كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا ما چرا باید با شما بحث کنیم وقتی با 6 تا گل سوراخ سوراختون کردیم:D:D:D

عزيز دلم تنها افتخار شما همينه
يه مقايسه بكن تو تاريخ دربي ها ما از شما بهتريم و جلوتريم تو ليگ برتر ما پرافتخار ترين تيم هستيم و تو آسيا هم كه اصلا شما به حساب نمياين در مقابل ما
حالا افتخار شما چيه يه برد؟؟؟
به نظرتو اگه يه تيم پرافتخار بياد و به يه تيم داغون ببازه چيزي از افتخاراتش كم ميشه مثلا كره تو جام جهاني ايتاليا رو برد چيزي از ايتاليا و افتخاراتش كم شد؟؟؟

راست میگه والا
چه لزومی داره با طرفداران تیمی بحث کنیم که توی جدول لیگ قهرمان اسیا 4 شدن :biggrin:
فقط با 3 تا تساوی:w47:
تیمی که فصل قبل کم مونده بود بره دسته 1:whistle:
تیمی که بعد از قهرمان شدن تو لیگ آسیا راهش ندادن :biggrin:(برگشت خورد) چون میدونستند چه تیم قوییه :biggrin:
چه لزومی داره با.......

عزيز دلم فرق ما با شما تو ليگ قهرمانان امسال(امسال رو تاكيد مي كنم چون شما در مقابل ما اصلا تو آسيا به حساب نمياين) بازم ميگم امسال چيه؟؟؟تو تاريخ ثبت ميشه پرسپوليس از گروهش بالا رفته؟؟؟البته اين جزو افتخارات شماست و ميره تو تالار افتخاراتتون

دوستان عزیزم ما ایرانی ها عادت داریم که فقط به داشته ها مون افتخار کنیم الان چی هستیم ؟ تیمهای محبوبمون کجای آسیا قرار دارن؟ قد این قطری ها هم پیشرفت نکردیم هیچ تازه پسرفت هم کردیم.
به نظر من یه تاپیک بزنیم تا توش مشکلاتو بررسی کنیم نه فقط کل کل کنیم . من که پرسپولیسیم ولی اگه استقلال هم پیشرفت کنه خوشحال میشم چون هر چه رقیب قوی تر باشه بهتره!!!!:victory:
داشتم داشتم حساب نیست دارم دارم حساب است

اين جمله آخريت منو ياد بچگي ها و دوران دبستان انداخت
نمي دونم چرا ما ايراني ها عادت داريم شعار بديم؟؟؟اين حرفات يه شعاراي قشنگي هست واسه فرار از واقعيت بالا بري پايين بيايي افتخارات پاك نميشه هر كاري بكني نمي توني گذشته ي يه تيم رو ازش جدا كني وگرنه فرق استقلال با يه تيمي كه تازه امسال تشكيل شده ميشه هيچ
خواهشا شعار نده خيلي زشته اينكار البته اين نظر شخصي منه شايد شما از شعار دادن و اينطور قشنگ حرف زدن خوشت مياد ولي واقعيت چيز ديگه ايه

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه چه لزومي داره ام با طرفداران تيمي كه حتي لياقت اينو نداره كه جزو 4 تيم برتر ايران باشه بحث كنيم چه لزومي داره قهرمان يه كشور با چنين تيمي بحث كنه چه لزومي داره ما با تيمي كه حتي قداست پرچم خودش رو حفظ نمي كنه بحث كنيم؟؟؟
اصلا راجع به چي بحث كنيم اينا مگه حرفاي مارو جواب ميدن؟؟؟

شما سال پیش چندم شدی که انقدر ادعاتون میشه!!!

این بحثا فایده نداره عزیزم.امسال شما اول شدید.چون نخواستن پرسپولیس اول شه.الانم که مرفاوی رو آوردن .امیدوارم با این انتخاب سال بعد شمارو تو دسته 1 نبینم.
ولی قبول کن هممون سر کاریم.سال پیش که ما قهرمان شدید دیدید چه بلایی سر تیممون اوردن.امسالم که نوبت شماست!!
هممون رو سر کار گذاشتن عزیزم.ما رو الکی به جون هم انداختن!!!

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال

این بحثا فایده نداره عزیزم.امسال شما اول شدید.چون نخواستن پرسپولیس اول شه.الانم که مرفاوی رو آوردن .امیدوارم با این انتخاب سال بعد شمارو تو دسته 1 نبینم.
ولی قبول کن هممون سر کاریم.سال پیش که ما قهرمان شدید دیدید چه بلایی سر تیممون اوردن.امسالم که نوبت شماست!!
ما سال پیش درسته که رتبه ی خوبی در لیگ برتر نداشتیم ولی قهرمان جام حذفی شدیم ... حالا شما چی ؟
تو سه نوع مسابقه بودید و توی همه بد نتیجه آوردید و اصلا سهمیه جام باشگاهها را هم کسب نکردید

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز

عزيز دلم همون طور كه دوست ما گفت ما پارسال سيزدهم شديم و اول ولي ما حداقل از دو جامي كه درگيرش بوديم يكي رو گرفتيم ولي شما چي امسال سه جام رو درگيرش بودين و چيكار كردين؟؟؟
نخواستن پرسپوليس اول بشه؟؟؟:biggrin::biggrin::biggrin:هممون سر كاريم؟؟؟:biggrin::biggrin::biggrin:چرا ما عادت داريم اينطور همه چيز رو سر كاري بدونيم به خدا ما طرز فكرمون به طرز شديدي مشكل داره بهتره يه فكري به حال فكر بيمارمون بكنيم

ecsir

عضو جدید
ميبينم كه باز اين آقا افشين دور برداشته و باز شروع به مقايسه كرده !!!

مقايسه هاشم اصلا رو حساب و منطق نيست

چيه ؟ فكرتون خيلي آزاده؟

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
ميبينم كه باز اين آقا افشين دور برداشته و باز شروع به مقايسه كرده !!!

مقايسه هاشم اصلا رو حساب و منطق نيست

چيه ؟ فكرتون خيلي آزاده؟

من از وقتي اينجا دارم كل كل مي كنم فقط شنيدم كه افشين دور برداشته افشين دور برداشته تا حالا كسي نيومده جواب حرفاي منو بده
من نمي تونم مفهوم مقايسه رو واسه شما جا بندازم ولي بري دنبالش مي بيني كه مقايسه يعني چي
من خيلي سوال پرسيدم از اول تا الان ولي هيچ جوابي در هيچ موردي نديدم نمي دونم اين چه معني مي تونه داشته باشه كه همه صبر مي كنن چند صفحه از سوالاي ما بگذره بعد بيان و پرچم بذارن و برن و بعدشم تو بياي بگي باز آقا افشين دور برداشته

ecsir

عضو جدید
من از وقتي اينجا دارم كل كل مي كنم فقط شنيدم كه افشين دور برداشته افشين دور برداشته تا حالا كسي نيومده جواب حرفاي منو بده
من نمي تونم مفهوم مقايسه رو واسه شما جا بندازم ولي بري دنبالش مي بيني كه مقايسه يعني چي
من خيلي سوال پرسيدم از اول تا الان ولي هيچ جوابي در هيچ موردي نديدم نمي دونم اين چه معني مي تونه داشته باشه كه همه صبر مي كنن چند صفحه از سوالاي ما بگذره بعد بيان و پرچم بذارن و برن و بعدشم تو بياي بگي باز آقا افشين دور برداشته

همينه ديگه همش نظرات خودتو داري تحميل ميكني !!

و هركي هم بياد حرفي بزنه با حرفات محكومش ميكني !!

البته شما واسه خودتون عقايدي داريد كه واسه ما محترمه

Arman K

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين جمله آخريت منو ياد بچگي ها و دوران دبستان انداخت
نمي دونم چرا ما ايراني ها عادت داريم شعار بديم؟؟؟اين حرفات يه شعاراي قشنگي هست واسه فرار از واقعيت بالا بري پايين بيايي افتخارات پاك نميشه هر كاري بكني نمي توني گذشته ي يه تيم رو ازش جدا كني وگرنه فرق استقلال با يه تيمي كه تازه امسال تشكيل شده ميشه هيچ
خواهشا شعار نده خيلي زشته اينكار البته اين نظر شخصي منه شايد شما از شعار دادن و اينطور قشنگ حرف زدن خوشت مياد ولي واقعيت چيز ديگه ايه

افشین عزیز میدونی چرا حرفهام تو رو یاد دوران ابتداییت انداخته؟؟ چون با توجه به سن وسالت ونوع کل کل کردنت می فهمی که خیلی خیلی جوونی. همچین از اس است حرف میزنی یکی ندونه فکر می کنه از طرفدارای چلسی یا اینتر میلانی!!!!:victory:

sensor

عضو جدید
پـــــــــــرسپولـــــــیس
فقط تیم خودتون رو تبلیق کنید

پــــــــــــــــــــــــــــــــــــرسپــــــــــــــــولیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــس

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
همينه ديگه همش نظرات خودتو داري تحميل ميكني !!

و هركي هم بياد حرفي بزنه با حرفات محكومش ميكني !!

البته شما واسه خودتون عقايدي داريد كه واسه ما محترمه

خب عزيز من شما حرفتو بزن من جوابتو بدم شما خودت اراده داري مثل همه ي خواننده هاي اين سايت و تاپيك مي توني حرفاي منو قبول كني يا نه با حرفاي خودت منو قانع كني اين همه حرف زدم و سوال پرسيدم برو ببين يه دونه جواب داده شد؟؟؟
تحميل يعني چي؟؟؟برداشت من اينه وقتي يه حرفي ما استقلالي ها مي زنيم و تا چند روز يا كسي نمياد يا اگرم مياد توجهي نمي كنه يعني يا با اون حرف موافقه يا اينكه جوابي نداره بده

افشین عزیز میدونی چرا حرفهام تو رو یاد دوران ابتداییت انداخته؟؟ چون با توجه به سن وسالت ونوع کل کل کردنت می فهمی که خیلی خیلی جوونی. همچین از اس است حرف میزنی یکی ندونه فکر می کنه از طرفدارای چلسی یا اینتر میلانی!!!!:victory:

حرفهاي تو منو ياد دبستان ننداخت اون جمله ي آخرت منو ياد دبستان انداخت حرفاي تو منو ياد آدمايي انداخت كه تو زندگيشون فقط شعار ميدن
به نظر شخصي من بهتره آدم شعار ها رو تو زندگيش بذاره كنار و فكرشو مشغول اين شعاراي قشنگ نكنه مثلا من استقلالي هستم ولي موفقيت پرسپوليس تو آسيا باعث افتخار منه چون ايراني ام بابا اين حرفي هست كه مي خوان فرو بكنن تو كله من و شما
مگه طرفداراي اينتر و چلسي چي دارن فكر مي كني واقعا اونا نسبت به ما نسبت به تيمشون تعصب دارن؟؟؟

واقعا كم كم دارم يقين پيدا مي كنم كه تو كشور ما اكثر مردم شعار پرستن

ecsir

عضو جدید
آخه چه لزومي داره ام با طرفداران تيمي كه حتي لياقت اينو نداره كه جزو 4 تيم برتر ايران باشه بحث كنيم چه لزومي داره قهرمان يه كشور با چنين تيمي بحث كنه چه لزومي داره ما با تيمي كه حتي قداست پرچم خودش رو حفظ نمي كنه بحث كنيم؟؟؟
اصلا راجع به چي بحث كنيم اينا مگه حرفاي مارو جواب ميدن؟؟؟

آره ما لياقت نداريم !!
به چيتون افتخار ميكنيد !!؟

نميدونم به اينكه اين فصل اول شديد!؟

خوب همون بهتر كه جواب نديم

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره ما لياقت نداريم !!
به چيتون افتخار ميكنيد !!؟

نميدونم به اينكه اين فصل اول شديد!؟

خوب همون بهتر كه جواب نديم

عزيز دلم اين نشد كه قربونت برم راجع به آسيا و جوبيلوايواتا و افتخارات و اينا حرفي نداري نه؟؟؟بي خيال اون پستا اصلا مهم نيست فقط اميدوارم از اين به بعد جواب بدين
در مورد اينكه پرسپوليس لياقت نداشت كه جزو 4 تيم برتر ايران باشه كه شكي نيست چون اگه اين لياقت رو داشت خب مي شد جزو 4 تا سه مسير واسش باز بود كه هيچ كدوم رو نتونست بره يكي مسير جام حذفي كه فكر كنم كمترين بازي رو داره و براحتي ميشه با برنامه ريزي توش موفق شد،يكي مسير ليگ برتر كه سه تيم مستقيم ميرن و ... ، يكي هم مسير جام باشگاه ها كه پرسپوليس اين مسير رو انتخاب كرده بود مي خواست كاري رو بكنه كه تا حالا تو عمرش نصف اون كارم نكرده بود اونم چي وقتي كه نتونسته بود تو ايران هيچ مسيري رو درست بره!!!

حالا اينكه به چيمون افتخار مي كنيم سوال پرسيدي جواب ميدم شما هم اينطوري جواب بده

مهم ترين دلايلي كه به استقلالي بودن خودم افتخار مي كنم:

1.هفت دوره حضور تو جام باشگاه هاي آسيا و 6 دوره از اين 7 دوره را به جمع 4 تيم رفتن
2.پرافتخار ترين تيم ليگ برتر
3.پرافتخار ترين تيم جام حذفي كشور
4.بازي هاي دربي رو هم كه ما جلو تريم

فكر نكنم معياري جز اين سه جام و بازي هاي دربي واسه افتخار به يه تيم وجود داشته باشه يعني تو تقريبا همه ي كشورا تيما بيشتر از اين سه جام رو درگير نيستن كه ما تو هر سه جام بهترين هستيم به نظرت اين 4 دليل دليلي محكم نيست واسه افتخار من به استقلال و آبي بودنم؟؟؟

اگه فكر مي كني نيست يه دليل منطقي بيار چون در غير اين صورت حرفاي تو بي منطق ميشه

اگه بخوايم به قول اون دوستمون داشتيم داشتيم رو بذاريم كنار و داريم داريم رو بگيم كه نزديك ترين داريم داريممون همين سال گذشته بود كه ما تو سه جام شركت كرديم و يه جام رو برديم و شما تو سه جام شركت كردين و چيزي نبردين

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزيز دلم همون طور كه دوست ما گفت ما پارسال سيزدهم شديم و اول ولي ما حداقل از دو جامي كه درگيرش بوديم يكي رو گرفتيم ولي شما چي امسال سه جام رو درگيرش بودين و چيكار كردين؟؟؟
نخواستن پرسپوليس اول بشه؟؟؟:biggrin::biggrin::biggrin:هممون سر كاريم؟؟؟:biggrin::biggrin::biggrin:چرا ما عادت داريم اينطور همه چيز رو سر كاري بدونيم به خدا ما طرز فكرمون به طرز شديدي مشكل داره بهتره يه فكري به حال فكر بيمارمون بكنيم

شما که فکرت سالمه جواب بده
به چه دلیلی حبیب کاشانی که تیمو قهرمان کرده باید بندازنش بیرونو بجاش مصطفوی رو بیارن که هیچی بارش نیست و !چرا کاری میکنن که مربی که تیمو قهرمان کرده بزاره بره و یه هفته قبل لیگ میارنش!چرا 1 روز قبل مسابقه با بنیادکار بازیکونا تمرین نکردن(به خاطر حقوقشون)!چرا باید وینگادا که از اردن اخراج شده بشه مربی!!
تو کدوم باشگاه برای انتخاب سرمربی 5 نفره باهم رای گیری میکنند
فرخزادی که تو هیئت مدیره پرسپولیسه اصلا از کجا اومده و چی بارشه(جاسوس علی آبادی)
و چرا وقتی فردوسی پور یه انتقاد کاملا درستیرو به معاون علی آبادی (یکی از اعضای هیئت مدیره محترم)میکنه تا مرز تعطیلی برنامش پیش میره!!!!!

و آخرشم از مردم بابت این نتایج معذرت میخوان و به جای بیان دلایل شکست از وینگادا بابت همکاری چند ماهه تشکر میکنند

یا مثلا تو استقلال
چرا باید قلعه نویی که تیمو قهرمان کرده باید بندازنش بیرون و جاش مرفاوی رو بیارن که حتی استقلالی ها هم مخالفشن.(دلیلش اینه که آقای آشتیانی میخواد تیمو ارنج کنه چون قبلا نمیزاشتن ولی با انتخاب مرفاوی کارش راحته)
حال بگو طرز فکر من بیماره !!!!

این که فکر کسی دیگرو تو اینجا بیمار خطاب کنی خیلی تاسف باره
ولی من رفیق استقلالی زیاد دارم ولی هیچکدوم مثل شما بی انصاف نیستن!!!

همین الان خود استقلالیا میتونن حدس بزنن که چه بلایی سر تیمشون تو فصل بعدی میاد

من نمیگم که امسال پرسپولیس از استقلال قویتر بود.من خودم میگم قهرمانی حق استقلال بود ولی خوب به چه قیمتی .به قیمت تضعیف کردن پرسپولیس و سپاهان و.....

شما که انقدر از قهرمانی استقلال و باخت پرسپولیس خوشحالی چرا فکر نکردی که چرا تیمم از بین 4 تا تیم چهارم شد
مگه میشه قطرو امارات بالاتر از استقلال باشن!!!
مگه میشه پرسپولیس بیاد 5 تا از قطر بخوره!!

دیگه حالم از فوتبال ایران بهم میخوره!!!!!!!!!

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این که نشد
من هم به پرسپولیسی بودن خودم افتخار میکنم

واینکه ما به پرسپولیسی بودن خودمون افتخار میکنیم
و خدا رو بی نهایت شکر میکنیم که از شما نشدیم

ببین افشین جون پارسال بعضیا رفتن تو سوراخ موش و برون نیومدن تا امسال اون موقه رو یادت میاد که تیم سیزدهم شدین ما که شکر خدا با اینکه مشکلاتمون بیشتر از شما بود نیمه بالای جدول موندیم شما هنوز تو خوشحالی قهرمانی گیجی و نمیدونی چی میگی یه کم چشمات رو باز کن اگه شما تو دربی جلو ترین فقط 3 بارش رو فدراسیون 3 به 0 اعلام کرده اینا رو بزار کنار بعد حساب کن شاید تازه امسال شما شده باشین پرافتخار ترین تیم لیگ برتر پرسپولیس هم دو قهرمانی داره شما هم 2 تا پرسپولیس یه سومی داره شما یه دومی دارین شما یه سیزدهم دارین که همین باعث شده کفه ترازو به نفع شما بشه :biggrin:
افشین جون اینا فقط دلیلای شمان که به ابی بودنت افتخار کنی ولی ما به پرسپولیسی بودن خودمون افتخار میکنیم حتی اگر یک جام هم نبرده باشیم فقط بخاطر اینکه قرمزیم و سرور استقلال فقط به این خاطر افتخار میکنیم که تیم مردمی هستیم و و با عشق پایه گذاری شده

Arman K

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرفهاي تو منو ياد دبستان ننداخت اون جمله ي آخرت منو ياد دبستان انداخت حرفاي تو منو ياد آدمايي انداخت كه تو زندگيشون فقط شعار ميدن
به نظر شخصي من بهتره آدم شعار ها رو تو زندگيش بذاره كنار و فكرشو مشغول اين شعاراي قشنگ نكنه مثلا من استقلالي هستم ولي موفقيت پرسپوليس تو آسيا باعث افتخار منه چون ايراني ام بابا اين حرفي هست كه مي خوان فرو بكنن تو كله من و شما
مگه طرفداراي اينتر و چلسي چي دارن فكر مي كني واقعا اونا نسبت به ما نسبت به تيمشون تعصب دارن؟؟؟

واقعا كم كم دارم يقين پيدا مي كنم كه تو كشور ما اكثر مردم شعار پرستن
افشین عزیز من شعار نمیدم واقعا این نوع اندیشه منه. انشا... تو هم که مثل من یه کم پیرتر شدی منطقی تر با مسائل برخورد می کنی! منم وقتی جوون بودم خیلی واسه پرسپولیس یقه پاره کردم ولی الان سعی می کنم از دیدگاه منطق برای موفقیت تیمم تلاش و دعا کنم.
یادت باشه تعصب خشک وخالی مخربه. من فعلا با توجه به شرایط باشگاه پرسپولیس نمی خوام زیاد وارد کل کل شما بشم چون من سیستم الان باشگاه رو با اون مدیر عامل تحمیلیش قبول ندارم .
به امید روزی که امثال انصاری فرد ها از پرسپولیس برن وافراد لایق تری بر این مسند تکیه زنند.

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز
قرمزته

قرمزته

:biggrin:باشه شما قهرمان اسیا شدید (زمانه قبل از میلاد اونم با اون تیم ها):D
باشه شما امسال قهرمان شدید(ولی روز اخر با بی عرضه گی بعضی ها):D
باشه تو دربی از ما جلوترید(به نفعتون رای دادن؟) :D
دیگه چی...اهان جام خذفی رم با کلی زور زدن گرفتین
حالا ما
پرسپولیس ما اولین دوره لیگ برتر قهرمانی رو ازتون قاپید( خیلی حال داد اشکتون رو دراوردیم):D:D
پرسپولیس ما پارسال قهرمانی رو با اینکه 6 تاد امتیاز م ازش کم کردن بدست اورد :w17:
بازیکن های پر افتخاره ایران همشون پرسپولیسی بودن( علی پروین ومهدو ی کیا و علی کریمی وعلی دایی ....)
دو تا بازیکن سال اسیا پرسپولیسی بودن شما چی ...
اگه خودمون قهرمان نشدیم ولی کلی برای ایران مفید بودیم
اینقدم جام اسیا رو به رخ ما نکشید مثل 2 سال پیش بچه هارو راه نمیدن زایع میشیدا:D
اس اس برگ برندش فقط امیر بود که خدارو شکر دیگه نیست
با اقا صمد به بالا تر از سیزدهمی نباید فکر کنید
نگی نگفتی ها:biggrin::biggrin:

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال

دوست عزیز

اگه ما زمان قبل از میلاد قهرمان جام باشگاهها شدیم و با اون تیم ها .. این رو بدون که شما هم نتونستید بیایید بالا و اون تیمها را شکست دهید .. یعنی از اون تیمها ضعیفتر بودید ;):biggrin:

امسال هم که ما قهرمان شدیم حالا اگه با بی عرضگی بقیه تیمها بود دیگه به ما ربطی نداره ( این را هم بدون که پرسپولیس تو لیگ بودش منظورم اینه که تو همون تیمهای بی عرضه ):D;)

تو داربی هم میبینیم که به نفع کی رای میدهند :)

شما هم اگر میتونید به خودتون فشار بیارید و قهرمان جام حذفی شوید .;):D

آخرین ویرایش:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما که فکرت سالمه جواب بده
به چه دلیلی حبیب کاشانی که تیمو قهرمان کرده باید بندازنش بیرونو بجاش مصطفوی رو بیارن که هیچی بارش نیست و !چرا کاری میکنن که مربی که تیمو قهرمان کرده بزاره بره و یه هفته قبل لیگ میارنش!چرا 1 روز قبل مسابقه با بنیادکار بازیکونا تمرین نکردن(به خاطر حقوقشون)!چرا باید وینگادا که از اردن اخراج شده بشه مربی!!
تو کدوم باشگاه برای انتخاب سرمربی 5 نفره باهم رای گیری میکنند
فرخزادی که تو هیئت مدیره پرسپولیسه اصلا از کجا اومده و چی بارشه(جاسوس علی آبادی)
و چرا وقتی فردوسی پور یه انتقاد کاملا درستیرو به معاون علی آبادی (یکی از اعضای هیئت مدیره محترم)میکنه تا مرز تعطیلی برنامش پیش میره!!!!!

و آخرشم از مردم بابت این نتایج معذرت میخوان و به جای بیان دلایل شکست از وینگادا بابت همکاری چند ماهه تشکر میکنند

یا مثلا تو استقلال
چرا باید قلعه نویی که تیمو قهرمان کرده باید بندازنش بیرون و جاش مرفاوی رو بیارن که حتی استقلالی ها هم مخالفشن.(دلیلش اینه که آقای آشتیانی میخواد تیمو ارنج کنه چون قبلا نمیزاشتن ولی با انتخاب مرفاوی کارش راحته)
حال بگو طرز فکر من بیماره !!!!

این که فکر کسی دیگرو تو اینجا بیمار خطاب کنی خیلی تاسف باره
ولی من رفیق استقلالی زیاد دارم ولی هیچکدوم مثل شما بی انصاف نیستن!!!

همین الان خود استقلالیا میتونن حدس بزنن که چه بلایی سر تیمشون تو فصل بعدی میاد

من نمیگم که امسال پرسپولیس از استقلال قویتر بود.من خودم میگم قهرمانی حق استقلال بود ولی خوب به چه قیمتی .به قیمت تضعیف کردن پرسپولیس و سپاهان و.....

شما که انقدر از قهرمانی استقلال و باخت پرسپولیس خوشحالی چرا فکر نکردی که چرا تیمم از بین 4 تا تیم چهارم شد
مگه میشه قطرو امارات بالاتر از استقلال باشن!!!
مگه میشه پرسپولیس بیاد 5 تا از قطر بخوره!!

دیگه حالم از فوتبال ایران بهم میخوره!!!!!!!!!

اين اتفاقات واسه همه ي تيما ميوفته ولي خب من فكر ترجيح ميدم فكرم نسبت به فوتبال ايران سالم باشه من ترجيح ميدم حتي در مواقعي كه فكر مي كنم حالم از فوتبال ايران بهم مي خوره نيز خودمو كنترل كنم تا فكراي خوب بكنم چون دوست دارم از عشقم به استقلال لذت ببرم

این که نشد

ببین افشین جون پارسال بعضیا رفتن تو سوراخ موش و برون نیومدن تا امسال اون موقه رو یادت میاد که تیم سیزدهم شدین ما که شکر خدا با اینکه مشکلاتمون بیشتر از شما بود نیمه بالای جدول موندیم شما هنوز تو خوشحالی قهرمانی گیجی و نمیدونی چی میگی یه کم چشمات رو باز کن اگه شما تو دربی جلو ترین فقط 3 بارش رو فدراسیون 3 به 0 اعلام کرده اینا رو بزار کنار بعد حساب کن شاید تازه امسال شما شده باشین پرافتخار ترین تیم لیگ برتر پرسپولیس هم دو قهرمانی داره شما هم 2 تا پرسپولیس یه سومی داره شما یه دومی دارین شما یه سیزدهم دارین که همین باعث شده کفه ترازو به نفع شما بشه :biggrin:
افشین جون اینا فقط دلیلای شمان که به ابی بودنت افتخار کنی ولی ما به پرسپولیسی بودن خودمون افتخار میکنیم حتی اگر یک جام هم نبرده باشیم فقط بخاطر اینکه قرمزیم و سرور استقلال فقط به این خاطر افتخار میکنیم که تیم مردمی هستیم و و با عشق پایه گذاری شده

چه پارسال چه امسال من هميشه بودم و جواب دادم ولي خب هميشه بعد از باخت يه مدت كلا با كسي حرف نميزنم اصلا با كسي تو خونه هم حرف نمي زنم چه برسه به اينكه بيام نت ولي هيچ وقت تو سوراخ موش نرفتم

بدون تحقيق حرفي نزن عزيز دلم برو نگاه كن جمع امتيازات و نتايج رو نگاه كن مي بيني كدوم تيم تو ليگ برتر موفق تر بوده ضمنا ما يه بار سيزدهم شديم شما هم اون سالي كه ما قهرمان شديم با كسر اولين شش امتياز از سوي فيفا سيزدهم شدين

در مورد دربي و قهرماني و همه و همه يه بهانه اي دارين ديگه فكر مي كنين مشكل از كيه وقتي فيفا دو بار ازتون شش امتياز كم كرده فكر مي كنين مشكل كيه وقتي فدراسيون سه بار نتيجه رو به ضررتون اعلام كرده بابا چرا فكر مي كنين شما مكتب پاكي هستين و همه بد هستن نمي شه كه همه بد باشن و شما خوب اين آمار آدمو به اين نتيجه مي رسونه كه مشكل اصلي خود شما هستين كه اينقدر جريمه مي شين

افشین عزیز من شعار نمیدم واقعا این نوع اندیشه منه. انشا... تو هم که مثل من یه کم پیرتر شدی منطقی تر با مسائل برخورد می کنی! منم وقتی جوون بودم خیلی واسه پرسپولیس یقه پاره کردم ولی الان سعی می کنم از دیدگاه منطق برای موفقیت تیمم تلاش و دعا کنم.
یادت باشه تعصب خشک وخالی مخربه. من فعلا با توجه به شرایط باشگاه پرسپولیس نمی خوام زیاد وارد کل کل شما بشم چون من سیستم الان باشگاه رو با اون مدیر عامل تحمیلیش قبول ندارم .
به امید روزی که امثال انصاری فرد ها از پرسپولیس برن وافراد لایق تری بر این مسند تکیه زنند.

اگه واقعا نظرت اينه و با اين اعتقادات زندگي مي كني كه بايد بهت تبريك گفت آفرين

حالا ما
پرسپولیس ما اولین دوره لیگ برتر قهرمانی رو ازتون قاپید( خیلی حال داد اشکتون رو دراوردیم):D:D
پرسپولیس ما پارسال قهرمانی رو با اینکه 6 تاد امتیاز م ازش کم کردن بدست اورد :w17:
بازیکن های پر افتخاره ایران همشون پرسپولیسی بودن( علی پروین ومهدو ی کیا و علی کریمی وعلی دایی ....)
اینقدم جام اسیا رو به رخ ما نکشید مثل 2 سال پیش بچه هارو راه نمیدن زایع میشیدا:D

نمي دونم سحر(البته مي دونما) چند سالته ولي فكر نكنم سال 69 واسه تو قبل از ميلاد باشه هست؟؟؟
همه قهرماني ها رو با يه دليل از مدل پرسپوليسيش جواب دادي و توجيح كردي كه ترجيح ميدم بهشون بخندم:D:D:D

در مقابل دو بازيكن سال آسيا كه گفتي فكر كنم يه بازيكن قرن آسيا داشتن از سوي ما كافي باشه واسشون نيست به نظرت؟؟؟بازيكن سال شدن موندگار تره يا بازيكن قرن شدن؟؟؟

automata

عضو جدید
این که نشد

:w17::w17::w17::w17:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه آمار واسه اطلاعات عمومي علي جون

يه آمار واسه اطلاعات عمومي علي جون

اين آمار رو گذاشتم كه علي جون بببينه و نگه رو هوا حرف زدم

استقلال، پرسپولیس، سپاهان، ذوب‌آهن، پاس، سایپا، ابومسلم، مقاومت سپاسی و برق شیراز 9 تیمی هستند که در تمام هشت دوره برگزار شده لیگ برتر حضور داشته‌اند که البته در پایان لیگ هشتم برق راهی دسته اول شد
در نقطه مقابل تیم‌هایی با حضور ثابت در تمام ادوار، چهار تیم تراکتورسازی تبریز (لیگ اول)، شهید قندی یزد (لیگ پنجم شیرین‌فراز کرمانشاه (لیگ هفتم) و پیام مشهد (لیگ هشتم) تیم‌هایی هستند که فقط یک دوره در لیگ برتر حضور داشته‌اند
در بین‌ تیم‌هایی که در تمام هشت دوره برگزار شده حضور داشته‌اند، آمار کاملا به نفع استقلال است. هر چند آبی‌‌ها در تعداد قهرماني(دوبار) با پرسپولیس مشترک هستند ولی دو نایب قهرمانی، یک عنوان سوم و یک مقام چهارم و يك مقام نهمي و يك مقام سيزدهمي باعث شده تا در سایه نتایج حاصله نسبت به بقیه تیم‌ها و به خصوص رقیب سنتی برتری محسوسی داشته باشند، چون قرمزها فقط دو عنوان سومی و یک مقام چهارمی، دو عنوان پنجمی و یک مقام سيزدهمي(مقام نهمي كه با كسر شش امتياز در سال 85 به مقام سيزدهم نزول يافت) در کارنامه خود کنار دو قهرمانی خود دارند.
مطابق انتظار استقلال به خاطر عناوین کسب شده خود در اکثر موارد آماری هم پیشتاز است. اگر در مقام مقایسه 9 تیم حاضر در هشت دوره برآییم، استقلال با 111 برد صاحب بیشترین پیروزی و با 49 شکست صاحب کمترین باخت و با 354 گل زده دارای بهترین خط حمله لیگ برتر است ولی عنوان بهترین خط دفاع با 240 گل دریافتی در اختیار قرمزپوشان پرسپولیس است. مقاومت (فجر) سپاسی شیراز هم با 88 مساوی در این زمینه گوی سبقت را از بقیه تیم‌ها ربوده است.
شاغلام تنها مربی لیگ برتر است که در تمام 236 هفته برگزار شده روی نیمکت یک تیم یعنی مقاومت (فجر) سپاسی حضور داشته است

khooshe

مدیر بازنشسته
مثل همیشه هر چی ssسرور هر چی لنگیه....

حالا ما

فکر کنم توی آخرین پستی که گذاشتم خاطر نشان کرده بودم که اگه ما زمان قبل از میلاد قهرمان شدیم شما که زمان آدم و حوا 6تا گل به استقلال زدین:redface:اگه ما با تیم های اون زمان قهرمان شدیم شما که با تیم های اون زمان هم کار نکردین چه برسه به قهرمانی:D.
راستی اون تیمی که 2فصل قبل با بی عرضه گی دقیقه ی 96جام رو به شما داد کی بود:w16:
جام حذفی رو هم با زور نبردیم با شایستگیه طالبلو بردیم شما که نه با زور و نه باشایستگیه اون همه ستاره نبردین:thumbsup2:
جواب بقیه ی حرفاتم افشین خان انقدر قشنگ جواب داد که حرفی برای گفتن باقی نذاشت:w02:
راستی اگه با صمد هم فکر می کنین به جایی نمی رسیم صمد اون سال بعد از قهرمانی تیمو 4رم کرد بااون بازیکنا:w01:
(یه چیز دیگه زایع نمی نویسن می نویسن ضایع)

آخرین ویرایش:

khooshe

مدیر بازنشسته
عزيز دلم اين نشد كه قربونت برم راجع به آسيا و جوبيلوايواتا و افتخارات و اينا حرفي نداري نه؟؟؟بي خيال اون پستا اصلا مهم نيست فقط اميدوارم از اين به بعد جواب بدين
در مورد اينكه پرسپوليس لياقت نداشت كه جزو 4 تيم برتر ايران باشه كه شكي نيست چون اگه اين لياقت رو داشت خب مي شد جزو 4 تا سه مسير واسش باز بود كه هيچ كدوم رو نتونست بره يكي مسير جام حذفي كه فكر كنم كمترين بازي رو داره و براحتي ميشه با برنامه ريزي توش موفق شد،يكي مسير ليگ برتر كه سه تيم مستقيم ميرن و ... ، يكي هم مسير جام باشگاه ها كه پرسپوليس اين مسير رو انتخاب كرده بود مي خواست كاري رو بكنه كه تا حالا تو عمرش نصف اون كارم نكرده بود اونم چي وقتي كه نتونسته بود تو ايران هيچ مسيري رو درست بره!!!

حالا اينكه به چيمون افتخار مي كنيم سوال پرسيدي جواب ميدم شما هم اينطوري جواب بده

مهم ترين دلايلي كه به استقلالي بودن خودم افتخار مي كنم:

1.هفت دوره حضور تو جام باشگاه هاي آسيا و 6 دوره از اين 7 دوره را به جمع 4 تيم رفتن
2.پرافتخار ترين تيم ليگ برتر
3.پرافتخار ترين تيم جام حذفي كشور
4.بازي هاي دربي رو هم كه ما جلو تريم

فكر نكنم معياري جز اين سه جام و بازي هاي دربي واسه افتخار به يه تيم وجود داشته باشه يعني تو تقريبا همه ي كشورا تيما بيشتر از اين سه جام رو درگير نيستن كه ما تو هر سه جام بهترين هستيم به نظرت اين 4 دليل دليلي محكم نيست واسه افتخار من به استقلال و آبي بودنم؟؟؟

اگه فكر مي كني نيست يه دليل منطقي بيار چون در غير اين صورت حرفاي تو بي منطق ميشه

اگه بخوايم به قول اون دوستمون داشتيم داشتيم رو بذاريم كنار و داريم داريم رو بگيم كه نزديك ترين داريم داريممون همين سال گذشته بود كه ما تو سه جام شركت كرديم و يه جام رو برديم و شما تو سه جام شركت كردين و چيزي نبردين
انقدر این تاپیک قشنگه که حیفم اومد تمام لنگیا یه بار دیگه نخوننش.:cap:
واقعا فکر نمی کنم جوابی قشنگ تر از این جواب به لنگیا تا حالا داده شده بود :w24:

khooshe

مدیر بازنشسته

افشین خان منم چند بار گفتم که هیچ کس تو اینجا به پستای منم جواب درست و حسابی نمی دین گفتن حالا قهر نکن....با اینا باید مثل خودشون رفتار کرد باید بیایم اینجا و همش پرچم بزاریم و بریم.اگه بخوای حرفی بزنی می گن دور برداشتی این حرفا رو به منم زدن ولی راستشو بخوای اگه کسی یه همچین کاری بکنه یعنی حرفات کاملا درسته و من جوابی ندارم فقط چون نمی خوام کم بیارم می آم اینجا و پرچم تکون میدم.

malihe_7

عضو جدید

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز
قرمزته

قرمزته

[
تیم ما پرطرفدارترین تیم ایرانه;)

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز
افشین خان منم چند بار گفتم که هیچ کس تو اینجا به پستای منم جواب درست و حسابی نمی دین گفتن حالا قهر نکن....با اینا باید مثل خودشون رفتار کرد باید بیایم اینجا و همش پرچم بزاریم و بریم.اگه بخوای حرفی بزنی می گن دور برداشتی این حرفا رو به منم زدن ولی راستشو بخوای اگه کسی یه همچین کاری بکنه یعنی حرفات کاملا درسته و من جوابی ندارم فقط چون نمی خوام کم بیارم می آم اینجا و پرچم تکون میدم.
چرا دوباره قهریدی(ببین هر جا غلط املایی داشتم بهم بگو باشه):):):)
اگه شما نیای اخه ما کی رو سر کار بذاریم
همش سه چهار تا اس تق لا لی که بیشتر نیستید:D:D:D
خوب شمام پرچم بذارید
بزار دوباره لیگ شروع بشه بعد کل کل درست وحسابی ام داریم
اقا صمددتون چطورند :biggrin::biggrin::biggrin:

artmiss

عضو جدید
چرا دوباره قهریدی(ببین هر جا غلط املایی داشتم بهم بگو باشه):):):)
اگه شما نیای اخه ما کی رو سر کار بذاریم
همش سه چهار تا اس تق لا لی که بیشتر نیستید:D:D:D
خوب شمام پرچم بذارید
بزار دوباره لیگ شروع بشه بعد کل کل درست وحسابی ام داریم
اقا صمددتون چطورند :biggrin::biggrin::biggrin:

مگه شما چند تا پرس پو ليسي هستين!
تازه اونم كه همش يا پرچم ميذارين يا پستهاي تكراري!
اونايي سر كارن كه حرفي ندارن بذارن و فقط ميان واسه خودشون پرچم تكون ميدن كه بگن ما هم هستيم!!:biggrin:
آقا صمدمونم خوبن!شما چي؟
بالاخره كسي رو پيدا كردين كه قبول كنه بياد تيمتونو يه ذره جمع و جور كنه؟!!:D
تو رو خدا اين پرچماتونو نگه دارين بذارين ليگ شروع بشه
اونوقت ببينيم بازم طرفداراي ابومسلم پيدا ميشن بيان پرچم تكون بدن يا نه!:D

artmiss

عضو جدید

يعني واقعا شما اينقدر از قلعه نوعي ميترسيدين كه الان اينقدر خوشحالين؟:biggrin::biggrin::biggrin:
زياد خوشحال نباشين،خدا رو چه ديدي
يه وقت ديدين اومدا!!!:cry:
:biggrin::biggrin::biggrin:
خوشم مياد با اينكه پرسپوليسي هستين ولي واقعا به ژنرال ما اعتقاد دارين!

بالا