sh.jafari
عضو جدید
شما رتبت چند بود ؟ خوراسگان شرکت کردی؟آخه اونجا که خیلی کوچیکه مثل مدرسس نه دانشگاه کاش توی خوراسگون تشکیل بشه چون ما آتلیه هم نیاز داریم.
شما رتبت چند بود ؟ خوراسگان شرکت کردی؟آخه اونجا که خیلی کوچیکه مثل مدرسس نه دانشگاه کاش توی خوراسگون تشکیل بشه چون ما آتلیه هم نیاز داریم.
من 58 بودم آخرین رتبه ای که خوراسگون توی تکمیل گرفته 57 بوده خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییی دلم میسوزهشما رتبت چند بود ؟ خوراسگان شرکت کردی؟
چه وحشتناک من 70 بودم به هر حال تبریک میگم کارشناسیت کجا بودی؟من 58 بودم آخرین رتبه ای که خوراسگون توی تکمیل گرفته 57 بوده خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییی دلم میسوزه
شهرکرد.شما چی؟چه وحشتناک من 70 بودم به هر حال تبریک میگم کارشناسیت کجا بودی؟
چه وحشتناک من 70 بودم به هر حال تبریک میگم کارشناسیت کجا بودی؟
خوراسگان بودم , ببینم شما تو کلاس امین شقاقی نبودی؟ دوست زهرا ؟شهرکرد.شما چی؟
بله دانشگاه تو خود شهره , در مورد خوابگاه اطلاعی ندارم منم با شما همکلاسی ام تبرییییییییییکسلام بچه ها منم علوم تحقيقات اصفهان قبول شدم
دانشگاه تو خود شهر اصفهان هست؟و اينكه تو همون خود شهر اصفهان كلاساش تشكيل ميشه؟خوابگاه هم ميدن؟
اصفهانممنون منم به شما تبريك ميگم شما از كدوم شهري؟ من از تهران هستم
سلام دوستان
کسی از تهران غرب چیزی میدونه؟
اصن به درد میخوره؟![]()
گفتن نهم و دهم باید بری همون واحد که قبول شدی واسه ثبت نامبچه ها ثبت نام كي هست؟يعني از كي تا كي هست؟
اوهوووم...منم 73 بودم انداختنم عجب شیر.....حالا هی بخندینمن خيلي خوشحال بودم ولي الان حالم گرفته شد.آخه دوستم كه رتبش 89 بودومن هم86 اون ازخودشبسترقبول شده من ازجلفا.فكر ميكنم چشاشونو بستن هركجا خوششون اومده مارو انداختن.