كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

amir4041

عضو جدید
آخه من نمیدونم شماها که پیام رو تو دقیقه نود به زور پنالتی میبرین چه جوری روتون میشه میاین اینجا؟؟؟؟:w15::w15::w15::w15::w15:
اونم تو تهران:eek:

:w15::w15::w15::w15:

پارسال که همش دقیقه نود و با کمک داورا میبردین..اینقدر پارسال پارسال نکنین بابا..البته خوب همون یه سال هم براتون تبدیل به رویایی شده که تا چندین سده ی دیگه تکرار نمیشه...واسه همین هی میگین که یادتون نره..آخی...الهی...

چقدر هم که طرفدارای ... واقعا حمایتش میکنن...امروز دیدیم نمیگفتن بی غیرت بی غیرت :biggrin::biggrin:

پدر این یکی افشین هم که دراومد..ببینیم افشین بیچاره ی بعدی کیه... :confused:

فدای همه آبی دلان
بابا دیگه قهرمان شدیم
دیگه قرمز ها چی دارن بگن؟

a2x

عضو جدید
گر چه دلم میخواست پرسپولیس به جای اس اس قهرمان می شد ولی دلم براتون می سوخت
اخه توی آسیا که حذف شدین پارسالم که قهرمان نشدین و...................
حالا بعد از یه عمری ....... باشه قهرمانی با گل زده بیشتر مبارکتون باشه
ما که بخیل نیستیم

بخیل چی حداقل اینه که ما تو آسیا 5 تا 5تا اونم از عربا نمی خوریم

آبروی ایران رو بردید اون از تیم ملی اینم از شما

استقلال امسال به خاطر لیگ نتونست نتیجه بگیره اما همون بهتر که اینجوری نخوردیم :surprised:

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز
پارسال از پرسپولیس 6 امتیاز کم کردن ولی ما بازم قهرمان شدیم
ولی استقلال چی ... اگه تفاضل گل نبود که شما دوم می شدید
یادتون باشه از 4 تا تیم ایران فقط قربونش برم پرسپولیس پرچم ایران رو بالا نگه داشته
اس اس شما که اصلا صعود نکرد حالا کی ابروی ایران و حفظ کرده؟
اخ اگه این ذوب آهن مساوی هم می کرد دیگه شما حرفی برای گفتن نداشتید

erick

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادتون باشه از 4 تا تیم ایران فقط قربونش برم پرسپولیس پرچم ایران رو بالا نگه داشته
زیبایی های فوتبال در همینه دوست عزیز...اگه از اول فصل مشخص باشه کی قهرمان می شه که دیگه همه باید برن کشک بسابن که...:surprised:
به دوستان استقلالی خودم هم قهرمانی رو تبریک می گم

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال
این مایه افتخار و خوش اقبالیست
عرش از تاب و تب و تاب رنگ قرمز خالیست
آبیست تمام آسمان ای گل من
شاید خدای ما هم استقلالیست

استقلال سرور

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال
من نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت

از این طرف خوشحالم چون استقلال قهرمان شده

از اون طرف تیم شهرمون حذف شده

ولی با این حال تبریک میگم این قهرمانی رو به همه ی استقلالی ها

و امیدوارم که سال دیگه باز هم پیام بیاد لیگ برتر

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته ما توی آسیا حذف شدیم ، شما هم مطمئن باشید راه خیلی دوری نمیرید :cool:

ما هنوز حذف نشديم كه ميلاد خدا بزرگه خدا با ماست مگه هفته ي آخر ليگ نديدي چجور پشت ما بود خدا پس به خودش توكل كن

مگه يادتون رفته دوره ي اول ليگ برتر شما هم با همين تفاضل گل نسبت به استقلال اول شدين؟؟؟خيلي جالبه همه يادشون رفته اين چيزا رو

يه بار شما با تفاضل گل قهرمان شدين و يه بار ما ولي تفاوت بين تفاضل گلي كه باعث قهرماني دو تا تيم شد چقدر بود؟؟؟

يه بار هم با اختلاف امتياز قهرمان شدين و ما هم يه بار همينطوري قهرمان شديم ولي بازم تفاوتها چقدر بود؟؟؟

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما چي ميگين با گل زده يا امتياز

شما چي ميگين با گل زده يا امتياز

در روز هفتم خردادماه سال 1381 (28 مي سال 2002) با قهرماني پرسپوليس به پايان رسيد.
در آن مسابقه ها در حالي که استقلال تا هفته ماقبل پاياني با دو امتياز از پرسپوليس پيش بود درهفته آخر با يک گل مغلوب ميزبان خود ملوان شد تا پرسپوليس به لطف پيروزي يک برصفر در خانه برابر فجرسپاسي با 49 امتياز قهرمان اولين دوره اين رقابت ها ناميده شود.

automata

عضو جدید

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
در روز هفتم خردادماه سال 1381 (28 مي سال 2002) با قهرماني پرسپوليس به پايان رسيد.
در آن مسابقه ها در حالي که استقلال تا هفته ماقبل پاياني با دو امتياز از پرسپوليس پيش بود درهفته آخر با يک گل مغلوب ميزبان خود ملوان شد تا پرسپوليس به لطف پيروزي يک برصفر در خانه برابر فجرسپاسي با 49 امتياز قهرمان اولين دوره اين رقابت ها ناميده شود.

واسه اولين بار بايد بگم جلوت كم آوردم

حواسم نبود استقلال معمولا وقتي تو كورس باشه بهترين خط حمله رو داره و يا تفاضل فوق العاده اي داره اشتباه كردم ببخشيد

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واسه اولين بار بايد بگم جلوت كم آوردم

حواسم نبود استقلال معمولا وقتي تو كورس باشه بهترين خط حمله رو داره و يا تفاضل فوق العاده اي داره اشتباه كردم ببخشيد
فقط خواستم بگم ما فراموش كار نيستيم و با امتياز قهرمان شديم نه تفاضل و اينكه به لطف خدا بود نه ملوان و نه استقلال خدا كمك كرد
------------------------------
شب خوش

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط خواستم بگم ما فراموش كار نيستيم و با امتياز قهرمان شديم نه تفاضل و اينكه به لطف خدا بود نه ملوان و نه استقلال خدا كمك كرد
شب خوش

وقتي دوستاي شما ميگن ما بايد بريم پاي فولاد رو ببوسيم و لطف اونا بود ما قهرمان شديم اونوقت واسه شما چه فرقي با واسه ما داشته؟؟؟

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتي دوستاي شما ميگن ما بايد بريم پاي فولاد رو ببوسيم و لطف اونا بود ما قهرمان شديم اونوقت واسه شما چه فرقي با واسه ما داشته؟؟؟

نه من نميگم بايد پاي فولاد رو ببوسين ولي بايد قبول كنين كه امسال شرايط طوري بود كه سرنوشت قهرماني دست ذوب آهن بود در سته دوره اول هم همچين شرايطي بود ولي اگه شما ميبردين قهرمان ميشدين و ما هم اگه ميبرديم در صورت برد شما فايده اي نداشت پس ما هم قهرماني اولين دوره رو با كمك ملوان و تلاش بچه ها و ياري خدا بدست اورديم مثل شما با كمك فولاد و زحمت بچه هاتون

به هر حال تبريك ميگم قهرماني تيم استقلال رو البته اينم بگم كه استقلال امسال خوب بازي كرد و استحقاق قهرماني رو داشت مباركتون باشه به نظر من هم خسرو حيدري ميتونه بهترين بازيكن ليگك و جانواريو بهترين بازيكن خارجي شناخته بشه ولي كريمي هم تاثير گذار ترين بازيكن ليگ بود و شايد بهترين نه به خاطر اين ميگم كه پرسپوليسيم نه فقط به خاطر اينكه حقشه

و حالا هم به خاطر پايدار موندن كل كل

پرسپوليس سرور استقلاله

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال
شب خوش
ما هم به لطف خدا بود که تفضلمون زیاد بود و قهرمان شدیم .

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز برای اولین بار بعد از قهرمانی اومدم باشگاه, انصافا روتونو برم ... این لنگی ها هنوزم دارن رجز میخونن؟؟! تیم پنجم اصلا حق حرف زدن نداره چه برسه به اظهار نظر جلوی قهرمان...

automata

عضو جدید
امروز برای اولین بار بعد از قهرمانی اومدم باشگاه, انصافا روتونو برم ... این لنگی ها هنوزم دارن رجز میخونن؟؟! تیم پنجم اصلا حق حرف زدن نداره چه برسه به اظهار نظر جلوی قهرمان...

فکر کنم داداشم دچار فراموشی شده. راهنمائیت می کنم جام حذفی-مس رفسنجان-حذف شدن استقلال
افتاد الان;)

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز
حذف استقلال با تیم سومش و در ضربات پنالتی,... افتاد ؟;)
بزارید حداقل دو هفته از قهرمانیتون (با تفاضل گل) بگزره بد طرفداراتون رو شگفت زده کنید
(حذف اس اس از جام حذفی)
حکمت قهرمانی تونم فهمیدیم
ازصمیم قلب تاسف میخورم برای لیگمون با قهرمانش
فقط پرسپولیس خودمون رو عشق;)

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال
فکر کنم داداشم دچار فراموشی شده. راهنمائیت می کنم جام حذفی-مس رفسنجان-حذف شدن استقلال
افتاد الان;)
عزیز من ما نیاز به جام حذفی نداریم .

این شمایید که باید جون بکنید که شاید امتیاز حضور در جام باشگاهها را کسب کنید

ok

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز من ما نیاز به جام حذفی نداریم .

این شمایید که باید جون بکنید که شاید امتیاز حضور در جام باشگاهها را کسب کنید

ok
واقعا جام حذفی رو نمی خواستید؟
میگن گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده;)

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راست ميگي پارسال هم يه تيمي بود 13 شد و باز ميومدن اينجا حالا تيم پنجم بياد زوره

اين كيسه حمومي ها عادت دارن زود از جا در ميرن

بالا