شما مثل اينكه هيچ وقت نمي خواي حرف زدن قشنگتونو تغيير بدين،مي دونم،خيلي سخته كه آدم بخواد شخصيتشو تغيير بده!البته با اجازه ی آرمان جان
قبل از جواب دادن به گفته های بی نظیرتون اینو یاد آوری کنم که بازم از جواب دادنتون مبنی بر اینکه چرا از پستی که کلمات بدی داره حمایت کردین فرار کردین متاسفانه!! شما کلمات بنده رو با کلمات ایشون یکی گرفتی؟!!. من نگفتم کسی جوابمو نده یا به قول شما عکس العملی نداشته باشه اما شما متاسفانه از حقایق دوری میکنین و بازم خودتون میبرید زیر یه علامت سوال بزرگ!! اگه نفهمیدین از اینا؟؟؟
حالا جواب دادن به گفته های مشخص شده:
فعلاً که شما خودتونو گول زدین و از جواب دادن به سوال اصلی فرار کردید!
اکثریت نمیگنو و فقط یه عده استقلالی ، منتها IQ تون وافره!
عکس العمل بله ولی نه از نوع فحش دادن
خوشه جان هم که به پست بنده جواب دادن و به نظر من از همه ی شما سره. من تو این مدت قدر خوشه جان رو بین شماها دونستم، چون اون بین شماها نعمتی بود. کاش همتون مثل اون بودید.
اتفاقاً اگه کمبود نداشتین بازم به زبون نمیاوردین که تو پیام خصوصی...!![]()
عجب نتیجه ی درستی واقعاً؟!!! . اگه نظرتون اینه پس شما هم افکارتون مثل ایشون که میگن "میخوابونمت تو آب نمک" یکیه! . پس جواب شمارو دادن هیچ معنی ای نداره . چون فقط فکر میکنین که حرف خودتون درسته. (پس برید با فرشید پیوند هفت آسمون بزنید! چون.....!)![]()
من کار اضافی ای نکردم اتفاقاً من تو همون پست استقلال رده 17 رو به چالش کشیدم و فرشید جان به جای جواب منطقی برگشت عصبانیتشو خالی کرد!![]()
در آخر هم به میگم این دو چه مهندسی بشن؟!. بابا عجب مهندسای باحالی ، قشنگ میرن سر کار.
راس میگین بیایین دوست بشین تا اینقدر حرص و جوش نخورین دیگه!. هم artmiss حساس! راحت میشن و هم فرشید عصبی و هم دیگرون.
مهندسان شگفت انگیز...!
پرسپولیس سرور همتون![]()
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10
دوست من خوش آمدي
با قسمت اول حرفات يه جورايي موافقم (برعكسشو).
در مورد قسمت دوم اميدوارم تو يكي ديگه بموني ونري!!!!!!
در مورد داربي ها :چندتا بازي رو كه ديدين عقبين دعوا راه انداختين و به لطف ... و ... 3 -هيچ به نفع خودتون كردين.
جام آسيايي هم كه شما گرفتين اونموقع بود كه محمدان بنگلادش هم قهرمان مي شد!!!!(4 تا تيم باهم مسابقه مي دادن)اون جاما ديگه عتيقه شدن بايد بزارينش زير خاك تا يكي پيداش كنه وخوش بحالش بشه كه زيرخاكي پيدا كرده!!!
![]()
اگه راست مي گين ،بابا ما جام نخواستيم لااقل از گروهتون برين بالا ضايعمون نكنين!!![]()
مس کرمان 5 - ذوب آهن 2
فصل گذشته تیم مس با توجه به حمایت هوادارانش تنها تیمی بود که شکستی در خانه نداشت .
امسال نیز با حمایت همین تماشاگران بدون شکست و با پیروزی های پرگل به سوی قهرمانی قدم برمیدارد .
شما که قبلاً اینجا نبودی پس نا منطق نگواين قرمزها هنوز هم روشون ميشه بيان كلكل
پارسال كه كلشون بد خوابيد
امسال نيز بگذرد
استقلال
سرور
پرسپوليسه
جواب قسمتای مشخص شده:شما مثل اينكه هيچ وقت نمي خواي حرف زدن قشنگتونو تغيير بدين،مي دونم،خيلي سخته كه آدم بخواد شخصيتشو تغيير بده!
حتي وقتي جوابتم ميدم يه ذره دقت نميكني تا بفهمي چي گفتم،به جاش ميگي فرار كردم!!
من گفتم از پست فرشيد تشكر كردم چون فكر ميكنم به نتيجه درستي رسيده كه ديگه نمياد!اينو متوجه ميشين يا دوباره بگم؟؟
دليل تشكر من اين بوده!
بهتره شما اول بريين كساييو ببرين زير اون علامت سوالتون كه ميان از پستهاي واقعا بي ادبانه شما كه تمومي هم نداره تشكر ميكنن !
در مورد پيغام خصوصي، واقعا خنده داره!!
آخه شما خودت ميدوني چه مدته اون پيغامو واسه من گذاشتي !حداقل يه دو هفته ميشه!من اگه كمبود داشتم و مي خواستم بيام جار بزنم و به همه بگم ،همون موقع ميومدم ميگفتم!نه الان!!!
الانم اين من نبودم كه گفتم برام پيغام گذاشتي!شما خودت گفتي!
منم در جواب حرفتون كه به همه گفتين من تحويل نگرفتم ،مجبور شدم قضيه رو روشن كنم تا بقيه بفهمن ،كيه كه كمبود داره!!
در ضمن ما خيلي وقته كه مهندس شديم!
شمايي كه اول راهي و تازه مياي راجب مهندسي ديگران نظر ميدي!
برو اول مدرك مهندسيتو بگير،
بعد بذار يه چند سال بگذره،جوهرش خشك بشه ،
اونوقت بيا اينجا بگو كيه كه ميره سر كار!!
فقط اينو بدون ،از اين به بعد هر چي كه دلت ميخواد مي توني اينجا بگي،(هر چند تا الانم همين كارو كردي !)
من تا حالا واسه اين جوابتو دادم تا باعث نشي بقيه برداشت بدي داشته باشن،
ولي از اين به بعد ديگه برام مهم نيست كسايي كه ميان اينجا چه برداشتي از حرفهايي كه تو ميزني ميكنن،چون فكر ميكنم هر كي اندازه درك و شعور خودش ميفهمه و ميتونه برداشت درست يا غلطي داشته باشه
پس ميتوني با خيال راحت همچنان به كارت ادامه بدى
برات تو اين زمينه آرزوي موفقيت ميكنم!!!
ولی پرسپولیس سرور همیشگی شماستاستقلال سرور هیشکی نیست،اما تاج سر تمام اونایی که ادعاشون میشه هست.![]()
راست میگی این که با بارسلونا مقایسه بشه خیلی خنده داريعني تراكتور سازي با بارسلونا مقايسه ميشه؟؟؟يعني تراكتور غير از شهر خودش جاي ديگه هم طرفدار داره؟؟؟![]()
ولی پرسپولیس سرور همیشگی شماست
اینو یادتون باشه![]()
تراکتور سازی متعلق به ملت آذربایجان و ترک است نه مختص تبریزيعني تراكتور سازي با بارسلونا مقايسه ميشه؟؟؟يعني تراكتور غير از شهر خودش جاي ديگه هم طرفدار داره؟؟؟![]()
والا آره بعد از استقلال و پرسپوليس پرطرفدارترين تيم ايران هست البته اينو بايد به حساب ورزشگاه پرجمعيتش هم گذاشتا مطمئنا وقتي ميشه اين مقايسه رو انجام داد كه مثلا براي صنعت نفت هم يه ورزشگاه 70 هزار نفري درست كني اونوقت ببيني يا مثلا براي مس كرمان يا حتي داماشي كه بخاطر درايت در ساخت ورزشگاه تبعيد شديم بيرون شهر هم اين امكانات رو فراهم كني اونوقت بگي
ولي اين مقايسه خنده داره چون بارسلونا يه تيم جهانيه و طرفداران جهاني داره و استقلال و پرسپوليس هم دو تا تيم هستن كه حتي در سطح بين المللي هم طرفدار دارن حالا مقايسه تراكتور سازي با اين تيم ها خيلي خنده داره
مطمئن باشيد اگه اين ورزشگاه بزرگ رو تو رشت تو كرمان و تو آبادان و حتي مشهد داشتيم شايد همينقدر تماشاگر ميومد ورزشگاه
و ضمنا يادمون باشه كه ورزشگاه ها رو سهميه بندي مي كنن يعني به تيم ميهمان سهميه خاصي ميدن كه گزارشگر بازي ديروز علاوه بر اينكه خيلي اطلاعاتش ناقص بود اين اطلاعاتش هم ناقص بود
بابا اون 7هزارتایی که داده بودن به استقلال هنوز خالی مونده بود! من با چشم خود تو استادیوم دیدم! تو تلویزیون هم معلوم بود.
تراکتور خیلی پرطرفداره و به سخن نمیشه اورد (تو نظرسنجی سایت هم همه چی معلومه) و بنظر من اگه هر استان یا دیاری فقط بخواد از تیم بومی خودش طرفداری کنه تراکتور حرف اول رو میزنه.
و بحث از جهت اینکه که اگر در دیگر شهرهای ایران هم استادیوم بزرگ بود تماشاگر زیاد می اومد من حرفی ندارم ولی خودتون بهتر از همه می دونین تو اکثر شهرهای ایران تعداد طرفدارهای سرخابی تو استادیوم با تماشاگرهای تیم آن محل برابری می کنه در آذربایجان هم سرخابی ها طرفدار دارند ولی وقتی صحبت تیم محلی خود میاد فقط و فقط مشوق تیم خود هستند.این تنها نقطه تفاوت میان آذربایجان و سایر قسمتهای ایرانه.
دم اون 75هزارتایی که تراکتور رو جانانه تشویق کردن گرم. بازی کردن با تراکتور در تبریز برای هر تیمی جهنم خواهد بود اینو مطمئن باشید.
عشق تراکتور در خون ماست.
يعني تراكتور سازي با بارسلونا مقايسه ميشه؟؟؟يعني تراكتور غير از شهر خودش جاي ديگه هم طرفدار داره؟؟؟![]()
والا آره بعد از استقلال و پرسپوليس پرطرفدارترين تيم ايران هست البته اينو بايد به حساب ورزشگاه پرجمعيتش هم گذاشتا مطمئنا وقتي ميشه اين مقايسه رو انجام داد كه مثلا براي صنعت نفت هم يه ورزشگاه 70 هزار نفري درست كني اونوقت ببيني يا مثلا براي مس كرمان يا حتي داماشي كه بخاطر درايت در ساخت ورزشگاه تبعيد شديم بيرون شهر هم اين امكانات رو فراهم كني اونوقت بگي
ولي اين مقايسه خنده داره چون بارسلونا يه تيم جهانيه و طرفداران جهاني داره و استقلال و پرسپوليس هم دو تا تيم هستن كه حتي در سطح بين المللي هم طرفدار دارن حالا مقايسه تراكتور سازي با اين تيم ها خيلي خنده داره
مطمئن باشيد اگه اين ورزشگاه بزرگ رو تو رشت تو كرمان و تو آبادان و حتي مشهد داشتيم شايد همينقدر تماشاگر ميومد ورزشگاه
و ضمنا يادمون باشه كه ورزشگاه ها رو سهميه بندي مي كنن يعني به تيم ميهمان سهميه خاصي ميدن كه گزارشگر بازي ديروز علاوه بر اينكه خيلي اطلاعاتش ناقص بود اين اطلاعاتش هم ناقص بود
اصفهان که نصف ورزشگاه رو دادن به پرسپولیس!نه عزيزم مطمئن باش اگه هر استاني بخواد از تيم بومي خودش دفاع كنه هستن استان هايي كه تراكتور رو پشت سر بذارن
در مورد شهراي ديگه هم الان فقط بعضي از شهرا هستن كه نصف نصف ورزشگاه رو ميدن خيلي از شهرا كه تيماشون پرطرفدار هستن ورزشگاه رو سهميه بندي مي كنن نگاه كني به اصفهان گيلان مشهد مي بيني
پس نقطه تفاوتي وجود نداره
عشق داماش هم در خون ماست در اون كه شكي نيست