برد ده نفره اونم در حالی که تیم دو تا گل عقب بود معنیش اینه که سال دیگه شما رو زیاد اینورا نخواهیم دید.بیخیال فعلا ما باختیم.
اگه بیایم کل کل کنیم میشم مثل خودشون تو 4دربی قبل.
بذار خوش باشن.
برد ده نفره اونم در حالی که تیم دو تا گل عقب بود معنیش اینه که سال دیگه شما رو زیاد اینورا نخواهیم دید.بیخیال فعلا ما باختیم.
بذار خوش باشن.
خوب اره دیگه...
استقلال استقلال بود، مالدیوم پرسپولیس
فقط اگه وقت کردی یکم به تریکبمون نگاه کن، ببین چن تا از بازیکنایه دور رفت نبودن، 6 تا از اصلیاش، مجیدی، جباری، حیدری، اندو، کرار و...
من به شخصه فک نمیکردم اینجوری بازی کنن
وجدانا گفتن پرویز چوبله پوبله سخت بود دیگه، باید همینجا کات میشد![]()
بخاطر ناداوری حال نداشتن بیان. اما ناداوری امروز هم نتونست جلو قرمز ها رو بگیره. برا همین اومدن شادی خودشونو نشون بده.
برد ده نفره اونم در حالی که تیم دو تا گل عقب بود معنیش اینه که سال دیگه شما رو زیاد اینورا نخواهیم دید.
بخاطر ناداوری حال نداشتن بیان. اما ناداوری امروز هم نتونست جلو قرمز ها رو بگیره. برا همین اومدن شادی خودشونو نشون بده.
من بهشون تبریکم گفتم الان کل کل ندارم باهاشون..............بیخیال فعلا ما باختیم.
بذار خوش باشن.
تیمی ک اینقد ادددددعا داره نباید غیبت بازیکنارو بهونه کنه.این مگه همون کهکشانیه نبود؟؟!!!!!![]()
من بهشون تبریکم گفتم الان کل کل ندارم باهاشون..............
ولی نمیفهمم این تراختوریا اینجا چیکار دارن.
آخی الهیبرد استقلاااااااااااااااال رو مقابل پرس تبریک میگم(پیشاپیش)
فرمایش شما درسته. مسئله حفظ نتیجه دو بر صفر با یه یار اضافی رو که نتونستن انجام بدن رو چی میگید؟خیلی ببخشید شما این کهکشانو با کهکشان راه شیری اشتباه گرفتی انگار، 6تاشون نبودن؟ do u understand?
-----------------------------------
راستی دهه فجر همگی مبارک
واقعا این بود ارمانهای امام؟ بشینیم کل کل کنیم؟
بازی رو دسته کم گرفتن....فکر کردن که دیگه تمومه.....ما به تجربه پرسپولیس باختیم....فرمایش شما درسته. مسئله حفظ نتیجه دو بر صفر با یه یار اضافی رو که نتونستن انجام بدن رو چی میگید؟
صد تا؟ منظورتون کل بازیهای استقلال تو لیگ هست؟تیمی که 100تا موقعیت گل خراب کنه ....گل میخوره....قانون فوتباله.....
ما به خودمون باختیمبازی رو دسته کم گرفتن....فکر کردن که دیگه تمومه.....ما به تجربه پرسپولیس باختیم....
مسئله فقط یه یار اضافه نیستفرمایش شما درسته. مسئله حفظ نتیجه دو بر صفر با یه یار اضافی رو که نتونستن انجام بدن رو چی میگید؟
نه نیمه اول که تکون نخوردن......نیمه دوم که مهدوی کیا اومد داخل...تجربه تیمشون رفت بالا....ما به خودمون باختیم
اگه تجربه داشتن نیمه اول به گل میرسیدن
دست کم گرفتن حریفو
مربی بادی تعویض میکرد و بجای زندی که نایه برگشتن نداشت شیرزادو میاورد
برین دست رحمتی رو ببوسینتیمی که 100تا موقعیت گل خراب کنه ....گل میخوره....قانون فوتباله.....
برد و باختش زیاد مهم نیست. شکل باختنتون تاریخی و بی نظیر بود. دو تا گل چلو بودین با 11 بازیکن . حریف هم ده نفره . اونوقت : هلل یو سه. هلل یو سل و هل و هل و هلل یو سه شد . اینش دلچسب بود.ما به خودمون باختیم
اگه تجربه داشتن نیمه اول به گل میرسیدن
دست کم گرفتن حریفو
مربی بادی تعویض میکرد و بجای زندی که نایه برگشتن نداشت شیرزادو میاورد
نه همین بازی که شریفات 10 تا ...آرش 10 تا ....زندی nتا....یوسفی 10 تا....صد تا؟ منظورتون کل بازیهای استقلال تو لیگ هست؟
درس نده تراختوریا همه جا هستنالبته شما از یکی دیگه نقل قول گرفتین ولی واسه تنویر افکار عموم میتونین به پست اول این تاپیک مراجعه کنین
همه چی روشن میشه، البته منظور ایشون با شما نبود، شما تازه اومدین از یه چیزایی خبر ندارین
منظورتون زایدهبرین دست رحمتی رو ببوسین
باشه فقط به افتخار پرسپولیسلطفا کسی از پست من نقل قول نگیره و به من جواب نده. چون اهل کل کل های این تایپیک نیستم.
چون جایی پیدا نکردم که برد پرسپولیس رو بخاطر بازی گلهای واقعا قشنگش تو ده دقیقه ی آخر تبریک بگم اومدم اینجا تا به پرسپولیسیا تبریک بگم.
یک هوادار تراختور
با اینکه چند تا باخت پشت سر هم دادیم اما این برد تمام تلخی ها روبردبرد و باختش زیاد مهم نیست. شکل باختنتون تاریخی و بی نظیر بود. دو تا گل چلو بودین با 11 بازیکن . حریف هم ده نفره . اونوقت : هلل یو سه. هلل یو سل و هل و هل و هلل یو سه شد . اینش دلچسب بود.
برد و باختش زیاد مهم نیست. شکل باختنتون تاریخی و بی نظیر بود. دو تا گل چلو بودین با 11 بازیکن . حریف هم ده نفره . اونوقت : هلل یو سه. هلل یو سل و هل و هل و هلل یو سه شد . اینش دلچسب بود.
درسته . جای تبریک هم داره.گل دقیقه 92 پییروز قربانیو یادتون رفت که 3-2 بردیم(البته حق میدم یادتون بره)
ثانیه 8 سامره چی؟
میدونم که خوشحالی یه روزه داری...خوشحال باش.....هیچ چیز الان نمیتونه ذره ای از شادیم کم کنه. نه نمره های ناجور امتحانا .نه حرفای از رو سوختگیه دوستان استقلالی ...
و یه تبریک جانانه به همه ی پرسپولیسی ها برای این برد بسیار بسیار شیرین که میتونم اونو همردیف 6 تایی ها بدونم.(به خاطر میزان سوختگی)
به دوست تراکتوریمونم که از ما هم شادتره تبریک میگم .
و به هواداران استقلال هم برادرانه پیشنهاد میکنم که پست زیاد بدن و خودشونو خالی کنن .گریه هم خوبه... نباید ناراحتی زیاد رو تو خودتون بریزین![]()
هیچ چیز الان نمیتونه ذره ای از شادیم کم کنه. نه نمره های ناجور امتحانا .نه حرفای از رو سوختگیه دوستان استقلالی ...
و یه تبریک جانانه به همه ی پرسپولیسی ها برای این برد بسیار بسیار شیرین که میتونم اونو همردیف 6 تایی ها بدونم.(به خاطر میزان سوختگی)
به دوست تراکتوریمونم که از ما هم شادتره تبریک میگم .
و به هواداران استقلال هم برادرانه پیشنهاد میکنم که پست زیاد بدن و خودشونو خالی کنن .گریه هم خوبه... نباید ناراحتی زیاد رو تو خودتون بریزین![]()