ستایش دیگه نیست؟! حس اصحاب کهف دارم! ?Really
پیرجو مدیر ارشد مدیر کل سایت مدیر ارشد Aug 23, 2021 #61 negin17h گفت: ستایش دیگه نیست؟! حس اصحاب کهف دارم! کلیک کنید تا باز شود... ?Really
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Aug 24, 2021 #62 negin17h گفت: ستایش دیگه نیست؟! حس اصحاب کهف دارم! کلیک کنید تا باز شود... ستایش نیست دیگه نگین جان! اگه دوس داشته باشی و سر بزنی بهمون از این حالت در میای، خیلی امکانات بروز تر شده، من که فعلا نمی تونم از باشگاه دست بکشم
negin17h گفت: ستایش دیگه نیست؟! حس اصحاب کهف دارم! کلیک کنید تا باز شود... ستایش نیست دیگه نگین جان! اگه دوس داشته باشی و سر بزنی بهمون از این حالت در میای، خیلی امکانات بروز تر شده، من که فعلا نمی تونم از باشگاه دست بکشم
negin17h مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C مدیر تالار Aug 24, 2021 #63 پیرجو گفت: ?Really کلیک کنید تا باز شود... 네 진짜
negin17h مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C مدیر تالار Aug 24, 2021 #64 naghmeirani گفت: ستایش نیست دیگه نگین جان! اگه دوس داشته باشی و سر بزنی بهمون از این حالت در میای، خیلی امکانات بروز تر شده، من که فعلا نمی تونم از باشگاه دست بکشم کلیک کنید تا باز شود... مرسی عزیزم، حتمن سعی میکنم بیشتر بیام :*
naghmeirani گفت: ستایش نیست دیگه نگین جان! اگه دوس داشته باشی و سر بزنی بهمون از این حالت در میای، خیلی امکانات بروز تر شده، من که فعلا نمی تونم از باشگاه دست بکشم کلیک کنید تا باز شود... مرسی عزیزم، حتمن سعی میکنم بیشتر بیام :*
Mohsen 89 مدیر تالار فیزیک مدیر تالار کاربر ممتاز Aug 24, 2021 #65 قدیمی ترین عضو باشگاه فکر کنم یه ربات ه هست که سمت مدیر کل ی داشت اونه
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Aug 25, 2021 #67 negin17h گفت: مرسی عزیزم، حتمن سعی میکنم بیشتر بیام :* کلیک کنید تا باز شود... لطف می کنی نگین جون
behnam.95 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 25, 2021 #70 همتون فسیل شدید..... من که میدونم هنوز دارید ول میچرخید اینور اونور
Mohsen 89 مدیر تالار فیزیک مدیر تالار کاربر ممتاز Aug 25, 2021 #71 behnam.95 گفت: همتون فسیل شدید..... من که میدونم هنوز دارید ول میچرخید اینور اونور کلیک کنید تا باز شود... زنده ای هنوز بهنام؟
behnam.95 گفت: همتون فسیل شدید..... من که میدونم هنوز دارید ول میچرخید اینور اونور کلیک کنید تا باز شود... زنده ای هنوز بهنام؟
behnam.95 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 25, 2021 #72 Mohsen 89 گفت: زنده ای هنوز بهنام؟ کلیک کنید تا باز شود... محسسسسسسسسن پ کجاییییی نکبت
Mohsen 89 مدیر تالار فیزیک مدیر تالار کاربر ممتاز Aug 25, 2021 #73 behnam.95 گفت: محسسسسسسسسن پ کجاییییی نکبت کلیک کنید تا باز شود... سر کار بودم یادش بخیر چه روزایی بود
behnam.95 گفت: محسسسسسسسسن پ کجاییییی نکبت کلیک کنید تا باز شود... سر کار بودم یادش بخیر چه روزایی بود
کیانا احمدی کاربر فعال Dec 12, 2022 #74 یادش بخیر اون موقع چقدر با دوستان اینجا بودیم ده پونزده سال پیش
*نيروانا* کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Jan 6, 2023 #76 Sarp گفت: اولین نفر دهمین نفر کلیک کنید تا باز شود... من شمارویادم میاد
hiva13 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 21, 2023 #77 چقدر دلم برای قدیمی ها تنگ شده، قدیمی های باتعصب حیف ک زندگی خیلی سریع میگذره