كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه هاي پرسپوليسي تا حالا ديدين يه تيم تا اين موقع فصل 50 تا گل بزنه؟؟؟تا حالا تيمتون 50 تا گل زده؟؟؟مي دونين ميانگين بيش از 2 گل در هر بازي يعني چي؟؟؟مي دونين استقلال به هيچ تيمي رحم نمي كنه يعني چي؟؟؟مي دونين اين استقلال هنوز روانخواه و جباري رو نداره يعني چي؟؟؟مي دونين دربي داره نزديك ميشه يعني چي؟؟؟مي دونين قلعه نوعي در بدترين شرايطش به پرسپوليس نباخته يعني چي؟؟؟مي دونين قلعه نوعي تيمش در بهترين شرايطه يعني چي؟؟؟يعني...يعني...يعني...
سلام افشین چی میگی دوباره دور ورداشتی کشتی به گل نشستتون راه افتاده زیادی خوشحال نباش صخره های زیادی تو راهه که ممکنه با اصابت فقط به یکیشون غرق بشین حواست جمع باشه تا روز آخر

تیم ما هم 50 تا گل زده یا نزده دقیق نمیدونم ولی میدونم تو یه بازیش 6 تا زده به یه تیم پر ادعا میدونم روانخواه و جباری نیستن ولی بدون تو دربی ما کسی رو داریم به نام داش علی کریمی سرور همه استقلالی ها ما اگه فدراسیون قبول کنه جلوی شما فقط با کریمی میایم تو زمین بقیه برن استراحت اگه بردین اونوقت کل کل کنین باشه .

اینکه قلعه نویی در بدترین شرایطش نباخته به عرضتون میرسونم در بهترین شرایط شون می بازن تا بدونن که در بهترین شرایط باختن
اره میدونم یعنی یعنی یعنی استقلال سوراخه سوراخه سوراخه

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام افشین چی میگی دوباره دور ورداشتی کشتی به گل نشستتون راه افتاده زیادی خوشحال نباش صخره های زیادی تو راهه که ممکنه با اصابت فقط به یکیشون غرق بشین حواست جمع باشه تا روز آخر

تیم ما هم 50 تا گل زده یا نزده دقیق نمیدونم ولی میدونم تو یه بازیش 6 تا زده به یه تیم پر ادعا میدونم روانخواه و جباری نیستن ولی بدون تو دربی ما کسی رو داریم به نام داش علی کریمی سرور همه استقلالی ها ما اگه فدراسیون قبول کنه جلوی شما فقط با کریمی میایم تو زمین بقیه برن استراحت اگه بردین اونوقت کل کل کنین باشه .

اینکه قلعه نویی در بدترین شرایطش نباخته به عرضتون میرسونم در بهترین شرایط شون می بازن تا بدونن که در بهترین شرایط باختن
اره میدونم یعنی یعنی یعنی استقلالسوراخه سوراخه سوراخه

تو ديگه چرا علي جون من هميشه چه پارسال با اون وضعيت تيم و چه امسال با اين وضعيت تيم همواره ازش حمايت كردم مثل شما نيستيم كه ما بابا خب اگه شما اينقدر به تيمت اعتقاد داري چرا نمياي و ازش دفاع نمي كني برو تو كل كل پارسال يه نگاه بنداز ببين روزي چند تا پست ميدادي بعد مقايسه كن با امسال اين خوب نيست بايد اين شعار كه اول بشي آخر بشي دوستت داريم رو معني كنين گفتنش آسونه ولي عمل بهش سخت

راستي علي جون كريمي رو خوب اومدي بابا شما 11 نفره جلو ما دووم بيارين هنر كردين حالا كه كريمي باشه چه نباشه البته تا زماني كه واعظي شما يار دوازدهم حريف باشه تيماي حريفتون هيچ مشكل و نگراني اي ندارن
خب بايدم سقف بازيكن شما علي كريمي باشه ولي بازي الان كريمي رو با بازي جباري و جان واريو مقايسه كن به نتايج خيلي خوبي مي رسي علي كريمي تو اوج خودش كه تو بايرن بود نمي تونست تاثير اين دو بازيكن مارو داشته باشه تو كل ايران 2تا بازيساز خونسرد و حرفه اي داريم اونا هم جباري و نويدكيا هستن

ژنرال به لنگي جماعت بباز نيست

من صحبت 50 تا گل مي كنم تو صحبت 6 تا گل رو مي كني؟؟؟قابل مقايسه هستن اين دو تا با هم نبايدم يادت باشه چون پرسپوليس تو عمرش اين همه گل نديده ولي خب از اونجايي كه شما به عدد 6 علاقه داري و اونو با 50 مقايسه مي كنيد!!!منم يادآوري مي كنم كه فتح فتح فتح حالا برو ببين رابطه ي بين فتح ، پرسپوليس و 6 گل چي هست:biggrin::biggrin::biggrin:

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو ديگه چرا علي جون من هميشه چه پارسال با اون وضعيت تيم و چه امسال با اين وضعيت تيم همواره ازش حمايت كردم مثل شما نيستيم كه ما بابا خب اگه شما اينقدر به تيمت اعتقاد داري چرا نمياي و ازش دفاع نمي كني برو تو كل كل پارسال يه نگاه بنداز ببين روزي چند تا پست ميدادي بعد مقايسه كن با امسال اين خوب نيست بايد اين شعار كه اول بشي آخر بشي دوستت داريم رو معني كنين گفتنش آسونه ولي عمل بهش سخت

راستي علي جون كريمي رو خوب اومدي بابا شما 11 نفره جلو ما دووم بيارين هنر كردين حالا كه كريمي باشه چه نباشه البته تا زماني كه واعظي شما يار دوازدهم حريف باشه تيماي حريفتون هيچ مشكل و نگراني اي ندارن
خب بايدم سقف بازيكن شما علي كريمي باشه ولي بازي الان كريمي رو با بازي جباري و جان واريو مقايسه كن به نتايج خيلي خوبي مي رسي علي كريمي تو اوج خودش كه تو بايرن بود نمي تونست تاثير اين دو بازيكن مارو داشته باشه تو كل ايران 2تا بازيساز خونسرد و حرفه اي داريم اونا هم جباري و نويدكيا هستن

ژنرال به لنگي جماعت بباز نيست

من صحبت 50 تا گل مي كنم تو صحبت 6 تا گل رو مي كني؟؟؟قابل مقايسه هستن اين دو تا با هم نبايدم يادت باشه چون پرسپوليس تو عمرش اين همه گل نديده ولي خب از اونجايي كه شما به عدد 6 علاقه داري و اونو با 50 مقايسه مي كنيد!!!منم يادآوري مي كنم كه فتح فتح فتح حالا برو ببين رابطه ي بين فتح ، پرسپوليس و 6 گل چي هست:biggrin::biggrin::biggrin:

ببین افشین جون اینجا خیلی سرد و بی روح شده نمی دونم شاید همه گرفتارن من میام سر می زنم می بینم کسی نیست دل سرد میشم و میرم دوباره اون صفای همیشگی رو نداره حالا کاری ندارم به بد یا خوب نتیجه گرفتن تیمامون به طور کلی باشگاه ورزشی از تب و تاب افتاده ودر رابطه با اینکه پرسپولیس چه اول بشه چه آخر بشه دوسش داریم هیچ شکی نیست انسان زندگی رو دوست داره حالا هرجا باشه تو کویر یا تو یه باغ با صفا مهم عشق ورزیدن به زندگیه که پرسپولیس و استقلال واسه ما همین حکم رو دارن
رابطه فتح و پرسپولیس برمیگرده به رابطه پرسپولیس و استقلال و 6 تا گل

خداییش از هر چی بگذریم این 6 تا گل یه چیزی دیگست

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین افشین جون اینجا خیلی سرد و بی روح شده نمی دونم شاید همه گرفتارن من میام سر می زنم می بینم کسی نیست دل سرد میشم و میرم دوباره اون صفای همیشگی رو نداره حالا کاری ندارم به بد یا خوب نتیجه گرفتن تیمامون به طور کلی باشگاه ورزشی از تب و تاب افتاده ودر رابطه با اینکه پرسپولیس چه اول بشه چه آخر بشه دوسش داریم هیچ شکی نیست انسان زندگی رو دوست داره حالا هرجا باشه تو کویر یا تو یه باغ با صفا مهم عشق ورزیدن به زندگیه که پرسپولیس و استقلال واسه ما همین حکم رو دارن
رابطه فتح و پرسپولیس برمیگرده به رابطه پرسپولیس و استقلال و 6 تا گل

خداییش از هر چی بگذریم این 6 تا گل یه چیزی دیگست

من تا جايي كه مي بينم و هستم اينجا علي جون اينجا هميشه شلوغه منتهي بيشتر استقلالي هستن و ديگه از قرمزا خبري نيست تو هم كه مي بيني اگه بياي مجبوري با اين همه آدم كل كل كني بي خيال ميشي چرا حال سابقشو نداره شما تيمتون حال نداره حال ندارين بياين اينجا يادتونه تا همين اول فصل ميومدين مي گفتين شما رده 17 هستين ما رده نمي دونم چندم رده 17 كجا و صدر جدول اين اقتدار كجا

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم
هنوز هم میگم شما همون تیم رده 17 هستین
و ما همون تیم قهرمان هنوزم قهرمانیم هنوز سایه ما رو سر شماست مطمئن باش پرسپولیس حرفای زیادی تو لیگ برتر داره
اندکی صبر سحر نزدیک است

farzane_f

عضو جدید
خوب من خیلی وقته که اینجا نیومدم و نمیدونم کل کل تا کجا پیشرفته:(....ولی اقا افشین یه پرسپولیسی همیشه پشت تیمشه حتی در بدترین شرایط ...
زنده باد پرسپولیس قهرمان:w11:

کربلایی

مدیر بازنشسته
سلام
از اينكه اين شش تاييها با چندتا نتيجه خوب دور برداشتن اصلا تعجب نمي كنم.
اين جاي تعجب نداره ولي اينكه افشين گل ما رو به بي تعصبي متهم ميكنه واقعا جاي تعجب داره! اينكه اين مدت كم اومدم به اين تايپيك اصلا ربطي به نتايج پرسپوليس نداره!
چون پرسپوليس خوب نتيجه گرفته و هنوز تا آخر فصل كلي راه هست.
اما اين مدت بخاطر سفر و بعدش محرم و حالا امتحانات كمتر فرصت ميشه به اين تايپيك سر بزنم.
بازم ميگم،‌پرسپوليسي جماعت هميشه پشت تيمش واي ميسته

پرسپوليس سرور استقلاله

sanzy

عضو جدید
استقلال:w14::w14::w14: استقلال

yunesnazari

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چند روز کار داشتم نتونستم بیام این افشن دوباره دور برداشته
6تایی مایه شیشکی:biggrin:
تو ایران یه تیم لایق قهرمانی اونم پرسپولیسه

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بفرما این هم از پرسپولیسی ها
بابا پرسپولیسی ها همه گرفتارن کار دارن درس دارن نمی تونن همش بیان اینجا که شما بی کارید البته ناراحت نشید کل کله دیگه

درود بر پرسپولیس و پرسپولیسی

زکریا که اومد نمیدونم نازی کجاست و سوگل بقیه بر و بچ قرمز

-ALIREZA-

عضو جدید
لنگتون دو تا برد ناپلئونی بدست اورد شاخ شدید. :biggrin:

طفلکی ها هم دلشون به چیزهای خوش میکنند :cry:
کشتید خودتون را با یک برد 30 سال پیشتون.
خوبه ما 20 بار تیمتون را ابکش کردیم.

کربلایی

مدیر بازنشسته
لنگتون دو تا برد ناپلئونی بدست اورد شاخ شدید. :biggrin:

طفلکی ها هم دلشون به چیزهای خوش میکنند :cry:
کشتید خودتون را با یک برد 30 سال پیشتون.
خوبه ما 20 بار تیمتون را ابکش کردیم.

سلام
ببين عزيزم، همون طور كه افشين گل فرمودند اين شما ايد كه موقع باخت ها سوسك ميشيد و خبري ازتون نيست.(چند پست بالاتر افشين خان با افتخار مي گفت من از اون استقلالي ها نيستم كه فقط موقع برد ميان كل كل،‌ اين جمله يعني استقلالي ها فقط موقع برد ميان!:D

البته اينكه افشين مثل ساير شش تايي ها نيست بخاطر اينه كه دلش پرسوليسيه و خودش خبر نداره;)
من مطمئنم كه افشين بالاخره عاقبت به خير ميشه و دست از لجبازي برميداره و به حرف دلش گوش ميده!!!
ميگي نه برو از عادل بپرس:surprised:

ضمنا از اون 20 بار سه بارش رو به لطف همين مصطفوي ها و فدراسيوني ها 3 صفر ما رو بازنده اعلام كردند!!!
يعني سه از برداتون مال ماست، با اين حسان سه برد از شما كم ميشه و سه برد به ما اضافه ميشه.
البته اگر به عدالت پايبند باشيد،‌ كه بعيد مي دونم در لغت نامه شش تايي ها كلمه عدالت رو بشه پيدا كرد

پرسپوليس! تو سرور تو سالا
تو قهرماني

-ALIREZA-

عضو جدید
با این وضعیت لنگ حال نمیده باهاشون کری خوند اما حالا لنگی ها ناراحت نشند.
فوتبال همینه یک فصل ما اون بالاییم و یک فصل هم باز ما اون بالاییم و یک فصل دیگه هم باز ما اون بالاییم خلاصه اینکه همیشه ما اون بالاییم

سلام
ببين عزيزم، همون طور كه افشين گل فرمودند اين شما ايد كه موقع باخت ها سوسك ميشيد و خبري ازتون نيست.(چند پست بالاتر افشين خان با افتخار مي گفت من از اون استقلالي ها نيستم كه فقط موقع برد ميان كل كل،‌ اين جمله يعني استقلالي ها فقط موقع برد ميان!:D

البته اينكه افشين مثل ساير شش تايي ها نيست بخاطر اينه كه دلش پرسوليسيه و خودش خبر نداره;)
من مطمئنم كه افشين بالاخره عاقبت به خير ميشه و دست از لجبازي برميداره و به حرف دلش گوش ميده!!!

ضمنا از اون 20 بار سه بارش رو به لطف همين مصطفوي ها و فدراسيوني ها 3 صفر ما رو بازنده اعلام كردند!!!
يعني سه از برداتون مال ماست، با اين حسان سه برد از شما كم ميشه و سه برد به ما اضافه ميشه.
البته اگر به عدالت پايبند باشيد،‌ كه بعيد مي دونم در لغت نامه شش تايي ها كلمه عدالت رو بشه پيدا كرد

تو قهرماني

معنی عدالت را هم فهمیدیم!
تیمتون زمین را ترک کرده می خواستی جام هم بهتون بدند حتما؟

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا خرده نگیرین منظورش این بود که یه سال پرسپولسی اون بالاست و استقلال اون 17 و یه سال دیگه استقلال 17 و پرسپولیس اون بالا ولی استرس نزاشته که درست تایپ کنه

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خرده نگیرین منظورش برعکسه منتها استرس زیاد نمی زاره بفهمه اونی که اون بالا بوده کی بوده و پایین کی بود اشکال نداره

optimistic

عضو جدید
شما دلتونو به این خوش کنید که استرس داشته اشتباه تایپ کرده . کار دیگه نمی تونید بکنید که، با همین چیزا خوشحال باشید .عیبی نداره

کربلایی

مدیر بازنشسته
با این وضعیت لنگ حال نمیده باهاشون کری خوند اما حالا لنگی ها ناراحت نشند.

اينو خوب اومدي، شما بهتره بري با اونايي كه با كت شلوار و لپ تاپ ميرن ورزشگاه كل كل كني!!! اين بهتون بيشتر مياد:biggrin:

فوتبال همینه یک فصل ما اون بالاییم و یک فصل هم باز ما اون بالاییم و یک فصل دیگه هم باز ما اون بالاییم خلاصه اینکه همیشه ما اون بالاییم

به به !!!!!! ميبينم كه اين شش تايي ها بلدن شعر بگن!!!
خب اون بالا باش تا نوبتت برسه:biggrin:

اين جمله يه . تش كم بود براتون كاملتر كردم:

فقط...... ها سوراخند!!!!!!:redface:

-ALIREZA-

عضو جدید
بهتون چی گفتم لنگ دوتا برد ناپلئونی بدست اورد لنگی ها شاخ شدن دیروز بازهم شاخشون شکسته شد!

[/color][/color]
اينو خوب اومدي، شما بهتره بري با اونايي كه با كت شلوار و لپ تاپ ميرن ورزشگاه كل كل كني!!! اين بهتون بيشتر مياد:biggrin:

به به !!!!!! ميبينم كه اين شش تايي ها بلدن شعر بگن!!!
خب اون بالا باش تا نوبتت برسه:biggrin:

یعنی با شما که با شلوار کردی می رید ورزشگاه کری نخونم؟ :D
فقط...... ها سوراخند!!!!!!

بابا چه را خجالت میکشی؟
تمام ملت فهمیدن از چی می ترسی؟
بقیش را بگو دیگه می خوای من به جات میگم

فقط لنگی ها سوراخند!!!!!

derdevil

عضو جدید
مساوی........هارو در برابر مسی های غیور به تمام استقلالی ها تبریک می گم.
مس کرمان1_1........تهران

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
امروز همه پی به قدرته اس اس بردن
در جواب دوستی که گفتن اس اسیا فقط وقتی تیمشون ببره میان بگم که اخه وقتی تیممون عادت به برد کرده تقصیر ما چیه
صدر نشینی استقلالو به تمامه کسایی فوتبالو میفهمن تبریک میگم:gol:

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام

تو قهرماني

زپرشک... سه تا از بردا مال ماست
نیست شما تو هر سه تاش جلو بودین
در ضمن حاج افشین خیر دنیا و اخرت را در ابی شدن دید ،تو برو خود را باش
عدالتم تو فصل پیش تو بازی اخرتون صرف کردین
عاشق اون علامت تعجبم که بعد از پرس.پول.یس گذاشتی:biggrin:

derdevil

عضو جدید
مساوی........هارو در برابر مسی های غیور به تمام استقلالی ها تبریک می گمو به ..........ها تسلیت می گم.

مس کرمان1_1........تهران

بالا