miladmh
عضو جدید
جوجه هاتون که همین اول پاییزی چاییدن
فکر کنم یادتون رفته سالی که مرفاوی سر مربیتون بود اون سالم اولش همینجوری بود ولی آخرش
چی شد............
جوجه هاتون که همین اول پاییزی چاییدن
هرکسی که از پست من تشکر کرده به ان مفهوم برداشت میکنم که تمنای بنده رو قبول کرده و انشالا دیگه ادامه نمیدن.ممنون آرامش جان ولي جالب تر از پست شما تشكري هست كه ازتون شده
البته يه سوال واقعا فكر مي كني كل كل در زمينه فوتبال نياز به رسيدگي نداره؟؟؟مگه قضيه ي محفل دوستي آبي و قرمز يادتون رفته؟؟؟اتفاقا يكي از جاهايي كه زياد نياز به رسيدگي داره از نظر من همين جا هست اينجا افراد بي ادب خيلي اومدن ولي متاسفاه مديران اقدامي نكردن اخرين بارش من اخطار گرفتم البته نه واسه اينكه توهين كرده بودم واسه اينكه يكي از سردمداران بحث بودم و نياز بود اخطار بگيرم تا حواسم جمع باشه!!!
راستي قضيه توهين هاي پيام خصوصي چي ميشه آخه من دوست ندارم چيزي رو گزارش بدم كلا از گزارش دادن بدم مياد مجبورم خودم جوابشو بدم وقتي هم ارزش پيام خصوصي دادن نداره مجبورم اينجا جوابشو بدم بهرحال ممنون از لطفتون و رسيدگي دير هنگامتون
راستي ميگما اين پرسپوليس از كدوم ور سرور استقلاله؟؟؟
راستي ميگما اين پرسپوليس از كدوم ور سرور استقلاله؟؟؟
سوال خوبيه
از طرف شمال ؛ جنوب ؛ شرق ؛ غرب ؛ شمال غربي ؛ جنوب غربي؛ شمال شرقي ؛جنوب شرقي، و خلاصه از همه طرف سرورتونه
پرسپوليس سرور استقلاله
سوال خوبيه
از طرف شمال ؛ جنوب ؛ شرق ؛ غرب ؛ شمال غربي ؛ جنوب غربي؛ شمال شرقي ؛جنوب شرقي، و خلاصه از همه طرف سرورتونه
پرسپوليس سرور استقلاله
هرکسی که از پست من تشکر کرده به ان مفهوم برداشت میکنم که تمنای بنده رو قبول کرده و انشالا دیگه ادامه نمیدن.
سوالتوون رو توی پست قبلیم جواب دادم که در مورد کل کل چی فکر میکردم و متاسفانه درست هم نبوده!بله با نظر شما که اینجا نیاز به رسیدگی داره موافقم و از این بعد انشالا سعی میکنم بیشتر و با شدت عمل بیشتری رسیدگی کنم.
در مورد اخطار هم حتما مدیران اونجوری تشخیص دادن ولی فعلا اینجا بحث چیز دیگه ای هست..شما میتونید پیام های خصوصی ها رو هم گزارش کنید در صورت تشخیص مدیران رسیدگی میشه..عزیزم به دوست داشتن و نداشتن هم ربطی نداره اینجا اگر همه بخوان خودشون راسا اقدام کنن حاصلش میشه بی قانونی مطلق! !!با این همه کاربر تصور بفرمایید هرکی به هر کی جواب بده خودش که دیگه نمیشه نظمی توی باشگاه برقرار کرد!!در صورت مشاهده ی هرگونه توهین باید پست گزارش داده بشه در غیر این صورت به هردو طرف اخطار داده میشه.
اميدوارم هر كسي تشكر كرده نه تنها اينجا بلكه در بقيه جاها هم شخصيت اصلي خودش رو پنهون كنه منم گفتم كه شما اشتباه فكر مي كردي در مورد كل كل چون از اسمش معلومه امكان ايجاد تنش هست و ضمنا اشاره كردم به اتفاقي كه در محفل دوستانه آبي و قرمز افتاد و مجبور شدي اكثر پستها رو حذف كني!!!
در مورد مديران و تشخيص اونجوري هم ...ولش اينجا جاش نيست
....
جوجه هاتون که همین اول پاییزی چاییدن[/quote]
راست میگی اینا در حد تیم بزرگی مثل پرسپولیس نیستن
ولی ان شاالله که جوجه هامون تا بازی دربی خروس میشنو حالتون و میگیرن
علی دیدی استراتژی انصاری فر روپرسپوليس
ببازي ببري مساوي كني 6 تا 6تا بزني 6 تا 6 تا بخوري چيكار كنم دوست دارم سرور استقلالي ولي جون خودت اينقدر ما رو اذيت نكن تو هم دلت واسه هوادارات بسوزه
اخرین اماری که من دیدم 76 درصد به مدیر عامل رای دادن دم همشون گرم
این اقا بایدم قاتی کنه بگه همش تقصیر فردوسی پوره
عادل من عاشقتم![]()
استقلال هم سرور پرسپولسيه و هم ساير تيم ها.اينو جدول ليگ مي گه!شمال و جنوب هم نداره.
خدايي بازي رو با آذين ديدين؟حالشو بردين
اگه نه برين چشم اتونو مسواك بزنين شايد ببينين واقعيات رو![]()
افشين جون نيازي نيست تو جدول از شما بالا تر باشيم تا به شما سرور باشيم پرسپوليس هميشه سرور استقلاله نيازي به جدول نيست ما هم ميايم بالا مطمئن باشخب حرف زدن كه كاري نداره ايران هم از همه جهات از برزيل بالاتره كو دليل؟!؟كو مدرك؟!؟
الان تنها كاري كه مي تونيد بكنيد و مثلا خودتون رو بالاي استقلال فرض كنيد اينه كه جدول رو برعكس كنيد كه اينطوري همه تيما از جمله تيمتون واژگون ميشه پس نتيجه ي اخلاقي اينه كه تنها در صورت واژگوني و نابودي تيم ها هست كه پرسپوليس مي تونه از استقلال سرتر باشه![]()
باشه ديگه امري باشهاستقلال هم سرور پرسپولسيه و هم ساير تيم ها.اينو جدول ليگ مي گه!شمال و جنوب هم نداره.
واقعیت اینه که الان پرسپولیس ما اون پرسپولیس همیشگی نیستاستقلال هم سرور پرسپولسيه و هم ساير تيم ها.اينو جدول ليگ مي گه!شمال و جنوب هم نداره.
واقعیت اینه که الان پرسپولیس ما اون پرسپولیس همیشگی نیست
وگرنه اون تیمی که افشین ساخت سرو همه تیما بود
البته ما همیشه سرور استقلال هستیم وخواهیم بود![]()
] چقدر شما خوش زبونينالبته!اميدوارم هر چه زودتر به شرايط آرماني تون برسين.كه اگه اين دفعه رو اساسي توي دربي كم آوردين و يا دقيقي 98 و 99 از شكست نجات پيدا كردين (مثل هميشه) ديگه بهانه هاي بني اسراييلي نيارين!
آماده نيستيم و رو فرم نيستيم و مربي نداريم و بازيكن نداريم و ... اينا همش حرفه!![]()
افشين جون نيازي نيست تو جدول از شما بالا تر باشيم تا به شما سرور باشيم پرسپوليس هميشه سرور استقلاله نيازي به جدول نيست ما هم ميايم بالا مطمئن باش
نتيچه اخلاقيش هم ميشه والديگرانو
دو باره رفتيم سر منطق ها خوب شما درست ميگي بعضي وقتا بايد كوتاه اومد تا بحث بي مورد پيش نياد افشين راست ميگه بچه هااها از اون لحاظ بازم شما از ديد خودتون سروريد ديگه بازم بدون دليل و بدون منطق
به جدول كاري نداريد و به چي كار داريد خدا مي دونه همون چيزي كه ميگه پروين بهترين بازيكن آسياست پرسپوليس بهترين تيم آسياست و ...![]()
خواهش میکنم نه عزیزم شما میتونی نظرت رو بگیشرمنده دخالت مي كنما ولي خب احساس مي كنم ديشب در حق انصاري فرد نامردي كردن مردم من خودم حالم از برادران انصاري فرد بهم مي خوره از گيري هم كه به عادل داد خوشم نيومد ولي نكته ي اساسي اينه كه يه مدير عامل ديگه چي بايد بكنه بهترين بازيكناي فصل قبل كه همه تيما دنبالشون بودن رو خريد واسه تيم يه مربي خيلي خوب هم كه همه بازي هاي كرواسي يادشونه رو هم آورد الان بايد چيكار كنه ديگه؟؟؟احساس ميكنم بايد راي مي دادين به بازيكن بي غيرت
تيمتون از پاي بست ويران است
داداشی منم گفتم اون موقع که افشین بودآره خب اون تيمي كه قلعه نوعي ساخته بود يا اون تيمي كه پورحيدري سال 70 قهرمان آسيا كرد هم سرور همه تيما بود اصلا آرژانتيني كه مارادونا توش بازي مي كرد سرور همه تيما بود الان چه ربطي به حالا داره اين؟؟؟
خواهش میکنم نه عزیزم شما میتونی نظرت رو بگیشرمنده دخالت مي كنما ولي خب احساس مي كنم ديشب در حق انصاري فرد نامردي كردن مردم من خودم حالم از برادران انصاري فرد بهم مي خوره از گيري هم كه به عادل داد خوشم نيومد ولي نكته ي اساسي اينه كه يه مدير عامل ديگه چي بايد بكنه بهترين بازيكناي فصل قبل كه همه تيما دنبالشون بودن رو خريد واسه تيم يه مربي خيلي خوب هم كه همه بازي هاي كرواسي يادشونه رو هم آورد الان بايد چيكار كنه ديگه؟؟؟احساس ميكنم بايد راي مي دادين به بازيكن بي غيرت
تيمتون از پاي بست ويران است
داداشی منم گفتم اون موقع که افشین بودآره خب اون تيمي كه قلعه نوعي ساخته بود يا اون تيمي كه پورحيدري سال 70 قهرمان آسيا كرد هم سرور همه تيما بود اصلا آرژانتيني كه مارادونا توش بازي مي كرد سرور همه تيما بود الان چه ربطي به حالا داره اين؟؟؟
دو باره رفتيم سر منطق ها خوب شما درست ميگي بعضي وقتا بايد كوتاه اومد تا بحث بي مورد پيش نياد افشين راست ميگه بچه ها
دلم نمياد نگم و برم
پرسپوليس سرور استقلاله