جو جو تکلیف خودتو ما رو روشن کن
این طرفی یا اون طرفی؟
استقلال طوفانی
محبوب هر ایرانی
یکه تازه میدانی
همیشه قهرمانی
![]()
![]()
استقلال تیم وفاست
بازی هاش چه با صفاست
تیم ما تیم خداست
تیمی از غیر تیماس
استقلال طوفانی
محبوب هر ایرانی
یکه تازه میدانی
همیشه قهرمانی
![]()
![]()
استقلال تیم وفاست
بازی هاش چه با صفاست
تیم ما تیم خداست
تیمی از غیر تیماس
خوب منم گفتم این طرفی دیگهنخیرم
این طرفیه
نخیرم
این طرفیه
جو جو جان به گوشم
پیامام بازه هر دوش شاید سیستم مشکل داره
...صابر جون خوبه نصيرزاده رو قبول داري خب بايد بدوني كه همين آقاي هوشنگ نصير زاده گفت اين بازي فقط يه اشتباه داوري داشت اونم نگرفتن پنالتي روي اميدرضا روانخواه بود و گفت نميشه گفت داوري به نفع تيمي گرفته ولي خب به ضرر استقلال گرفته و تاثير گذار بوده تو نتيجه و بازي و قهرماني
كلا گند زده به همه تلاش يه تيم تو يه فصل
بفرماييد اينم يه هوادار تازه ذوب آهني شده ي متعصب كه از بچگي عاشق ذوب آهن بوده
نه عزيزم اونا حتما به گروه هاي صبا و استقلال نگاه مي كنن هميشه قدرت هاي فوتبال يه منطقه كه نتيجه خوبي نميگرن تا حالا نشده رئال از مرحله ي گروهي حذف بشه؟؟؟البته بعيد مي دونم شما جام حذفي كاري از پيش ببرين تيماي قدرت مند زيادي اونجا هستن
این طرفیم دیگه
بارها و بارها گفتم و میگم
سرور هر چی لنگیه، امیر قلعه نوعیه![]()
خوب
برید دیگه خجالت بکشید
امشب هم بدجور ابروتون مثل همیشه رفت
ببینم جاوید جون مگه دلت دوباره هوای اخطار بدون امتیاز کرده؟؟؟سرور هر چی لنگیه امیر قلعه نوعیه
علی این قلعه نوعی با این همه جو سازی که کرد، با اینکه نتونست داور رو بخره ولی تونست طرفداراش رو کاری کنه فحشش ندن
هی میگن سایپا فولاد، خوب میبردین، انقد بهتون پا دادن که نگو، خدتون نتونستین بعد میگین همشون شدن منچستر یوناتید
قلعه نوعی هم واقعن لیاقتش اینه که فرگوسن نقدش کنه، فرگوسن طبق آخرین خبر همون جمله معروف استقلالیا رو گفته و جالب اینجاست که اومده نوشته منو هم خونده
بچه ها نظرتون چیه بفرستیمش واسه نود ؟ همون تاپیک امیر قلعه نوعی سرور هر چی لنگیه میگمااا
يه بار به جاويد نظرم رو درباره اين جمله رو اين تاپيك گفتم و بهش گفتم وقتي هي اين جمله رو مي شنوم ازش چه نظري دارم دربارش
ببينيد دوستان عزيز من شعاره شعار مي دونم جاويد خودش فوتبال بازي مي كنه از اين دست شعارا كم نداريم تو فوتبال و كلا ورزش و براي هر تيمي و باز همون نظر سابقم رو درباره ي اين جمله ي شما دارم
مصدوم شدیم رفت دیگه نمیشه بازی کرد
اینا رو نوشتم تا دوست عزیزمون بدونه من کدوم وری هستم
در مورد بازی بد پرسپولیس هم بگم، اونقد ضعیف بازی کرده تو باشگاههای ایران که خیلی از بازیهاش رو ندیدم
درسته که طرفدار پرسپولیس هستم ولی در موقعیتی نیستم که بتونم حرص بخورم و بخاطر فوتبال ناراحتی برا خودم بوجود بیارم، سعی میکنم لذت کافی رو ببرم
ولی هر چی باشه خوب دوستش داریم، بازیهای جام آسیاش که فلن حرف نداره
اي بابا همه چرا مصدوم ميشن منم مينيسك زانوم مصدوم شد تكواندو رو گذاشتم كنار چند وقتي بود دوباره برگشته بودم دروازه باني كه امروز فكر كنم انگشتم در رفته از ما كه گذشت مطرح شدن ايشالا بچه هامون
كاشكي منم مي تونستم حرص نخورم ديروز اينقدر گريه كردم و داد و فرياد زدم شب نخوابيدم امروز گيج گيج بودم سرم درد مي كنه سرما خوردم شديدا عجب گرفتاريه ها
جاوید فک کنم اینبار اخطار با کسر امتیاز رو دوشته
افشین جدا دروازه بانی میکنی؟ میدونی چیه، یه مربی داشتم که نظر خاصی درباره دروازه بنها داشت!! می گفت کسایی دروازه بان میشن که یه تخته شون کم باشه(ناراحت نشو ولی...) خب اگه یه تخته ات کم نبود که با باخت یا مساوی اس تق لال حرص و جوش نمی خوردی
![]()
جاوید فک کنم اینبار اخطار با کسر امتیاز رو دوشته
افشین جدا دروازه بانی میکنی؟ میدونی چیه، یه مربی داشتم که نظر خاصی درباره دروازه بنها داشت!! می گفت کسایی دروازه بان میشن که یه تخته شون کم باشه(ناراحت نشو ولی...) خب اگه یه تخته ات کم نبود که با باخت یا مساوی اس تق لال حرص و جوش نمی خوردی
![]()
بخدا حیفه گریه کرد
نکن اینکارا رو
نکن
منم سرما خوردگی شدید داشتم امروزم کلاس بیدم نصفه کلاس رو ول کردم برگشتم خونه
سرماخوردگی بد دردی
من برم دیگه
خوشحال شدیم
فلن
جو جو جان من بهش گفتم این وری هستی اما قبول نمیکنهخوب حالا بیاین دوباره این نوشته ها رو بخونین، متوجه میشین من کدوم وری بیدم![]()
صابر جون خوبه نصيرزاده رو قبول داري خب بايد بدوني كه همين آقاي هوشنگ نصير زاده گفت اين بازي فقط يه اشتباه داوري داشت اونم نگرفتن پنالتي روي اميدرضا روانخواه بود و گفت نميشه گفت داوري به نفع تيمي گرفته ولي خب به ضرر استقلال گرفته و تاثير گذار بوده تو نتيجه و بازي و قهرماني
كلا گند زده به همه تلاش يه تيم تو يه فصل
WARNING گفت:Dear JU JU,
You have received an infraction at باشگاه مهندسان ایران.
Reason: كلام نامناسب
-------
شما در باشگاه مهندسان مرتکب خلاف شده اید.
-------
This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.
Original Post:
http://www.www.iran-eng.ir/forums/index.php?posts/819971/
و بازی تیم استقلال با صبا تموم شد، و این امیر جان ما، در این اندیشه، که چه زمانی در مقابل تیمی شل و کور قرار بگیره و بتونه براحتی بازی رو با برد سپری کنه، و در آنسو، هواداری کماکان فریاد میزنه، امیر قلعهنوعی سرور هرچی لنگیه، و در سویی دگر، کودکی چشم انتظار این که امیر جان کی از این توهم بیرون بیاد که لیگ برتر، لیگ مدارس راهنمایی نیست، لیگ کوران و شلان نیست ... ولی این امیر قصهی ما، همچنان در فکر پنالتیای هست که در بازی با سپاهان، به گفتهی ایشون و ...، بسود تیم استقلال گرفته نشد و در خانه دو امتیاز رو از دست داد، شاید این کودک، روزی را آرزو کند که مربیای بیاد که هواداراش شعار ندن سرور هرچی لنگیه، بلکه استقلال با مربی این تیم، در اندیشه بازی با توپچیهای لندن و شیاطین سرخ و ... باشه
بازی با صباباطری تموم شد، بازیای که سکوت رو بر لبان هواداراش نشاند، هوادارانی که با شکست پرسپولیس سر از پا نمیشناختند و هیچوقت نگفتند و ندیدند که چه خواهد آمد، دیدن عیب دیگران خیلی راحته، ولی این آینهای که اینجاست، همه از دیدن خود فراریند، این استقلال کماکان باید ضعیف بماند و بماند، چون از قدیمالایام، این تیم، سرور هرچی تیم کور و شل بوده، و هرگز در اندیشه به قدرت رسیدن نبود، هرگز به این فکر نکرد که بردن تیمهای ضعیف قدرت نیست
و هواداران این تیم کماکان میگویند و خواهند گفت، امیر قلعه نوعی سرور هرچی لنگیه
و بازی با زیباییها و زشتیهایش، با اقتدار تیم صبای قم به پایان رسید، و بازی 3 بر یک به سود صبای قم پایان یافت و سومین شکست تیم استقلال رقم خورد و استقلال همچنان در این اندیشه که این تیم، سرور هرچی لنگیه
و کماکان
امیر قلعهنوعی سرور هرچی لنگیه
به امید روزی که استقلال و مربیانش، همراه با تیمهای دیگه این کشور، سرور کوران و شلان نباشند و حرف از قدرتی بزنند
سکوت ...
نوشته شده توسط جوجو
آدرس تاپیک: اینجا
All the best,
باشگاه مهندسان ایران