قلم یک الگوی ایرانی معاصر، مطهری

m_dabiri

عضو جدید
به نظر منم باید هم زنها و هم مردها پاکدامنی خودشون را حفظ کنند:smile:

اما زنها یه کم بیشتر:gol:

یادمه یه کتاب روانشناسی که نویسنده اون یه روانشناس معروف غربی هستش راجع به چشم چرونی مردها نوشته بود،خیلی راحت این مسئله رو توجیح میکرد:surprised:
به زنها میگفت اگه توی یه رستوران هستید و در حالیکه همسر شما در کنار شماست ناگهان توجهش به یه خانم زیبا جلب میشه اصلا ناراحت نشید این طبیعت مردهاست...:confused:
کی بودش حالا؟:biggrin:

m_dabiri

عضو جدید
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
1-پس دینهای دیگر خدا ناقص بوده :biggrin: یعنی خدای شما بر این باور هست که در اون زمان به تکامل نرسیده بوده:surprised:
2- جمله ای که نوشتم توسط یکی از پیامبران خداوند گفته شده به نام زرتشت حالا حتما تو از پیامبر هم بیشتر می دنی:surprised:
3- ماست بند هیچ وقت نمی گه ماست من ترشه . تو هم می گی دین من از همه کاملتره و اونیکی ها ناقص هستند:)
عجب ادمی هستی :mad:دین های دیگر با توجه به زمان و شرایط اون دوره و درک مردم اومدن نمیشد که از همون اول تمامی دستورات بهشون داده میشد

آخرین ویرایش:

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب ادمی هستی :mad:دین های دیگر با توجه به زمان و شرایط اون دوره و درک مردم اومدن نمیشد که از همون اول تمامی دستورات بهشون داده میشد هوالذی ارسل رسوله بالهدی ودین الحق لیظهره علی کل دینه و لو کره المشرکون
:w15:

kung

اخراجی موقت
عجب ادمی هستی :mad:دین های دیگر با توجه به زمان و شرایط اون دوره و درک مردم اومدن نمیشد که از همون اول تمامی دستورات بهشون داده میشد هوالذی ارسل رسوله بالهدی ودین الحق لیظهره علی کل دینه و لو کره المشرکون

:biggrin: چرا عصبانی می شی . من جمله یک پیامبر ایرانی به نام زرتشت رو بیان کردم . حالاتو یجوری سفسته کن بگو دین من کالمترینه باتوجه به فهم و درک بشر امروزه دینت اومده نه درک و فهم عربهای وحشی . برای همین هم بسیار روی شکم و زیر شکم تاکیدات بسیاری داشته چون برای بشر امروزه اومده:surprised: . OKباشه مال تو با اون همه مشکلاتی که در دنیا بوجود آورده کاملترینه;)
من با دین تو مخالفتی ندارم
تمام ادیان یک واحد هستند و یک مطلب را هدفشون بوده به قول خودت با توجه شرایط اون دوره و درک مردمی که آن دین در سرزمینشان ظهور کرده
دین یک هدف داشته و آن چیزی نیست جز راستی ;) البته موضوع بحث چیز دیگری است و شما مایل هستید موضوع بحث را تغییر دهید . ایرادی ندارد اگر مایل به ادامه این بحث هستید خوشحال می شوم نظرتان را در تاپیک دیگری بیان کنید و من آنجا به پاسختان خواهم نشست
قعلا موضوع ادبیات استادتان مطهری هست;)

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما مایل هستید موضوع بحث را تغییر دهید

جناب Kung دیدی بحث رو به بیراهه کشوندی؟ سعی کن تاپیک رو نبندی، چون استعدادش رو داری;)
این شمایی که موضوع بحث رو از سوال استارتر تاپیک پیرامون یک موضوع کشوندی به مطلبی که خودت گذاشتی، پررو میدونی یعنی چی؟

m_dabiri

عضو جدید
:biggrin: چرا عصبانی می شی . من جمله یک پیامبر ایرانی به نام زرتشت رو بیان کردم . حالاتو یجوری سفسته کن بگو دین من کالمترینه باتوجه به فهم و درک بشر امروزه دینت اومده نه درک و فهم عربهای وحشی . برای همین هم بسیار روی شکم و زیر شکم تاکیدات بسیاری داشته چون برای بشر امروزه اومده:surprised: . OKباشه مال تو با اون همه مشکلاتی که در دنیا بوجود آورده کاملترینه;)
من با دین تو مخالفتی ندارم
تمام ادیان یک واحد هستند و یک مطلب را هدفشون بوده به قول خودت با توجه شرایط اون دوره و درک مردمی که آن دین در سرزمینشان ظهور کرده
دین یک هدف داشته و آن چیزی نیست جز راستی ;) البته موضوع بحث چیز دیگری است و شما مایل هستید موضوع بحث را تغییر دهید . ایرادی ندارد اگر مایل به ادامه این بحث هستید خوشحال می شوم نظرتان را در تاپیک دیگری بیان کنید و من آنجا به پاسختان خواهم نشست
یا خدا کی از عوض کردن بحث میگه این دین همون اعراب را هم به راه راست هدایت کرد سلمان فارسی برای یافتن حقیقت در باره ی اسلام تحقیق کرد و مسلمان شد وهمچنین ابوذر در ضمن منظورتو از شکم و زیر شکم نمیفهمم
اهنی را که موریانه بخورد نتوان برد از او به سیقل زنگ
با سیه دل چه سود گفتن وعظ نرود میخ اهنین درسنگ
از تمامی اعضا حاضر در تاپیک میخوام که به گفته های ایشون توجه نکنن

آخرین ویرایش:

kung

اخراجی موقت
یا خدا کی از عوض کردن بحث میگه
اهنی را که موریانه بخورد نتوان برد از اوبه سیقل زنگ
با سیه دل چه سود گفتن وعظ نرود میخ اهنین درسنگ
از تمامی اعضا حاضر در تاپیک میخوام که به گفته های ایشون توجه نکنن
:biggrin::biggrin:
عجب کی . فکر کنم من در پستی قبل از پست شما گفتم بحث رو عوض نکن .
کی گفت دینت چه؟
کی گفت دین اسلام برتینه؟ کی داره موضوع را عوض می کنه برای فرار از حقیقت!
گفتم که موضوع در مورد ادبیات استادته در این مورد به گفتگو نشتستم نه در مورد اینکه بپرسی دینت چیه . ;)

m_dabiri

عضو جدید
کی گفت دینت چه؟
گفتم که موضوع در مورد ادبیات استادته در این مورد به گفتگو نشتستم نه در مورد اینکه بپرسی دینت چیه . ;)
اونی که در باره ی دینت پرسید من نبودم صفحه ی قبل برو ببینی :cool:الحمدالله حواستم که نیست

kung

اخراجی موقت
اونی که در باره ی دینت پرسید من نبودم صفحه ی قبل برو ببینی :cool:الحمدالله حواستم که نیست

پس تو جرا جواب دادی . کسی سئوال کرد. جوابشم داده شد .تو چراخودتو میندازی وسط !!!! یا یکی هستید یا اینکه تلاش بر تغییر موضوع داری

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کی گفت دینت چه؟
نه تورو خدا وایستا ببینم، موضوع رو جنابعالی تعیین میکنید یا استارتر تاپیک؟
موضوع ادبیات استاد رو استارتر تاپیک مطرح کرد؟
یا شما خودتون رو انداختید وسط و یه چیزی مطرح کردی و روش مانور دادید؟

کی از شما دعوت کرد بیایید راجب "ادبیات استاد" صحبت کنید؟

kung

اخراجی موقت
نه تورو خدا وایستا ببینم، موضوع رو جنابعالی تعیین میکنید یا استارتر تاپیک؟
موضوع ادبیات استاد رو استارتر تاپیک مطرح کرد؟
یا شما خودتون رو انداختید وسط و یه چیزی مطرح کردی و روش مانور دادید؟

کی از شما دعوت کرد بیایید راجب "ادبیات استاد" صحبت کنید؟

موضوع اصلی تاپیک در مورد گفته های مطهری هست . گفته های مطهری در آن ادبش مشخص شده است . ابتدا گفته های مطهری بیان گشته است طبق اصل تاپیک . سپس در مورد گفته های ایشان بحث شده است .;)

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
موضوع اصلی تاپیک در مورد گفته های مطهری هست . گفته های مطهری در آن ادبش مشخص شده است . ابتدا گفته های مطهری بیان گشته است طبق اصل تاپیک . سپس در مورد گفته های ایشان بحث شده است .;)
مجدد واست توضیح بدم دوست عزیز؟

روند تاپیک بر این منوال بود که استارتر موضوعی رو سوال میکرد، نظر بچه ها رو میپرسید و سپس نظر شهید مطهری رو میگذاشت.
راجب دو موضوع هم به همین منوال گذشت که با حضور شما به هم خورد.
شما میتوانید برای بررسی این موضوع تاپیک جداگانه ای بزنید یا از استارتر بخواهید که به این موضوع بپردازند.
خوب منم میام یه تیکه دیگه حرفهای استاد مطهری رو میذارم و روش مانور میدم، استارتر بنده خدا رو هم بی خیال، مهم نیست میخواسته چی کار کنه، همین که ما حرفمون رو بزنیم و خودمون رو نشون بدیم و مرتب بگیم:
جواب دادم به همش و نتوانستید پاسخ من را بدید
کافیه، من راضی باشم، بقیه ناراضی، مهم نیست;)

kung

اخراجی موقت

روند تاپیک بر این منوال بود که استارتر موضوعی رو سوال میکرد، نظر بچه ها رو میپرسید و سپس نظر شهید مطهری رو میگذاشت.
راجب دو موضوع هم به همین منوال گذشت که با حضور شما به هم خورد.
شما میتوانید برای بررسی این موضوع تاپیک جداگانه ای بزنید یا از استارتر بخواهید که به این موضوع بپردازند.
خوب منم میام یه تیکه دیگه حرفهای استاد مطهری رو میذارم و روش مانور میدم، استارتر بنده خدا رو هم بی خیال، مهم نیست میخواسته چی کار کنه، همین که ما حرفمون رو بزنیم و خودمون رو نشون بدیم و مرتب بگیم:

کافیه، من راضی باشم، بقیه ناراضی، مهم نیست;)

:biggrin:
1-وقتی خود استارتر تاپیک و مابقی در بحث شرکت کردند همین تایید میکند که بحث ربط دارد
2- اینجا یک محیط گفتگو آزاد هست و در مالکیت کسی نیست
3- موضوع تاییک در مورد گفته های مطهری هست . هدف بازکننده تاپیک مربوط به خودش هست . من ماهیت گفتگوهای مطهری را بازگو می کنم;)

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز

اولا صحبت از تحمیل عقاید در آن است که در کشور ما به زور است نه با اختیار خانوم!

دوما من نظر یک نفر رو برای خودم بت نمی کنم من مجموعه نظرات اندیشمندان را در آن تفکر می کنم و آنچه درست هست را قبول می کنم حالا بفرمایید که حرفهای کدام الگو را بدون تغییر بیان می کنم! تا ما هم بدانیم. آنکس که حرفهای یک الگو را بدون فکر و دانستن حقیقت آن ، بیان کند همچون گوسفندی بیش نیست همانند ملتی می مانند که فقط سر تکان می دهند بدون آنکه بدانند که چه چیزی را تایید می کنند.
سوما جمله آخرتان نشان از نوع زندگیتان دارد که شما همیشه سعی بر آن دارید تا یک فرد را برای خود بت کنید و سپس بپرستیدش . تفکر بر آنچه که میخوانید و می شنوید مهم است نه آنکه چی کسی آنرا گفته است
.
شما همان نکات منفی را که در ذهنت وجود دارد و ذکر نکرده ای را ببین امید آنکه موفق شوی;)

آفرین کار خوبی میکنید ...
ولی اینجا کسی نخواست دکتر مطهری رو بت کنه ...بچه ها خواستن کتابها و سخنرانی های ایشون رو به عنوان یه اندیشمند به نمایش بذارن و درباره ش صحبت کنن بعد برن سراغ یه اندیشمند دیگه
چرا فکر میکنید علاقه به سخنان یک نفر و استفاده از حرفها و کتابهای یه اندیشمند بت پرستی معنا میده ؟

kung

اخراجی موقت
ولی اینجا کسی نخواست دکتر مطهری رو بت کنه ...بچه ها خواستن کتابها و سخنرانی های ایشون رو به عنوان یه اندیشمند به نمایش بذارن و درباره ش صحبت کنن بعد برن سراغ یه اندیشمند دیگه
چرا فکر میکنید علاقه به سخنان یک نفر و استفاده از حرفها و کتابهای یه اندیشمند بت پرستی معنا میده ؟

ما همچین فکری نمی کنیم اگر آنطور باشد که شما می گویید . این پاسخ در مقابل گفته های کسی دیگری بوده است که شما آنرا ذکرنکرده اید و فقط پاسخ را می نگرید . گفته نفر قبل را بگذارید پاسخ معنا پیدا می کند. کسی که نکات مثبت را نمی بیند به خاطر آنکه به شخص فکر می کند که چه شخصی نکته را گفته است این یعنی شخصیت پرستی ;)

m_dabiri

عضو جدید
شهید مطهری دکتر نبودند

m_dabiri

عضو جدید
پس تو جرا جواب دادی . 1.کسی سئوال کرد. جوابشم داده شد .2.تو چراخودتو میندازی وسط !!!! یا یکی هستید یا اینکه تلاش بر تغییر موضوع داری
1. جوابش درست داده نشد مغلطه کردید2. چرا بد صحبت میکنی؟ من قبلا هم باهات برخورد داشتم و تو به جای دلیل و منطق توهین کردی فکر کنم تاپیک (فارسی وان قطع شد) بود بهر حال ترجیح میدم با افرادی که درست صحبت نمیکنند بحث نکنم

kung

اخراجی موقت
1. جوابش درست داده نشد مغلطه کردید2. چرا بد صحبت میکنی؟ من قبلا هم باهات برخورد داشتم و تو به جای دلیل و منطق توهین کردی فکر کنم تاپیک (فارسی وان قطع شد) بود بهر حال ترجیح میدم با افرادی که درست صحبت نمیکنند بحث نکنم
:surprised: آهان معنای مغلطه رو هم فهمیدیم
:biggrin::biggrin::biggrin: برای فرار از رسوایی موضوع جالبی را انتخاب کردید
لطفا در مورد توهین هم یک توضیح بده که کجا توهین شد:)

m_dabiri

عضو جدید
:surprised: آهان معنای مغلطه رو هم فهمیدیم
:biggrin::biggrin::biggrin: برای فرار از رسوایی موضوع جالبی را انتخاب کردید
لطفا در مورد توهین هم یک توضیح بده که کجا توهین شد:)
الان فهمیدم که تاپیکی که گفتم نبودش تاپیکش یادم نیست فقط قسمتی از حرف خودتو میگم (نور ولایت وقیح چشمتان رو کور کرده)من اون تاپیکو دنبال نکردم و همه ی حرفاتو یادم نیست در هر صورت علاقه ای به ادامه بحث با تو رد ندارم

kung

اخراجی موقت
الان فهمیدم که تاپیکی که گفتم نبودش تاپیکش یادم نیست فقط قسمتی از حرف خودتو میگم (نور ولایت وقیح چشمتان رو کور کرده)من اون تاپیکو دنبال نکردم و همه ی حرفاتو یادم نیست در هر صورت علاقه ای به ادامه بحث با تو رد ندارم

این جمله برای آنان گفته شد که حقایق را انکار میکردند و گفته ها را نمی دیدندو نمی توانستند بخونن وهنوز هم می گیم ولایت وقیح نوری دارد که چشمهای برخی نوکرانش را کور می کند واین حقیقت است ;)
راستی تاپیکشم من برات گذاشتم . می تونید کامل بحث را بخونید ببینید که این جمله برای چه کسانی گفته شده است.
http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=191354

آخرین ویرایش:

m_dabiri

عضو جدید
این جمله برای آنان گفته شد که حقایق را انکار میکردند و گفته ها را نمی دیدندو نمی توانستند بخونن وهوز هم می گیم ولایت وقیح نوری دارد که چشمها را کور می کند واین حقیقت است ;)
تو هیچ دلیلی واسه این حرفت نگفتی و فقط تکرارش میکنی همون که گفتم من با تو بحث نمیکنم

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
ضمن تشکر از همه،

در رابطه با هدف تاپیک لازم به ذکر می دانم:

با سلام به همه اینجا می خواییم از گوشه و کنار آثار یکی از مفاخر معاصر ایران زمین که می تونه الگویی برای نسل ما باشه، سخن بگیم. می خواییم از نوشته های ایشون نقل قول بگیریم و حتما بگیم که اون مطلب تو کدوم کتاب ایشون ذکر شده.

امیدوارم تاپیک های مشابه درباره ی باقی الگو های معاصر ایران زمین توسط دوستان ایجاد و اگر ایجاد شده، ادامه پیدا کنه.

دقت کنین که اگر خواستین مطلبی از کتاب های ایشون بنویسین، حتما اسم کتاب رو اولش بیارین. صفحش رو هم که بزنین دیگه خیلی عالی میشه.

منبع خود من نرم افزار" مجموعه ی آثار استاد شهید مطهری" از انتشارات صدرا هست.

گرامیان:gol: قانون این تاپیک اینه:

ضمن اینکه عرض می کردم که اون متن در کدوم کتاب اومده تا معرفی کتاب صورت گرفته باشه.

اما دوستی گفتن:

بنابر سخنان بالا موضوع ادب استاد فرهیخته استاد مطهری، هم موضوعی بود که توسط شما مطرح شد و به اندازه ی کافی بهش پرداخته شد. اما به دلیل اصرار شما من سه روز رو به بررسی بیشتر این مورد اختصاص میدم.

پس تا سه شنبه وقت داریم تا روی این موضوع بحث کنیم. و روز 4 شنبه بنده موضوع دیگه ای رو مطرح خواهم کرد.

سوال:
استاد مطهری به عنوان یک اندیشمند بزرگ و کم شناخته، انسان مودبی بودند یا انسان بی ادبی؟ به طور کلی ادبیات ایشون در سخنرانی ها و کتابهاشون چگونه بوده؟

تذکر: هرکس به کس دیگه ای توهین کنه بقیه گزارش پست خلاف براش می زنند. حالا می خواد طرف مقابل هم بهش توهین کرده باشه یا نه.

kung

اخراجی موقت
سوال:
استاد مطهری به عنوان یک اندیشمند بزرگ و کم شناخته، انسان مودبی بودند یا انسان بی ادبی؟ به طور کلی ادبیات ایشون در سخنرانی ها و کتابهاشون چگونه بوده؟

تذکر: هرکس به کس دیگه ای توهین کنه بقیه گزارش پست خلاف براش می زنند. حالا می خواد طرف مقابل هم بهش توهین کرده باشه یا نه.

1-همانطور که گفتم موضوع تاپیک با هدف نویسنده فرق می کند . موضوع تاپیک در عنوان آن ذکر شده است و شما در فرومی که اختصاصی و خصوص نیست نمی توانید فقط آنچه خود دوست دارید به هدفتان میل کنید بیان دارید . بلکه هدف شما ممکن است به نظر اشخاصی دیگر درست نباشد و زیر سئوال برود. درضمن شما در گفته خود بیان داشتید می خواییم از نوشته های ایشون نقل قول بگیریم ما هم از صحبتهای ایشان نقل قول گرفتیم و هدف نیز رد صحبت شما بوده است که می فرمایید ایشان می تواند الگوی جوانان ما باشد:surprised:
2- سئوالی که کردید پاسخ نمی خواهد . سندیت سخنان با صدای خود شخص مطهری موجود است و با سفسته کردن موضوع نمی توانید سند را تغییر دهید . بسیار از اشخاص ادبشان را در هنگام نوشتن مشخص نمی کنند گاهی نیاز هست در زمانی خاص و در شرایطی خاص شخص ادب خود را بروز دهد وگرنه شما چگونه می توانید تنها از روی نوشتار ادب کسی را بیابید . ادب اشخاص در شرایط گوناگون به نمایش در می آید و ادب ایشان در شرایطی بروز کرد که ایشان لب به سخن گشود و سند شد .
موفق باشید;):gol:

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
ضمن تشکر از همه،

در رابطه با هدف تاپیک لازم به ذکر می دانم:

گرامیان:gol: قانون این تاپیک اینه:

ضمن اینکه عرض می کردم که اون متن در کدوم کتاب اومده تا معرفی کتاب صورت گرفته باشه.

اما دوستی گفتن:

بنابر سخنان بالا موضوع ادب استاد فرهیخته استاد مطهری، هم موضوعی بود که توسط شما مطرح شد و به اندازه ی کافی بهش پرداخته شد. اما به دلیل اصرار شما من سه روز رو به بررسی بیشتر این مورد اختصاص میدم.

پس تا سه شنبه وقت داریم تا روی این موضوع بحث کنیم. و روز 4 شنبه بنده موضوع دیگه ای رو مطرح خواهم کرد.

سوال:

راستش من که فکر نمیکنم این موضوع این قدر ارزش بحث داشته باشه.
ببین اقیانوس عزیز همه حرفها زده شد . اصل حرف استاد مبارزه با خرافه گرایی بوده که این حرفها کاملا درست است . منتها ما برطبق روایات هم گفتیم که نباید در الفاظشان ناسزا بکار میبردند. همین .
حالا اگر بعضیها دوست ندارند اصل حرف را بشنوند و توی مسائل حاشیه ای گیر کرده اند این دیگر به خودشان مربوط است. ادم منصف کسی است که هم بدیها را ببیند و هم خوبیها را . نه اینکه فقط دنبال سیاه نمایی باشد.
در خانه اگر کس است یک حرف بس است...

ستاره سهیل

عضو جدید
کی بودش حالا؟:biggrin:

درست یادم نیست فکر کنم باربارا دی آنجلس بود:D

ضمن تشکر از همه،

سوال:

متاسفانه من نتونستم اون سخنرانی رو دانلود کنم خیلی دوست داشتم بشنوم :(،ولی شناختی که من از ایشون دارم این ادبیات بعیده تا اونجایی هم که سخنرانیها و کتابهاشونو خوندم همچین ادبیاتی ندیدم! :gol:

در کل تحقیقات ایشون راجع به اسلام و جوابهاشون منو خیلی قانع کرد;)

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
درست یادم نیست فکر کنم باربارا دی آنجلس بود:D

متاسفانه من نتونستم اون سخنرانی رو دانلود کنم خیلی دوست داشتم بشنوم :(،ولی شناختی که من از ایشون دارم این ادبیات بعیده تا اونجایی هم که سخنرانیها و کتابهاشونو خوندم همچین ادبیاتی ندیدم! :gol:

در کل تحقیقات ایشون راجع به اسلام و جوابهاشون منو خیلی قانع کرد;)

برای منم نصفه دانلود شد! :redface: منم نتونستم گوش بدم واسه ی همین می گم یه کتاب باشه تا همه بتونن برن و سندیتش رو ببینن دیگه. آخه دانلود ها بیشتر مواقع با اشکال همراه هست.
عزیزم خوشحالم می کنی اگه نمود هایی از بیانات ایشون بیاری که توش ادبشون رو نشون داده باشن. مگه نمی خوای بگی که ایشون مودبانه صجبت می کردن؟ خوب یه سند بیار.:w12: . حالا نگی نمی تونم کل کتابهاشون رو بیارم ها!!! یه پاراگراف هم کافیه.:w16: این جوری یه سخن از ایشون رو هم می خونینم و از بحث دور هم نمی شیم. :w16: اسم کتابش رو هم بنویس. :gol::gol::gol:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش من که فکر نمیکنم این موضوع این قدر ارزش بحث داشته باشه.
ببین اقیانوس عزیز همه حرفها زده شد . اصل حرف استاد مبارزه با خرافه گرایی بوده که این حرفها کاملا درست است . منتها ما برطبق روایات هم گفتیم که نباید در الفاظشان ناسزا بکار میبردند. همین .
حالا اگر بعضیها دوست ندارند اصل حرف را بشنوند و توی مسائل حاشیه ای گیر کرده اند این دیگر به خودشان مربوط است. ادم منصف کسی است که هم بدیها را ببیند و هم خوبیها را . نه اینکه فقط دنبال سیاه نمایی باشد.
در خانه اگر کس است یک حرف بس است...

ممنون از نظرت. :gol: بله یه حرفایی زده شد اما بهتر دیدم یه چند روزی هم خودمون بریم و بی تعصب دربارش تحقیق کنیم. با ادب بودن یا نبودن ایشون چیزی از اندیشمند بودن ایشون نمی کاهه! ما باید به همه ی جنبه های زندگی یک الگو توجه کنیم. اگر عمری باشه نظر ایشون درباره ی استاد شریعتی رو می زارم تا متوجه شیم که ایشون چه نظر فوق العاده روشنفکرانه ای درباره ی استاد شریعتی داشتند.
گمان می کنم اون مطلب خیلی برامون مفید باشه.
اگر ما استاد مطهری رو به الگو بودن قبول داریم باید نظراتشون رو درباره ی امور مختلف بدونیم و در صورت منطقی دیدنش، اجراش کنیم. موافق نیستی؟ :w05:

kung

اخراجی موقت
سئوالی که کردید پاسخ نمی خواهد . سندیت سخنان با صدای خود شخص مطهری موجود است و با سفسته کردن موضوع نمی توانید سند را تغییر دهید . بسیار از اشخاص ادبشان را در هنگام نوشتن مشخص نمی کنند گاهی نیاز هست در زمانی خاص و در شرایطی خاص شخص ادب خود را بروز دهد وگرنه شما چگونه می توانید تنها از روی نوشتار ادب کسی را بیابید . ادب اشخاص در شرایط گوناگون به نمایش در می آید و ادب ایشان در شرایطی بروز کرد که ایشان لب به سخن گشود و سند شد .
اگر هم اینترنتت هم اگر کم سرعته برو از کافی نت دانلود کن . حجم زیادی هم نداره چطور کتابشو میتونی بخری سخنانشو نمی تونی دانلود کنی . متن سخنرانیشم عینا نوشتم بدون یک واو اینور یا آنطرف تر;):gol:
درضمن باادب بودن و بی ادب بودن ایشان الگو بودنش رازیر سئوال می برد.