به فرموده بردوک بزرگ:فقط پرسپولیس
بوی دوپینگ ومحسن ترکی واین چیزا داره اذیت میکنه.
بوی دوپینگ ومحسن ترکی واین چیزا داره اذیت میکنه.
شمام دلت خوشه ها !!!!!!!!!!!!!!!!! کدام تاج؟ مرغ ماشینی خودش چیه که تاجش چی باشه.ارتش سرخ آسیا...سرور کل تاجیا
کسی که میاد کل کل میکنه لازمه یکم مودب باشه و از مسخره کردن ارزش های طرف بحث پرهیر کنه. کل کل معنیش توهین نیست.
این حرفی که زدی بی تربیتی محض است و نباید به شخصیت دیگران توهین کنی.
شمام دلت خوشه ها !!!!!!!!!!!!!!!!! کدام تاج؟ مرغ ماشینی خودش چیه که تاجش چی باشه.
اگه فکر میکنی این حرف من توهینه میتونی بجای مرغ , خروس ماشینی تصور کنی. یا جوجه ماشینی . اینجوری مشکل شما حل میشه؟ خروس تاج داره خوب . تاج هم یه موقعی تاج بود که بعدا تاش رفت و جرش موند. در ضمن اون دو موردی رو هم که نقل قول کردی در مورد شخصیت افراد بود که من تذکر دادم. تو این موضوع بحث سر شخصیت فرد یا افراد نیست. بحث سر تاج مرغ و خروسه.
بهت تبریک میگم اولین کاربری تو این باشگاه هستین شما که به این سرعت حرف خودشو نقض میکنه.
کیبورد بیارم خدمتتون؟ ظاهرا شما کیبورد ندارید و همش از این شکلک ها میذارین. حرفی برا گفتن نیست؟ اگه نیست باید بگم این شکلک ها قاعده کل کل نیست. لااقل هیچ حرفی هم نداشتی میتونی از دوپینگ اسی ها یه چیزی بگی تا اونا تکذیب کنن و بازار کل کل داغ بشه.
پرسپولیس
...............
فقطش رو يادت رفت فقط پرسپوليس
خوشحالم كه شما رو اينجا هم ميبينم
درودی بی پایان بله یادم رفت
فقط پرسپولیس
...............
فقط فقط پرسپولیس
وهواداران بی شمارش
من داورباشه تو ام بازي كدوم طرفي هستي؟
فقط پرسپوليس
من داور![]()
والا طبق تحقیقات من همه تماشاگرنمان :دییییییییینه ممكنه بهت توهين بشه از سوي عده اي تماشاگرنما توهين هاي زشتا![]()
دیگه داری شورش رو در میاری هم تیمی عزیز. یه بار نوشتی بسه دیگه. وقتی رقیب اینجا نیست چرا همش بیخودی شعار میدی؟ هر روز همینو مینویسی . عسل هم اگه زیادی خورده بشه انسان رو دل میکنه.فقط پرسپوليس