malihe68
عضو جدید
در کل آدم خلافی هستی هاحس دزدی با موفقیت
در کل آدم خلافی هستی هاحس دزدی با موفقیت
دیگه دوسم نداری ؟در کل آدم خلافی هستی ها
باید قول بدی دست از این خلافکاریت ور داری. باشه؟دیگه دوسم نداری ؟
چیکار کنم خوووووووو دستم کجه !باید قول بدی دست از این خلافکاریت ور داری. باشه؟
تو که ازت گذشته . دیگه کاری از من بر نمیاد متاسفمچیکار کنم خوووووووو دستم کجه !
نری بگی بی حیا بود بی دین و بی خدا بود .. دل به کی بسته بودم آخ که چه بی وفا بود, فهمیدی ؟تو که ازت گذشته . دیگه کاری از من بر نمیاد متاسفم
بیت قشنگی بود و هم قافیه. آفرین ادامه بدی زبان فارسیت خوب می شهنری بگی بی حیا بود بی دین و بی خدا بود .. دل به کی بسته بودم آخ که چه بی وفا بود, فهمیدی ؟
دیدی با اینکه خلافم ولی چه دل صاف و ساده ای دارم ؟!!بیت قشنگی بود و هم قافیه. آفرین ادامه بدی زبان فارسیت خوب می شه
منظورم ساز دهنی زدنه نه زدن ساز دهنی چون ایندو با هم فرق میکنه در اولی ساز دهنی زده میشه اما در دومی ........
آخی ی ی ی ببخشید من فکر کردم میخوای بزنی ؛ داشتن دوستی مثل شیرین بیان
اونی که باید بفهمه فهمیدچی گفتی
خودت فهمیدی
نمیتونم عزیزم دست خودم نیستحالا جو نگیردت
نمیتونم عزیزم دست خودم نیست
خب بهتر , با پسرا راحت تریمبابا من پسرم نگاه به اسمم نکن اگه میدونستم مشکل پیدامیشه اینو نمیذاشتم
خب بهتر , با پسرا راحت تریم
اینجوری باهم میتونیم بریم قلیون بکشیم , دختربازی کنیم , با تیرکمون گنجیشک شکار کنیم و کلی کارای دیگه میتونیم بکنیم که با دخترا نمیتونیم بکنیمخوبه چطوری راحت تری یعنی چه
مینا جون مادر شدی؟؟؟؟؟؟حس مادرانه..........
ایشالله اینی که گفتی حتما پیدا میشه دوست عزیز ولی باید یکم قانع باشی بگه عشق من خسته نباشی بسه دیگه..... بقیه اش آدم و یاد قول چراغ جادو میندازه....
خوش بحال تون .وقتی برای اولین بار صدای گریه بچه ای که چندین ماه انتظار تولدش رو کشیدی و تشنه دیدنیشی رو می شنوی.![]()