ۀروم یعنی چی؟ توضیح میدی اوستا؟این پرسپولیسیا که اصولا از فوتبال چیزی سرشون نمیشه، واسه همین با حرفای بیربط میخوان بگن اره ما هم هستیم...
به هر حال...
البته به نظرم مساوی عادلانه تر بود . هر چند منم موافقم به جز چند 2 موقعیت داخل محوطه دیگه نتونستیم داخل محوطه جریمه خطرناک باشیم ولی برعکس شوت های از راه دور حداقل یکیش باید گل میشد ولی نمی دونم این قاسمی دروازه بان ذوب چی بهش داده بودن منو یاد اولیورکان جام جهانی 2002 انداخت !!!
نبود دروازه بان هم به نظرم زیاد به چشم نیومد محمدی امروز متوسط بود روی گل می تونست بهتر کار کنه چون توپ خیلی ۀروم بود ولی خوب نمیشه بهش خرده گرفت اگه توپ رو می گرفت اونوقت نظرم در موردش عوض میشد . یه خروج خیلی بد هم داشت که خدا رو شکر آفساید بود !
شکوری سوتی بدی داد و تیم رو به کما برد از اون طرف سید و محسن یوسفی هنوز تو شرایط بازی نیستند آرش رو هم من امروز ندیدم !!!
اون گزارشگر مغرض اصفهانی هم که معلوم بعد از اصفهانی ها طرفدار پرسپولیس هست می گفت استقلال پایین تر از ذوب و حتی پرسپولیس قرار می گیره با این باخت ! من هر چی به مغزم فشار آوردم تیمی رو به یاد نمی آوردم که مثل استقلال تفاضل داشته به جز سپاهان ! اگه به دست اون گزارشگر بود استقلال رو دهم می کرد !
جدول خیلی جالب شده من هیچ جای دنیا و هیچ لیگی رو ندیدم که بعد از 14 هفته امکان صدرنشینی تیم ششم جدول (پرسپولیس) وجود داشته باشه !

لیگی که تیم در پیت شما اول بوده باشه؟ همین لیگو میگی دیگه
یه جوری میگه ششم انگار ما نمیدونیم این اولا از 13بازی 24 امتیاز داشتن

بدّو بابا بدّو پی بازیت