بعد برید سراغ دیگران بازی داماش رو سالی چند بار تلویزیون پخش می کنهبرید سراغ تیم خودتون که هر هفته پخش میشید و هر هفته مجبور به قطع صدای ورزشگاهمیشن...
من که اصلا اینطور فکر نمیکنم منم به کار پرسپولیسیا تو فحاشی اعتراض کردم پس منم پشت کردم به تیمم ..درسته ؟
آره خب با پرسپولیسیا خیلی برخورد شده برخوردایی که حتی با طرفدارای استقلال هم نشده ...مثلا فصل قبل فحاشی پرسپولیسیا رو امتیاز کم کردن مال استقلالیا رو یه جلسه محروم کردن هوادارا رو ولی تعلیقش کردن ...یعنی هیچ برخوردی نکردن ...
اگه پرسپولیس دنبال بهونه برای باخته چرا بهونه دستش میدید ؟ شما هم داری دنبال بهونه برای توجیه فحاشی کردنت میگردی ...