sevdana
عضو جدید
فکر کنم فقط من اونجا قبول شدم.....
تقریبا از همه ی دوستام ترازم بهتر بود ...ولی فقط من افتادم عجب شیر...بازم خدارو شکر ..ناشکری نکنیم....
نمي دونم از رو چه حساب كتابي تقسيم بندي كردن.آره حق تو بود كه شبستر باشي.
فکر کنم فقط من اونجا قبول شدم.....
تقریبا از همه ی دوستام ترازم بهتر بود ...ولی فقط من افتادم عجب شیر...بازم خدارو شکر ..ناشکری نکنیم....
یکی ج بده
ثبت نامو چی کار میکنین بچه ها؟
یعنی چی چیکار میکنیم؟؟؟؟؟؟یکی ج بده
ثبت نامو چی کار میکنین بچه ها؟
آخه شنبه 1شنبه نمیتونم برمیعنی چی چیکار میکنیم؟؟؟؟؟؟
اتفاقا منم مثل شما بودم نمی رسیدم هر 2 جا برم برا همین 2 باره دست بکار شدم و گوشی رو برداشتم زنگ زدم اونجایی که قبول شدم موضوع رو گفتم اونم گفت میای ثبت نام می کنی ولی یه تعهد میدی که در فلان تاریخ مدرکت رو بیاری....شمام برو ثبت نام کن .......آخه شنبه 1شنبه نمیتونم برم
الان تهرانم
یه بار باید برم ساری مدرکامو جور کنم
بعد برم شیراز که ثبت نام کنم
اخه چطوری به این سرعت؟؟؟
آخه شنبه 1شنبه نمیتونم برم
الان تهرانم
یه بار باید برم ساری مدرکامو جور کنم
بعد برم شیراز که ثبت نام کنم
اخه چطوری به این سرعت؟؟؟
اتفاقا منم مثل شما بودم نمی رسیدم هر 2 جا برم برا همین 2 باره دست بکار شدم و گوشی رو برداشتم زنگ زدم اونجایی که قبول شدم موضوع رو گفتم اونم گفت میای ثبت نام می کنی ولی یه تعهد میدی که در فلان تاریخ مدرکت رو بیاری....شمام برو ثبت نام کن .......
مرسی.....عج_____________________________________________________________ب شی________________________________________________________رخیلی دوست داشتم نفر اولی باشم که به 1memer تبریک میگم.خوشحالم که قبول شدی عزیزم
بچه ها حالا کلاسا واسه مهر یا بهمن؟
من پایان نامم مونده...............
مرسی.....عج_____________________________________________________________ب شی________________________________________________________ر
![]()
نه گفتم خدارو شکر ولی هر وقت اسمش رو میگم نمی دونم چرا خندم میگیره........عجببببببببببببببببببببببببببببب ناشکری پسر.خوبه دیگه!!!!!!!!!!!حالا منم که هریس قبول شدم فکر کردی خوبه؟؟؟؟
خیلی دوره
واسه مهر هست.از منم مونده
اگه اونجا اینترنت باشه..........بچه ها از اين به بعد بازم زود زود بيام تا به هم كمك كنيم.
من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آره یه جورایی!!!!!
اما من خیلی خوشحالم که همه قبول شدیم.
من از طرف همه ی بچه ها بهت تبریک میگم.چون خیلی واسه روحیه دادن به بچه ها کمک کردی
من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم تبریک میگم.من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هورااااااااااااااااااااااااااا
منم قبول شدم
علوم تحقیقات