كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

sharifi1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
این پرسپولیسیا که اصولا از فوتبال چیزی سرشون نمیشه، واسه همین با حرفای بیربط میخوان بگن اره ما هم هستیم...
به هر حال...

البته به نظرم مساوی عادلانه تر بود . هر چند منم موافقم به جز چند 2 موقعیت داخل محوطه دیگه نتونستیم داخل محوطه جریمه خطرناک باشیم ولی برعکس شوت های از راه دور حداقل یکیش باید گل میشد ولی نمی دونم این قاسمی دروازه بان ذوب چی بهش داده بودن منو یاد اولیورکان جام جهانی 2002 انداخت !!!

نبود دروازه بان هم به نظرم زیاد به چشم نیومد محمدی امروز متوسط بود روی گل می تونست بهتر کار کنه چون توپ خیلی ۀروم بود ولی خوب نمیشه بهش خرده گرفت اگه توپ رو می گرفت اونوقت نظرم در موردش عوض میشد . یه خروج خیلی بد هم داشت که خدا رو شکر آفساید بود !

شکوری سوتی بدی داد و تیم رو به کما برد از اون طرف سید و محسن یوسفی هنوز تو شرایط بازی نیستند آرش رو هم من امروز ندیدم !!!

اون گزارشگر مغرض اصفهانی هم که معلوم بعد از اصفهانی ها طرفدار پرسپولیس هست می گفت استقلال پایین تر از ذوب و حتی پرسپولیس قرار می گیره با این باخت ! من هر چی به مغزم فشار آوردم تیمی رو به یاد نمی آوردم که مثل استقلال تفاضل داشته به جز سپاهان ! اگه به دست اون گزارشگر بود استقلال رو دهم می کرد !

جدول خیلی جالب شده من هیچ جای دنیا و هیچ لیگی رو ندیدم که بعد از 14 هفته امکان صدرنشینی تیم ششم جدول (پرسپولیس) وجود داشته باشه !
ۀروم یعنی چی؟ توضیح میدی اوستا؟:w02:
لیگی که تیم در پیت شما اول بوده باشه؟ همین لیگو میگی دیگه
یه جوری میگه ششم انگار ما نمیدونیم این اولا از 13بازی 24 امتیاز داشتن:biggrin:
بدّو بابا بدّو پی بازیت:w02:

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یه جوری میگه ششم انگار ما نمیدونیم این اولا از 13بازی 24 امتیاز داشتن:biggrin:

ای بابا... شما که هنو نمیدونی تیمت تو تبریز بازی داره یا تو تهران دیگه کل کلت برای چیه...
حالا پرسپولیس ابیه یا قرمز؟
جای اون ه،
ۀروم شما یه الف میزاشتی همه چی حل میشد. یکم بکارش بنداز عزیزم...
ظاهرا تیمه شما تو همین لیگ در پیت شیشمه ها...
نه خداییش الان چند امتیاز دارین؟ ببینم جدول اصلا نیگا میکنی

sharifi1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا... شما که هنو نمیدونی تیمت تو تبریز بازی داره یا تو تهران دیگه کل کلت برای چیه...
جای اون ه،
ۀروم شما یه الف میزاشتی همه چی حل میشد. یکم بکارش بنداز عزیزم...
دادش شما شاکی بودی که ما تونستیم بیایم بالا
ما که با جدول مشکلی نداریم

adel_salehi2000

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میبینم که بعد از دوتا برد ابکی که جفتش حقتون نبوده از سوراخاتون اومدین بیرونو دادو هوار راه انداختین بازم با باختمون و برد شما به ما نرسیدین چی شد؟ بازم که سرورتون استقلاله ....
اصلا چی شد کم کم به تعدادتون داره اضافه میشه؟

هستیم داش شماها پیداتون نبود، جنبه هم خوب چیزیه به مولا...تا دیروز یه قرمزیه پیداش نبود حالا چی شد دور ورداشتین... هنو زیر مایین ...
قهرمانی نیم فصلم ماله ماست... اگه این 4تا بازی رو میبردیم که لیگ هیجانی نداشت، چن امتیاز از دس دادیم گفتیم بقیه تیمام یه امیدی داشته باشن، به قوله معروف دون پاچوندیم ، حالا وایسا روزای خوش در پیشه ...
یه بار بهت گفتم یه لنگ گیرم اومده دارم باهاش بازی میکنما، ظاهرا موضوع رو نگرفتیا... اصلا خوش دست نیستی

ما بیرون بودیم هنوز هم هستیم و خواهیم موند....................
درکت میکنم باختن سخته.............

mostafa_beh

عضو جدید
:smoke:چشم قربان همین کارو می کنم:smoke:
امر دیگه ای نیست؟
نه که حالا استقلال خیلی خوب بازی می کنه.
;)عمو برو شما مینچه تو بازی کن;)
ديدم كه شما چي جوري جلوي تراكتور بازي كردين. با شانس فقط ميتونين چند تا رو ببرين. اما ما بازي خوبي كرديم ولي بد شانسي اورديم. ولي با اين بازي اي كه استقلال ميكنه حالا حالاها پرسپوليس جلوش سوسكه..................

mostafa_beh

عضو جدید
نه داداش اتفاقاً شما خیلی قاط تشریف داری آره دست خودت نیست همتون یکم .............................
طرفدار استقلال بودن همینه خیلی بازی های رایانه ای انجام میدی واسه همین فکر میکنی انسان ها 4 بعدین.
خیلی قشنگ طنز میگی
شما مثل اينكه معني طنز رو بلد نيستي....وگرنه قبل از اينكه پست بدي به چيزايي كه مينويسي كلي ميخندي............به قول دوستت بدو پي بازيت

mostafa_beh

عضو جدید
شایعه؟
کاش شایعه بود دلم براتوم کباب میخواد:biggrin:

داریم داداش اگر هم تا الان نبودم چون نمیدونستم اینجا شاخ شدین

همین مناسبه اینجا
ببین دختر و پسر نداره آدم باید یه کم شخصیت داشته باشه
مربی شما که خیلی با اخلاقه!!!:surprised:عبدل رو خدمتتون عرض کردم:biggrin:
توجه شما را به اخبار جلب میکنم در حالی که داره براتون گریم میگیره:
دروازه بان اصلی تیم فوتبال استقلال دیدار روز سه شنبه این تیم برابر ذوب آهن اصفهان را از دست داد.
وحید طالبلو پس از دیدار استقلال مقابل صبای قم دچار سرماخوردگی شد. شدت بیماری او به حدی بود که پزشکان تیم فوتبال استقلال به وی اجازه حضور در تمرینات را ندادند.
این دروازه‌بان ملی پوش پس از غیبت در تمرین روز یکشنبه تیم فوتبال استقلال در تمرین امروز (دوشنبه) نیز شرکت نداشت تا پس از فرهاد مجیدی و سیاوش اکبرپور، سومین غایب آبی پوشان در دیدار با ذوب آهن اصفهان باشد.
با توجه به غیبت طالبلو در دیدار با ذوب آهن محمد محمدی از دروازه تیم فوتبال استقلال حراست می کند.
كاروان تيم فوتبال استقلال فردا در حالي به اصفهان مي‌رود كه مهاجم ناراضي اين تيم آبي‌پوشان را همراهي نخواهد كرد.

سياوش اكبرپور از نيمكت نشيني در استقلال ناراحت و گلايه مند است و در مصاحبه تلويزيوني اين موضوع را آشكار كرد.
اكبرپور روز گذشته همراه تيم تمرين نكرده است تا اوج اختلاف او با كادرفني استقلال بروز پيدا كند.
در همين راستا باشگاه استقلال نيز همراهي اين بازيكن با تيم براي سفر به اصفهان و بازي با تيم ذوب آهن را منع كرده است.
محمد حيراني؛ مدير روابط عمومي باشگاه استقلال با تاييد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: اكبرپور همراه تيم به اصفهان نخواهد رفت. او براي نشان دادن اعتراض خود راه را اشتباه مي رود. هيچ بازيكني با مصاحبه تلويزيوني نمي تواند به تركيب راه پيدا كند و هر بازيكن بر اساس توانايي ها و تشخصي كادرفني در تركيب قرار مي گيرد.

فرهاد مجيدي به دليل اتفاقاتي كه در بازي استقلال مقابل صباي قم رخ داد از سوي كميته انضباطي احضار شد.
اين بازيكن بايد 10 آبان ساعت 16 در فدراسيون فوتبال حاضر شود.
مهاجم استقلال به دليل اعتراض به تصميم داور چند ضربه به صورت خودش زد و دقايقي بعد از سوي داور كارت زرد دوم را دريافت كرد و اخراج شد.

استقلال يك روز پس از كسب نتايج تساوي مقابل صباي قم عصر امروز در حالي تمريناتش را برگزار كرد، كه صمد مرفاوي سرمربي اين تيم با هماهنگي به محل تمرين تيم نيامد.
* هاشم بيك‌زاده و آرش برهاني با لباس شخصي در محل تمرين اين تيم حاضر شده و پس از 20 دقيقه ورزشگاه دستگردي را ترك كردند.

* سياوش اكبرپور مهاجم معترض تيم استقلال در محل تمرين اين تيم حاضر شد اما تنها با لباس شخصي نظاره‌گر تمرين آبي پوشان شد.

در تمرین امروز امیدرضا روانخواه همچنان به دلیل مصدومیت غایب بود. آرش برهانی نیز به دلیل سرماخوردگی با لباس شخصی به تمرین آمده و پس از حدود 15 دقیقه ورزشگاه را ترک کرد. مهدی امیرآبادی هافبک تیم استقلال بعد از مدتها غیبت به دلیل مصدومیت به طور انفرادی به تمرین پرداخت.
حالا چیکار کنید؟:crying:
مام که بردیم تراکتورو با اون همه تماشاگر!
البته من تراکتورم خیلی دوست دارم ولی بردیم به هر حال:w02:
خيلي ها از تو با تعصب تر بودن و رفتن ........حالا تو داري برا ما شاخ و شونه ميكشي...........برو درساتو بخون معلمت دعوات نكنه كوچولو............
اوهو...........معلوم بود چي جوري جلوي تراكتور بازي كردين.تماشاچيهاتون هم بيشتر بودن،تو راست ميگي!!!!!!!!!!!!!!داداش ،اونا طرفدار تراكتور بودن كه پرچم قرمز داشتن. برين دعا كنين كه رودباريان حالش خوب نبود وگرنه............

mostafa_beh

عضو جدید
من فقط نگران صدر نشینیتونم:(
رفیقت داشت اون ور صحبت صدرنشینی میکرد:whistle:
عزیزم اخبارو خوندی؟شما تا بازی بعدم بالا باشید و خوش باشید!!!
از بازی بعدم که میرین پایین من به روت نمیارم خیالت راحت:w02:
من هفته پیش گفتم روزای خوبتون نزدیکه یادته؟داره میرسه:wallbash::cry:

تو تبریزش اشتباهی بود
چون بدون صدای تماشاگرا هم تیم کاره خودشو میکنه،سوال بعد؟:w18:
تيم كارشو ميكنه....ميتونم بپرسم شما بازي با تراكتور چي كار كردين؟؟؟؟؟ پرسپوليس با اون بازي افتضاحي كه نيمه اول كرد رو نداشت نيمه دوم بياد تو زمين.
تو مثل اينكه يه بازي ديگه رو ديدي چون بازيكنا پيرن قرمز داشتن فكر كردي پرسپوليسه ،نه!!!!!!!!

mostafa_beh

عضو جدید
محبوب ترین بازیکن سه دهه اخیر هم که معلوم شد اونم کسی نیست جزء، عقاب آسیا عابدزاده.
جالبه همه پرسپولیسیا،مثل کریمی،دایی،پروین بالا سر حجازی بودن.
این دیگه نظر تمام مردم بود خوب با چشاتون دیدین که ناصر خان اصلاً محبوب نیست.
واسه همین پرسپولیس تیمه محبوبیه

قرمزته
ميدونستي با اين پستي كه دادي ،حتي پرسپوليسيا دارن بهت ميخندن!!!!!!!!!! برو از همون دوستات سوال كن عابدزاده اول استقلال بود يا پرسپوليس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برو اول اطلاعات خودتو زياد كن بعد بيا
كل كل گوله‌ي نمك..............

khosrojerdi88

عضو جدید
ديدم كه شما چي جوري جلوي تراكتور بازي كردين. با شانس فقط ميتونين چند تا رو ببرين. اما ما بازي خوبي كرديم ولي بد شانسي اورديم. ولي با اين بازي اي كه استقلال ميكنه حالا حالاها پرسپوليس جلوش سوسكه..................

درود
حال کردم مصطفی جان یکتنه داری می جنگی ها

اای بابا اینا از اولین بازی یا با پنالتی مساوی می کنن یا با ... ولشون کن فعلا که ازشون بالا تریم
در ضمن بازی های سپاهان و استیل آذینتون هم مونده آخر پاییزی ها
ولی به بازی های استقلال داور میدن - گلابی

mostafa_beh

عضو جدید
استقلال بازم باخت چی شد؟؟؟؟؟؟تعداد باختتون داره میزنه رو دست پرسپولیس.دیگه بالا جدول نیستین چی شد؟
ذوب آهن خوب ذوبشون کرد..........................
چرا اومدین پایین از اون بالا؟؟؟؟؟
روزای اوج تیمتون داره شروع میشه......................

قرمزته.
هنوز روزاي اوج رو نديدي!!!!!!!!!!!!!!! تازه داره ليگ جذاب ميشه.ولي ذوق زده نشين. چون حالاحالاها پرسپوليس كار داره تا مدعي قهرماني باشه.........

mostafa_beh

عضو جدید
ما هم مشكلي نداريم و نخواهيم داشت.................شما رو هم ميبينيم كه با جدول مشكل دارين يا نه......................فعلا صبر كن.

mostafa_beh

عضو جدید
اره،باختن سخته..............
ولي با يه تيم دره پيتي مثل پرسپوليس تو ازادي مساوي كردن سخت تره............
بعيد ميدونم بتوني اينو درك كني..........

mostafa_beh

عضو جدید
درود

اای بابا اینا از اولین بازی یا با پنالتی مساوی می کنن یا با ... ولشون کن فعلا که ازشون بالا تریم
ممنون داداش.
ولي من اينجا تنها نيستم. بچه هاي ديگه هم ميان كل كل و جواب اين پرسپوليسيا رو ميدن........

sharifi1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلي ها از تو با تعصب تر بودن و رفتن ........حالا تو داري برا ما شاخ و شونه ميكشي...........برو درساتو بخون معلمت دعوات نكنه كوچولو............
اوهو...........معلوم بود چي جوري جلوي تراكتور بازي كردين.تماشاچيهاتون هم بيشتر بودن،تو راست ميگي!!!!!!!!!!!!!!داداش ،اونا طرفدار تراكتور بودن كه پرچم قرمز داشتن. برين دعا كنين كه رودباريان حالش خوب نبود وگرنه............
منم تراکتورو خدمتتون عرض کردم با اون همه تماشاگر عزیزم:biggrin:
میخوای بیا بریم یه سر عیادت رودباریان؟یا خوب شد دیگه:surprised:

sharifi1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماها كه مثل شما بيكار نيستيم هر 2 دقيقه بيايم كل كل. اين شماهايين كه 2 بازي رو بردين جوگير شدين و هي مياين پست ميدين.
ببخشید مهندس!!!
آخه ما مدرسمون که تعطیل میشه بیکاریم بعدش
خوب همه که مثه تو مهندس نمیشن عزیزم:w15:

khooshe

مدیر بازنشسته
آبیییییییییییییته

آبیییییییییییییته

این پرسپولیسیا که اصولا از فوتبال چیزی سرشون نمیشه، واسه همین با حرفای بیربط میخوان بگن اره ما هم هستیم...
به هر حال...

البته به نظرم مساوی عادلانه تر بود . هر چند منم موافقم به جز چند 2 موقعیت داخل محوطه دیگه نتونستیم داخل محوطه جریمه خطرناک باشیم ولی برعکس شوت های از راه دور حداقل یکیش باید گل میشد ولی نمی دونم این قاسمی دروازه بان ذوب چی بهش داده بودن منو یاد اولیورکان جام جهانی 2002 انداخت !!!

نبود دروازه بان هم به نظرم زیاد به چشم نیومد محمدی امروز متوسط بود روی گل می تونست بهتر کار کنه چون توپ خیلی ۀروم بود ولی خوب نمیشه بهش خرده گرفت اگه توپ رو می گرفت اونوقت نظرم در موردش عوض میشد . یه خروج خیلی بد هم داشت که خدا رو شکر آفساید بود !

شکوری سوتی بدی داد و تیم رو به کما برد از اون طرف سید و محسن یوسفی هنوز تو شرایط بازی نیستند آرش رو هم من امروز ندیدم !!!

اون گزارشگر مغرض اصفهانی هم که معلوم بعد از اصفهانی ها طرفدار پرسپولیس هست می گفت استقلال پایین تر از ذوب و حتی پرسپولیس قرار می گیره با این باخت ! من هر چی به مغزم فشار آوردم تیمی رو به یاد نمی آوردم که مثل استقلال تفاضل داشته به جز سپاهان ! اگه به دست اون گزارشگر بود استقلال رو دهم می کرد !

جدول خیلی جالب شده من هیچ جای دنیا و هیچ لیگی رو ندیدم که بعد از 14 هفته امکان صدرنشینی تیم ششم جدول (پرسپولیس) وجود داشته باشه !
داداش من ندیدم بازی رو ولی شنیدم(البته اگه استاده یکم کمتر حرف می زد بهتر می شنیدم).....:D
ولی امروز رفتم تو سایت استقلال نوشته بود کوشکی تا یک ماه مصدومه(پاشو گچ گرفتن)....
مهاجما مونو باید یه کاری بکنن با این اضاع مثل پارسال با بدبختی قهرمان می شیم(نمی شه یه سال مثل ادم قهرمان شیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cry:
نمی دونم چرا گزارشگرایی که واسه بازی استقلال می زارن اینجورین:surprised:
داداش باید شکر گذار ما باشن که این چند هفته رو نبردیم تا بتونن به ما برسن.......:)

حرص نخور داداشم
حرص نخور گلم
حرص نخور عزیزم
داداش شما با این فونت بزرگت بیشتر حرص می خوریا......:D

یه جوری میگه ششم انگار ما نمیدونیم این اولا از 13بازی 24 امتیاز داشتن
آخی انقدر رفتی پی بازیت که اگه آروم ننویسن نمی تونی بخونی......;)
داداش به اینا می گن اشتباه تایپی......

جای اون ه، ۀروم شما یه الف میزاشتی همه چی حل میشد. یکم بکارش بنداز عزیزم...
اخ گفتی داداش انگار همینا نبودن که نتوستن از این لیگ درپیت یکی از سهمیه ها رو بگیرن (همین الانشم با این جایگاه نمی تونن);)
آره دیگه نبایدم مشکل داشته باشین (اصلا مشکل داشته باشین جای تعجب داره)بالا خره بعد چند تا برد تازه برگشتین همون جایی که فصل پیش رو به پایان رسوندین بایدم خوشحال باشین......:)

آره داداش بیرون بودین گفتین بذار این پرسپولیس یه کاری بکنه تا حرفی واسه گفتن داشته باشین......

به با نمكي شما نميرسه دل نمك................
یه گوله نمکه ......:D

بابا دروازه بانی که لایی بخوره بدرد لای جرزم نمی خوره مخصوصا اگه حسن باشه.....;)

ميدونستي با اين پستي كه دادي ،حتي پرسپوليسيا دارن بهت ميخندن!!!!!!!!!! برو از همون دوستات سوال كن عابدزاده اول استقلال بود يا پرسپوليس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برو اول اطلاعات خودتو زياد كن بعد بيا
كل كل گوله‌ي نمك..............
داداش خودتو خسته نکن اینا فکر می کنن عابدزاده از زمانی که رفت پرسپولیس شاخ بود نه بابا اون زمانی که توی استقلال بود رفته بود توی تیم ملی.........جل الخالق....:surprised:
درود
داداش پرسپولیسیا از این ناراحتن که با این همه نتیجه های بدی که استقلالو بقیه گرفتن هنوزم 6امن;)و سرورشون هنوزم ازشون سره....
ممنون داداش.
ولي من اينجا تنها نيستم. بچه هاي ديگه هم ميان كل كل و جواب اين پرسپوليسيا رو ميدن........
آره داداش پشتتم تا آخرش.....;)

ببخشید مهندس!!!
آخه ما مدرسمون که تعطیل میشه بیکاریم بعدش
خوب همه که مثه تو مهندس نمیشن عزیزم
عزیزم سایتو اشتباه اومدی ... این سایت برای کوچولو ها نیست اصلا تعجب کردم چه جوری تونستی ثبت نام کنی سایت ارور می ده:D حالا مثل بچه ی خوب برو فوتبال بازی کن...:razz:

khooshe

مدیر بازنشسته
آبیییییییییییییته

آبیییییییییییییته

شک نکن امسال پیروزی قهرمان لیگ برتره.فعلا که :biggrin:استقلالتون همینجوری یک ضرب داره می بازه/:surprised::biggrin:
داداش امیدتو به این پرسپولیس نبند.....تیمی که با شانس بازیشو ببره قهرمان نمی شه....
وای چقدر باخت دادیم ما.......:D
داداش با ذوب آهن توی اصفهان حرف کمی نیست حالا هم باختیم که باختتیم بچه هامون از فرم بدنیشون افتادن ایشالله از از بازیه بعد می بریم(داداش زیاد شلوغش نکن ما هم اگه 4-5تا بازی پشت سرهم توی خونه داشتیم یه ضرب بقول شما باخت نمی دادیم.......فعلا شما رو دور شانسین نیم فصل بعدی ما می افتیم رو دور شانس....;))
استقلال... سرور پرسپولیسه....

khooshe

مدیر بازنشسته
مصاحبه راینر کرافت.....

مصاحبه راینر کرافت.....

راينر كرافت: تماشاگران استقلال را هيچ تيمي در بوندس‌ليگا ندارد .گفت و گوي زير از روزنامه استقلال جوان اقتباس شده است؛
ملاقات و مصاحبه با راينر كرافت شانسي فراهم شد با روته مولر‌مولر قراري داشتيم براي سپري كردن يك عصر روز تعطيل در يك كافي‌شاپ. در آخرين لحظات از روته مولر‌ خواستم به راينر خبر بدهد اگر قصد آمدن دارد قدمش روي چشم ا ست. او پذيرفت و به همين سادگي مصاحبه ما با مربي آلماني استقلال جور شد.
راينر كرافت جوان،‌با انرژي، بسيار شاد و داراي روحيه‌اي طنز. با او در مورد همه چيز صحبت كرديم، خودش، خانواده‌اش،‌زندگي، يك قهوه خوب و استقلال...
راينركرافت مرد خانواده است از خانواده دور است اما دلش براي همسر و سه دخترش تنگ شده. با آنها در تماس است و پول تلفن خانه‌اش هم زياد است. روزش را با طراحي تمرينات آغاز مي‌كند دائم با روته مولر‌مولر مي‌گردد و به قول معروف وقت آزادشان را باهم سپري مي‌كنند. راينر اهل ورزش است و دوست دارد اوقات فراغت حسابي با فعاليت‌هاي ورزشي عرق خود را در بياورد و روي فرم بماند. اهل كتاب است و موسيقي‌باز تيري هم هست و هر چه دستش بيايد گوش مي‌كند. با بسياري از مربيان بزرگ آلماني كار كرده و سابقه بسيار خوبي از اين لحاظ دارد.
اخطار!
هرگونه كپي‌برداري،‌تقليد،‌دزديدن ايده‌ها،‌كش رفتن سوژه‌ها و كلاً هرگونه چيز ديگري كه به تماميت ارضي اين صفحه لطمه بزند ممنوع است. اگر چه اين صفحه كلا چيزي براي ارائه يا دزدي ندارد اما گفتيم اين متن را روز اول چاپ كنيم كه اگر بعدا از دستمان در رفت و كار قابل توجهي ارائه كرديم حرفي ناگفته باقي نماند.
چطور است مصاحبه را خيلي فلسفي شروع كنيم؟
سختش نكن. (مي‌خندد)
آن آقايي كه اسمش راينر كرافت است، اصلا كيست؟
(مي‌رود در فكر) نمي‌دانم. گاهي وقت‌ها حس مي‌‌كنم خود را خوب نمي‌شناسم. سوال خوبي پرسيديد. (به فكر فرو مي‌رود) اما در مورد آن آقايي كه اسمش راينر كرافت است بايد بگويم او مردي ا ست كه مسيرش را مستقيم طي مي‌كند. او مردي ا ست كه مي‌داند چه مي‌خواهد و چه نمي‌خواهد.
يعني آدمي است كه هدف دارد؟
دقيقاً! مردي كه اهدافي دارد. مردي كه به خانواده‌اش اهميت مي‌دهد. به دوستانش همين طور، آن آقايي كه اسمش راينر كرافت است( لبخند مي‌زند) مردي است كه دوست دارد يك مربي باشد و هست. مردي است كه معمولا شاد كه خيلي سخت غمگين مي‌شود. مردي است با يك دنياي پر از خنده و فعاليت. مردي كه كارهاي ورزشي را دوست دارد. دوست دارد اسكي كند. دوست دارد پاراگلايدر يا موتورسواري كند. كارهاي ورزشي و فعاليت‌هاي ورزشي وقت آزادش را خوب پر مي‌كند.
مردي كه اسمش راينر كرافت است ديگر چه خصوصيات يا سرگرمي‌هايي دارد؟
خب من دوست دارم وقتم را با دوستانم يا خانواده‌ام سپري كنم. خيلي از اين كار لذت مي‌برم. اينكه الان با روته مولر نشسته‌ام و دارم قهوه مي‌خورم لذت‌بخش است. يك لذت خاصي دارد.
خود روته مولر به صورت جداگانه يك لذت دارد و خود قهوه به صورت جداگانه يك لذت اما اين دو در كنار هم هم چند برابر لذت دارند. در هم ضرب مي‌شوند. منظورم را متوجه مي‌شويد؟
بله، راحت باشيد.
من سرگرمي‌هاي زيادي دارم. اهل كتابم، زياد كتاب مي‌خوانم، مطالعه را دوست دارم. اخيراً هم دارم كتاب‌هايي در مورد ايران مي‌خوانم. اطلاعات خوبي كسب كرده‌ام. اهل موسيقي هم هستم. من آدمي هستم كه بسيار متنوع آهنگ گوش مي‌دهم. تنها يك سبك موسيقي را دوست ندارم و آن هم آهنگ‌هاي فولكوريك آلمان است. غير از آن همه چيز دوست دارم. كلاسيك، پاپ و ...
مي‌‌تواني موقع طراحي تمرينات يا كارهاي دقيق آهنگ گوش بدهي؟
بستگي دارد به كار و موسيقي. گاهي اوقات هيچ مشكلي ندارد اما خيلي كم پيش مي‌آيد. بخواهم كارهاي نيازمند تمركز بالا را با موسيقي يا چيز ديگر مخلوط كنم.
آن آقايي كه اسمش راينر كرافت است...
مي‌خندد. انگار داريد در مورد غريبه‌ها حرف مي‌زنيد.
شوخي بود.از خودت بيشتر بگو راينر.
خب من 47 سال دارم. سه دختر دارم به نام‌هاي موريس (18ساله) ويوين (15ساله) و ترزا (14ساله).
تا به حال ايران را ديده‌اند؟
خير. آنها درگير مدرسه هستند اما همسرم 10 روز اينجا بود و بسيار لذت برد. از ايران خوشش آمد. دخترها را اما بعيد است بتوانم به اين زودي‌ها بياورم. آنها فقط در تابستان مدرسه ندارند كه من هم در آن موقع تيم ندارم. (مي‌خندد)
تو از آن آدم‌هايي هستي كه به آنها مي‌گويند مرد خانواده؟
بله، كلمه مناسبي است. هميشه باخانواده هستم حتي از هزاران كيلومتر دورتر، شغل من گاهي ايجاب مي‌كند كه از خانواده دور باشم اما اين مهم است كه خانواده‌ام از من جدا نيستند، ما با هم هستيم.

استقلال:
از اولين روز تمرين در استقلال بگو.
خب، اولين روز من روز ساده‌اي بود. آقاي مرفاوي به من خوشامد گفت و دقايقي در مورد تمرين روز با من صحبت كرد. بعد هم ما كار بدنسازي را شروع كرديم. مي‌دانيد. بازيكنان در هيچ جاي دنيا اصلاً كار بدنسازي را دوست ندارند مخصوصاً با متد سنگين آلماني. به هر حال ناچار بودند با من كنار بيايند.
با بازيكنان استقلال زود اخت شدي؟
(مي‌خندد) من خيلي زود با آنها رفيق شدم اما نمي‌توانم بگويم آنها همه با من رفيق شده‌اند يا نه!
چه چيز استقلال براي تو جذاب است؟
بايد بگويم هواداران استقلال رويايي هستند. آنها همه جا هستند. در آلمان امكان ندارد كه يك تيم اينگونه در تمام شهرها هوادار داشته باشد اما استقلال هواداران بسيار پرشور و رويايي دارد. تعداد تماشاگران استقلال بسيار زياد است و هركسي دوست دارد كه از طرف چنين جمعيتي مورد حمايت قرار بگيرد.
برداشت تو از رفتار تماشاگران استقلال چيست؟
اول اينكه خيلي تعصب دارند. دوم اينكه آنها بازيكنان تيم راهم دوست دارند سوم اينكه در همه جاي ايران هستند.
متوجه حرف‌هاي آنها مي‌شوي؟
نه اما آنها مي‌خندند و اين كافي است. همين خنده‌ آنها نشان مي‌دهد كه دوست هستند.
هواداران استقلال در نتايج مسابقات نقشي دارند؟
صددرصد،‌وقتي شما چنين هواداراني داريد بايد نتايج خيلي خوبي بگيريد. اين يك قانون است. هواداران استقلال بسيار تاثير دارند. بايد از آنها تشكر كرد.
در آلمان چنين حجمي از مردم به ورزشگاه مي‌آيند؟
نه، به اين خاطر كه ما چنين ورزشگاهي نداريم. ورزشگاه بوروسيا دورتموند كه پرطرفدارترين تيم ماست 20 تا 30 هزار نفر از آزادي كمتر ظرفيت دارد.
پس اين اولين بار است كه چنين حجمي از جمعيت را در ورزشگاه تجربه مي‌‌كنيد؟
بله و خيلي تجربه خوبي است. هواداران استقلال بسيار خوب من را مورد حمايت قرار مي‌دهند. از آنها تشكر مي‌كنم.
تفاوت با فوتبال حرفه‌اي
از فوتبال حرفه‌اي صحبت كنيم. فوتبال ما چقدر با فوتبال حرفه‌اي تفاوت دارد؟
اين يك بحث بسيار كلي و بسيار طولاني است. تعداد زمين‌هاي تمرين، نحوه بليت‌فروشي،‌مشاركت سهامداران، تيم‌هاي پايه بسيار حرفه‌اي،‌استعدادياب‌هاي فوتبال بسيار ماهر،‌هر كدام از اين سرفصل‌ها احتياج دارند به اينكه ساعت‌هاي در موردشان حرف بزنيم.
خب ما نمي‌خواهيم در مورد اين مسائل درشت حرف بزنيم. ما دنبال آن مطالب خاصي هستيم كه به چشم آدم تيزبيني مثل راينركرافت مي‌آيد.
منظورتان تفاوت‌هاي ريز است.
بله.
خب، من يك نكته برايم جالب بود. ما در اروپا وقتي تمرين مي‌‌گذاريم روي آب خوردن بازيكنان تأكيد مي‌كنيم چون آب بسيار ضروري است. بازيكن اروپايي در هر جلسه تمريني شايد دو بار نياز داشته باشد كه تمرين را متوقف كند و آب بنوشد. در مورد بازيكنان ايراني اما يك تفاوت بسيار جالب وجود دارد. بازيكنان ايراني هر 10 دقيقه نياز دارند كه بروند و آب بنوشند. اين خيلي نكته ريز و بااهميتي است.
آيا اين رفتار بازيكنان ايراني خارج از عرف است؟
براي من بله اما براي خودشان نه. ما در مورد نياز بدني حرف مي‌زنيم. بدن بازيكنان ايراني اينگونه سازگار است. اين اصلا ايرادي ندارد.
ديگر چه؟
در مورد برنامه‌ريزي هم حرف‌هاي زيادي دارم. مثلا ما در شيراز مقابل مقاومت در اوج گرماي تابستان و در گرماي 40 درجه درست در ساعت 5 بعدازظهر بازي كرديم يعني در نامناسب‌ترين ساعت ممكن، خب اين تفاوت بزرگي است، در اروپا امكان ندارد يك بازي در گرمترين ساعت روز، زير نور مستقيم آفتاب برگزار شود.
از تفاوت بازيكنان صحبت كن.
تفاوت بازيكنان ايراني با اروپايي در شرح وظايف است. بازيكن اروپايي شرح وظيفه خودش را مي‌داند و تمام بازي روي آن «زوم» مي‌كند. بازيكن ايراني شايد كمتر به ظرايف پستي خود توجه كند.
از فوتبالت بگو، از سابقه‌ات...
من در ليگ آلمان فوبتال بازي كرده‌ام نه ليگ حرفه‌اي، در ليگ‌هاي آماتوري، بازي كردم، بازيكن بزرگي نبودم.
من هم مثل تو!
(مي‌خندد) پس من را درك مي‌كنيد. من همزمان با بازي كردن فوتبال، در مدرسه فوتبال هم درس خواندم و مدارج مربيگري را طي كردم. بعد از آن با هيات فوتبال ايالت همكاري خود را آغاز كردم. در 1997 به عنوان دستيار به اشتوتگارت پيوستم. سابقه كار در كارلسروهه را هم دارم. تيم‌هاي ديگري كه در آن حضور داشتم را شما نمي‌شناسيد.
با مربيان بزرگي كار كرده‌ايد؟
البته، اين بخش خوب كار من است. من سابقه كار با يواخيم لو، وينفرد شفر ( كه در امارات است) رالف رانكينگ (سرمربي هوفن‌هايم تيم كوچكي كه ليگ آلمان را تركانده) فيليكس ماگات، ادموند بكر (سرمربي اسبق كارلسروهه) و اريش روته مولر‌مولر كار كرده‌ام.
نفرات بسيار جذاب و بزرگي هستند. در سابقه كاري شما همكاران بسيار موفق وجود دارند. چطور شد كه به ايران آمديد؟
اريش روته مولر‌مولر دوست داشتني با من تماس گرفت و از من در خواست كرد كه استقلال بيايم.
و پاسخ شما؟
گفتم:ايران؟ چرا كه نه؟ وقتي تو مي‌خواهي براي من افتخار است.
از فوتبال ايران چيزي مي‌دانستيد؟
نه، من بازيكناني مثل دايي يا باقري يا مهدوي‌كيا را مي‌شناختم. حتي بازي تيم ملي شما مقابل تيم ملي آلمان در جام‌جهاني 98 را ديده بودم يا نتايج تيم شما در جام‌جهاني 2006 تعقيب مي‌كردم اما اين به معناي داشتن شناخت از تيم شما نيست.
مصاحبه به پايان خود رسيد.
تجربه جالبي بود. يك ساعت و نيم مصاحبه كردن و خسته نشدن براي من جالب بود. از اينكه با روزنامه هواداران استقلال صحبت كردم خوشحالم. اميدوارم هواداران از نتايج تيم راضي باشند و حمايت خود را ادامه دهند.

khooshe

مدیر بازنشسته
سیاوش اکبر پور از امروز در تمرینات....

سیاوش اکبر پور از امروز در تمرینات....

:lol:سياوش اكبرپور از امروز در تمرينات
سياوش اكبرپور كه با نظر باشگاه استقلال در سفر اصفهان استقلال را همراهي نمي‌كرد عصر امروز در محل تمرينات استقلال حاضر خواهد شد.
به گزارش روابط عمومي باشگاه استقلال، طي صحبت‌‌هايي كه اين بازيكن با مسئولان باشگاه و تيم استقلال داشته است اكبرپور قصد دارد ضمن گفتگو با مدير تيم و سرمربي‌ استقلال براي حضور مجدد در تمرينات استقلال از آنان اجازه بگيرد.
جلسه كميته انضباطي براي رسيدگي به تخلفات مهاجم استقلال در آينده نزديك برگزار مي‌شود.
http://www.fcesteghlal.ir/AllNews.aspx?NewsID=1037

adel_salehi2000

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قرمزته.پرسپولیس سرورته.
مواظب باشین دسته 2 نرین آخه شما طفلکی ها تجربه لیگ2 رو دارین.

حالا اینقدر عجله نکنین تیمتون خوب میشه آخه الان باختین دیگه به قول خودتون صدر نیستین ولی اگه کمبود صدر دارین میتونین از شامپو صدر استفاده کنین............................

براتون آرزویه صبر و شکیبایی دارم.

بقول بچه ها،بدو دنبال بازیت...........................

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
قرمزته.پرسپولیس سرورته.

حالا اینقدر عجله نکنین تیمتون خوب میشه آخه الان باختین دیگه به قول خودتون صدر نیستین ولی اگه کمبود صدر دارین میتونین از شامپو صدر استفاده کنین............................

گوله نمکه بچه ام...
الان شما کجای جدولین؟ چنان میگه صدر جدول انگار از اوله فصله از پنجم بالاترم اومدن، البته شیشم جدولم خودش افتخار بزرگی واستون... همین شامپو سدرو زدین از شیشم بالاتر نیومدین دیگه

parimah_sepehry

کاربر فعال
قرمزته.پرسپولیس سرورته.

من قبول دارم تيممون دچار افت شده ...از همون اولشم گفتم اين مرفاوي و آشتياني كار دست استقلال ميدن...

اما من مطمئنم ما قهرمانيم يادتون نره پارسال از رده 13 اومديم قهرمان شديم... خيلي ذوق نكن ...خوبه شما 5 تا از يه تيمه عربي خوردين (الغرافه) آبروي كشور رفت زير سوال....

:w34::w32::w34:

khooshe

مدیر بازنشسته
لژیونر های استقلال.....

لژیونر های استقلال.....

امروز داشتم دنبال یه چیزی می گشتم به لژیونر های استقلال بر خوردم باور نکردم اصلا شکه شدم اینهمه لژیونر می دونم بحث چندین صفحه قبله اما ترجیح دادم بنویسم.....
لژيونرهاي استقلال:
استقلال لژيونرهاي زيادي داشته كه در خارج از كشور به ادامه فعاليت ورزش خود پرداخته اند كه تعدادي از اين لژيونرها عبارتند از:
حسن روشن در تيم American Indoor Soccer
، آندرانيك اسكندريان و ايرج دانايي فر در تيم كاسموس نيويورك
، ناصر حجازي در تيم منچستر يونايتد انگليس
(دراين دوره تيم منچستر يونايتد انگليس كه يكي از قويترين تيمهاي اروپا و جهان محسوب مي شد ، تلاش بسيار زيادي براي به خدمت گرفتن ناصر حجازي انجام داد، اما فوتبال ايران در آنزمان اين اجازه را به بازيكنان نمي داد كه در تيم هاي خارج از ايران شركت كنند، ناصر حجازي پس از چند جلسه تمرين كه با تيم منچستر داشت بالاجبار به تيم استقلا ل بازگشت. )
رضا احدي در تيم بوخوم آلمان.
عليرضا منصوريان در تيم هاي سنگاپور، اكسنسي، آپولون يونان و سن پائولي آلمان
، سهراب بختياري زاده در تيم ارزروم اسپورتركيه،
سيروس دين محمدي در تيم ماينز آلمان،
سرژيك تيموريان درتيم ماينز آلمان،
مهدي پاشازاده در تيم هاي باير لوركوزن آلمان، فورتنا كلن آلمان و راپيدوين اتريش،
علي سامره در تيم پروجيا ايتاليا،
فراز فاطمي در يونان،
هاشمي نسب در تيم كوپداق تركمنستان،
هادي طباطبايي در سنگاپور،
داريوش يزداني در تيم هاي لوركوزن آلمان و شارلوآ بلژيك،
علي موسوي در تيم هاي بايرلوركوزن آلمان و فورتنا كلن آلمان،
محمدرضا مهدوي در تيم شارلوآ بلژيك،
فرهاد مجيدي درتيم راپيدوين اتريش و الوصل امارات،
علي لطيفي در تيم آدميرا واكر اتريش،
ستارهمداني در تيم النصر امارات ،
محمد خرمگاه در سنگاپور.

http://www.oxinads.com/articles/article.php?id=1274&title=معرفي+باشگاه+استقلال+تهران+و+افتخارات+آن
اینم از لژیونر ها دوستان یه لطفی بکنن حتما تعداد باشگاه های آلمانو بشمارن:lol:لطفا بلژیکاشم بشمارین.....

khooshe

مدیر بازنشسته
افتخار آفرینان استقلال...

افتخار آفرینان استقلال...

افتخار آفرينان استقلال:lol:
ايرج دانايي فرد و آندرانيك اسكندريان پس از درخشش با تيم ملي در جام جهاني 1978 آرژانتين به تيم منتخب ستارگان جهان دعوت شدند.
مهدي پاشازاده نيز پس از درخشش در جام جهاني 1998 فرانسه دوبار به تيم منتخب ستارگان جهان دعوت شد كه متاسفانه بار اول با بي توجهي و كوتاهي مسئولان فدراسيون فوتبال ايران به اين مسابقه مهم نرسيد، اما در بازي دوم ستارگان جهان دراين تيم بازي كرد.
ناصر حجازي اولين بازيكن ايران بود كه در ليگ انگلستان هر چند براي مدت كوتاه در تيم منچستر يونايتد بازي كرد، در آن زمان فدراسيون فوتبال ايران به هيچ بازيكن ايراني اجازه نمي داد كه در تيم هاي خارجي بازي كنند ، به همين دليل هم ناصر حجازي كه سخت مورد توجه مسئولان منچستر بود ، نتوانست بر خلاف مقررات فدراسيون فوتبال ايران عمل كند و به ايران بازگشت .
وحيد شمسايي بازيكن فوتسال باشگاه استقلال، به عنوان بهترين بازيكن آسيا شناخته شده است .
آندرانيك اسكندريان و ايرج دانايي فرد اولين بازيكنان ايراني بودند كه در يك تيم آمريكايي (احتمالا اتریش نمی خونینش که....:lol:)با نام كاسموس بازي كردند، دراين تيم ستارگان بزرگي چون پله، بكن بائر، جرج بست، كيناليا (احتمالا اینا رو هم که میشناسین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)حضور داشتند، آندرانيك پس از درخشش در اين تيم به كاپيتاني تيم نيز دست پيدا كرد.
علي سامره اولين بازيكن ايراني بود كه در ليگ ايتاليا (بلند بگو ای تا لی یا تا اتریش نخونیش:lol:)و در تيم پروجيا بازي كرد.

لازم به ذكر است كه ازمكتب تيم آبي ، مربيان بزرگي ظهور كرده اند كه از آن جمله مي توان به پرويز ابوطالب ( مدرس فيفا ومربي اسبق تيمهاي ملي ايران ) ، منصور پورحيدري و ناصرحجازي و امیر قلعه نوعی و غلامحسین مظلومی و... اشاره نمود
http://www.oxinads.com/articles/article.php?id=1274&title=معرفي+باشگاه+استقلال+تهران+و+افتخارات+آن

بالا