كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

khooshe

مدیر بازنشسته
آبییییییییییییییییییییییت ه

آبییییییییییییییییییییییت ه

عشق است پيروزي ، ليگ كه شروع بشه تند و تيزي پرسپوليس گريه همه را در مياره
منظورت اینه که فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه :biggrin:نه دوست من این پرسپولیسی که من می بینم یه فلفل دلمه ایه :biggrin:از این تندیا نداره:D:D;):D:D

استقلال زلزله همینه همینه:w16::w16::w16::w11:

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظورت اینه که فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه :biggrin:نه دوست من این پرسپولیسی که من می بینم یه فلفل دلمه ایه :biggrin:از این تندیا نداره:D:D;):D:D

راس ميگه بنده خدا از اين تيزي ها نداره از اون تيزي ها داره
يه چيز ديگه هم ميگن فلفل نبين چه ريزه يه وقت 6 تا مي ريزه
پرسپوليس زلزله محبوب هر چي دله

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز

یاسی جون
یه فلفل توندی بهتون نشون بدیم که خودتونم کف کنید;):D:D
ببین ما قاتی کنیم 6 تا 6تا میزنیما:D

pedestrian

عضو جدید
کاربر ممتاز
باسلام
با تمام احترامي كه براي طرفداران قرمز دارم و بايد بگم كه خيلي عزيزن ولي چي كاري كنم بايد يكي رو انتخاب كنم
آبي سرور

pedestrian

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقاي مهندسي فناوري اطلاعات ما رو به مسخره مي گيري.
بچه هاي آبي با مرامم . پرسپليسيا چين ؟
البته اينا همش گپ دوستانس اميدوارم همه در اين تايپيك خوشحال باشن.

khooshe

مدیر بازنشسته
استقلال سرور...

استقلال سرور...

سلام به همه ی دوستان بالاخره من اومدم......
این یه مدتی که نبودم خوب پست زدینا:cool:
یه چند تایی پست بی پاسخ مونده بود گفتم دوستان توی ذهنشون فکر می کنن کم آورد,چه حرفا یاسمن و کم آوردن;)
[/color][/size][/font][/b]
راس ميگه بنده خدا از اين تيزي ها نداره از اون تيزي ها داره
يه چيز ديگه هم ميگن فلفل نبين چه ريزه يه وقت 6 تا مي ريزه
پرسپوليس زلزله محبوب هر چي دله
منظورت از اون تیزی ها همون فلفل دلمه ایه دیگه هان؟
یا منظورت از 6تا می ریزه ریختن با 6 گل توی جام باشگاه ها رو می گی؟(البته با یه کم ارفاق یه گل هم روش بخاطر شما:D)
در ضمن پس لرزه که نمی لرزونه این استفلاله که مثل زلزله ی بم همه ی تیما رو خونه خراب می کنه و خودشو سربلند(مثل فصل قبل);)

یاسی جون
یه فلفل توندی بهتون نشون بدیم که خودتونم کف کنید;):D:D
ببین ما قاتی کنیم 6 تا 6تا میزنیما:D
عزیزم منظورت اینه که 6تا 6تا می خورین دیگه:biggrin:(با کمی ارفاق یه گل روش)

باسلام
با تمام احترامي كه براي طرفداران قرمز دارم و بايد بگم كه خيلي عزيزن ولي چي كاري كنم بايد يكي رو انتخاب كنم
آبي سرور

دوست من همه عزیزن اما ssآسمونی یه چیز دیگس:gol:
پرسپولیس زلزله تو این فصلم زلزلست پرسپولیس.......
منظورت از تو این فصلم یعنی مثل فصل قبل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از این شوخیا با استقلالیای قهرمان نکنین:biggrin::biggrin::biggrin:تیمی که نرفته آسیا همون پس لرزس:D

دوست من لااقل یه عکسی رو بزار که جدید باشه اینا که همه رفتن(غلط املایی نگیرینا شیث و کریم هستن چشام کور نیست منظورم مثل مشت نمونه ی خرواره)

يادش بخير چه بازيكناي تو پرسپوليس بازي ميكردن
منظوره منم همین بود.

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس سرور استقلاله.......!!!

پرسپولیس سرور استقلاله.......!!!

سلام به همه ی دوستان بالاخره من اومدم......
این یه مدتی که نبودم خوب پست زدینا:cool:
یه چند تایی پست بی پاسخ مونده بود گفتم دوستان توی ذهنشون فکر می کنن کم آورد,چه حرفا یاسمن و کم آوردن;)

منظورت از اون تیزی ها همون فلفل دلمه ایه دیگه هان؟
یا منظورت از 6تا می ریزه ریختن با 6 گل توی جام باشگاه ها رو می گی؟(البته با یه کم ارفاق یه گل هم روش بخاطر شما:D)
در ضمن پس لرزه که نمی لرزونه این استفلاله که مثل زلزله ی بم همه ی تیما رو خونه خراب می کنه و خودشو سربلند(مثل فصل قبل);)

عزیزم منظورت اینه که 6تا 6تا می خورین دیگه:biggrin:(با کمی ارفاق یه گل روش)

دوست من همه عزیزن اما ssآسمونی یه چیز دیگس:gol:

منظورت از تو این فصلم یعنی مثل فصل قبل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از این شوخیا با استقلالیای قهرمان نکنین:biggrin::biggrin::biggrin:تیمی که نرفته آسیا همون پس لرزس:D
اولاً سلام بعد یه مدت اومدی بالاخره!
منظور از 6تایی رو منحرف نکنین که شما حتی از گروهتون صعود نکردین با اینکه ادعای پرافتخارترین تیم آسیا رو داشتین (که البته از نظر من اینطور نیست!) حسابی خراب کردین ، شما که الآن میگی با استقلال قهرمان اینطور رفتار نکنین ، پس چرا تیمی که قهرمان میشه نتونست از گروهش بالا بیاد؟!:w02::w15::smoke::thumbsup2:
منظورم از این فصل مثل دوره های اول و هفتم لیگ برتر بود نه دوره ی قبلی که تفاضلی بود!!!!!:w11:

khooshe

مدیر بازنشسته
ssرو عشقه

ssرو عشقه

اولاً سلام بعد یه مدت اومدی بالاخره!
منظور از 6تایی رو منحرف نکنین که شما حتی از گروهتون صعود نکردین با اینکه ادعای پرافتخارترین تیم آسیا رو داشتین (که البته از نظر من اینطور نیست!) حسابی خراب کردین ، شما که الآن میگی با استقلال قهرمان اینطور رفتار نکنین ، پس چرا تیمی که قهرمان میشه نتونست از گروهش بالا بیاد؟!:w02::w15::smoke::thumbsup2:
منظورم از این فصل مثل دوره های اول و هفتم لیگ برتر بود نه دوره ی قبلی که تفاضلی بود!!!!!:w11:
سلام
نه اینکه تیم قهرمان فصل قبل خوب بازی کرد در ضمن اون بازی ها دیگه خیلی روش حرف شده باور کن من به همه ی پرسپولیسیا جواب دادم الان موقع جواب دادن به برد استقلال و مساوی کردن پرسپولیسه;)
شاعر می گه
استقلال زلزله همینه همینه...:cap::cap::cap:
در ضمن دوستان به خاطر داشته باشن به این می گن زلزله برد اول فصلو داشتین؟:w02::w16::w16::w16::w16:

artmiss

عضو جدید
سلام به همگي....
خب ليگ هم شروع شد و ميبينم كه پرسپوليسيها دوباره ساكت شدنو صداشون در نمياد!
دوستان بهتر نيست به جا اينكه قبل بازيها بياين و الكي كل كل كنين يه ذره تحمل كنيد تا بازيها شروع بشه!
باوركنين اونوقت ديگه لازم نيست اينقدر خودتونو به زحمت بندازين
چون نتايج ديگه اصلا جايي واسه كل كل شما نميذاره!!

برد استقلال رو به همه استقلاليها تبريك ميگم:w23:

khooshe

مدیر بازنشسته
ssرو عشقه

ssرو عشقه

سلام به همگي....
دوستان بهتر نيست به جا اينكه قبل بازيها بياين و الكي كل كل كنين يه ذره تحمل كنيد تا بازيها شروع بشه!

منم برد استقلالو به همه ی استقلالیا تبریک می گم:w23:

من نمی دونم چرا این همه بحث می کنین یک کلا:rambo:م قرمز
دوست من خودتم که داری می گی استقلال با این فونت بزرگ و رنگ قشنگ آبیش:w15:
در ضمن ما بحث نمی کنیم ما کل کل می کنیم البته اون قبل از برد استقلال بود الان که دیگه هیچ قرمزی نمی آد:w18:

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس سرور همه ی استقیا!!!!!!!!!

پرسپولیس سرور همه ی استقیا!!!!!!!!!

سلام به همگي....

شما برید صفحات قبلی رو نگاه کنید!:thumbsdown: تو صفحات قبلی کل صفحه یکدست قرمز بود و یه دونه آبی توش نبود:w15::w11:
اونوقت شما میگید ساکت ، شاید وقت نداشتن connect بشن!
همونطور که شما اصلاً پیداتون نبود!:w43:
منم برد استقلالو به همه ی استقلالیا تبریک می گم:w23:

دوست من خودتم که داری می گی استقلال با این فونت بزرگ و رنگ قشنگ آبیش:w15:
در ضمن ما بحث نمی کنیم ما کل کل می کنیم البته اون قبل از برد استقلال بود الان که دیگه هیچ قرمزی نمی آد:w18:
اولاً ما تو خونه ی مس بازی کردم و جایی که برای شما اصلاً خوش یوم نیست!(میدونی چرا؟!! چون اونجا چند بار باختین!:thumbsdown:)ولی ما هرگز تو کرمان نباختیم!:thumbsup2:
دوماً شما هم یه مدت پیداتون نبود ، پس با غیبت یه روزه نباید بگین هیچ پرسپولیسی نمیاد!!!!!!!:w11:
فصل رو خوب شروع کردیم!:w11:

khooshe

مدیر بازنشسته
ssرو عشقه

ssرو عشقه

شما برید صفحات قبلی رو نگاه کنید!:thumbsdown: تو صفحات قبلی کل صفحه یکدست قرمز بود و یه دونه آبی توش نبود:w15::w11:
اونوقت شما میگید ساکت ، شاید وقت نداشتن connect بشن!
همونطور که شما اصلاً پیداتون نبود!:w43:

اولاً ما تو خونه ی مس بازی کردم و جایی که برای شما اصلاً خوش یوم نیست!(میدونی چرا؟!! چون اونجا چند بار باختین!:thumbsdown:)ولی ما هرگز تو کرمان نباختیم!:thumbsup2:
دوماً شما هم یه مدت پیداتون نبود ، پس با غیبت یه روزه نباید بگین هیچ پرسپولیسی نمیاد!!!!!!!:w11:
فصل رو خوب شروع کردیم!:w11:
دوست من یه بار بهت گفتم خیلی عصبانی کل کل می کنی بازم می گم شما کل کل نمی کنین آدمو می زنین:cry::cry::cry:
در هر حال من حرف خودمو می زنم:cool:
1-صفحات قبلی که یکدست قرمز بود فقط نوشته شده بود قرمزته نه کل کل ولی هر آبیی اومده اینجا کل کل کرده;)
2-بازیه پرسپولیس با مس چه ربطی به بازیه استقلال با مس داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟(حالا می خواد خوش یمن باشه یا بد یمن اون بازی هنوز انجام نشده من حرفی توی این مسئله نمی بینم و نمی دونم چرا پیش کشیدین):surprised:
3-شما به این سئوال جواب بدین تیمی که برده بهتر نتیجه گرفته یا مساوی کرده؟(خوب اختلاف چندانی هم نبود حریف هر دو تیم قدر بودن ویا حتی می شد گفت توی خونه ی حریف پرسپولیس وضع بهتری داشت چون تماشاگر داشت):que:

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
شرمنده!!!!!!!!

شرمنده!!!!!!!!

دوست من یه بار بهت گفتم خیلی عصبانی کل کل می کنی بازم می گم شما کل کل نمی کنین آدمو می زنین:cry::cry::cry:
1-صفحات قبلی که یکدست قرمز بود فقط نوشته شده بود قرمزته نه کل کل ولی هر آبیی اومده اینجا کل کل کرده;)
2-بازیه پرسپولیس با مس چه ربطی به بازیه استقلال با مس داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟(حالا می خواد خوش یمن باشه یا بد یمن اون بازی هنوز انجام نشده من حرفی توی این مسئله نمی بینم و نمی دونم چرا پیش کشیدین):surprised:
3-شما به این سئوال جواب بدین تیمی که برده بهتر نتیجه گرفته یا مساوی کرده؟(خوب اختلاف چندانی هم نبود حریف هر دو تیم قدر بودن ویا حتی می شد گفت توی خونه ی حریف پرسپولیس وضع بهتری داشت چون تماشاگر داشت):que:
شما چرا اینقدر زود جوش آوردین ، یکم تحملتون رو ببرین بالاتر در ضمن من عصبانی نیستم و حرف ذهنم رو زدم
شما که میگی هر آبی فقط کل کل میکنه به این خاطره که کم میاد!!!!!
اتفاقاً منتظریم ببینیم میتونین مس رو تو کرمان ببرین!:whistle:
تو کل کل از این اتفاقا میفته!

• Like
واکنش ها: MEG

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
شرمنده!!!!!!!!

شرمنده!!!!!!!!

شما چرا اینقدر زود جوش آوردین ، یکم تحملتون رو ببرین بالاتر در ضمن من عصبانی نیستم و حرف ذهنم رو زدم

• Like
واکنش ها: MEG

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فقط پرسپولیس
قابل توجهابی هااز بازی بعد ارفی و محسن اقای گل میان ببینید چیکار میکنیم

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
دمت گرم!!!!!!

دمت گرم!!!!!!

فقط پرسپولیس
قابل توجهابی هااز بازی بعد ارفی و محسن اقای گل میان ببینید چیکار میکنیم
شرمنده رفیق تشکر ندارم!!!!!!:crying2:
فقط میگم آره همینه!:w11::w11::w11:

khooshe

مدیر بازنشسته
ssرو عشقه

ssرو عشقه

والا من فقط عصبانیت می بینم حالا اگه هم نیستین بهتر من اشتباه کردم ولی کلا انگار از استقلالیا متنفرین حالا اگه هم نیستین بهتر:w18:
دوست قرمز من مهم 1000بار اومدن و اعلام کردن برای هواداری از یه تیم نیست مهم 1بار اومدن و کل کل کردنه من اگه می گم اینجا کل کل کنین چون تاپیکه کل کله نه تاپیک هوادارانه پرسپولیس ولی خوب دوستان لطف دارن و کار خودشونو می کنن:question:
بازیه با مس بمونه برای اون موقع (این بار دومه)من هم می تونستم اگه تیمم مساوی می کرد بگم ما هم منتظر بازیه سپاهان با پرسپولیس هستیم اما این حرف غیر منطقیه دقیقا مثل حرف شما:evil:
راست می گین توی کل کل از این اتفاقا می افته از این به بعد باید برم کلاسای رزمی تا بتونم از خودم محافظت کنم:surprised:

بالا