1:
توهین خاصی نمی بینم اون طور که شما دارید بزرگش می کنید.
2: ربطی به قانع کردن نداره چون اینم یک مدل کل کله
3
: من هرچی دقت کردم حیوونی رو تو این عکس مشاهده نکردم اما اگه شما مشاهده کردید خواهش میکنم این حیوون رو با ذکر نامش به من معرفی کنید تا به دانسته های من اضافه بشه
4: اگه یکم مطالعه داشته باشی متوجه میشی که مارادونا به خاطر مصرف الکل و کوکایین اینجوری شده و به همین دلیل کلی از محبوبیتش رو از دست داده با این حال همه میدونن که مقایسه بنز با ژیان از بیخ و بن اشتباهه
5: بزرگترین عیب ما ایرانیا اینه که به خودمون این اجازه رو میدیم که در کار همه دخالت کنیم...
پ.ن : قبل از ارسال هرگونه پست , تشکر , نامه , ای میل و... با دوست عزیزمون مهندس مجید هاشمی هماهنگ کنید و توصیه های وی را جدی بگیرید.
پ.ن : به تعدادی رساله و توضیح المسائل در جهت القای مفاهیم اخلاقی در پست گذاشتن نیازمندیم.
پ.ن: زنده باد امر به معروف و نهی از منکر حتی توسط شما دوست عزیز.
نتیجه کلی : پرسپولیس سرور استقلاله
1-شما بهتره توهین رو تعریف کنی ما هم بدونیم از نظر من این پست همش توهین بود حداقل من به خودم اجازه نمیدم همچین پستی بدم
2-یادم نمیاد توی تاپیکای سرخابی کسی اینجوری کل کل کرده باشه میشه لطفا راجع به این مدل جدید توضیح بدین
3- این موجود زیبایی که شما گذاشتین با تمام ادمایی که ما دیدیم فرق میکنه پس یقینا انسان نیس حالا شما بفرمایید این چه موجودیه تا ما هم از سوء تفاهم در بیایم
4- شما به فیزیک بدنی قلعه نوعی گیر دادی نه به علت اون ،مارادونا الکل مصرف میکرده قلعه نوعی هم حتما چربی زیاد مصرف کرده چه ربطی داره به اصل مطلب بعدش هم من سابقه و فوتبالشون رو مقایسه نکردم که ژیان و بنز رو مثال زدی
5-نه آقا جون هیچ دخالتی نیس گلایه اس ،شاید هم با هم فرق نداشته باشن؟، ولی من مطالعم کمه اینا رو تشخیص نمیدم شما برام توضیح بدین لطفا ! هر کس هر کاری دوست داره بکنه هیچ کس هم حق نداره چیزی بگه چون دوستان دخالت تعبیر میکنن
در نهایت هر کس هر ایمیلی پستی تاپیکی تشکری داره اصلا نگران نباشه با خیال راحت کارش رو انجام بده چون همین الان اجازش رو صادر کردم
شما هم امیر جون هر جور راحتی پست بده من اون چیزی که فکر میکردم لازم تا حرمتا حفظ بشه رو نوشتم
امر به معروف برا ما تا همین جا کافی بود(از سرمونم زیاده) میگفتی بهت بر میخوره همون رو هم نمینوشتم
ازون دوستانی هم که تشکر فرستاده بودن عذر میخوام شاید براشون جالب بوده ولی بهر حال از بعضی بچه ها بیشتر از این توقع هست شاید من توقعم بالاس ؟؟