این امتیازا برا همه اینطوریه؟از بقیه پرسیدین مثلا مدیرا...اگه واسه اونا هم اینجوریه امکان داره مشکل از سایت باشه
یعنی منم شدم جزو بعضیا(منظورم طرد شده هاس)آخه ظاهرا فقط بعضيا اينطورين!!!
یعنی منم شدم جزو بعضیا(منظورم طرد شده هاس)
یعنی منم شدم جزو بعضیا(منظورم طرد شده هاس)
از دنیای پاچه خوارا باحالتر بید
بي خيال بابا!!! طردشده ها هم عالمي دارن واسه خودشون
سلام به دوستان عزیز
ندیدم وگرنه زودتر اومده بودم اینجا
در مورد قفل و حذف تاپیک که خوب دلیلش مشخصه اگه تاپیک موردی داشته باشه بسته به مشکلش حذف یا قفل میشه
مورد هم میتونه سیاسی بودن توهین کردن موضوع بی مورد داشتن و ... باشه
هیچ تاپیکی الکی بدون دلیل حذف یا قفل نمیشه
در مورد آلبوم هم در جریان نیستم ولی در کل آلبوم کاربران وقتی که مشکل داشته باشه حذف میشه
ببخشین که اینو میگم منظورم به شخص خاصی نیست ولی خیلی از کاربران هستن که عکس های مورد دار میذارن توی آلبومشون و این مناسب چنین فضایی نیست
این هم که میگین باید بگین تا حالا خیلی موارد بوده که تذکر داده شده برای آلبوم و آواتار و ... که خود کاربر رسیدگی کنه ولی وقتی اهمیتی داده نمیشه مدیریت خودش درستش میکنه
من خودم چندین بار با پیام خصوصی به کاربران گفتم .لی حتی زحمت جواب دادن هم به خودشون ندادن
شما تو چنین شرایطی باشین چه کار میکنین؟
ای کاش به جای تاپیک زدم میومدین از مدیرا میپرسیدین اگه جواب نمیدادن بهتون بعدش تاپیک میزدین
يكي جواب منو بده!!![/QUOTE
منم نمیبینم
من هیچ تذکری دریافت نکردممن خودم خیلی بدتر از آلبومای خودمو تو سایت دیدم!!!!!!!!این هم که میگین باید بگین تا حالا خیلی موارد بوده که تذکر داده شده برای آلبوم و آواتار و ... که خود کاربر رسیدگی کنه ولی وقتی اهمیتی داده نمیشه مدیریت خودش درستش میکنه
اینجا یک سایت و مکان مجازیه که موضوع آن علمی است و بیشتر مطالب مربوط به دانشجویان دانشگاهی ایه.....
اینجا مسلما سایت دوستیابی و همسریابی نیست که شما ها نیاز به نمایش عکسهاتون داشته باشید
تشکر ها وضعیتش فرق میکنهدر مورد تشكرا توضيح ندادين!!!
این که چه چیزی نیاز باشه یا نباشه رو امکانات سایت تعیین میکنه نه نظر شما.اینجا یک سایت و مکان مجازیه که موضوع آن علمی است و بیشتر مطالب مربوط به دانشجویان دانشگاهی ایه.....
اینجا مسلما سایت دوستیابی و همسریابی نیست که شما ها نیاز به نمایش عکسهاتون داشته باشید
اینجا یک سایت و مکان مجازیه که موضوع آن علمی است و بیشتر مطالب مربوط به دانشجویان دانشگاهی ایه.....
تشکر ها وضعیتش فرق میکنه
به خاطر سرعت سایت و شلوغیش فعلا برداشته شده تا سایت راحت تر باز بشه
درست میشه انشالا
از تنظیمات شخصیتون میتونین متوجه بشین که امتیاز داشتین یا نه
نمیدونم کی آلبومتونو حذف کردهمن هیچ تذکری دریافت نکردممن خودم خیلی بدتر از آلبومای خودمو تو سایت دیدم!!!!!!!!
والا ما هم نگفیتم زن و شوور میخوایم.........
من امشب باید البوم این آرزو رو پس بگیرم
چه عجب، یه مدیر تو این تاپیک دیدیم !!!!
میخوای دستت بند بشه که هر دفعه که آنلاین میشی بیان و با هر لحنی که میخوان باهات حرف بزنن؟باشه خانم مدير
مي گم دست منم يه جايي بند كنين يه كم تاپيك قفل كنم !!! دارم عقده اي ميشم!!
میخوای دستت بند بشه که هر دفعه که آنلاین میشی بیان و با هر لحنی که میخوان باهات حرف بزنن؟
به نام خدا....
من هم اومدم رآی بدم...ولی قبلش خانم مدیر این خانومه که آخرش 88 داره فقط اسپم میکنه میگه سلام بر عشخ.......
بعدشم اگه میشه طرح مرد و زن بدین ...یهنی مردا روزای زوج ...زنا روزای فرد......جمعه ها هم مدیرا
تشکر ازحضورتون خواهشا" توضیح بدین 1- اطلاع رسانی یک مطلب مصداق سیاسی بودن واخطاردادن میشه 2- من 5 تا ازقوانین 20 گانه یهودیان برای تسلط برجهان رو فرستادم ولی سر 6 امین حسابم تا مدتی مسدود شد اگر لطف کنین توضیح بدین واقعا" ممنون میشم . مرسی از حضورتونمیخوای دستت بند بشه که هر دفعه که آنلاین میشی بیان و با هر لحنی که میخوان باهات حرف بزنن؟
واقعا خوب شد یاد آوری کردیاینجا یک سایت و مکان مجازیه که موضوع آن علمی است و بیشتر مطالب مربوط به دانشجویان دانشگاهی ایه.....
آخیمیخوای دستت بند بشه که هر دفعه که آنلاین میشی بیان و با هر لحنی که میخوان باهات حرف بزنن؟
باباییبه نام خدا....
من هم اومدم رآی بدم...ولی قبلش خانم مدیر این خانومه که آخرش 88 داره فقط اسپم میکنه میگه سلام بر عشخ.......
بعدشم اگه میشه طرح مرد و زن بدین ...یهنی مردا روزای زوج ...زنا روزای فرد......جمعه ها هم مدیرا
خب دو تا 8 قبوله سومی پست تکراری محسوب میشهخدا رو شكر آخر من 888 هست اين جملتون شامل كي ميشه!!!
تشکر ازحضورتون خواهشا" توضیح بدین 1- اطلاع رسانی یک مطلب مصداق سیاسی بودن واخطاردادن میشه 2- من 5 تا ازقوانین 20 گانه یهودیان برای تسلط برجهان رو فرستادم ولی سر 6 امین حسابم تا مدتی مسدود شد اگر لطف کنین توضیح بدین واقعا" ممنون میشم . مرسی از حضورتون
بابایی
منو میگی؟؟؟
من حذف اکانت میکنمايشون دارن پستشونو به من محول مي كنن
از الان بگم من مسئوليت امور قبلي رو به عهده نمي گيرم