mostafa_beh
عضو جدید
مثل اينكه جديدا فيلم تخيلي يا action ديدي،نه؟؟؟؟؟؟؟؟ به جاي اين فيلما برو فوتباليستا نگاه كن تا حسرت بازي خوب پرسپوليس تو دلت نمونه .هرکی غیر پرسپولیس باشه خودم می کشمش
مثل اينكه جديدا فيلم تخيلي يا action ديدي،نه؟؟؟؟؟؟؟؟ به جاي اين فيلما برو فوتباليستا نگاه كن تا حسرت بازي خوب پرسپوليس تو دلت نمونه .هرکی غیر پرسپولیس باشه خودم می کشمش
مثل اينكه جديدا فيلم تخيلي يا action ديدي،نه؟؟؟؟؟؟؟؟ به جاي اين فيلما برو فوتباليستا نگاه كن تا حسرت بازي خوب پرسپوليس تو دلت نمونه .
داداش مربی خوش تیپاتون که تو فصل قبل سهمیه ی اسیا روهم نتونستن بگیرن(این سهمیه رو که دیگه هر سال همه می گیرن مثل اون سالا نیست که فقط میبایست قهرمان می شدین)اگرم رفت بعدش یه مربّی خوش تیپ تر آوردیم داداش
بی مزّه
راستی دعوا تو استقلال داره بالا میگیره !!!آخه دلم واسه آرزو هاتون میسوزه
بدّو بابا بدّو پی بازیت![]()
داداش یکم فکر کن ....چه ربطی داره تازه استدلالش هم خیلی جالب بود.استدلال شما خیلی طنزه...........
چیو به چی ربط میدین.
داداش یکم فکر کن ....
یه بعدی نباش... انسان ها 4بعدین......
همه چیز که راحت الحلقوم نیست....
فکر کنم چون یکم پیچیده بود قاطی کردی نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ربطش به همون بي ربطيشه. يه خورده فكر كني ميفهمي منظورش چي بود.
منظورش اين بود كه استقلال سرور پرسپوليسه.
شایعه؟مثل اينكه تو تا حالا آدم خوشتيپ نديدي كه به مربيتون ميگي خوشتيپ............
الان هم ميبينين نميتونين كاري كنين دنبال شايعه پراكني هستين..............اين چيزا ديگه قديمي شده كوچولو.....
ميبينم كه پرسپوليسيا دارن جرات به خرج ميدن و بعد از غيبت صغري دوباره يه سري به تاپيك زدن.![]()
اميدوارم تا آخر فصل اين جرات رو داشته باشين............![]()
همین مناسبه اینجاداداش مربی خوش تیپاتون که تو فصل قبل سهمیه ی اسیا روهم نتونستن بگیرن(این سهمیه رو که دیگه هر سال همه می گیرن مثل اون سالا نیست که فقط میبایست قهرمان می شدین)
داداش پس به خوش تیپی نیست شما با 3تا مربی خوش تیپتون نتونستین کاری بکنین اونوقت ما با مربی بقول شما بدتیپمون قهرمان شدیم....
تازه اگه الان به نظرتون مربیمون خوش تیپ نیست اما با اخلاقتر از خوشتیپای شماس...
بعدشم اسم دخترا بد در رفته می گن فقط به قیافه و تیپ بازیکنا نگاه می کنن نه به بازی شون شما که از ما بدتری....
در ضمن داداش همین یه تیکه کلامو بلدیا(بدو بابا بدو پی بازیت)
استقلال.....سرور پرسپولیسه(همونی که جدول نشون می ده)
الان سپاهان اولهاین استیل آذینم عجب تیمیه اصلا تازه گیا باهاش حال کردم......
دقیقا زمانی که باید سپاهانو می برد توی خونه برد تا استقلال صدر بمونه....خدا عمرشون بده....
الانم که 2-1از ابومسلم عقبه.....
به یاد داداش افشین این رنگو زدم....ایشالله یه پست دیگه ام به یاد داداش علی رنگ قرمزو می زنم.....
هی یادش بخیر......
الان سپاهان اوله
اگه فردا ببازین چی؟
حالا چیکار کنید؟
مام که بردیم تراکتورو تو تبریز با اون همه تماشاگر!
البته من تراکتورم خیلی دوست دارم ولی بردیم به هر حال
من فقط نگران صدر نشینیتونمآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآه یعنی شما دوتا بازیو پشت هم بردین... عجب پیشرفت جهشی کردین. هنو صدر نیومدین؟
فردا هم ببازیم بازم همون قصه تکراری سرورتون استقلاله و طبق معمول بالاتر میمونیم حتی با باختمون
تو تبریزش اشتباهی بودحاجی بازی مگه تو تهران نبود؟، تعداد تمشاگران مهمان زیادی زیاد بودن فک کردین مهمونین...
صدای هواداراتون واسه چی در نمیومد
شایعه؟
کاش شایعه بود دلم براتوم کباب میخواد
داریم داداش اگر هم تا الان نبودم چون نمیدونستم اینجا شاخ شدین
همین مناسبه اینجا
ببین دختر و پسر نداره آدم باید یه کم شخصیت داشته باشه
مربی شما که خیلی با اخلاقه!!!عبدل رو خدمتتون عرض کردم
توجه شما را به اخبار جلب میکنم در حالی که داره براتون گریم میگیره:
دروازه بان اصلی تیم فوتبال استقلال دیدار روز سه شنبه این تیم برابر ذوب آهن اصفهان را از دست داد.
وحید طالبلو پس از دیدار استقلال مقابل صبای قم دچار سرماخوردگی شد. شدت بیماری او به حدی بود که پزشکان تیم فوتبال استقلال به وی اجازه حضور در تمرینات را ندادند.
این دروازهبان ملی پوش پس از غیبت در تمرین روز یکشنبه تیم فوتبال استقلال در تمرین امروز (دوشنبه) نیز شرکت نداشت تا پس از فرهاد مجیدی و سیاوش اکبرپور، سومین غایب آبی پوشان در دیدار با ذوب آهن اصفهان باشد.
با توجه به غیبت طالبلو در دیدار با ذوب آهن محمد محمدی از دروازه تیم فوتبال استقلال حراست می کند.
كاروان تيم فوتبال استقلال فردا در حالي به اصفهان ميرود كه مهاجم ناراضي اين تيم آبيپوشان را همراهي نخواهد كرد.
سياوش اكبرپور از نيمكت نشيني در استقلال ناراحت و گلايه مند است و در مصاحبه تلويزيوني اين موضوع را آشكار كرد.
اكبرپور روز گذشته همراه تيم تمرين نكرده است تا اوج اختلاف او با كادرفني استقلال بروز پيدا كند.
در همين راستا باشگاه استقلال نيز همراهي اين بازيكن با تيم براي سفر به اصفهان و بازي با تيم ذوب آهن را منع كرده است.
محمد حيراني؛ مدير روابط عمومي باشگاه استقلال با تاييد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: اكبرپور همراه تيم به اصفهان نخواهد رفت. او براي نشان دادن اعتراض خود راه را اشتباه مي رود. هيچ بازيكني با مصاحبه تلويزيوني نمي تواند به تركيب راه پيدا كند و هر بازيكن بر اساس توانايي ها و تشخصي كادرفني در تركيب قرار مي گيرد.
فرهاد مجيدي به دليل اتفاقاتي كه در بازي استقلال مقابل صباي قم رخ داد از سوي كميته انضباطي احضار شد.
اين بازيكن بايد 10 آبان ساعت 16 در فدراسيون فوتبال حاضر شود.
مهاجم استقلال به دليل اعتراض به تصميم داور چند ضربه به صورت خودش زد و دقايقي بعد از سوي داور كارت زرد دوم را دريافت كرد و اخراج شد.
استقلال يك روز پس از كسب نتايج تساوي مقابل صباي قم عصر امروز در حالي تمريناتش را برگزار كرد، كه صمد مرفاوي سرمربي اين تيم با هماهنگي به محل تمرين تيم نيامد.
* هاشم بيكزاده و آرش برهاني با لباس شخصي در محل تمرين اين تيم حاضر شده و پس از 20 دقيقه ورزشگاه دستگردي را ترك كردند.
* سياوش اكبرپور مهاجم معترض تيم استقلال در محل تمرين اين تيم حاضر شد اما تنها با لباس شخصي نظارهگر تمرين آبي پوشان شد.
در تمرین امروز امیدرضا روانخواه همچنان به دلیل مصدومیت غایب بود. آرش برهانی نیز به دلیل سرماخوردگی با لباس شخصی به تمرین آمده و پس از حدود 15 دقیقه ورزشگاه را ترک کرد. مهدی امیرآبادی هافبک تیم استقلال بعد از مدتها غیبت به دلیل مصدومیت به طور انفرادی به تمرین پرداخت.
حالا چیکار کنید؟
مام که بردیم تراکتورو با اون همه تماشاگر!
البته من تراکتورم خیلی دوست دارم ولی بردیم به هر حال
داداش سپاهان اوله پرسپولیس که اول نیست....الان سپاهان اوله
اگه فردا ببازین چی؟
داداش شاید ناصر خان محبوب نباشه ولی نظر سنجی هم کاملا پرسپولیسی بودمحبوب ترین بازیکن سه دهه اخیر هم که معلوم شد اونم کسی نیست جزء، عقاب آسیا عابدزاده.
جالبه همه پرسپولیسیا،مثل کریمی،دایی،پروین بالا سر حجازی بودن.
این دیگه نظر تمام مردم بود خوب با چشاتون دیدین که ناصر خان اصلاً محبوب نیست.
واسه همین پرسپولیس تیمه محبوبیه
قرمزته
داداش شما برو نگران تیم خودتون باش که با محبت داور و نگرفتن دوتا پنالتی تونستین تراکتورو ببرینش......داداش صدر که نمی آین ولی اگه بیاین سه سوت می رین پایینمن فقط نگران صدر نشینیتونم
رفیقت داشت اون ور صحبت صدرنشینی میکرد
عزیزم اخبارو خوندی؟شما تا بازی بعدم بالا باشید و خوش باشید!!!
از بازی بعدم که میرین پایین من به روت نمیارم خیالت راحت
من هفته پیش گفتم روزای خوبتون نزدیکه یادته؟داره میرسه
تو تبریزش اشتباهی بود
چون بدون صدای تماشاگرا هم تیم کاره خودشو میکنه،سوال بعد؟
دیشب نود و میدیدی الان این حرفارو نمیزدیداداش شما برو نگران تیم خودتون باش که با محبت داور و نگرفتن دوتا پنالتی تونستین تراکتورو ببرینش......داداش صدر که نمی آین ولی اگه بیاین سه سوت می رین پایین![]()
داداش من نودو ندیدم اما بازی رو که دیدم دروازهبانتون فقط پای بازیکنو زد یا اون یکی یارو دستش روی کمر تراکتوری بود با پاش هم پاشو زد اونوقت به بازیکن تراکتوری کارت داد.......دیشب نود و میدیدی الان این حرفارو نمیزدی
امروز حال کل کل ندارم!!!
دپ زدم عزیزم
بزار بعد از ظهر خوب شدم میام کل کل کنیم
آره داداش....راست میگی ولی خوب چه میشه کرد استقلالی هستیم دیگهسلام.حاجی چرا با این لن..... این قدر کل کل میکنی ؟ این ماشاالله این قدر رو دارن که میگن حق ما تو بازی دیروز برد بودش. نمیدونم بر چه اساسی اینا همیشه این حق رو به خودشون میدن که چه بد بازی کنن و چه خوب برد با اوناست!!!!!!!
میبینم که بعد از دوتا برد ابکی که جفتش حقتون نبوده از سوراخاتون اومدین بیرونو دادو هوار راه انداختین بازم با باختمون و برد شما به ما نرسیدین چی شد؟ بازم که سرورتون استقلاله ....استقلال بازم باخت چی شد؟؟؟؟؟؟تعداد باختتون داره میزنه رو دست پرسپولیس.دیگه بالا جدول نیستین چی شد؟
ذوب آهن خوب ذوبشون کرد..........................
چرا اومدین پایین از اون بالا؟؟؟؟؟
روزای اوج تیمتون داره شروع میشه......................
قرمزته.
ای بابا
گفتم روزای خوشتون در پیشه
هستیم داش شماها پیداتون نبود، جنبه هم خوب چیزیه به مولا...تا دیروز یه قرمزیه پیداش نبود حالا چی شد دور ورداشتین... هنو زیر مایین ...کوشین پس؟چرا نمیاین؟
حرص نخور داداشممیبینم که بعد از دوتا برد ابکی که جفتش حقتون نبوده از سوراخاتون اومدین بیرونو دادو هوار راه انداختین بازم با باختمون و برد شما به ما نرسیدین چی شد؟ بازم که سرورتون استقلاله ....
اصلا چی شد کم کم به تعدادتون داره اضافه میشه؟
هستیم داش شماها پیداتون نبود، جنبه هم خوب چیزیه به مولا...تا دیروز یه قرمزیه پیداش نبود حالا چی شد دور ورداشتین... هنو زیر مایین ...
قهرمانی نیم فصلم ماله ماست... اگه این 4تا بازی رو میبردیم که لیگ هیجانی نداشت، چن امتیاز از دس دادیم گفتیم بقیه تیمام یه امیدی داشته باشن، به قوله معروف دون پاچوندیم ، حالا وایسا روزای خوش در پیشه ...
یه بار بهت گفتم یه لنگ گیرم اومده دارم باهاش بازی میکنما، ظاهرا موضوع رو نگرفتیا... اصلا خوش دست نیستی