كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اوه اوه این خبرو داشته باشین:
فرخزادی:با صلاحدید :w15:افشین قطبی:w15:,قرار داد دی کارمو فسخ شد.
:w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42:
به امید اخراج افشین لوک خوش شانس

Saber-jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
رئیس کمیته داوران قبل از بازی : تمام توانمان را برای پیروزی استقلال می گذاریم .
دقیقه 70
امیر قلعه نوعی : پس عنایت جون یه کاری بکن دیگه ما عین چی تو گل گیر کردیم !
عنایت : باشه امیر جون صبر کن یه اشاره به قهرمانی بزنم
قهرمانی : چی رئیس ؟ وقتشه ؟ باشه الان یه کاری می کنم .
دقیقه 75
عیسی اندوی توپ رو می گیره و با یه شوت بلند میفرسته به وسط زمین ، بله داور سوت میزنه !!!! خطا به سود استقلال داخل محوطه جریمه !!!!!!
توی اون صحنه که چند دقیقه قبلش هم داور به سود استقلال خطای هند گرفت (دقیقا مشابه خطای هندی که تو بازی مس ، و یا همین بازی با سپاهان داورها به ضرر پرسپولیس پنالتی نگرفتن ) من دوزاریم افتاد که نتیجه آخر بازی چی میشه !
من نیمه اول بازی رو ندیدم آخه رفته بودم استادیوم بازی داماش-ملوان ولی نیمه دوم رو که دیدم استقلال تا قبل دقیقه 75 کار خاصی نمی کرد بعد اون هم چون بازیکنای ذوب دیدن با یه حرکت داور گل خوردن دیگه بازی رو وا دادن .
در آخر هم به استقلالی ها تبریک میگم .
به امید قهرمانی مجدد پرسپولیس .

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تفاوت مجتبی جباری و کریم باقری:

کریم باقری وقتی نمیتونه به تیم بی ادعای سپاسی گل بزنه
:w15:به خودشون گل میزنه:w15:

مجتبی با غیرت با همکاری تمام بچه ها به
:w11: تیم پر ادعای ذوب اهن گل میزنه:w11:

majid hashemi

کاربر فعال
دقیقه 70
دقیقه 75
عیسی اندوی توپ رو می گیره و با یه شوت بلند میفرسته به وسط زمین ، بله داور سوت میزنه !!!! خطا به سود استقلال داخل محوطه جریمه !!!!!!
توی اون صحنه که چند دقیقه قبلش هم داور به سود استقلال خطای هند گرفت (دقیقا مشابه خطای هندی که تو بازی مس ، و یا همین بازی با سپاهان داورها به ضرر پرسپولیس پنالتی نگرفتن ) من دوزاریم افتاد که نتیجه آخر بازی چی میشه !
من نیمه اول بازی رو ندیدم آخه رفته بودم استادیوم بازی داماش-ملوان ولی نیمه دوم رو که دیدم استقلال تا قبل دقیقه 75 کار خاصی نمی کرد بعد اون هم چون بازیکنای ذوب دیدن با یه حرکت داور گل خوردن دیگه بازی رو وا دادن .
مهم نیست، بگو جوون سبک میشی
از تبریکت هم ممنون:gol:

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دقیقه 70
دقیقه 75
اگه تيم منم با اون همه دبدبه و كبكبه ميرفت از تيم شاغلام ميباخت اونوقت تيم حريفم صدر جدولي رو ميتركون همينا رو ميگفتم:w02::w02:
خيلي ببخشيد اين همون ذوب اهنيه كه شما باهاش توي اوجتون 2-2 كردين اگه شما اون بازي كا خاصي كردين پس چرا اينطوري شده
وقتي هيچ دليلي گير نمياد ميري سراغ تباني استقلال اهواز رو يادته :w02::w02::w02:
سرتو از زير برف در بيار

majid hashemi

کاربر فعال
بچه ها امشب خیلی شب مشتیه نه ؟
خوب معلومه دیگه بعد از باخت پیروزی و برد استقلال مگه میشه بد باشه .
.
.
.
.
.
به گوش باشین الان یکی میاد میگه شاهنامه آخرش خوش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
.
عجب شاهنامه ای هم بشه این فصل

فقط اس اس

Sharif_

مدیر بازنشسته
دقیقه 70
دقیقه 75
طنزت خیلی جالب بود:w15:
به خصوص خط اخرش:thumbsup2:

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این لنگیا دیگه چقدر سرخوشن
بابا یکی بهشون بگه هر چیز شانسی فقط یه بار اتفاق میفته
مثل قهرمانیه از قبل معلوم فصل پیششون.

راستی پول اون داور که واستون 6-7 دقیقه وقت اضافی گرفت تا به سپاهان بیچاره گل بزنین رو دادین؟
یه وقت میره فیفا شکایت میکنه و 6 امتیاز دیگه ازتون کم میکنن

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی میگن این پرسپولیسیای با غیرت به خاطر اینکه 2-3 روز چکشون دیر شده میخوان اعتصاب کنن.
:w15:بابا , غیرت:w15:
اما اشکال نداره این 2 شنبه داریوش سیاه باز 2 باره میاد تو برنامه 90 یه کم ننه من غریبم بازی در میاره تا بهش پول بدن.
حالا اگه میخواین برو بچس :w11:با مرام استقلال :w11:یه مراسم گلریزون واستون بگیرن تا بدهیتون جبران بشه.
تا 2 باره شاهد هنر نمایی شیرخورهای پرسپولیس باشیم و پایه خندمون جور باشه

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
5 هفته اس دارین اینو میگید
بهار رفت تابستون رفت پاییز داره میره این ابرا هنوز نیمومدن:w02:
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: نه خدايش خيلي با حال بود....:biggrin::biggrin::biggrin:;) شاد باشيد.. اما اينو هم بدونين بالاخره ورق بر مي گرده.... پس به انتظار آينده مي مونيم....
پرسپوليسي بمانيد و بسسسسسس

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
راستی میگن این پرسپولیسیای با غیرت به خاطر اینکه 2-3 روز چکشون دیر شده میخوان اعتصاب کنن.
:w15:بابا , غیرت:w15:
اما اشکال نداره این 2 شنبه داریوش سیاه باز 2 باره میاد تو برنامه 90 یه کم ننه من غریبم بازی در میاره تا بهش پول بدن.

حالا اگه میخواین برو بچس :w11:با مرام استقلال :w11:یه مراسم گلریزون واستون بگیرن تا بدهیتون جبران بشه.
تا 2 باره شاهد هنر نمایی شیرخورهای پرسپولیس باشیم و پایه خندمون جور باشه
به به... آفرين دست مريزاد... :w15::w15::w15:چه زيبا صحبت مي كنين شممممماااا... آفرين :w15::w15:;);)اون وقت مي گين هواداران پرسپوليس بي ادب و نزاكت هستند... بابا عمو جان شما كه دست ماها رو هم كه از پشت بستين....:mad:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوه اوه این خبرو داشته باشین:
فرخزادی:با صلاحدید :w15:افشین قطبی:w15:,قرار داد دی کارمو فسخ شد.

:w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42::w42:
به امید اخراج افشین لوک خوش شانس

چرا به اميد اخراج چرا عزيز من من كه اينقدر ازش بدم اومده بعد از شانسايي كه آورد الان مي خوام به طرز فجيعي له بشه بعد بره مي خوام ببينم اون روزي رو كه افشين قطبي رو تو ورزشگاه به فحش مي گيرن و همينايي كه الان ميگن افشين امپراطور و ما تو ورزشگاه مي خنديم خودشونم بعد از گفته خودشون بخندن

دقیقه 70
دقیقه 75

مي خنديييييييييييييييييييييييييم

آخه پسر خوب چرا از اين حرفا مي زني تا اينجا همه بهت بخندن؟؟؟وقتي تيمت مي بازه و حرفي واسه گفتن نداري مجبوري حرف بزني؟؟؟چرا بعد از باخت موبايلتو خاموش مي كني ظرفيت باخت نداري؟؟؟فاصله و شدت ضربه ي هند رو هم احتمالا شبيه همونايي كه گفتي مي بيني؟؟؟رئيس كميته داورانم بهت زنگ زده بود اينو بهت گفته بود تو كه قبل بازي با من بودي كجا اين حرف رو بهت زد؟؟؟واقعا استقلال كار خاصي نمي كرد؟؟؟
عيبي نداره ايشالا بهتر ميشي خب هر چي باشه يه روز از باختتون گذشته تو شرايط روحي خوبي نيستين منم جاي شما بودم اينطوري مي گفتم

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: نه خدايش خيلي با حال بود....:biggrin::biggrin::biggrin:;) شاد باشيد.. اما اينو هم بدونين بالاخره ورق بر مي گرده.... پس به انتظار آينده مي مونيم....
پرسپوليسي بمانيد و بسسسسسس

معمولا وقتي ميگن ورق بر مي گرده كه تيم شانسي نتيجه بگيره ولي اينجا شانسي وجود نداره الان ديگه همه مي دونن امير خان با هوش و درايت و بازي شناسي خودش داره همه رو زير پاهاي قدرتمند اس اس له مي كنه اين تلاش آرش آقاي گل و زيدان آسياست كه داره به ثمر مي شينه اين چيزي نيست كه با شانس بدست بياد پس به اين راحتي ها هم از بين نميره

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
معمولا وقتي ميگن ورق بر مي گرده كه تيم شانسي نتيجه بگيره ولي اينجا شانسي وجود نداره الان ديگه همه مي دونن امير خان با هوش و درايت و بازي شناسي خودش داره همه رو زير پاهاي قدرتمند اس اس له مي كنه اين تلاش آرش آقاي گل و زيدان آسياست كه داره به ثمر مي شينه اين چيزي نيست كه با شانس بدست بياد پس به اين راحتي ها هم از بين نميره
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: به همين خيال بمونين... قبلاً هم عرض كردم:
من از خار سر ديوار دانستم كه ناكس كس نمي گردد از اين بالانشيني ها....:biggrin::biggrin: شاد باشيد دوست عزيز.... به اميد آينده مي شينيم....

PersiaN_PulsE

عضو جدید
کاربر ممتاز
افشین پسر حرف ارش برهانی رو نیارین وسط...قلعه ****(<==جلوگیری از ف*ل** شدن)::ما کاری جز شناسوندن ارش به خودش نکردیم....این بچه چقدر کند ذهن بابا..بعد این همه مدت فهمیده تازه اسمش ارشه؟؟؟!!!!!,تو صحبت کردنم که به مربیش رفته نه بچه ها heh...همین اس تق لالی ها نبودید که با هر فرصت خراب کردنش کلی همه کسو کارشو میاووردین وسط, ها؟؟!....خب اس تق لالی های روشن فکر ...انقدر شادی کردنم خیلی با روشن فکری جور در نمیاد...درسته؟؟؟!...ببینید یکی میگفت...همیشه زود خوشحال نشو..چون احتمالش هست به همون سرعتم ناراحت شی..اینا برا اس تق لالی های متفکر و روشن فکر میگم که طبیعتا بدلیل روشن فکری ازین جور چیزا پندهای بسیار میگیرن..
پرسپولیسی ها بذارین این روشنفکران اینده این ملت خوش باشن که معلومه دیگه برای چی کاره این مملکت به این صورت در اومده...

بالا