T I T A N I U M
عضو جدید
باز اینا لنگاشونو در اوردن تکون میدن،یه بازی رو به زور اونم با پنالتی بردین از سوراختون اومدین بیرون
خیلی عالی اومدی
عشق است استقلال
.
.
باز اینا لنگاشونو در اوردن تکون میدن،یه بازی رو به زور اونم با پنالتی بردین از سوراختون اومدین بیرون
سلام افشین چی میگی دوباره دور ورداشتی کشتی به گل نشستتون راه افتاده زیادی خوشحال نباش صخره های زیادی تو راهه که ممکنه با اصابت فقط به یکیشون غرق بشین حواست جمع باشه تا روز آخربچه هاي پرسپوليسي تا حالا ديدين يه تيم تا اين موقع فصل 50 تا گل بزنه؟؟؟تا حالا تيمتون 50 تا گل زده؟؟؟مي دونين ميانگين بيش از 2 گل در هر بازي يعني چي؟؟؟مي دونين استقلال به هيچ تيمي رحم نمي كنه يعني چي؟؟؟مي دونين اين استقلال هنوز روانخواه و جباري رو نداره يعني چي؟؟؟مي دونين دربي داره نزديك ميشه يعني چي؟؟؟مي دونين قلعه نوعي در بدترين شرايطش به پرسپوليس نباخته يعني چي؟؟؟مي دونين قلعه نوعي تيمش در بهترين شرايطه يعني چي؟؟؟يعني...يعني...يعني...
سلام افشین چی میگی دوباره دور ورداشتی کشتی به گل نشستتون راه افتاده زیادی خوشحال نباش صخره های زیادی تو راهه که ممکنه با اصابت فقط به یکیشون غرق بشین حواست جمع باشه تا روز آخر
تیم ما هم 50 تا گل زده یا نزده دقیق نمیدونم ولی میدونم تو یه بازیش 6 تا زده به یه تیم پر ادعا میدونم روانخواه و جباری نیستن ولی بدون تو دربی ما کسی رو داریم به نام داش علی کریمی سرور همه استقلالی ها ما اگه فدراسیون قبول کنه جلوی شما فقط با کریمی میایم تو زمین بقیه برن استراحت اگه بردین اونوقت کل کل کنین باشه .
اینکه قلعه نویی در بدترین شرایطش نباخته به عرضتون میرسونم در بهترین شرایط شون می بازن تا بدونن که در بهترین شرایط باختن
اره میدونم یعنی یعنی یعنی استقلالسوراخه سوراخه سوراخه
تو ديگه چرا علي جون من هميشه چه پارسال با اون وضعيت تيم و چه امسال با اين وضعيت تيم همواره ازش حمايت كردم مثل شما نيستيم كه ما بابا خب اگه شما اينقدر به تيمت اعتقاد داري چرا نمياي و ازش دفاع نمي كني برو تو كل كل پارسال يه نگاه بنداز ببين روزي چند تا پست ميدادي بعد مقايسه كن با امسال اين خوب نيست بايد اين شعار كه اول بشي آخر بشي دوستت داريم رو معني كنين گفتنش آسونه ولي عمل بهش سخت
راستي علي جون كريمي رو خوب اومدي بابا شما 11 نفره جلو ما دووم بيارين هنر كردين حالا كه كريمي باشه چه نباشه البته تا زماني كه واعظي شما يار دوازدهم حريف باشه تيماي حريفتون هيچ مشكل و نگراني اي ندارن
خب بايدم سقف بازيكن شما علي كريمي باشه ولي بازي الان كريمي رو با بازي جباري و جان واريو مقايسه كن به نتايج خيلي خوبي مي رسي علي كريمي تو اوج خودش كه تو بايرن بود نمي تونست تاثير اين دو بازيكن مارو داشته باشه تو كل ايران 2تا بازيساز خونسرد و حرفه اي داريم اونا هم جباري و نويدكيا هستن
ژنرال به لنگي جماعت بباز نيست
من صحبت 50 تا گل مي كنم تو صحبت 6 تا گل رو مي كني؟؟؟قابل مقايسه هستن اين دو تا با هم نبايدم يادت باشه چون پرسپوليس تو عمرش اين همه گل نديده ولي خب از اونجايي كه شما به عدد 6 علاقه داري و اونو با 50 مقايسه مي كنيد!!!منم يادآوري مي كنم كه فتح فتح فتح حالا برو ببين رابطه ي بين فتح ، پرسپوليس و 6 گل چي هست![]()
ببین افشین جون اینجا خیلی سرد و بی روح شده نمی دونم شاید همه گرفتارن من میام سر می زنم می بینم کسی نیست دل سرد میشم و میرم دوباره اون صفای همیشگی رو نداره حالا کاری ندارم به بد یا خوب نتیجه گرفتن تیمامون به طور کلی باشگاه ورزشی از تب و تاب افتاده ودر رابطه با اینکه پرسپولیس چه اول بشه چه آخر بشه دوسش داریم هیچ شکی نیست انسان زندگی رو دوست داره حالا هرجا باشه تو کویر یا تو یه باغ با صفا مهم عشق ورزیدن به زندگیه که پرسپولیس و استقلال واسه ما همین حکم رو دارن
رابطه فتح و پرسپولیس برمیگرده به رابطه پرسپولیس و استقلال و 6 تا گل
خداییش از هر چی بگذریم این 6 تا گل یه چیزی دیگست
لنگتون دو تا برد ناپلئونی بدست اورد شاخ شدید.
طفلکی ها هم دلشون به چیزهای خوش میکنند
کشتید خودتون را با یک برد 30 سال پیشتون.
خوبه ما 20 بار تیمتون را ابکش کردیم.
سلام
ببين عزيزم، همون طور كه افشين گل فرمودند اين شما ايد كه موقع باخت ها سوسك ميشيد و خبري ازتون نيست.(چند پست بالاتر افشين خان با افتخار مي گفت من از اون استقلالي ها نيستم كه فقط موقع برد ميان كل كل، اين جمله يعني استقلالي ها فقط موقع برد ميان!
البته اينكه افشين مثل ساير شش تايي ها نيست بخاطر اينه كه دلش پرسوليسيه و خودش خبر نداره
من مطمئنم كه افشين بالاخره عاقبت به خير ميشه و دست از لجبازي برميداره و به حرف دلش گوش ميده!!!
ميگي نه برو از عادل بپرس
ضمنا از اون 20 بار سه بارش رو به لطف همين مصطفوي ها و فدراسيوني ها 3 صفر ما رو بازنده اعلام كردند!!!
يعني سه از برداتون مال ماست، با اين حسان سه برد از شما كم ميشه و سه برد به ما اضافه ميشه.
البته اگر به عدالت پايبند باشيد، كه بعيد مي دونم در لغت نامه شش تايي ها كلمه عدالت رو بشه پيدا كرد
پرسپوليس! تو سرور تو سالا
تو قهرماني
با این وضعیت لنگ حال نمیده باهاشون کری خوند اما حالا لنگی ها ناراحت نشند.
فوتبال همینه یک فصل ما اون بالاییم و یک فصل هم باز ما اون بالاییم و یک فصل دیگه هم باز ما اون بالاییم خلاصه اینکه همیشه ما اون بالاییم
فقط.....
[/color][/color]
اينو خوب اومدي، شما بهتره بري با اونايي كه با كت شلوار و لپ تاپ ميرن ورزشگاه كل كل كني!!! اين بهتون بيشتر مياد
به به !!!!!! ميبينم كه اين شش تايي ها بلدن شعر بگن!!!
خب اون بالا باش تا نوبتت برسه
فقط...... ها سوراخند!!!!!!
سلام
ببين عزيزم، همون طور كه افشين گل فرمودند اين شما ايد كه موقع باخت ها سوسك ميشيد و خبري ازتون نيست.(چند پست بالاتر افشين خان با افتخار مي گفت من از اون استقلالي ها نيستم كه فقط موقع برد ميان كل كل، اين جمله يعني استقلالي ها فقط موقع برد ميان!
البته اينكه افشين مثل ساير شش تايي ها نيست بخاطر اينه كه دلش پرسوليسيه و خودش خبر نداره
من مطمئنم كه افشين بالاخره عاقبت به خير ميشه و دست از لجبازي برميداره و به حرف دلش گوش ميده!!!
ميگي نه برو از عادل بپرس
ضمنا از اون 20 بار سه بارش رو به لطف همين مصطفوي ها و فدراسيوني ها 3 صفر ما رو بازنده اعلام كردند!!!
يعني سه از برداتون مال ماست، با اين حسان سه برد از شما كم ميشه و سه برد به ما اضافه ميشه.
البته اگر به عدالت پايبند باشيد، كه بعيد مي دونم در لغت نامه شش تايي ها كلمه عدالت رو بشه پيدا كرد
پرسپوليس! تو سرور تو سالا
تو قهرماني