...یعنی با شما که با شلوار کردی می رید ورزشگاه کری نخونم؟![]()
بابا چه را خجالت میکشی؟
تمام ملت فهمیدن از چی می ترسی؟
بقیش را بگو دیگه می خوای من به جات میگم
فقط لنگی ها سوراخند!!!!!
حرص پولیس؟؟
عیب نداره عزیزان..با این روند 10 تا باخت 1 مساوی ادامه بدین..به قهرمانی هم امید وار باشید
شمام دل دارین..آخی...
شما هم بهتره تا اطلاع ثانوي عقده هاي چندين سالتون رو خالي كنيد! هميشه از اين فرصتها براتون پيش نمي اد ها!
راستي ميتونم بپرسم پارسال موقع نظر سنجي نود كجا بودي؟
لازم نيس جواب بدي، همه ميدونند رفته بوديد گل بچينيد
همين طور ادامه بديد!!!
دو تا خيابون بالاتر بپيچيد به چپ![]()
خوب لنگ را حمایت میکنه.داور کی رو کمک میکنه مثل اینکه تلوزیون نمیبین
اون ادم کت شلواریتون را هم دیدیم.بابا يكي از قديمي ها بياد قضيه كت و شلوار و لپ تاپ و اميرقلعه نويي(همون كه سرور هر چي لنگيه رو) به اين شش تايي روشن كنه
فقط كافي بود تعداد تون نقطه ها رو بشماري با گوشي بياد دستت عزيز
بقول يكي كه هميشه ميگه: شاد باشيد
دیگه هر چی لازم بود دوست جونم گفته دیگه!گفتم كه رنگ قرمز رنگ غرور درياست... گفتا غروب دريا آرامبخش و زيباست... گفتم كه تيم قرمز چون رعد مي خروشد...... گفتا كه تيم آبي حتم از او مي هراسد... گفتم كه همچو تيمي ايران به خود نديده... گفتا ز قدرت او رنگ حريف پريده... گفتم كه ختم كلام پرسپوليس است قهرمان.... گفتا كه تيم ما هست آژاكس شهر تهران....
شاد باشيد.![]()
بله
حتما
سالی که نکوست از بهارش پیداست
میگم پرسپولیس اگه اینطوری بره می تونه سال بعد تو لیگ آزادگان قهرمان بشه
تو آسیا هم که مثل همیشه توفیقی نداشته و نداره
ایول راستی که حرف دلم رو گفتی!استقلالیها در حدی نیستن که من بخوام باهاشون کل کل کنم!![]()
اشتباه املایی!صدرنشین نه سدر نشینما امسال بد شانسی آوردیم و گر نه همه میدونند که استقلال حتی تو خوابم نمی دید که سدر نشین بشه
انشااله که ما می بریم
خب که چی مگه امتحان دیکته داره می ده ؟
اشتباه املایی!صدرنشین نه سدر نشین
اون سدرو که باید شما ببینینما امسال بد شانسی آوردیم و گر نه همه میدونند که استقلال حتی تو خوابم نمی دید که سدر نشین بشه
انشااله که ما می بریم
خوشم میاد شماها که تو میدون حرفی واسه گفتن ندارین ،دیگو قابلمه ورداشتین میزنین بهم ابراز وجود میکنیناصلا بدبختها حرفی برا گفتن ندارن اصلا از اینجا بار زدن و رفتن