architecttak
کاربر فعال
بجه ها ديدين كفتم جوابا 5شنبه مياد
حالا ديديد جقدر اين منبع بزركه

حالا ديديد جقدر اين منبع بزركه

به گزارش خبرنگار فرهنگي ايرنا به نقل از روابط عمومي مركز آزمون دانشگاه آزاداسلامي ، كارنامه پذيرفته شدگان تكيمل ظرفيت اين آزمون از ساعت 14 روز هفتم مهرماه /فردا/ در پايگاه اينترنتي به نشاني www.azmoon.comقابل مشاهده است.
داوطلبان مي توانند با مراجعه به اين پايگاه و ارائه مشخصات داوطلبي ، كارنامه خود را مشاهد كنند.
بنابراين گزارش،پذيرفته شدگان اين مرحله مي توانند روزهاي نهم و دهم مهرماه براي ثبت نام به واحدهاي دانشگاهي محل پذيرش مراجعه كنند.
اين گزارش مي افزايد، اطلاعيه مربوط به زمان و چگونگي ثبت نام از داوطلبان در روز نامه آفرينش روز هفتم مهرماه و همچنين بطور همزمان در پايگاه اطلاع رساني مركزآزمون به آدرس www.pubr-azmoon.comمنتشر خواهد شد.
فراهنگ ** 1355 ** 3404
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 30586007
نتایج تکمیل ظرفیت ارشد رو گفت 9 میاد....اون عقبیا صدا میاد ؟؟؟
قر تو کمرم فراووونه نمیدونم کجا بریزم
جملت سوالیه ؟؟؟؟؟بله گفت 9 میادنتایج تکمیل ظرفیت ارشد رو گفت 9 میاد....
male shahrestana ke mrhr miran kelas,teh ra neidunam
چقد تأثیر داره؛ فک کن !با کامبت قبلیات بم رو برده بودی زیر سوال!تراز نفر آخر بم 5873 ولی چون من سهمیه بسیج داشتم تو کارنامه من تراز آخری رو 5482 زدن.
جان دل از دست من ناراحت نباش...البته بسیجی هستی باید از عبارت برادر دلاور استفاده کنم...ایشالا قبول بشی...یا حق..تراز نفر آخر بم 5873 ولی چون من سهمیه بسیج داشتم تو کارنامه من تراز آخری رو 5482 زدن .
تراز نفر آخر بم 5873 ولی چون من سهمیه بسیج داشتم تو کارنامه من تراز آخری رو 5482 زدن .
2باره زنگ زدم مرکز آزمون گفت اگه امروز بخواد بیاد ساعت 6 میاد...از ساعت 2 هم خبری نداشت......تازه گفت اگه بیاد....؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2باره زنگ زدم مرکز آزمون گفت اگه امروز بخواد بیاد ساعت 6 میاد...از ساعت 2 هم خبری نداشت......تازه گفت اگه بیاد....؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | كارنامه و رتبه هاي كارشناسي ارشد مجاز مدیریت پروژه-تکنولوژی معماری-انرژی معماری 89 | کارشناسی ارشد | 53 | |
![]() |
كارنامه و رتبه هاي كارشناسي ارشد معماري 89 | کارشناسی ارشد | 367 | |
M | ❺❾نتایج آزمون کارشناسی ارشد معماری 95 (درصد و رتبه و محل قبولی) ) | کارشناسی ارشد | 473 | |
![]() |
❹❾ نتایج آزمون کارشناسی ارشد هنرساخت 94 ( جدول درصد و رتبه و محل قبولی ) | کارشناسی ارشد | 248 | |
![]() |
❹❾ نتایج آزمون کارشناسی ارشد معماری 94 ( جدول درصد و رتبه و محل قبولی) | کارشناسی ارشد | 967 |