كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله مثلا اینجا مدیر داره یه نفر میاد وقتی میبینه جوابی نداره و نمیتونه جواب بده و کم میاره بهمین راحتی به همه توهین میکنه به یکی میگه کولی بازی دراوردید به یکی میگه زدی به چاک و کاسه گدایی دست گرفتی و بی آبرو شدی اونوقت هیچ برخوردی نمیشه .. مدیر که رنگی باشه همین میشه ..

من همون روز اول این برام سوال بود که چرا ایشون مدیر شدن؟
اتفاقا تو تاپیک انتقادات و پیشنهادات پرسیدم ولی جوابی ندادن.
بعد جالبه یکی از دوستان استقلالی گفتن که قبلا یه نظر سنجی انجام شده بود و اعضا ایشون رو انتخاب کرده بودن.
بعد من فهمیدم منظورشون از اعضا خود دوستان استقلالی بوده که ایشون رو به عنوان مدیر کلوپشون انتخاب کردن!!!!

این وسط یه بحثی پیش اومده و یه بنده خدایی که احتمالا الانم نمیدونه اینجا چه خبر بوده داره متهم میشه ، تا حالا این مدیرم که نه ، دستیار مدیر تو باشگاه ورزشی چه کاری کرده که اینجوری میگید ازش؟؟

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقایون میشه این جرو بحثارو تموم کنین.....کلکل به معنای توهین کردن نیستا...هرچی فحش بلدین نثار هم میکنین.....

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام

مخاطب این پستم همه ی دوستان استقلالی ، پرسپولیسی و حتی شخص خودمه ( گفتم که کسی سوء برداشت نکنه!!)

2 روزه که جو اینجا اصلا مناسب نبوده و همه ی دوستان کم و بیش در جریان هستن؛ دوس داشتم بدونم واقعا چرا؟!؟

کاربرای این سایت همه از قشر تحصیل کرده و جوان جامعه هستن واقعا این طرز صحبت کردن ( به هر علتی) شایسته ی این قشر هست؟!؟

بهرحال علی رغم بحث خوبی که شده بود ؛ به علت توهین کاربرا ، متاسفانه مجبور شدم پستها رو حذف کنم

امیدوارم که دیگه شاهد همچین پستهای توهین امیزی نباشیم...

موفق باشید:gol:

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
سلام

مخاطب این پستم همه ی دوستان استقلالی ، پرسپولیسی و حتی شخص خودمه ( گفتم که کسی سوء برداشت نکنه!!)

2 روزه که جو اینجا اصلا مناسب نبوده و همه ی دوستان کم و بیش در جریان هستن؛ دوس داشتم بدونم واقعا چرا؟!؟

کاربرای این سایت همه از قشر تحصیل کرده و جوان جامعه هستن واقعا این طرز صحبت کردن ( به هر علتی) شایسته ی این قشر هست؟!؟

بهرحال علی رغم بحث خوبی که شده بود ؛ به علت توهین کاربرا ، متاسفانه مجبور شدم پستها رو حذف کنم

عجب برخورد قاطعانه ای!

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

نخسته !

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
سلام

سلام
شما اومدید دو تا از پست های منو که در جواب توهین های این دو نفر در مورد اینکه من خاله زنکم و شعور ندارم رو پاک کردید.در اون پست ها من فقط از خودم دفاع کرده بودم و حاظر بودم خود آقای پیرجو هم اون پست ها رو ببینه و نظرشو بده. ولی میبینم در عوض شما چند تا از پست های اینا رو لایک کردید.درسته شما مدیر اینجا هستید و میتونید همین پست رو هم پاک کنید ولی بدونید این رسمش نیست.

من این مسئله رو به مدیریت باشگاه اطلاع میدم.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
شما اومدید دو تا از پست های منو که در جواب توهین های این دو نفر در مورد اینکه من خاله زنکم و شعور ندارم رو پاک کردید.در اون پست ها من فقط از خودم دفاع کرده بودم و حاظر بودم خود آقای پیرجو هم اون پست ها رو ببینه و نظرشو بده. ولی میبینم در عوض شما چند تا از پست های اینا رو لایک کردید.درسته شما مدیر اینجا هستید و میتونید همین پست رو هم پاک کنید ولی بدونید این رسمش نیست.

من این مسئله رو به مدیریت باشگاه اطلاع میدم.

من هر پستی که حاوی توهین بود حذف کردم ؛ توهین توهینه چه در جواب توهین باشه چه خود فرد شروع کننده باشه.

پستهایی هم که لایک کردم در اون رابطه نبوده و بحثی بوده که درباره دستیاری من بوده.

ممنون از شما:gol:

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من هر پستی که حاوی توهین بود حذف کردم ؛ توهین توهینه چه در جواب توهین باشه چه خود فرد شروع کننده باشه.

پستهایی هم که لایک کردم در اون رابطه نبوده و بحثی بوده که درباره دستیاری من بوده.

ممنون از شما:gol:
کارت قابل ستایشه !

بالا