فکر نمیکنی اگه عبادت خدا رو اونجوری که خودش گفته انجام بدیم بهش نزدیکتر میشیم؟
شاید خدا میخواد عشق یک بنده عاشق (یا همون ایمانشو) رو بسنجه ..... نگفته چرا باید نماز صبح دو رکعت باشه ... ظهر چهار رکعت باشه ... یا چرا یک رکوع و دو سجده ... مثل اینکه باید طوری عمل کنیم که او میخواد... این زیبایی بندگیه
شبیه این قوانین تو دانشگاه ما هم هست
ولی کو گوش شنوا؟؟؟؟؟
یکی از قوانین ما اینه که کفشامون تق تق نکنه! :دی
دانشگاه علوم پزشکی کرمان
آخه دوست عزیز این چه ربطی به دموکراسی داره!!!هر جایی برای خودش قوانینی داره،خیلی از دانشگاه های معتبر دنیا لباس فرم دارن اصلا!!!پس دموکراسی ندارن!!!اونوقت میگن دموکراسی. کو دموکراسی؟ شما می بینین؟!
در گوشی میگم: خود منم زیاد تق تق میکنم! :دیدی............راست میگی این تق تق اعصاب منم به هم میریزه مخصوصا سر جلسه امتحان!!!!!!!!!!!من فقط این قانون رو قبول دارم
دانشگاه های آزاد همه همینطورن.بعد مدتی طولانی به سایت اصلی دانشگامون رفتم این خبر چشممو گرفت..
پوشش مجاز در دانشگاه
1. لباس: لباسها بايد ساده، آراسته، بلند، با رنگهاي متعادل و به دور از مدلهاي افراطي و در شأن دانشگاه باشد.
2. كفش و جوراب: كفشها بايد ساده با رنگ متعادل و پاشنههاي پائينتر از 5 سانتيمتر باشد، جورابها بايد ضخيم و با رنگ متعادل و اندازه متناسب باشد.
3. جواهرات و زينتآلات: زينتآلات مورد استفاده از مصاديق مجاز مانند حلقه و ساعت باشد.
4. آرايش و تركيب ظاهري: آرايش و پيرايش صورت و مو بايد در شأن دانشگاه بوده و جنبه زيبايي و جلب توجه نداشته باشد.
مصاديق پوشش غيرمجاز براي دختران
1. استفاده از مانتو شلوارهاي كوتاه و چسبان (بالاتر از زانو) با رنگهاي زننده و آستينهاي كوتاهتر از مُچ و جوراب نازك و كوتاه ممنوع است.
2. نپوشاندن كامل موي سر همچنين آرايش صورت به طور غيرمتعارف ممنوع است.
3. استفاده از ناخن مصنوعي، لاك و جواهرات ناخن و طرح بروي ناخن ممنوع است.
مصاديق پوشش غيرمجاز براي پسران
1. استفاده از لباسهاي اندامي مردانه مثل شلوار تنگ، كوتاه و چسبان، پيراهن با آستينهاي خيلي كوتاه و تصاوير مبتذل و بيمعنا و شعارهاي نژادي و نشانههاي ضداسلامي و ضد انقلاب و ضد اخلاق مربوط به گروههاي انحرافي و نيز كلاههاي نامناسب ممنوع ميباشد.
2. استفاده از كراوات، پاپيون و پيشاني بند، دستمال گردن، و همچنين كمربند، مچبند، گردنبند، گوشواره، انگشتر طلا و كيفهاي پولكدار و چراغدار و قفل و زنجيردار كه داراي طرح و نوشتههايي با حروف لاتين و زننده
و يانشانههاي ضداسلام و ضد انقلاب و ضد اخلاق باشند، ممنوع است.
3. استفاده از آرايشهاي صورت (تاتو لب و چشم و ابرو برداشتن) و آرايش مو (مش كردن، فر كردن، بافتن مو
و بلندي مو پائينتر از يقه لباس) ممنوع است.
پوشش ويژه بخشهاي باليني و حرفهاي و آزمايشگاهي
1. پوشيدن لباس فرم تميز، مرتب با ضخامت مناسب كه لباسهاي زير از وراي آن جلوه ننمايد ضروري است.
2. پوشيدن لباسهاي تنگ و نازك، جوراب نازك و كفش با پاشنه نامناسب ممنوع است.
3. استفاده از جواهرات و زيورآلات بجز در حد مجاز (ساعت و حلقه) و نيز استفاده از عطر و ادكلن با بوهاي تند
و آرايش صورت و بلندي ناخن ممنوع است.
دانشگاه های آزاد همه همینطورن.
تاحالا نمیدونستید مگه
من که دانشگاه آزاد نیستمدانشگاه های آزاد همه همینطورن.
تاحالا نمیدونستید مگه
من که دانشگاه آزاد نیستم
اما شبیه اینارو داریم
تو یه برد خیلی بزرگ زدن تو دانشکده
نه بهشون عمل میشه و نه روشون نظارت!
همینجوری الکی واسه دکوری!
میدونین یه حسی من نسبت به خدای خودم دارم که نمی تونم بگم !باید تو اون موقعیت قرار بگیرین تا منو درک کنین
خدا سخت گیر نیست ...............حرفاتون منو یاد موسی و شعبان میندازه!!
مطمئنی دانشگاه میری؟جای دیگه ای نمی ری؟؟؟؟؟؟؟
همیشه اینارو میگن ولی من اصلا چهار سال دانشگاه رو بدون ناخن به دانشگاه نرفتم
همیشه هم عطر زدم لاکم داشتم چون همیشه با لاک نماز می خونم![]()
میگم الیساجان میتونی برای منم یه کاری بکنی خدا فکرنماز خوندنم رو هم جای نماز واقعی قبول کنهبله دانشگاه ما هم که دولتی هست به عنوان دکور ازش استفاده میکنن
البته نماز خوندن بهتر از نخوندنشه چه با لاک باشه
نظرمو گفتم نظر شما هم محترم
من هم قبول دارم که خدا سخت گیر نیست ولی ....
میگم الیساجان میتونی برای منم یه کاری بکنی خدا فکرنماز خوندنم رو هم جای نماز واقعی قبول کنه
عقیده من اینه که شما خدا برات اینقدر ارزش نداره که بخوای براش از لاکت بگذری
کدوم حرفو؟نه این حرفو نزنین .........وگرنه موسی وشعبان میشیم!!!!!!!!!!!!!!
همیشه خدا که لاک ندارم ولی اون موقع هایی که دارم نماز هم می خونم
چه جرفیه؟
مگه با لاک نمیشه با خدا حرف زد؟
این که گفتین خدا ارزش نداره برام!!!!!!!!!!کدوم حرفو؟
جریان موسی و شعبان چیه؟اصلا اینا کی هستن؟
این حرفت منو یاد اعتقاد صوفی ها میندازههمونو بگو عزیزم انقدر رفتیم حاشیه دین مسائل اعتقادی اصلی رو فراموش کردیم
چه ربطی داره اگه خدا رو خوب بشناسیم دیگه به لاک وناخن گیر نمیدیم!!!!!!!!
تو خودت رو با یه چوپونی که هیچ اطلاعاتی از خدای خودش نداشته و خدای فطرت درونش رو میپرستیده یکی نکناین که گفتین خدا ارزش نداره برام!!!!!!!!!!
فکر شو نمی دونم ولی اگه بخوایی خدا رو بپرستی بی اختیار سجده میکنی با فکر کردن راضی نمیشی
البته فکر کردن به عظمت خدا هم عبادته
مگه شعرش یادت رفته
شعبان میگفته خدا چارقت دوزم................بعد موسی گفته که تو کفر میکنی ..........ولی خدا نظرش این نبوده
چه جرفیه؟
مگه با لاک نمیشه با خدا حرف زد؟
یه چیزی بگم میدونین چرا الان کشور ما به این روز افتاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همش به خاطر تفکرات افراطی و غیر عقلی هستاین حرفت منو یاد اعتقاد صوفی ها میندازه
اونا خودشون عاشق امام علی میدونن بعد میگن چون ما به خدا رسیدیم احتیجای نیست نماز بخونیم
اخه بگو حمید به توچه هر کسی رو توی قبر خودش میزارن
واقعا شرمنده دیگه بحث نمیکنم
تو خودت رو با یه چوپونی که هیچ اطلاعاتی از خدای خودش نداشته و خدای فطرت درونش رو میپرستیده یکی نکن
هر کی مسئوله کارایه خودشه گلم.یه چیزی بگم میدونین چرا الان کشور ما به این روز افتاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همش به خاطر تفکرات افراطی و غیر عقلی هست
ما تو کلاسمون 15 نفر دختر بودیم هممون این طور فکر میکردیم
نمیدونم چرا برای شما نا اشناست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگذریم ..............خدای من با انچه که تو کتاب ها خوندم متفاوته خیلی بیشتر مهربان هست بییییییییییییششتر
هی من میخوام بحث الکی نکنم دخوب نمیزاریاتفاقا فقط فطرت میتونه خدای واقعی رو درک کنه نه کتاب ها
چون فطرت رو خدا خلق کرده مگه غیر از اینه؟
خدارو فقط با فطرت میتونی پیدا کنی نه چیز دیگه
اول باید با فطرت پیداش کرد بعد تو کتابها دنبالش گشت!
هر کی مسئوله کارایه خودشه گلم.
هر کس عقایده خودشو داره و تفسیزاته خودشو.هیچکس نمیتونه به اون یکی بگه اشتباه میکنی.چه بسا بعضی ها کارایه غیرمتعارفی میکنن که جامعه قبول نداره اما پیشه خدا عزیزترن.نمیشه گفت
هی من میخوام بحث الکی نکنم دخوب نمیزاری
یعنی میگی124000پیامبر بیخودی اومدن 14 معصوم بیخودی اومدن
قران هم چبز بیخودیه پس چون ما باید به فطرت بیابیم خدارو
بابا لطف کن کارتو توجیح نکن بگو عشقم میکشه اینطوری باشم خلااااااااااااااص
سلام خوبین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بله منم به خاطر همین بحث میکنم
به نظر من نباید آدم ها با معیار خودشون خدا رو بسنجن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قوانين ليمن( آموزنده ) | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
"قوانين سرخوشى" | گفتگوی آزاد | 0 | |