قلم یک الگوی ایرانی معاصر، مطهری

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از همه ی عزیزانی که تا اینجای راه با ما بودن.

حالا یه سوال دیگه!

می گن پشت همه ی حوادث تاریخی، همیشه یک زن بوده! نظر شما چیه؟ این جوری بوده؟

به طور کلی نقش زنان جهان در تاریخ جهان چی بوده؟ نقشی داشتن یا نه؟ اگه داشتن چه قدر؟

انشاء الله من جواب این سوال از نظر استاد رو چهارشنبه خواهم نوشت. تا اون موقع وقت دارین نظر خودتون رو بگین. خیلی جالب می شه ها ! حتما نظر بدین. :gol::gol:

fatiostad

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خیلی جالب بود! :w16: ممنون و کمل اله!
بی نهایت سپاس به هر کی که جواب داده :gol::gol::gol::gol::gol:

خوب بقیه هم زود بیان بگن فردا نظر استاد مطهری رو انشاءالله خواهم نوشت ها!! کی می خواد بدونه شبیه استاد فکر می کنه یا نه؟!!! :w01:

بشتابید بشتابید :w17::w17::w17:

فاطی جون سر میزنی جواب نمی دی!!!

من شرمنده...:w09:

سوالی از استاد :

معمولا یکی از بزرگترین وظایف عقلا و دانشمندان هر جامعه ای تشخیص و آگاه کردن مردم کشورشان نسبت به محاسن و معایب اصلی حاکم بر زندگی اجتماعی و فرهنگی آنان است. حال با توجه به مطالعات وسیع جنابعالی در خصوص ملیت ایرانی لطفا بفرمایید که به نظر شما مهمترین نقطه ضعف فرهنگی و عیب مردم ایران چیست؟

ما مردم ایران یک حسن داریم و یک عیب. حسن ما این است که در مقابل حقیقت تعصّب کمی داریم و شاید می توانیم بگوییم بی تعصب هستیم. ... ولی یک عیب بزرگ در ما ملت ایران هست که به موازات این که در مقابل حقایق تسلیم می شویم، به حماسه ها و ارکان شخصیت خودمان زیاد پایبند نیستیم و با یک حرف پوچ، زود آن را از دست می دهیم و رها می کنیم. هیچ ملتی به اندازه ی مانسبت به شعایر خودش بی اعتنا نیست. به اندازه ای که ما در مقابل لغات و عادات اجنبی تسلیم هستیم، هیچ ملتی تسلیم نیست.
...

بسیار جالب بود. متشکرم.:w27:
یه پیشنهاد:
میشه واسه هر سوالی که مطرح میکنی، منبع مطالعه هم معرفی کنی؟:w16:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
من شرمنده...:w09:

بسیار جالب بود. متشکرم.:w27:
یه پیشنهاد:
میشه واسه هر سوالی که مطرح میکنی، منبع مطالعه هم معرفی کنی؟:w16:

آخه نظر خواهیه! می خوایم با نظر بچه ها آشنا شیم نه این که بگیم نظر فلانی اینه و همه باید اون نظر رو بپذیرن که! می خوایم نظر همدیگه رو به اضافه ی نظر یه متفکر بدونیم.

اما وقتی جواب رو می دم اسم کتاب رو تو قسمت عنوان می نویسم. جواب سوال قبل و این سوال از کتاب حماسه ی حسینیه. این موضوع برای من که خیلی جالب بود. چون فکر می کردم کل کتاب حماسه ی حسینی درباره ی عاشورا و حداکثر زندگی امام حسین(ع) هست. ولی دیدیم از این بحث ها هم توش بسیار شده! :w16:

fatiostad

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آخه نظر خواهیه! می خوایم با نظر بچه ها آشنا شیم نه این که بگیم نظر فلانی اینه و همه باید اون نظر رو بپذیرن که! می خوایم نظر همدیگه رو به اضافه ی نظر یه متفکر بدونیم.

اما وقتی جواب رو می دم اسم کتاب رو تو قسمت عنوان می نویسم. جواب سوال قبل و این سوال از کتاب حماسه ی حسینیه. این موضوع برای من که خیلی جالب بود. چون فکر می کردم کل کتاب حماسه ی حسینی درباره ی عاشورا و حداکثر زندگی امام حسین(ع) هست. ولی دیدیم از این بحث ها هم توش بسیار شده! :w16:

به این میگن دموکراسی تو روز روشن!:surprised:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

حالا یه سوال دیگه!

به طور کلی نقش زنان جهان در تاریخ جهان چی بوده؟ نقشی داشتن یا نه؟ اگه داشتن چه قدر؟

انشاء الله من جواب این سوال از نظر استاد رو چهارشنبه خواهم نوشت. تا اون موقع وقت دارین نظر خودتون رو بگین. خیلی جالب می شه ها ! حتما نظر بدین. :gol::gol:
همیشه پای یک زن در میان است:razz:
البته همیشه مردان در تمامی سطوح از همسرانشون تاثیر میپذیرن، چه سیاست چه هرچیز دیگه ای، منتها من زیاد به شخصه در تاریخ از تاثیرگذاری بانوان محترم خبر ندارم، به جز قتل امیرکبیر اگه اشتباه نکنم و شاه خدا بیامرز یا نیامرز!!!!!
البته این اواخر هم بودند زنانی که در جریان انتخابات روی شوهرانشون تاثیرات شگرفی داشتند و نقش خوبی رو هم ایفا کردند در همراهی شوهرشون، متوجه شدید که منظور چه کسی است؟ همون:whistle:
ان شاء الله از علم دوستان و زحمت های آبجی اقیانوس:w14: استفاده کنیم با نقش زنان بیشتر آشنا بشیم...:gol:

kung

اخراجی موقت
با سلام به همه اینجا می خواییم از گوشه و کنار آثار یکی از مفاخر معاصر ایران زمین که می تونه الگویی برای نسل ما باشه، سخن بگیم. می خواییم از نوشته های ایشون نقل قول بگیریم و حتما بگیم که اون مطلب تو کدوم کتاب ایشون ذکر شده.

امیدوارم تاپیک های مشابه درباره ی باقی الگو های معاصر ایران زمین توسط دوستان ایجاد و اگر ایجاد شده، ادامه پیدا کنه.

دقت کنین که اگر خواستین مطلبی از کتاب های ایشون بنویسین، حتما اسم کتاب رو اولش بیارین. صفحش رو هم که بزنین دیگه خیلی عالی میشه.

منبع خود من نرم افزار" مجموعه ی آثار استاد شهید مطهری" از انتشارات صدرا هست.

آیت الله مرتضی مطهری ،که به بنا به نوشته خود ، در 18 سالگی ، اصول فلسفه را نوشته است ،در رابطه با اعیاد و مراسم نوروز باستانی ایرانیان نگاه می اندازیم.این سخنان را « آیت الله فیلسوف »در رابطه با چهارشنبه سوری آخر سال از رادیو دولتی جمهوری اسلامی فرموده اند
(( نیاکان ما در گذشته چنین می کردند ما هم چنین می کنیم . چهارشنبه آخر سال می شود، آخر سال شمسی ، چهارشنبه آ خر اسفند ماه می شود .بسیاری از خانواده ها ،که باید بگویم ، خانواده های احمق ها ، بسیاری از خانواده های احمق ها ده یا الله آتشی روشن میکنند ، هیزمی روشن میکنند، بعد آد م ها ی سرو برو گنده ، با آن هیکل های نمی دانم چنین و چنین ، از روی آتش می پرند. ای آتش زردی من از تو سرخی تو از من.آه این چقدر حماقت است .خوب چرا چنین می کنید؟ آقا یک سنت است مال ما مردم.از قدیم پدران ماچنین می کردند. قران می گوید: اولوکان اباهم لایعقلون شیأ.اگر پدران گذشته تان چنین کاری می کردند،شما می بینید یک کار احمقانه است، دلیل خریت پدران شما است روشونو بپوشید.چرا دو مرتبه این سند حماقت را سال به سال تجدید می کنید.این فقط یک سند حماقت است،که هی کوشش می کنید که این سند حماقت را همیشه زنده اش نگاه دارید.مائیم که چنین پدران احمق داشتیم .اولوکان اباهم لایعقلون شیأ.از طرف دیگر قران نمی گوید ،هرچه که سنت است ،پس باید درهم کوبید و هرچه کهه نو است… نو گرائی –یک عده هم می گویند نوگرائی .. این چطور ؟ نوگرائی هم درست نیست .برای اینکه نو گرائی درست نیست …

اگر به این سخنان آیت الله مطهری دقیق بشوید ، ایشان ، در این سخنرانی دو دقیه اش ، 9 بار ملت ایران را یا احمق ، یا خر می نامد ! چرا ؟ برای اینکه ملت ایران ، هزاران سال قبل از ظهور اسلام ، یک آداب و سنن ملی دارند ،که نه به فردی و نه به جامعه ، آسیبی می رساند،و یک مظهر شادی و سرور است . چرا چنین شخصیت روحانی ، به ملت ایران توهین میکند؟

این نوع رفتار با این وقاحت و توهین علنی ،یک سیاست کاملأ طراحی شده است،که به آن نیز خواهیم رسید. آیت الله مطهری با سنت به نفع نو گرائی مبارزه نمی کند . چون در ادامه سخنان اش به نو و نوگرائی هم حمله می کند و علنأ می گوید :نوگرائی هم خوب نیست .از منطق ایشان ، فقط بردهً آخوند بودن و یک مشت آدم های مفت خور بار آمده خوب است ،که هم برگردهً ملت سوار شده اند تا مفت بخورند و هم ملت و ابا واجدادشان را خرو احمق بنامند ،و مراسم قمه زنی و زنجیر زنی ، سینه زنی ، گل و خاک و خاکستر بر سرو صورت پاشیدن ، دخترکان 9 ساله را در رختخواب مردان هوس ران شهوت پرست فرستادن ،ترویج فحشا بنام صیغه و یا مته ، دروغ و دروغگوئی بنام تقیه خوب و دلیل عقل وخرد علم ودانش حضرات است !!.این جنگ بی رحمانه آخوندیسم ،علیه تاریخ و فرهنگ ملت ایران ، کاملأ با برنامه منظم ، رهبری می شود .اگر چه آیت الله مرتضی مطهری از این دنیا رفته است ، امٌا سیاست های فرهنگ ستیزی جمهوری اسلامی ،ادامه دارد .

آیت الله خزعلی با عنوان :دبیر کل بنیاد بین المللی غدیر !!! چنین میگویند

(( چرا مردم ایران عید نوروز را عید بزرگ خود قرار می دهند؟ این یک خفتگی در ماست .عید غدیر 7 الی8 روز تعطیل رسمی شود.«..»وی که بیش بیش از این عضو فقهای شورای نگهبان بود ، می افزاید :ما بنیاد غدیر را برپا کرده ایم که این عید بزرگ را زنده نگه داریم و تاکنون به مقامات ،از جمله به رئیس جمهور ، 7 نفر از وزرا و سر لشکر صفوی در این باره تذکرات لازم را داده ام..آیت الله خزعلی که در شورای اداری زنجان سخن می گفت ، تصریح کرد : من شبانه یک سلام ابی عبدالله می دهم برای کسانی که عید غدیر را عید بزرگ خود قرار می دهند، در این روز لباس نو می پوشند ، صله ارحام می کنند و هدیه می دهند. دوسلام هم می فرستم به افرادی که این امر را به دیگران تبلیغ می کنند

الگو رو حال کردید;)

منبع به همراه فایل صوتی صدای آیت الله بزرگ مطهری :
http://iraneazad6.blogspot.com/2010/02/blog-post_8042.html از ***** شکن استفاده کنید

آخرین ویرایش:

ستاره سهیل

عضو جدید
اول به خاطر تاپیک خیلی خوبتون ممنون:gol:

اما راجع به سوال آبجی اقیانوس ، به نظر من مادر بودن یک نقش خیلی مهمی که زنها آن را به عهده دارن.یک مادر خوب میتونه بهترین فرزندان رو تربیت کنه.

نقش مادرها در تربیت فرزندان خیلی بیشتر از پدرها هست(با عرض پوزش از آقایون ولی این یه واقعیته;))

پس تا حدود 90 درصد مواقع میشه گفت پشت سر هر مرد موفقی یه زن هست.:smile:

ali135ugd

عضو جدید
بله بنظر من حقیر هم چه توی موفقیت ها و چه جنگ ها و فتنه های تاریخی و عصر حاظر نقش زن نقش هدایت کننده بوده البته بشتر در پشت پرده ها!!!!
فقط چیزی که هست من تو تاریخ این نقش زن را بیشتر بد و فتنه آمیز میدیدم....البته نه یادم اومد نه هر دو جنبه بوده مثلا نقش حضرت خدیجه در کمک کردن به پیامبر در رسالتشون....یا نقش حضرت زهرا یا حضرت زینب میشه گفت در همه ابعاد این نقش زن در تمامی حوادث یک امر بدیهی و قطعی باشه:gol:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آیت الله مرتضی مطهری ،که به بنا به نوشته خود ، در 18 سالگی ، اصول فلسفه را نوشته است ،در رابطه با اعیاد و مراسم نوروز باستانی ایرانیان نگاه می اندازیم.این سخنان را « آیت الله فیلسوف »در رابطه با چهارشنبه سوری آخر سال از رادیو دولتی جمهوری اسلامی فرموده اند
(( نیاکان ما در گذشته چنین می کردند ما هم چنین می کنیم . چهارشنبه آخر سال می شود، آخر سال شمسی ، چهارشنبه آ خر اسفند ماه می شود .بسیاری از خانواده ها ،که باید بگویم ، خانواده های احمق ها ، بسیاری از خانواده های احمق ها ده یا الله آتشی روشن میکنند ، هیزمی روشن میکنند، بعد آد م ها ی سرو برو گنده ، با آن هیکل های نمی دانم چنین و چنین ، از روی آتش می پرند. ای آتش زردی من از تو سرخی تو از من.آه این چقدر حماقت است .خوب چرا چنین می کنید؟ آقا یک سنت است مال ما مردم.از قدیم پدران ماچنین می کردند. قران می گوید: اولوکان اباهم لایعقلون شیأ.اگر پدران گذشته تان چنین کاری می کردند،شما می بینید یک کار احمقانه است، دلیل خریت پدران شما است روشونو بپوشید.چرا دو مرتبه این سند حماقت را سال به سال تجدید می کنید.این فقط یک سند حماقت است،که هی کوشش می کنید که این سند حماقت را همیشه زنده اش نگاه دارید.مائیم که چنین پدران احمق داشتیم .اولوکان اباهم لایعقلون شیأ.از طرف دیگر قران نمی گوید ،هرچه که سنت است ،پس باید درهم کوبید و هرچه کهه نو است… نو گرائی –یک عده هم می گویند نوگرائی .. این چطور ؟ نوگرائی هم درست نیست .برای اینکه نو گرائی درست نیست …

اگر به این سخنان آیت الله مطهری دقیق بشوید ، ایشان ، در این سخنرانی دو دقیه اش ، 9 بار ملت ایران را یا احمق ، یا خر می نامد ! چرا ؟ برای اینکه ملت ایران ، هزاران سال قبل از ظهور اسلام ، یک آداب و سنن ملی دارند ،که نه به فردی و نه به جامعه ، آسیبی می رساند،و یک مظهر شادی و سرور است . چرا چنین شخصیت روحانی ، به ملت ایران توهین میکند؟

این نوع رفتار با این وقاحت و توهین علنی ،یک سیاست کاملأ طراحی شده است،که به آن نیز خواهیم رسید. آیت الله مطهری با سنت به نفع نو گرائی مبارزه نمی کند . چون در ادامه سخنان اش به نو و نوگرائی هم حمله می کند و علنأ می گوید :نوگرائی هم خوب نیست .از منطق ایشان ، فقط بردهً آخوند بودن و یک مشت آدم های مفت خور بار آمده خوب است ،که هم برگردهً ملت سوار شده اند تا مفت بخورند و هم ملت و ابا واجدادشان را خرو احمق بنامند ،و مراسم قمه زنی و زنجیر زنی ، سینه زنی ، گل و خاک و خاکستر بر سرو صورت پاشیدن ، دخترکان 9 ساله را در رختخواب مردان هوس ران شهوت پرست فرستادن ،ترویج فحشا بنام صیغه و یا مته ، دروغ و دروغگوئی بنام تقیه خوب و دلیل عقل وخرد علم ودانش حضرات است !!.این جنگ بی رحمانه آخوندیسم ،علیه تاریخ و فرهنگ ملت ایران ، کاملأ با برنامه منظم ، رهبری می شود .اگر چه آیت الله مرتضی مطهری از این دنیا رفته است ، امٌا سیاست های فرهنگ ستیزی جمهوری اسلامی ،ادامه دارد .

(( چرا مردم ایران عید نوروز را عید بزرگ خود قرار می دهند؟ این یک خفتگی در ماست .عید غدیر 7 الی8 روز تعطیل رسمی شود.«..»وی که بیش بیش از این عضو فقهای شورای نگهبان بود ، می افزاید :ما بنیاد غدیر را برپا کرده ایم که این عید بزرگ را زنده نگه داریم و تاکنون به مقامات ،از جمله به رئیس جمهور ، 7 نفر از وزرا و سر لشکر صفوی در این باره تذکرات لازم را داده ام..آیت الله خزعلی که در شورای اداری زنجان سخن می گفت ، تصریح کرد : من شبانه یک سلام ابی عبدالله می دهم برای کسانی که عید غدیر را عید بزرگ خود قرار می دهند، در این روز لباس نو می پوشند ، صله ارحام می کنند و هدیه می دهند. دوسلام هم می فرستم به افرادی که این امر را به دیگران تبلیغ می کنند

الگو رو حال کردید;)

http://iraneazad6.blogspot.com/2010/02/blog-post_8042.html از ***** شکن استفاده کنید
طرح موضوعات بی ارتباط با تاپیک جهت انحراف بحث و بستن تاپیک،;)
دوستان عزیز من ایشون رو میشناسم و روندشون توی سایت همینه که بره همه جا و تاپیک رو ببنده، کلاً توی یه عالم دیگه سیر میکنه، بهتره بگذاریمش به حال خودش:biggrin:

جناب kung وقتی تونستی جواب اون سوالات رو بدی، بد بیا بگو من:d

فاطمه محبی

عضو جدید

حالا یه سوال دیگه!

من کاملا موافقم.یه جا خوندم نوشته بود پشت هر مرد موفق یه زن موفقه وپشت هر زن موفق یه مرد ناموفقه که میخواد نذاره زنه موفق بشه:w15:
شوخی کردم آقایون ناراحت نشید.
چندبار تو دانشگاه همچین بحثی پیش اومد و من دیدم بعضی از آقایون چقدر کم لطفن همش نقش زنانو تو فتنه ها میبینن تنها مثالشونم قتل امیرکبیر و به شهادت رسوندنه امام حسنه.نیست که بقیه امامارو زنا کشتن!!!!!!!!!!!
خیلی از همین مردا بودن که خون به دل پیامبر و اماما کردن اگه حضرت فاطمه نبود این دوازده امام ازکجامیومدن؟خداییش من کاملا مطمئنم 90% ماها موفقیتامونو مدیون مامانامون هستیم اصلا باباها کی میفهمن بچه چجور بزرگ میشه؟ از هرچی من یادم میاد مامانم واسه منو داداشام دنبال پیداکردن مدرسه و کلاسایه خوب بوده خیلی رک بگم من اگه به جایی رسیدم همش به لطف مامانم بوده.پس قربونه مامانم برم:love:

kung

اخراجی موقت
دوستان عزیز من ایشون رو میشناسم و روندشون توی سایت همینه که بره همه جا و تاپیک رو ببنده، کلاً توی یه عالم دیگه سیر میکنه، بهتره بگذاریمش به حال خودش:biggrin:

:biggrin: سئوالات به چرند و پرندگفتن می گی سئوال . کدام سئوالو جواب بدم .
دانشجو هستی ؟ چند سالته ؟:biggrin::biggrin:

درضمن مشکل درک داری عزیزم این تاپیک مخصوص گفته های مطهری هست من هم گفته هاشو گذاشتم پس بی ربط نیست چون تو نمی تونی این موضوع به این سادگی رو درک کنی میگی بی ربطه . ;) امیدوارم خوب بشی وقت اضافی ندارم با تو کسی که درکی نداره و موضوعات رو اوجوری که دوست داره تعریف کنه بحث کنم . مثلا من می گم احادیث و روایات من در آوری هستند تو میگی قرآن بدون احادیث ارزشی نداره . تو اول ثابت کن احادیث من درآوری نمی تونند باشند فایل صوتی یا دست خط از کسی که اون حدیثو گفته بیار تا من بتونم باتو بحث کنم در غیر اینصورت که با استناد به چیزهایی که نمی تونی ثابت کنی و نمی تونی بامن بحث کنی. راستی هر وقت تونستی در مورد عکس رهبرت یک توضیح بده :biggrin:;)

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز

درضمن مشکل درک داری عزیزم این تاپیک مخصوص گفته های مطهری هست من هم گفته هاشو گذاشتم پس بی ربط نیست چون تو نمی تونی این موضوع به این سادگی رو درک کنی میگی بی ربطه . ;) امیدوارم خوب بشی وقت اضافی ندارم با تو کسی که درکی نداره و موضوعات رو اوجوری که دوست داره تعریف کنه بحث کنم . مثلا من می گم احادیث و روایات من در آوری هستند تو میگی قرآن بدون احادیث ارزشی نداره . تو اول ثابت کن احادیث من درآوری نمی تونند باشند فایل صوتی یا دست خط از کسی که اون حدیثو گفته بیار تا من بتونم باتو بحث کنم در غیر اینصورت که با استناد به چیزهایی که نمی تونی ثابت کنی و نمی تونی بامن بحث کنی. راستی هر وقت تونستی در مورد عکس رهبرت یک توضیح بده :biggrin:;)

دوست من انتظار نداری که دست خط امام برات بیارن که ثابت بشه ...خودت میگی حدیث حدیث یعنی چیزی که نقل میشه امام ها بین یارانشون میگفتن و اینو اون تاریخ نویسا ثبت میکردن یا پدر به بچش بچشم به بچش و...میگفتن تا میرسه به اینجا ...
بله درسته احادیث زیادی داریم که راست نیستن و باید با احادیث معتبر و روایات و اتفاقات ثابت بشن ولی ...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

باز دوباره مرتب جوابت رو بدم که مثل چند تا تاپیک قبل، بری و پیدات نشه؟:biggrin:
ببخشید اونوقت شما تا چه سطحی از حوزه خوندید که میگید روایات من در آوردی اند؟ نمی دونی چیزی داریم به نام "علم الحدیث" که درستی احادیث رو بررسی میکنی؟
شرمنده اون زمان فایل صوتی نمیشده ضبط کنن ولی کتابهاشون رو با دست خط خودشون نوشتن و الآن شده نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، نهج الفصاحه و ..... نسخ خطیش در موزه ها موجوده;) دیگه؟
اینم بذار کنار همونها که نمی تونی جواب بدی:d
تو در مورد دانشجو بودن خودت میترسی توضیح بدی من بیام راجب عکس یکی دیگه توضیح بدم، هروقت تو اون رو گفتی من هم میگم:d

سوال پرسیده استارتر تاپیک و داریم راجب اون صحبت می کنیم، نه چهارشنبه سوری؛ پس حرف خودت رو به خودت میزنم:
تو نمی تونی این موضوع به این سادگی رو درک کنی;):biggrin:
و فقط اومدی تاپیک رو ببندی، که حواسم بهت هست، کاری میکنم مثل بقیه تاپیکها بری تو تاپیکهای دیگه مشغول شی و اینجا پست نزنی;)

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز

الگو رو حال کردید;)

خیلی خیلی به این تاپیک خوش اومدین. :gol:

ای کاش منبعتون یه کتاب بود. چون ما می خواییم در کنار بحث هایی که پیش می کشیم، هم جناب مطهری رو بشناسیم و هم اینکه کتاب هایی که به اسم ایشون چاپ شده رو معرفی کنیم. اما چاره نیست! باید بریم این فایل صوتی رو گوش بدیم. متاسفانه بنده ***** شکن ندارم. اگر لطف کنین و متن کامل سخنرانی رو اینجا بذارین بی نهایت ممنون می شم.

طی مطالعات نه چندان جامع بنده، استاد مطهری در این گونه امور پیوسته میانه روی را پیش می گیرند. در همین خلاصه ی شما می بینیم که هم سنت و هم مدرنیته را زیر سوال برده اند. اگر بگوییم این نشانه ی بی تعقلی کسی است که به متفکر شهید معروف شده است، منطق خودمان زیر سوال می رود. به این صورت که: عالَمی، او را متفکری بزرگ می دانند، و ما که یک دانشجوی ساده هستیم تنها افرادی هستیم که سخنان او را فاقد منطق می خوانیم! این عیب به ما بر می گردد. مثالی بزنم. شخص بنده در دوره ی دانشگاه با پروفسوری چند واحد داشتم. در ابتدای ترم هر چه می گفت همه ی کلاس بنا بر این که او را دیوانه می پنداشتند، زیر خنده می زدند. اما در اواسط ترم، دهان همه ما باز می ماند. پروفسور دقیقا یک ساعت با تاخیر می آمد و و یک ساعت و نیم دیر تر کلاس را ترک می کرد، و دانشجویان دیگر که کلاس بعدی را با خود او در همان کلاس داشتند، یک ساعت و نیم ، دم در می ایستادند و لهله ی شروع شدن کلاس او را می زدند. وقتی ترم تمام شد و ترم بعد شروع گشت، من و یکی از دوستانم که شیفته ی او شده بودیم سر کلاس تکراری اش می رفتیم. جالب اینجا بود که در ابتدای ترم دانشجویان جدید او را دیوانه می خواندند و در اواسط ترم شیفته و تشنه ی کلامی از او شده بودند و این روند در دانشگاه ما ادامه داشت.

حال بر می گردیم به بررسی روند سخنرانی های استاد مطهری. در چند کتابی که بنده از ایشان خوانده ام روند این بوده که ایشان دو دیدگاه متقابل را به پیش می کشیدند و اثبات می کردند که افراط و تفریط،مردود عقلی است و بعد از آن به بیان میانه روی می پرداختند. این همان قسمتی است که در نگاشته ی شما محذوف مشکوک است. لطفا به انتشار کامل سخن بپردازید. البته شخص بنده یک سخنرانی 7 صفحه ای را در سه پاراگراف خلاصه می کنم تا دوستان حوصله ی خواندن کنند اما در خلاصه نویسی رسم بر این است که جمله های تکراری و با یک مضمون را حذف نمود نه اینکه کلا یک قسمت، آن هم قسمت نتیجه گیری که مهم ترین قسمت هاست را حذف کرد!

تقاضای بنده از شما انتشار متن کامل است چرا که بنده امکان دسترسی به منبع شما را ندارم. پیروز باشید.:gol:

لطفا ادامه ندین !

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز

الگو رو حال کردید;)

اجازه بدهید به جای تخریب و توهین با دلایل عقلی این موارد را رد کنیم یا توضیح دهیم.

نکته ا: وقتی یک انسان غیر معصوم را به عنوان الگو معرفی میکنیم طبیعتا منظور این نیست که او در همه زمینه ها کامل و الگو است . همه ما انسانها نقایصی داریم . بزرگترین قهرمانان ملی ملتها فلاسفه و نوابغ عالم... در عین اینکه بدلیل خدمات ارزنده شان به انسانها قابل ستایش هستند به هر حال بنا بر طبیعت انسانیشان نقصها و اشکالاتی دارند.

البته باید دید مبنای ما برای این اشکال وارد کردن چیست؟ ممکن است یک نکته ای از نظر من نوعی , ایراد باشد از نظر کس دیگری نکته مثبت باشد اما به هر حال انسانها با وجدان و فطرت خود خیلی مسائل را لمس میکنند و نظراتشان مشترک است.

نکته 2: اشکالی که شما به ایشان وارد کرده اید درست است و من این را بر مبنای دستور العملهای اخلاقی دین اسلام میگویم. به ما توصیه شده که به دشمنان خود هم ناسزا نگوییم:

در نهج البلاغه آمده است:
هنگامی که امام (ع) شنید جمعی از اصحابش همانند حجر بن عدی و عمروبن حمق، در جریان جنگ صفین به سپاه شام فحش می دهند، فرمود: «انی اکره لکم ان تکونوا سبابین ولکنکم لو وصفتم اعمالهم و ذکرتم حالهم کان اصوب فی القول; من خوش ندارم که دشنام دهنده باشید، اما اگر به توصیف اعمال آنها می پرداختید و جنایات و کارهای ناشایست آنها را برای مردم برمی شمردید، به سخن راست نزدیکتر بود .»

وقتی گفته اند به دشمنان دشنام ندهید تکلیف هموطنان و هم کیشان و ... معلوم است.

وقتی ما از اقای مطهری تجلیل میکنیم و از ایشان به عنوان یک الگو اسم میبریم طبیعتا منظورمان کمالات ایشان است که الحمد لله سجایای مثبت شخصیتی ایشان کم نیست واگر شما بخواهید من برایتان نقل خواهم کرد. اما ایشان معصوم نیستند و ما هم ادعا نداریم بی اشکال بوده اند و حق را باید گفت.

برای اینکه پستم طولانی نشود نکات دیگر را پس از شنیدن نظرات دوستان مطرح میکنم.

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از همه ی یاورانی که تا اینجای بحث ما رو همراهی کردند.

:w14::w14::w14::w14:

اجازه بدهید به جای تخریب و توهین با دلایل عقلی این موارد را رد کنیم یا توضیح دهیم.

نکته ا: وقتی یک انسان غیر معصوم را به عنوان الگو معرفی میکنیم طبیعتا منظور این نیست که او در همه زمینه ها کامل و الگو است . همه ما انسانها نقایصی داریم . بزرگترین قهرمانان ملی ملتها فلاسفه و نوابغ عالم... در عین اینکه بدلیل خدمات ارزنده شان به انسانها قابل ستایش هستند به هر حال بنا بر طبیعت انسانیشان نقصها و اشکالاتی دارند.

البته باید دید مبنای ما برای این اشکال وارد کردن چیست؟ ممکن است یک نکته ای از نظر من نوعی , ایراد باشد از نظر کس دیگری نکته مثبت باشد اما به هر حال انسانها با وجدان و فطرت خود خیلی مسائل را لمس میکنند و نظراتشان مشترک است.

نکته 2: اشکالی که شما به ایشان وارد کرده اید درست است و من این را بر مبنای دستور العملهای اخلاقی دین اسلام میگویم. به ما توصیه شده که به دشمنان خود هم ناسزا نگوییم:

در نهج البلاغه آمده است:
هنگامی که امام (ع) شنید جمعی از اصحابش همانند حجر بن عدی و عمروبن حمق، در جریان جنگ صفین به سپاه شام فحش می دهند، فرمود: «انی اکره لکم ان تکونوا سبابین ولکنکم لو وصفتم اعمالهم و ذکرتم حالهم کان اصوب فی القول; من خوش ندارم که دشنام دهنده باشید، اما اگر به توصیف اعمال آنها می پرداختید و جنایات و کارهای ناشایست آنها را برای مردم برمی شمردید، به سخن راست نزدیکتر بود .»

وقتی ما از اقای مطهری تجلیل میکنیم و از ایشان به عنوان یک الگو اسم میبریم طبیعتا منظورمان کمالات ایشان است که الحمد لله سجایای مثبت شخصیتی ایشان کم نیست واگر شما بخواهید من برایتان نقل خواهم کرد. اما ایشان معصوم نیستند و ما هم ادعا نداریم بی اشکال بوده اند و حق را باید گفت.

[/QUOTE]

بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار ... عالی. نگفته های بنده رو فرمودین. راستش می خواستم بنویسم ولی یادم رفت! :w12:

به گمان بنده ، پست حقیر و شما سرور گرامی حاوی تمام نکات ضروری برای ادامه ی تاپیک بود. تقاضای بنده به عنوان استاتر تاپیک اینکه هیچ کس به هیچ وجه این بحث رو ادامه نده و برگردیم سر موضوع اصلی. لطفا به پست هایی که چیزی جز انچه که به تاپیک ربط داره، هستند ابدا جواب ندین.

ضمن اینکه اگر کلامی باقی مونده و می بینید که با اهداف تاپیک در یک راستا نیست لطفا یه تاپیک دیگه ایجاد کنین. در غیر این صورت به مدیران جهت پاک کردن پست، پیام میدم.

بر می گردیم به سوال خودمون:

حالا یه سوال دیگه!

kung

اخراجی موقت
باز دوباره مرتب جوابت رو بدم که مثل چند تا تاپیک قبل، بری و پیدات نشه؟
پیدام نشه :surprised:

ببخشید اونوقت شما تا چه سطحی از حوزه خوندید که میگید روایات من در آوردی اند؟ نمی دونی چیزی داریم به نام "علم الحدیث" که درستی احادیث رو بررسی میکنی؟

من تو حوزه درس نخوندم و مغزم و از چرندیات پر نکردم . علم احدیث که میگی جز علوم شناخته نمی شه من درآوردی خودتان هست مثل روایاتتون می دونی چرا چون که خود حدیث زیر سئوال هست اونوقت شما رفتید علمشو ساختید باید بزاریدش کنار همون علمهایی که در مورد اینکه با کدامین پا وارد توالت بشی صحبت می کنه .

شرمنده اون زمان فایل صوتی نمیشده ضبط کنن ولی کتابهاشون رو با دست خط خودشون نوشتن و الآن شده نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، نهج الفصاحه و ..... نسخ خطیش در موزه ها موجوده;) دیگه؟

لطف بفرمایید در مورد حجاب و ولایت وقیح دست خط حضرت علی را بگزارید و گرنه حرف از روی دل زدن خیلی ساده هست
نکته بعد اینکه ثابت کنید این دست خط علی هست ;) همانطور که نمی تونید تصویر واقعی آن حضرت را ثابت کنید چطور می توانید دست خطش را ثابت کنید . نتیجه گیری علم حدیث و روایات داستانهایی بوده است که اشخاص ( چه شاگردان چه دشمنان ) از روی دل خودشان سرودند تا بتوانند بر انسانها حکومت کنند و جیبهای خود را پر از ثروت . و همچنین بسیاری از همین احادیث گفته هایی هست که بنا به فرهنگ و آداب و رسوم ملت عرب گفته شده تا بتوانند آن کشور را کنترل کنند ، نکته بعد اینکه احادیث هم شده مثل قرآن برای تمامی زمانها :surprised: نکته بعد اینکه هرکاری که این ملایان می خواهند سر مردم بیاورند می شینند یک حدیث می سازند خودشان تایید می کنند:surprised: خودشان هم به اجرا می گذارند :warn: نکته بعد اینکه متاسفانه این قوم وحشی به قدرت رسیده اند در ایران و اگر کسی مخالف حرفشان حرف بزند با اسلحه و شکنجه و زندان پاسخ می گویند :eek:

اینم بذار کنار همونها که نمی تونی جواب بدی:d

قبلا گفتم چرندیات جواب ندارد . حرف حساب تونستی بزنی جواب خواهم داد .

تو در مورد دانشجو بودن خودت میترسی توضیح بدی من بیام راجب عکس یکی دیگه توضیح بدم، هروقت تو اون رو گفتی من هم میگم:d

آره این سئوالتو هزار بار پرسیدی دانشجو هستی؟:biggrin: حقیقتا خیلی سئوال مهمی است نمی شه جواب داد:biggrin:

سوال پرسیده استارتر تاپیک و داریم راجب اون صحبت می کنیم، نه چهارشنبه سوری؛ پس حرف خودت رو به خودت میزنم:

و فقط اومدی تاپیک رو ببندی، که حواسم بهت هست، کاری میکنم مثل بقیه تاپیکها بری تو تاپیکهای دیگه مشغول شی و اینجا پست نزنی;)
تاپیکو ببندم :surprised:نتیجه آمارها در تمام تاپیکها مشخص هست که چه کسانی می ترسند تاپیک بسته نشه هنوز نظر سنجی ولایت موجود هست می خواهی لینکشو بزارم;)
در ضمن مشکل در خوندن هم پیدا کردی ظاهرا می خواهی عنوان تاپیک و متن استارترو برات یک بار دیگر با فوت بزرگتر قرار بدم شاید این بار بتونی بخونی یا شایدم مشکل از درکت هست نه توانایی خوندن;)

فعلا که زدیم شما سعی کنی یک جوری ماست مالیش کنی و موضوع رو تغییر بدی:biggrin:

خیلی خیلی به این تاپیک خوش اومدین. :gol:

ای کاش منبعتون یه کتاب بود. چون ما می خواییم در کنار بحث هایی که پیش می کشیم، هم جناب مطهری رو بشناسیم و هم اینکه کتاب هایی که به اسم ایشون چاپ شده رو معرفی کنیم. اما چاره نیست! باید بریم این فایل صوتی رو گوش بدیم. متاسفانه بنده ***** شکن ندارم. اگر لطف کنین و متن کامل سخنرانی رو اینجا بذارین بی نهایت ممنون می شم.

مببع معتبر تر از صدای خود ایشان :surprised:؟
لینک دانلود بدون ***** :
http://rapidshare.com/files/407788627/motaheri_2.wav
بر روی free user کلیک کن منظر بمان تا لینک دانلود فعال بشه

طی مطالعات نه چندان جامع بنده، استاد مطهری در این گونه امور پیوسته میانه روی را پیش می گیرند. در همین خلاصه ی شما می بینیم که هم سنت و هم مدرنیته را زیر سوال برده اند. اگر بگوییم این نشانه ی بی تعقلی کسی است که به متفکر شهید معروف شده است، منطق خودمان زیر سوال می رود. به این صورت که: عالَمی، او را متفکری بزرگ می دانند، و ما که یک دانشجوی ساده هستیم تنها افرادی هستیم که سخنان او را فاقد منطق می خوانیم!

شایدم عالم شما خارج از منطق فکر می کرده است ؟! آیا درک خودتان را زیر سئوال می بردید؟!

این عیب به ما بر می گردد. مثالی بزنم. شخص بنده در دوره ی دانشگاه با پروفسوری چند واحد داشتم. در ابتدای ترم هر چه می گفت همه ی کلاس بنا بر این که او را دیوانه می پنداشتند، زیر خنده می زدند. اما در اواسط ترم، دهان همه ما باز می ماند. پروفسور دقیقا یک ساعت با تاخیر می آمد و و یک ساعت و نیم دیر تر کلاس را ترک می کرد، و دانشجویان دیگر که کلاس بعدی را با خود او در همان کلاس داشتند، یک ساعت و نیم ، دم در می ایستادند و لهله ی شروع شدن کلاس او را می زدند. وقتی ترم تمام شد و ترم بعد شروع گشت، من و یکی از دوستانم که شیفته ی او شده بودیم سر کلاس تکراری اش می رفتیم. جالب اینجا بود که در ابتدای ترم دانشجویان جدید او را دیوانه می خواندند و در اواسط ترم شیفته و تشنه ی کلامی از او شده بودند و این روند در دانشگاه ما ادامه داشت.

چه ارتباطی داشت . شما زود قضاوت کرده بودید ما بعد از سالیان سال داریم قضاوت می کنیم زیرا تفکرات و اعتقادات این آقایان را با پوست وخون خودمان درک کردیم و نتیجه اش را بخوبی در جامعه می بینیم

حال بر می گردیم به بررسی روند سخنرانی های استاد مطهری. در چند کتابی که بنده از ایشان خوانده ام روند این بوده که ایشان دو دیدگاه متقابل را به پیش می کشیدند و اثبات می کردند که افراط و تفریط،مردود عقلی است و بعد از آن به بیان میانه روی می پرداختند. این همان قسمتی است که در نگاشته ی شما محذوف مشکوک است. لطفا به انتشار کامل سخن بپردازید. البته شخص بنده یک سخنرانی 7 صفحه ای را در سه پاراگراف خلاصه می کنم تا دوستان حوصله ی خواندن کنند اما در خلاصه نویسی رسم بر این است که جمله های تکراری و با یک مضمون را حذف نمود نه اینکه کلا یک قسمت، آن هم قسمت نتیجه گیری که مهم ترین قسمت هاست را حذف کرد!

تقاضای بنده از شما انتشار متن کامل است چرا که بنده امکان دسترسی به منبع شما را ندارم. پیروز باشید.:gol:

لطفا ادامه ندین !

فایل صوتی را برایتان قرار دادم این هم ترس حکومت داران بی هنر هست که با *****ینگ و خفقان می خواهند جولوی آگاه شدن مردم را بگیرند . زهی خیال باطل :gol:

آخرین ویرایش:

kung

اخراجی موقت

:gol:
ولی یک نکته به جا مانده آن هم این که این انسانهایی که تایید می کنید بی عیب نیستند و معصوم نیز ، بر سرنوشتها یک ملت و انسانها تصمیم می گیرند و اگر کسی پیدا نشود که ایرادات آنها را نشان دهد همچنان ادامه می دهند تا زمانی که یک جامعه را به نابودی بکشند.

خوب پس نظرات فرق می کند و من شما را تایید می کنم
سئوالی که پیش می آید این است . علت تحمیل عقاید برای چیست ؟!

در نهج البلاغه آمده است:

شما هیچ گاه این انسانها را با علی مقایسه نکنید او کسی بود که 5 سال خانه نشین شد و شمشیر برای حکومت کردن نکشید در حالی که حاکمان حال برای بقای حکومت خود هزاران انسان بی گناه را از دم تیغ می گزانند ، غیر از دشنام هزاران دروغ نیز می سازند ، رهبر کشور را یادتان هست همین چند روز پیش در یکی از سخرانیهایش چی گفت ؟! ( مثل سگ دروغ می گند ؟!!!!) مگر سگ دورغ می گوید . بعد تو رهبر یک مملکتی این ادب صحبت کردن هست ؟! مابقیشان بماند. فاجعه آنجا هست که یک سری پیدا می شوند که میایند همین شخص را پرستش می کنند و هرچی که او بگوید می شود حکم الهی:surprised:

:gol: هر انسانی نکات مثبتی می تواند داشته باشد حتی اگر دشمنمان باشد ، اگر همه چون شما تفکر کنند مشکلی وجود نخواهد داشت مشکل آنجا پیدا می شود که اشخاصی می آیند و همین مطهری را بت می کنندو شروع می کنند به پرستش و حرف او را حرف خدا می دانند ؟!!! اگر او چیزی را تایید کند اونهاهم باید تایید کنند و اگر او چیزی را رد کند اونهاهم باید رد کنند . اعتقادات خودشان مربوط به خودشان بد تر از همه زمانی است که انتظار دارند همه نیز مثل آنها فکر کنند:surprised:

موفق باشید

آخرین ویرایش:

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
جناب kung اگر لطف کنید صحبتهای خودتان را داخل نقل قول از من قرار ندهید ممنون میشوم:warn:
این طوری به نظر میرسد همه این عبارتها را من گفته ام :confused:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
همیشه پای یک زن در میان است:razz:
البته همیشه مردان در تمامی سطوح از همسرانشون تاثیر میپذیرن، چه سیاست چه هرچیز دیگه ای، منتها من زیاد به شخصه در تاریخ از تاثیرگذاری بانوان محترم خبر ندارم، به جز قتل امیرکبیر اگه اشتباه نکنم و شاه خدا بیامرز یا نیامرز!!!!!
البته این اواخر هم بودند زنانی که در جریان انتخابات روی شوهرانشون تاثیرات شگرفی داشتند و نقش خوبی رو هم ایفا کردند در همراهی شوهرشون، متوجه شدید که منظور چه کسی است؟ همون:whistle:
ان شاء الله از علم دوستان و زحمت های آبجی اقیانوس:w14: استفاده کنیم با نقش زنان بیشتر آشنا بشیم...:gol:

:w16::w14::w14::w14::w16:
اول به خاطر تاپیک خیلی خوبتون ممنون:gol:

اما راجع به سوال آبجی اقیانوس ، به نظر من مادر بودن یک نقش خیلی مهمی که زنها آن را به عهده دارن.یک مادر خوب میتونه بهترین فرزندان رو تربیت کنه.

نقش مادرها در تربیت فرزندان خیلی بیشتر از پدرها هست(با عرض پوزش از آقایون ولی این یه واقعیته;))

پس تا حدود 90 درصد مواقع میشه گفت پشت سر هر مرد موفقی یه زن هست.:smile:

:w16:

بله بنظر من حقیر هم چه توی موفقیت ها و چه جنگ ها و فتنه های تاریخی و عصر حاظر نقش زن نقش هدایت کننده بوده البته بشتر در پشت پرده ها!!!!
فقط چیزی که هست من تو تاریخ این نقش زن را بیشتر بد و فتنه آمیز میدیدم....البته نه یادم اومد نه هر دو جنبه بوده مثلا نقش حضرت خدیجه در کمک کردن به پیامبر در رسالتشون....یا نقش حضرت زهرا یا حضرت زینب میشه گفت در همه ابعاد این نقش زن در تمامی حوادث یک امر بدیهی و قطعی باشه:gol:

آها این شد! فتنه چیه؟ :w00: بگین هنر زنانه :w01::D

من کاملا موافقم.یه جا خوندم نوشته بود پشت هر مرد موفق یه زن موفقه وپشت هر زن موفق یه مرد ناموفقه که میخواد نذاره زنه موفق بشه:w15:
شوخی کردم آقایون ناراحت نشید.
چندبار تو دانشگاه همچین بحثی پیش اومد و من دیدم بعضی از آقایون چقدر کم لطفن همش نقش زنانو تو فتنه ها میبینن تنها مثالشونم قتل امیرکبیر و به شهادت رسوندنه امام حسنه.نیست که بقیه امامارو زنا کشتن!!!!!!!!!!!
خیلی از همین مردا بودن که خون به دل پیامبر و اماما کردن اگه حضرت فاطمه نبود این دوازده امام ازکجامیومدن؟خداییش من کاملا مطمئنم 90% ماها موفقیتامونو مدیون مامانامون هستیم اصلا باباها کی میفهمن بچه چجور بزرگ میشه؟ از هرچی من یادم میاد مامانم واسه منو داداشام دنبال پیداکردن مدرسه و کلاسایه خوب بوده خیلی رک بگم من اگه به جایی رسیدم همش به لطف مامانم بوده.پس قربونه مامانم برم:love:

ولی من بیشتر زندگیم رو مدیون بابام هستم. بابام همیشه دنبال کارام بوده. منم قربون بابام می رم :love:

زیراب خانوما رو زدم؟!!! وای ی ی ! الان خانوما من رو می کشن!!

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
عالی بود ممنون :gol::gol::gol::gol:
همیشه کارات عالیه:gol::gol::gol::gol::gol:

:eek: این آقای آذر مهر است که از اقیانوس تعریف می کند !!!! ممنونم.

.......................:gol::gol::gol::gol:............................
:w14:خوشحالم که برگشتین به باشگاه.:w14:
......................:gol::gol::gol::gol:............................

آذرمهر

عضو جدید
کاربر ممتاز
:eek: این آقای آذر مهر است که از اقیانوس تعریف می کند !!!! ممنونم.

.......................:gol::gol::gol::gol:............................
:w14:خوشحالم که برگشتین به باشگاه.:w14:
......................:gol::gol::gol::gol:............................

ممنون آبجی شما خوبی؟
همچنان ارادت داریم:gol::gol::gol::gol::gol:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
نقش زن در تاریخ به اضافه ی یه چیزایی!

نقش زن در تاریخ به اضافه ی یه چیزایی!

سه نقش مستقیم زن در تاریخ از نظر استاد مطهری
1.زن، شئ گرانبها و بدون نقش
2. زن، شخص بی بها و دارای نقش
3. زن، شخص گرانبها و دارای نقش

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
حماسه ی حسنی 1 ص 399

حماسه ی حسنی 1 ص 399

1.زن، شئ گرانبها و بدون نقش
...در بسیاری از اجتماعات برای زن جز زاییدن و بچه درست کردن و اداره ی داخل خانه نقشی قائل نبوده اند؛ یعنی زن در اجتماع بزرگ نقش مستقیم نداشته، نقش غیر مستقیم داشته است ،به این ترتیب که او در خانواده موثر بوده و فرد ساخته خانواده در اجتماع موثر بوده است.
... ولی در این اجتماعات زن علی رغم اینکه نقشی در ساختن تاریخ و اجتماع نداشته است، بدون شک و بر خلاف تبلیغاتی که در این زمینه می کنند، به عنوان یک شئ گرانبها زندگی می کرده است؛ یعنی به عنوان یک شخص، کمتر موثر بوده ولی یک شئ بسیار گرانبها بوده و به دلیل همان گرانبهایی اش بر مرد اثر می گذاشته است؛ ارزان نبوده که در خیابانها پخش باشد و هزاران اماکن عمومی برای بهره گیری از او وجود داشته باشد، بلکه فقط در دایره ی زندگی خانوادگی مورد بهره برداری قرار می گرفته است. ...

2. زن، شخص بی بها و دارای نقش

شکل دیگر تاثیر زن در تاریخ -که این شکل در جوامع قدیم زیاد نبوده-این است که زن عامل موثر در تاریخ باشد، نقش مستقیم در تاریخ داشته باشد و به عنوان شخص موثر باشد نه به عنوان شئ، اما شخص بی بها، شخص بی ارزش، شخصی که حریم او و مرد برداشته شده است. دقایق روانشناسی ثابت کرده است که ملاحضات بسیار دقیقی یعنی طرحی در خلقت بوده برای عزیز نگاه داشتن زن. هر گاه این حریم به کلی شکسته و این حصار خرد شده است ،شخصیت زن از نظر احترام و عزت پایین آمده است. البته از جنبه های دیگری ممکن است، شخصیتش بالا رفته باشد مثلا باسواد شده باشد، عالمه شده باشد ولی دیگر آن موجود گرانبها برای مرد نیست.

آخرین ویرایش:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال های من با پاسخ استاد مطهری و خود من! : سیاه ها پاسخ استاد و سبز ها منطق شخص بنده است؛ یعنی از خودم نوشتم!
سوال: مرد چه می خواهد؟
- آنچه برای مرد در رابطه ی جنسی ملحوظ است، در اختیار داشتن زن به عنوان یک موجود گرانبهاست ...
سوال : برای اینکه مردان را کاملا ارضا کنیم تا از بابت خیانت نکردنشان خیالمان راحت باشد، باید چه کنیم؟
طبق جمله ی بالا باید
1.موجود باشیم نه شئ. (این به این معناست که باید شخصیت خود را بالا ببریم. به گقته ی ایشان در پاورقی کتاب، از جمله موارد مربوط به شخصیت زن عبارت است از: علم و آگاهی، ارداه داشتن، اراده ی قوی داشتن، شجاع و دلیر بودن، خلاق بودن، پرستنده ی خدا وند بودن و ...)
2. باید گرانبها باشیم.
سوال: زن چه می خواهد؟
-از طرف دیگر زن نمی تواند زن نباشد. جز طبیعت زن این است که برای مرد گرانبها باشد و اگر این را از زن بگیرید تمام روحیه ی او متلاشی می شود.
سوال: زن چگونه می تواند به این ارضاء برسد؟ به عبارتی زنانی که از بی توجهی شوهرانشان به خود، رنج می برند، باید چه کنند؟
طبق مطالب قبلی و بعدی :
باید جذابیت های زنان دیگر را از چشم آنها دور نگاه دارند. باید اهنگ صدا و عطر وجود زنان نامحرم را از آنان دور نگاه داشت.
سوال: چه گونه می توانیم شوهرانمان را از زنان نامحرم دور نگاه داریم؟
1.باید از هنر های زنانه یمان سود بریم و با اهنگی جذاب و زنانه از شوهرمان سوال کنیم که آیا من تو را آنچنان ارضا می کنم که به زن دیگری چشم ندوزی؟ و بعد باید منتظر تاثیر این سوال شد!!
2.باید زنان نامحرمی که شوهرمان با آنها در ازتباط است، یا می تواند آنها را ببیند و یا لمس کند را شناسایی کنیم و از آن زنان محکم بخواهیم که در مقابل شوهر ما از پوشش و پیرایشی غیر تحریک کننده استفاده کنند.
سوال: شوهران ما در معرض ارتباط ، دیدار و لمس چه زنانی هستند؟
ارتباط: همکاران، هم دانشگاهی ها، فامیل، همسایه، آشنایان.
دیدار: همکاران، هم دانشگاهی ها، فامیل، همسایه، آشنایان،رهگذران خیابان ها،بازیگران تلویزیونی و ماهواره ای.
لمس: همکاران، فامیل، آشنایان.

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
حماسه ی حسنی 1 ص 402

حماسه ی حسنی 1 ص 402

وقتی زن ارزان شد، در اماکن عمومی بسیار پیدا شد، هزاران وسیله برای استفاده ی مرد از رن پیدا شد، خیابان ها و کوچه ها جلوه گاه زن شد که خودش را به مرد ارائه بدهد و مرد از نظر چشم چرانی و تماشا کردن، از نظر استماع موسیقی صدای زن، از نظر لمس کردن، حداکثر بهره برداری را از زن بکند، آنچاست که زن از ارزش خودش ،از آن ارزشی که برای مرد باید داشته باشد می افتد. ...
در واقع این وقت است که زن به شکل دیگر ملعبه ی جامعه ی مردان می شود ...

آخرین ویرایش: