نمیخواد!!!جانم عزیزکم؟؟؟؟؟
مگه چی گفتم؟؟؟؟؟؟
فقط اطلاع رسانی کردم
تیمت عوض کن!!!!

نمیخواد!!!جانم عزیزکم؟؟؟؟؟
مگه چی گفتم؟؟؟؟؟؟
فقط اطلاع رسانی کردم
حالا بحث رفت سر قهرمانی
بهتون اطلاع بدم که اون 2تا ستاره بالای لوگوی استقلال رو دیدی که؟؟؟؟؟؟
عزیزم شما همینو داری که بگی؟؟؟؟فقط خواستی اینو بگی!!!!.........![]()
نه دیگه اذیت نکننمیخواد!!!
تیمت عوض کن!!!!![]()
نه!!!نه دیگه اذیت نکن
حالا ما 2تا یه جور باهم کنار میایم
باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم شما همینو داری که بگی؟؟؟؟
2تا شپش هم بالای لوگوی پرسپولیس نیست ، چه برسه به ستاره!!!!!!!!!!!!![]()
جون من بیخیال شونه!!!
راه نداره!!!
عزیزم شما همینو داری که بگی؟؟؟؟
2تا شپش هم بالای لوگوی پرسپولیس نیست ، چه برسه به ستاره!!!!!!!!!!!!![]()
حالا تورو خدا بیا این دفعه رو داشته باش!!!ما نمیخوایم از این شپش هایی ک بالای لوگوی شماس داشته باشیم...
حالا تورو خدا بیا این دفعه رو داشته باش!!!
دفعه بعد شتاره های خودتونو بذارید جاش!!!
ای بابا حیف شددست درد نکنه ما نمیخوایم....بذار واس خودتون خیلی لازمتون میشه...
آخ قربونت عزیزمjust esteghlal
بابا اینقد بزرگش نکنید ....خیلی زشت بود اسقتلال این تیمو نبره اونم تو آزادی جلوی این همه تماشاگر و مسئولین فدراسیون و ....یک برد شیرین، یک روز بزرگ برای ایران و این بار صعود استقلال بهانه ای بود برای همدلی و یکدل شدن ایرانیانشعار زیبای هواداران شیرینی این برد را با غرور ملی پیوند زد...
خلیج فارس ایران، استقلال قهرمان
مدت ها بود چنین شور و شعفی را در میان ایرانیان ندیده بودم! همه یکرنگ و شاداب به عشق ایران
متاسفانه فوتبال ما دچار افسردگی شده است و شاید علت بوجود آمدن چنین جوی عدم نتیجه گیری تیم های ملی و باشگاهی کشور در رقابت های بین المللی باشد... مطمئنا این موضوع توجه بیشتر مسئولین را میطلبد تا برنامه ریزی بهتر زمینه شکوفایی دوباره فوتبال ایران را فراهم نمایند.![]()
.این برد شیرین و ارزشمند را به همه شما دوستان استقلالی تبریک میگم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
به امید قهرمانی استقلال در آسیا و کسب سومین ستاره درخشان![]()
آخی عزیزمبابا اینقد بزرگش نکنید ....خیلی زشت بود اسقتلال این تیمو نبره اونم تو آزادی جلوی این همه تماشاگر و مسئولین فدراسیون و ....
تازه صعود کردین به آسیا و رسیدین به جاییکه ما خیلی وقته بودیم که میگی به امید قهرمانی اسقتلال.........
هرچند که بازم اون خوش شانسی همیشگی با اسقتلال بود و تو راحتترین گروه افتاد ...هرچند مطمئنم به هیچ جا نمیرسه ...
چه ربطی داشت !!آخی عزیزم
نه اینکه شما به همه جا رسیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
ما از این چیزای بدردنخور نداریم ...ماها استقلال داریم شماها چی دارید؟
باشگاه ما در نداره . یه دنیاست و یه پرسپولیس.اخه شما پرسپولیسیا رو چه به این حرفا.برید در باشگاهتونو تخته کنید با این فوتبالیستاش.میبینمتون در بازیهای بعدی منتظره شاهکاراتون هستیم.
فدای بچه های گله استقلالی
نظر شما در مورد دوپینگ بازیکنان استقلالی در دربی 73 و اینا چیه؟شخصیت پرسپولیسیا:
خیالباف
امیدوار
الکی خوش
وقتی هم که 4 بار پشت سر هم میبازن شکستو قبول نمیکنن. نمیدونم والا.
شخصیت پرسپولیسیا:
خیالباف
امیدوار
الکی خوش
وقتی هم که 4 بار پشت سر هم میبازن شکستو قبول نمیکنن. نمیدونم والا.
حالا به یه زنبور دیگه میگن تاحالا تو 30 ثانیه گل خوردی میگه مگه من پرسپولسیم!!!!!!!!!!به زنبوره میگن تا حالا تو ده دقه 3 تا گل خوردی ؟ میگه مگه من استقلالم![]()