واقعا ما چرا باید با شما بحث کنیم وقتی با 6 تا گل سوراخ سوراختون کردیم![]()
عزيز دلم تنها افتخار شما همينه
يه مقايسه بكن تو تاريخ دربي ها ما از شما بهتريم و جلوتريم تو ليگ برتر ما پرافتخار ترين تيم هستيم و تو آسيا هم كه اصلا شما به حساب نمياين در مقابل ما
حالا افتخار شما چيه يه برد؟؟؟
به نظرتو اگه يه تيم پرافتخار بياد و به يه تيم داغون ببازه چيزي از افتخاراتش كم ميشه مثلا كره تو جام جهاني ايتاليا رو برد چيزي از ايتاليا و افتخاراتش كم شد؟؟؟
راست میگه والا
چه لزومی داره با طرفداران تیمی بحث کنیم که توی جدول لیگ قهرمان اسیا 4 شدن
فقط با 3 تا تساوی
تیمی که فصل قبل کم مونده بود بره دسته 1
تیمی که بعد از قهرمان شدن تو لیگ آسیا راهش ندادن(برگشت خورد) چون میدونستند چه تیم قوییه
چه لزومی داره با.......
عزيز دلم فرق ما با شما تو ليگ قهرمانان امسال(امسال رو تاكيد مي كنم چون شما در مقابل ما اصلا تو آسيا به حساب نمياين) بازم ميگم امسال چيه؟؟؟تو تاريخ ثبت ميشه پرسپوليس از گروهش بالا رفته؟؟؟البته اين جزو افتخارات شماست و ميره تو تالار افتخاراتتون
دوستان عزیزم ما ایرانی ها عادت داریم که فقط به داشته ها مون افتخار کنیم الان چی هستیم ؟ تیمهای محبوبمون کجای آسیا قرار دارن؟ قد این قطری ها هم پیشرفت نکردیم هیچ تازه پسرفت هم کردیم.
به نظر من یه تاپیک بزنیم تا توش مشکلاتو بررسی کنیم نه فقط کل کل کنیم . من که پرسپولیسیم ولی اگه استقلال هم پیشرفت کنه خوشحال میشم چون هر چه رقیب قوی تر باشه بهتره!!!!
داشتم داشتم حساب نیست دارم دارم حساب است
اين جمله آخريت منو ياد بچگي ها و دوران دبستان انداخت
نمي دونم چرا ما ايراني ها عادت داريم شعار بديم؟؟؟اين حرفات يه شعاراي قشنگي هست واسه فرار از واقعيت بالا بري پايين بيايي افتخارات پاك نميشه هر كاري بكني نمي توني گذشته ي يه تيم رو ازش جدا كني وگرنه فرق استقلال با يه تيمي كه تازه امسال تشكيل شده ميشه هيچ
خواهشا شعار نده خيلي زشته اينكار البته اين نظر شخصي منه شايد شما از شعار دادن و اينطور قشنگ حرف زدن خوشت مياد ولي واقعيت چيز ديگه ايه