قرار ملاقات بچه های تهران

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
1.سوفیا
2. حمید
3. امیرمسعود
4. آرش 20
5.سیندرلا
6.سیاوش
7. pmehdiq
Hazhir.8.
9.....؟؟؟؟؟:whistle:

zanememar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشگلا هم میان :w25:

نه خوشکلا توی شهر خودشون قرار میذارن!
به قول یکی از بچه ها 6 جمشیدیه باشیم کی برگردیم اینهمه راه.تازه با این وضعیت بنزین حداقل توی شهر خودمون پشت رول میتونیم باشیم.

pooran.mehr

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه خوشکلا توی شهر خودشون قرار میذارن!
به قول یکی از بچه ها 6 جمشیدیه باشیم کی برگردیم اینهمه راه.تازه با این وضعیت بنزین حداقل توی شهر خودمون پشت رول میتونیم باشیم.

منم میگم هم پنجشنبه روزه خوبی نیست هم ساعتش هم جاش برای پنجشنبه شب خیلی شلوغه

Mehdi_Architect

عضو جدید
قرار گذاشتنتون به درد عمه من میخوره!!

من میام ! من نمیام ! دوباره من میام ! نه من پشیمون شدم! اینکارا چیه آخه ؟
باید یه مدیر حرفه ای برای این تاپیک استخدام می کردین! مثلاً هرکس فقـط حق دادن یک پست داره تو این تاپیک! اینجا رسماً شده آف تاپیک

==================================

من میگم اصلاً بندازیم وسط هفته ؛ سه شنبه ، ساعت 10 شب که دیگه هم بتونن بیان !

• Like
واکنش ها: zx1

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز

ehsanstr

عضو جدید
سلام

سلام

داستان کوتاه و خواندنی

ایمیل اشتباهی
روزی مردی به سفر میرود و به محض ورود به اتاق هتل، متوجه میشود که هتل به کامپیوتر و بالاخره به اینترنت مجهز است.
تصمیم میگیرد به همسرش ایمیل بزند.
نامه را مینویسد اما در تایپ آدرس دچار اشتباه میشود و بدون اینکه متوجه شود نامه را میفرستد.
در این ضمن در گوشه ای دیگر از این کره خاکی، زنی که تازه از مراسم خاکسپاری همسرش به خانه باز گشته بود با این فکر که شاید تسلیتی از دوستان یا آشنایان داشته باشه به سراغ کامپیوتر میرود تا ایمیل های خود را چک کند.

اما پس از خواندن اولین نامه غش میکند و بر زمین می افتد.
پسر او با هول و هراس به سمت اتاق مادرش میرود و مادرش را نقش بر زمین می بیند و در همان حال چشمش به صفحه مانیتور می افتد که در ایمیل نوشته بود :

گیرنده : همسر عزیزم
موضوع : من رسیدم

میدونم که از گرفتن این نامه حسابی غافلگیر شدی.
راستش آنها اینجا کامپیوتر دارند و هر کس به اینجا میاد میتونه برای عزیزانش نامه بفرسته. من همین الان رسیدم و همه چیز را چک کردم.
همه چیز برای ورود تو رو به راهه. فردا می بینمت.
امیدوارم سفر تو هم مثل سفر من بی خطر باشه ...
وای چه قدر اینجا گرمه !!!

pooran.mehr

عضو جدید
کاربر ممتاز
داستان کوتاه و خواندنی

ایمیل اشتباهی
روزی مردی به سفر میرود و به محض ورود به اتاق هتل، متوجه میشود که هتل به کامپیوتر و بالاخره به اینترنت مجهز است.
تصمیم میگیرد به همسرش ایمیل بزند.
نامه را مینویسد اما در تایپ آدرس دچار اشتباه میشود و بدون اینکه متوجه شود نامه را میفرستد.
در این ضمن در گوشه ای دیگر از این کره خاکی، زنی که تازه از مراسم خاکسپاری همسرش به خانه باز گشته بود با این فکر که شاید تسلیتی از دوستان یا آشنایان داشته باشه به سراغ کامپیوتر میرود تا ایمیل های خود را چک کند.

اما پس از خواندن اولین نامه غش میکند و بر زمین می افتد.
پسر او با هول و هراس به سمت اتاق مادرش میرود و مادرش را نقش بر زمین می بیند و در همان حال چشمش به صفحه مانیتور می افتد که در ایمیل نوشته بود :

گیرنده : همسر عزیزم
موضوع : من رسیدم

میدونم که از گرفتن این نامه حسابی غافلگیر شدی.
راستش آنها اینجا کامپیوتر دارند و هر کس به اینجا میاد میتونه برای عزیزانش نامه بفرسته. من همین الان رسیدم و همه چیز را چک کردم.
همه چیز برای ورود تو رو به راهه. فردا می بینمت.
امیدوارم سفر تو هم مثل سفر من بی خطر باشه ...
وای چه قدر اینجا گرمه !!!

:eek::eek::eek::eek: