موقتا تاپيك كل كل آبي و قرمز اينجا باشه تا شايد يه لطفي كردن تاپيك اصلي رو باز كردن
سلام به تموم آبی دلان با مرام
خیلی دوستون دارم
تبریک به خاطر تموم شادی هامون
موقتا تاپيك كل كل آبي و قرمز اينجا باشه تا شايد يه لطفي كردن تاپيك اصلي رو باز كردن
سلام به تموم آبی دلان با مرام
خیلی دوستون دارم
تبریک به خاطر تموم شادی هامون
فدای همه آبی دلانآخه من نمیدونم شماها که پیام رو تو دقیقه نود به زور پنالتی میبرین چه جوری روتون میشه میاین اینجا؟؟؟؟
اونم تو تهران
پارسال که همش دقیقه نود و با کمک داورا میبردین..اینقدر پارسال پارسال نکنین بابا..البته خوب همون یه سال هم براتون تبدیل به رویایی شده که تا چندین سده ی دیگه تکرار نمیشه...واسه همین هی میگین که یادتون نره..آخی...الهی...
چقدر هم که طرفدارای ... واقعا حمایتش میکنن...امروز دیدیم نمیگفتن بی غیرت بی غیرت
پدر این یکی افشین هم که دراومد..ببینیم افشین بیچاره ی بعدی کیه...
گر چه دلم میخواست پرسپولیس به جای اس اس قهرمان می شد ولی دلم براتون می سوخت
اخه توی آسیا که حذف شدین پارسالم که قهرمان نشدین و...................
حالا بعد از یه عمری ....... باشه قهرمانی با گل زده بیشتر مبارکتون باشه
ما که بخیل نیستیم
زیبایی های فوتبال در همینه دوست عزیز...اگه از اول فصل مشخص باشه کی قهرمان می شه که دیگه همه باید برن کشک بسابن که...پارسال از پرسپولیس 6 امتیاز کم کردن ولی ما بازم قهرمان شدیم
ولی استقلال چی ... اگه تفاضل گل نبود که شما دوم می شدید
یادتون باشه از 4 تا تیم ایران فقط قربونش برم پرسپولیس پرچم ایران رو بالا نگه داشته
اس اس شما که اصلا صعود نکرد حالا کی ابروی ایران و حفظ کرده؟
اخ اگه این ذوب آهن مساوی هم می کرد دیگه شما حرفی برای گفتن نداشتید
درسته ما توی آسیا حذف شدیم ، شما هم مطمئن باشید راه خیلی دوری نمیرید![]()
پارسال از پرسپولیس 6 امتیاز کم کردن ولی ما بازم قهرمان شدیم
ولی استقلال چی ... اگه تفاضل گل نبود که شما دوم می شدید
یادتون باشه از 4 تا تیم ایران فقط قربونش برم پرسپولیس پرچم ایران رو بالا نگه داشته
اس اس شما که اصلا صعود نکرد حالا کی ابروی ایران و حفظ کرده؟
اخ اگه این ذوب آهن مساوی هم می کرد دیگه شما حرفی برای گفتن نداشتید
در روز هفتم خردادماه سال 1381 (28 مي سال 2002) با قهرماني پرسپوليس به پايان رسيد.
در آن مسابقه ها در حالي که استقلال تا هفته ماقبل پاياني با دو امتياز از پرسپوليس پيش بود درهفته آخر با يک گل مغلوب ميزبان خود ملوان شد تا پرسپوليس به لطف پيروزي يک برصفر در خانه برابر فجرسپاسي با 49 امتياز قهرمان اولين دوره اين رقابت ها ناميده شود.
فقط خواستم بگم ما فراموش كار نيستيم و با امتياز قهرمان شديم نه تفاضل و اينكه به لطف خدا بود نه ملوان و نه استقلال خدا كمك كردواسه اولين بار بايد بگم جلوت كم آوردم
حواسم نبود استقلال معمولا وقتي تو كورس باشه بهترين خط حمله رو داره و يا تفاضل فوق العاده اي داره اشتباه كردم ببخشيد
فقط خواستم بگم ما فراموش كار نيستيم و با امتياز قهرمان شديم نه تفاضل و اينكه به لطف خدا بود نه ملوان و نه استقلال خدا كمك كرد
------------------------------
شب خوش
وقتي دوستاي شما ميگن ما بايد بريم پاي فولاد رو ببوسيم و لطف اونا بود ما قهرمان شديم اونوقت واسه شما چه فرقي با واسه ما داشته؟؟؟
ما هم به لطف خدا بود که تفضلمون زیاد بود و قهرمان شدیم .فقط خواستم بگم ما فراموش كار نيستيم و با امتياز قهرمان شديم نه تفاضل و اينكه به لطف خدا بود نه ملوان و نه استقلال خدا كمك كرد
شب خوش
ميدونم لطف خدا بود قهرمان شدين نيازي به گفتن نيستما هم به لطف خدا بود که تفضلمون زیاد بود و قهرمان شدیم .
امروز برای اولین بار بعد از قهرمانی اومدم باشگاه, انصافا روتونو برم ... این لنگی ها هنوزم دارن رجز میخونن؟؟! تیم پنجم اصلا حق حرف زدن نداره چه برسه به اظهار نظر جلوی قهرمان...
حذف استقلال با تیم سومش و در ضربات پنالتی,... افتاد ؟فکر کنم داداشم دچار فراموشی شده. راهنمائیت می کنم جام حذفی-مس رفسنجان-حذف شدن استقلال
افتاد الان![]()
بزارید حداقل دو هفته از قهرمانیتون (با تفاضل گل) بگزره بد طرفداراتون رو شگفت زده کنیدحذف استقلال با تیم سومش و در ضربات پنالتی,... افتاد ؟![]()
عزیز من ما نیاز به جام حذفی نداریم .فکر کنم داداشم دچار فراموشی شده. راهنمائیت می کنم جام حذفی-مس رفسنجان-حذف شدن استقلال
افتاد الان
واقعا جام حذفی رو نمی خواستید؟عزیز من ما نیاز به جام حذفی نداریم .
این شمایید که باید جون بکنید که شاید امتیاز حضور در جام باشگاهها را کسب کنید
ok
اگه میخواستیم که با بازیکنای ذخیره نمیرفتیم بازی کنیم ,بازم بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!واقعا جام حذفی رو نمی خواستید؟
میگن گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده![]()
واقعا جام حذفی رو نمی خواستید؟
میگن گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده![]()
راست ميگي پارسال هم يه تيمي بود 13 شد و باز ميومدن اينجا حالا تيم پنجم بياد زورهامروز برای اولین بار بعد از قهرمانی اومدم باشگاه, انصافا روتونو برم ... این لنگی ها هنوزم دارن رجز میخونن؟؟! تیم پنجم اصلا حق حرف زدن نداره چه برسه به اظهار نظر جلوی قهرمان...
راست ميگي پارسال هم يه تيمي بود 13 شد و باز ميومدن اينجا حالا تيم پنجم بياد زوره
اين كيسه حمومي ها عادت دارن زود از جا در ميرن
اره از اول كيسه حمومي بودن منتها بزرگ منشي پرسپوليسي هاست بهشون نميگنعلی آقا اسم باشگاه استقلال و طرفداراش تغییر نام داده؟(كيسه حمومي ها)