volga_red
عضو جدید
تهران تا 150 حدالقل میگیره.پارسال 154 بود.سال قبلش تا 156. ولی تهران شروع درس از بهمنه.اینم در نظر بگیر![]()
خب فکر می کنم ارزششو داره.. به نظرت نداره؟
تهران تا 150 حدالقل میگیره.پارسال 154 بود.سال قبلش تا 156. ولی تهران شروع درس از بهمنه.اینم در نظر بگیر![]()
اينجوري كه من شنيدم به غير از اونايي كه علوم تحقيقات تهران امتحان دادان, بجه هاي ديكه فقط تو همون واحد خودشون بذيرش ميشن نه جاي ديكه!
سر ريز تهران هم تو تكميل ميفرستن شهرستانا.
جواب تکمیل ظرفیتا کی میاد؟ کسی خبری نداره ؟ من که میمیرم تا این جوابا بیاد....![]()
سلام بر دوستان عزیز .
برای تکمیل ظرفیت باید ثبت نام کنیم یا خود سیستم تکمیل ظرفیت رو انجام میده ؟
architecttak خبر جدیدی از یزد نداری؟
جواب تکمیل ظرفیتا کی میاد؟ کسی خبری نداره ؟ من که میمیرم تا این جوابا بیاد....![]()
من 5680 شدم رتبمم 58 ...همدان....به نظرت قبول میشم؟خبر جديد اينكه تهران امسال بصورت مثلثي دانشجو كرفته, يعني هر سه واحدبا يه تراز سنجيده شدن كه اين به ضرر خيليا شد!!
مثلا اكه ما رو كه تهران مركز امتحان داديم همونجا ميسنجيدن شايد خيلى رتبه مون بهتر ميشد
خبر بعدي اينكه همه واحهاي شهرستانها كه سريز تهران رو ميكيرن 25درصدش واسه دانشجوهاي بوميه همون شهره.
از يه مسوْل علوم وتحقيقات يزد شنيدم بارسال تراز5300 هم كرفتن!! فقط خدا كنه راست باشه.
و اينكه به ما كفتن 25 شهريور مرحله اول تكميل ظرفيت اعلام ميشه.
سلام ممنون میشم منو راهنمایی کنید که تکمیل ظرفیت قبول میشم یا نه؟
تهران علوم تحقیقات امتحان داده بودم
نمره کل من(6122) رتبه 320
آخرین رتبه قبولی 88(6482)
اگه خود همدان نشم ....علوم تحقیقاتش چی؟؟؟امسال علوم تحقیقاتش میگیره البته تو دفترچه نبود فقط تو تکمیل ظرفیتا میگیرهفكر كنم تراز همدان 5900 باشه همدان شايد ولي جاي ديكه حتما قبول ميشي. اميدوار باش
اگه خود همدان نشم ....علوم تحقیقاتش چی؟؟؟امسال علوم تحقیقاتش میگیره البته تو دفترچه نبود فقط تو تکمیل ظرفیتا میگیره
یعنی فقط سر ریز علوم تحقیقات جاهای دیگرو میگره ؟؟؟؟؟نه فک نکنم اینجوری باشه چون اولا الان تهران هر سه تا دانشگاه باهمه یعنی جدا نبودنببين من منظورم علوم و تحقيقاته, فكر كنم علوم وتحقيقات فقط باواحدهاي خودش تبادل ميكنه.
یعنی فقط سر ریز علوم تحقیقات جاهای دیگرو میگره ؟؟؟؟؟نه فک نکنم اینجوری باشه چون اولا الان تهران هر سه تا دانشگاه باهمه یعنی جدا نبودن
دوما من زنگ زدم آموزش همدان اونا گفتن یا خود دانشگاه همدان قبول میشی یا علوم تحقیقات میگیرتت
منبع خبر کیه...؟کجاست...؟
خبر جديد اينكه تهران امسال بصورت مثلثي دانشجو كرفته, يعني هر سه واحدبا يه تراز سنجيده شدن كه اين به ضرر خيليا شد!!
مثلا اكه ما رو كه تهران مركز امتحان داديم همونجا ميسنجيدن شايد خيلى رتبه مون بهتر ميشد
خبر بعدي اينكه همه واحهاي شهرستانها كه سريز تهران رو ميكيرن 25درصدش واسه دانشجوهاي بوميه همون شهره.
از يه مسوْل علوم وتحقيقات يزد شنيدم بارسال تراز5300 هم كرفتن!! فقط خدا كنه راست باشه.
يكي ازبچه ها ميگه به آزمون زنگ زدم گفت جواب تكميل بين هفته آخرمهر وهفته اول آبان هست.
برداشت من اينه كه واحدايي كه اصلا بذيرش نداشتن 25 شهريور اعلام ميشه و مرحله دومش همون اواخر مهرماه هستش.
اره.به نظر من ارزششو داره.موافقمخب فکر می کنم ارزششو داره.. به نظرت نداره؟
نه.علوم تحقیقات شهرستانا از تمام واحدها سرریز تکمیل میگیره.نه لزوما از شعبات علوم تحقیقات.واحدهای علوم تحقیقات هم اکثرا سال اول یا دوم تاسیسشون هست.مثلا علوم تحقیقات همدان سال گذشته سال اولش بود و جدیدالتاسیس بود و چون جایی برای برگزاری کلاس نداشتن کلاساشون تو دانشگاه آزاد همدان برگزار میشد.ببين من منظورم علوم و تحقيقاته, فكر كنم علوم وتحقيقات فقط باواحدهاي خودش تبادل ميكنه.
تهران سال گذشته تا رتبه 154 همون تهران قبول شدن.یعنی تقریبا دو برابر آخرین نفر قبول شده در مرحله اول.(مرحله اول پارسال تا رتبه 80 قبول شده بودن)بستكي به واحدهاي تهران داره, يكي ميكه تا دوبرابر اخرين نفر,يكي ميكه تا شعاع 300 نفري اخرين نفر!!! خدا داند
'گفتم شاید سال دیگه یه نفر لازمش بشه.همین.
مشاهده پیوست 64114
سلام بر دوستان عزیز .
برای تکمیل ظرفیت باید ثبت نام کنیم یا خود سیستم تکمیل ظرفیت رو انجام میده ؟