amir6969
عضو جدید
اره امیدوارم ...استادمون میگفت حکمت میخوادبیاره اگه بیاره عالی میشه
راستی شما هم بچه قم هستید؟
آخه محله سکونتتو زدی اصفهان؟
سلام... نه منظورم دانشگاه قم بود

اره امیدوارم ...استادمون میگفت حکمت میخوادبیاره اگه بیاره عالی میشه
راستی شما هم بچه قم هستید؟
آخه محله سکونتتو زدی اصفهان؟
سلام.....آهان ....ان شااللهسلام... نه منظورم دانشگاه قم بود![]()
اميد جان معلوم انسان با معرفتي هستي، I love you so much، از ته ته ... n(ته) دلم واست آرزوي موفقيت دارم.ان شاالله . همه هر کی به اندازه زخمتی که کشیده نتیجه بگیره
من که اصلا دوست ندارم اونای که بیشتر از من زحمت کشیدن رتبشون بیشتر از من بشه مخصوصا آقا مازیار که رتبه یک مدرسان شده
آخه من تو اون آزمون 2000 شدم .
سلامسلام اقا امید،شما مطمئنید که حکمت قم امسال میاره اخه تو سایتش هیچ خبری نیست؟![]()
سلام من ریاضی -1.6 .زم معارف 46 وابیات 50وذبان 5وفنو نمیدزنم مبانی 30 اینا من از سبلان اردبیل میشم ؟؟
سلام بچه ها منم کنکور دادم...هر روز بیشتر از دیروز ترس تو وجودم رخنه میکنه....باید قبول بشم....اقا این جواباشون کی میان؟کسی اطلا داره؟
سلام آقا محمد. كنكور چطور بود؟؟؟ اينجا همه ناراضي هستن!!! كنكور كارداني واقعا بيخوده!!!سلام بچه ها منم کنکور دادم...هر روز بیشتر از دیروز ترس تو وجودم رخنه میکنه....باید قبول بشم....اقا این جواباشون کی میان؟کسی اطلا داره؟
دوستان لطفا یه سایت رو اعلام کنین که بشه اخرین رتبه با درصد هاشو دید واسه هر دانشگاه
كنكور كارداني واقعا بيخوده!!!
آزاد خيلي بده!!! هم سطح علميش پايينه!!! هم هزينه ش سر به فلك مي زنه!!! من آزاد بودم!!! اين 2 سالو رنج كشيدم!!! به نظرم اگه راندومونو قوي كنيم مي تونيم ضعف هامونو تو ارشد جبران كنيم. غصه نخور Samاره واقعا... اگه به دو سال پیش برمیگشتم یا یه سال پشت کنکور میموندم یا حتی میرفتم ازاد کارشناسی میخوندم.
هرچی بود از وضع الانمون بهتر بود![]()
آزاد خيلي بده!!! هم سطح علميش پايينه!!! هم هزينه ش سر به فلك مي زنه!!! من آزاد بودم!!! اين 2 سالو رنج كشيدم!!! به نظرم اگه راندومونو قوي كنيم مي تونيم ضعف هامونو تو ارشد جبران كنيم. غصه نخور Sam![]()
منم تو دبيرستان از لحاظ درسي داغونو خسته بودم!!! سعي كردم اوضاعمو رو به راه تر كنم!!! واقعا مي شه!!! قزوين يا تهران جنوب خوند؟؟؟ اونا انصافا خوبا!!!
اینجوریام نیست خب تو از همه مون بهتر زدی دیگه.
یکی از اشناهامونم کارشناسیشو ازاد خوند ارشد زیر 50 اورد.
میخوام بگم اصلا اینطور نیست که سطح ازاد از سراسری پایینتره. فقط هزینه ش...![]()
دقیقا یادم نیست ولی تو دانشگاه 1ی از شهرای شمالی بود گرگان یا رشت یا ...منم تو دبيرستان از لحاظ درسي داغونو خسته بودم!!! سعي كردم اوضاعمو رو به راه تر كنم!!! واقعا مي شه!!! قزوين يا تهران جنوب خوند؟؟؟ اونا انصافا خوبا!!!
مرسی.اگه سال 89 رو هم دارین بزارینچه سالی رو ؟ پارسال که افتضاح بود! آخرین رتبه های قبولی سال 88 اینجاست http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/200159
که البته به این هم نمیشه دل بست
رشت كه آزادش معماري نداره!!! حتما جاي ديگه بوده!!! آشنات خودش سطحش بالا بوده، نه دانشگاهش!!! قطعا زحمتي كه كشيده از خيلي از بچه هاي دانشگاه سراسري بيشتر بوده!!! دمش گرم. ما بخاطر همين تلاشهاست كه زندگي ميكنيم، وگرنه زندگي مشمئز كننده ميشه!!!دقیقا یادم نیست ولی تو دانشگاه 1ی از شهرای شمالی بود گرگان یا رشت یا ...![]()
فرزانه اما فقط يك سري دانشگاه هاي آزاد محدود هستن كه سطحشون بالا هست!!! مث تبريز و قزوين و... قبول كن كسايي كه ميان دانشگاه سراسري از سطح علمي بالا تري برخوردارن. منم دانشگاه آزاد بودم. ساخت و ارائه ي 3 رو اصلا كلاس نرفتم 18 شدم. كيلو كيلو نمره مي دن. اما دانشگاه هاي سراسري استاد ها رحم ندارن...منم موافقم کاش از اولش کارشناسی دانشگاه آزاد تبریز که قبول شده بودم میرفتم .و نمیرفتم دانشگاه سراسری و فوق دیپلم. والا من دانشگاه سراسری بودم و زیاد از سطح علمیشم راضی نیستم.هیچی درست حسابی بهمون یاد ندادن.خواهرم که دانشگاه آزاد تبریز معمری خونده خیلی چیزا یادگرفته.برا درس ساخت وارایه دو هفته استاد نداشتیم.خواهرم که دانشگاه آزاد تبریز معماری خونده خیلی چیزا یادگرفته.چون کنکورکاردانی به کارشناسی واقعا مزخرفه.نه کسی اهمیت میده نه معلوم ضرفیتا چقدره!اه
نه از نتایج خبریه.هر سالم بدتر از سال دیگه میشه
رشت كه آزادش معماري نداره!!! حتما جاي ديگه بوده!!! آشنات خودش سطحش بالا بوده، نه دانشگاهش!!! قطعا زحمتي كه كشيده از خيلي از بچه هاي دانشگاه سراسري بيشتر بوده!!! دمش گرم. ما بخاطر همين تلاشهاست كه زندگي ميكنيم، وگرنه زندگي مشمئز كننده ميشه!!!
درسته رحم ندارن و به خاطر 1 نمره باید درسو از اول خوند.مثل ایستایی 1 من که سره یه نمره دوباره خوندمش ولی برا بار دوم واقعا خوندم کتاب مریام خوندم و یاد گرفتم کنکور ایستیی هارو به جز یکی جواب دادم.ولی کاش از اول کارشناسی بودیم.الان دیگه استرس نداشتیم.فرزانه اما فقط يك سري دانشگاه هاي آزاد محدود هستن كه سطحشون بالا هست!!! مث تبريز و قزوين و... قبول كن كسايي كه ميان دانشگاه سراسري از سطح علمي بالا تري برخوردارن. منم دانشگاه آزاد بودم. ساخت و ارائه ي 3 رو اصلا كلاس نرفتم 18 شدم. كيلو كيلو نمره مي دن. اما دانشگاه هاي سراسري استاد ها رحم ندارن...
تبريز دانشگاه خوبيه!!! يكي از استاد هاي ما هم ارشدشو اونجا گرفت!!! دانشگاه گيلان هم معماريش قوي. ولي واسه زير 50 مناسب نيست. اگه اونجا زده خوب انتخاب رشته نكرده!!!نهههههههههه اشتبا شد!!
کارشناسی شو تو ازاد تبریز خونده الان ارشدشو تو سراسری 1ی از شهرای شمالیه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قدم به قدم تا مرداد 89... | کاردانی به کارشناسی | 312 | |
![]() |
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |