همينطوري تا چند مي گيره؟؟؟اره سال قبل یکی از بچه های باشگاه که رتبش 60 بود شبانه رجایی قبول شد.البته گویا بومی تهران بود.
همينطوري تا چند مي گيره؟؟؟اره سال قبل یکی از بچه های باشگاه که رتبش 60 بود شبانه رجایی قبول شد.البته گویا بومی تهران بود.
نه گویا مشکلشون سر دو واحد طراحی فنی هستش که مثل اینکه ما کمتر می خونیم!!!!!اميدوارم ما هم بتونيم طراحي كنيم. آخه كار ما همينه!!! من خودم به شخصه اجرا و نظارت ساختمونو دوس ندارم!!! فك نكنم واحد هاي كمتري از پيوسته ها پاس كنيم!!!![]()
تا اونجا که من شنیدم پارسال رجایی تا 120 گرفته!!!!همينطوري تا چند مي گيره؟؟؟
آخه حرف و حديث زياده. يكي ميگه بايد 1 تا 15 بياري!!! يكي ميگه 1 تا 35. من نفهميدم چي شد..............؟؟؟؟؟؟؟؟تا اونجا که من شنیدم پارسال رجایی تا 120 گرفته!!!!
اونو دقیقا نمیدونم ولی تو که مطمئنم قبولی تگران نباش.کسی که سال قبل با رتبه 60 قبول شده نام کاربریش soofia بود فک کنم بین دوستای من هست اسمش میتونی ازش اطلاعات بیشتری بگیریهمينطوري تا چند مي گيره؟؟؟
Tanx a lotاونو دقیقا نمیدونم ولی تو که مطمئنم قبولی تگران نباش.کسی که سال قبل با رتبه 60 قبول شده نام کاربریش soofia بود فک کنم بین دوستای من هست اسمش میتونی ازش اطلاعات بیشتری بگیری
خواهش.مازیار تو نگران نباش قبولی حتما.Tanx a lot
شايد نشم!!! واقعععععععععععععا معلوم نيست!!! به خودم اميدواري الكي نمي دم، چون اگه نشم بد تر كله پا مي شم!!!! بستگي به امتحان دادن ساير دوستان داره!!!خواهش.مازیار تو نگران نباش قبولی حتما.
اصلا دانشگاه تبریزو دوس نداری؟منم رفتم دانشگاه تبریز ها خیلی خوبهشايد نشم!!! واقعععععععععععععا معلوم نيست!!! به خودم اميدواري الكي نمي دم، چون اگه نشم بد تر كله پا مي شم!!!! بستگي به امتحان دادن ساير دوستان داره!!!ما فعلا منتظر مي مانيم............
تبريز خيلي دوره (من عادت به دور بودن ندارم)!!! تازه مي گن تبريزي ها به اطباع بقيه شهرا بها نمي دن!!! حتي باهات فارسي هم حرف نمي زنن!!! من تا تركي ياد بگيرم، كلي طول مي كشه!!! (البته تمام اينا شوخي بود) تبريز شهره توپيه، مردمش با فرهنگ و با غيرتن!!! تو تاريخ ايرانم هميشه ستاره بودن (سلجوقي، صفويه) اما تهران موقعيت خيلي زياده، تازه فاميلام هم هستن، گاهي كمكم كنن!!! بازم بستگي به تفاوت دانشگاه ها داره (رتبه 1 88 تبريز مي خونه يا مي خوند) بايد حسابي تحقيق كنم ببينم ارزششو داره شا نه!اصلا دانشگاه تبریزو دوس نداری؟منم رفتم دانشگاه تبریز ها خیلی خوبه
تبريز خيلي دوره (من عادت به دور بودن ندارم)!!! تازه مي گن تبريزي ها به اطباع بقيه شهرا بها نمي دن!!! حتي باهات فارسي هم حرف نمي زنن!!! من تا تركي ياد بگيرم، كلي طول مي كشه!!! (البته تمام اينا شوخي بود) تبريز شهره توپيه، مردمش با فرهنگ و با غيرتن!!! تو تاريخ ايرانم هميشه ستاره بودن (سلجوقي، صفويه) اما تهران موقعيت خيلي زياده، تازه فاميلام هم هستن، گاهي كمكم كنن!!! بازم بستگي به تفاوت دانشگاه ها داره (رتبه 1 88 تبريز مي خونه يا مي خوند) بايد حسابي تحقيق كنم ببينم ارزششو داره شا نه!
عزيز دل اونا كه شوخي بود!!! ادامش بخون، تبريزي ها و كلا ترك ها واسه ي من خيلي قابل احترامن!!! اطباع هم ذوق انگشتام بود!!!مازیار جان رنبه علمی دانشگاه تبریز خیلی خوبه... بالاتر از تربیت دبیر شهید رجاییه... اینجا رو یه نگاه بنداز...http://khabaronline.ir/news.aspx?id=119311
اگه یه کم باهاشون دوست شی به اتباعشهرهای دیگه هم بها میدن
![]()
حق با توئه Sam همه چي تموم شده. البته تو پايين مايين نيستي. يني هيش كس نيست!!! يعدا حتما به حرفم مي رسي (تو ارشد).ای بابا مردیم از بیکاری وعلافی
صفحه ها رو پر کردین از رجایی و تبریز ... یه کمم به فکر ما که پایین ماییناییم باشین
حالا که دیگه کاری از دستمون برنمیاد فقط این شبارو دعا کنید همه رتبه مون خوب باشه![]()
حق با توئه Sam همه چي تموم شده. البته تو پايين مايين نيستي. يني هيش كس نيست!!! يعدا حتما به حرفم مي رسي (تو ارشد).![]()
samجان تا وقتی نتایج نیاد که معلوم نمیشه کی بالاست کی پایین.با اون جوبایی که تو دادی به نظر من تو هم کنکور خوب دادی.منظورم تو کنکور بود
حداقل تو این مورد اون پایینام ارشد مرشدم شما لطف داری ولی پله هارو باید 1ی1ی بریم دیگه ...
حالا نتايج بياد همه چي معلوم ميشه!!!منظورم تو کنکور بود
حداقل تو این مورد اون پایینام ارشد مرشدم شما لطف داری ولی پله هارو باید 1ی1ی بریم دیگه ...
بابا چرا این طوری فکر میکنین ما ترکا مهمان نواز بدی نیستیم والامازیار جان رنبه علمی دانشگاه تبریز خیلی خوبه... بالاتر از تربیت دبیر شهید رجاییه... اینجا رو یه نگاه بنداز...http://khabaronline.ir/news.aspx?id=119311
اگه یه کم باهاشون دوست شی به اتباعشهرهای دیگه هم بها میدن
![]()
اي بابا عجب حرفي زدما!!!!!!!!!! شوهر خالم خودش تركه. من مي دونم شما چطورين!!!! شوخي كردم!!!بابا چرا این طوری فکر میکنین ما ترکا مهمان نواز بدی نیستیم والا
تا چند مجاز مي شن؟؟؟بابا دمتون گرم من تو استرسم که اصلا مجاز میشم یانه شماها بحث تبریزو رجایی رو میکنیدخوش بحالتون بچه هامازیار فرزانه sam ... خداکنه منم قبول بشم
معلومه که مجازی مثبت فکر کن.تو که به سوالای فن خوب جواب دادیبابا دمتون گرم من تو استرسم که اصلا مجاز میشم یانه شماها بحث تبریزو رجایی رو میکنیدخوش بحالتون بچه هامازیار فرزانه sam ... خداکنه منم قبول بشم
بابا دمتون گرم من تو استرسم که اصلا مجاز میشم یانه شماها بحث تبریزو رجایی رو میکنیدخوش بحالتون بچه هامازیار فرزانه sam ... خداکنه منم قبول بشم
امضات خیلی قشنگ بیایین امشب همگی برا هم دعا کنیم که هرکس هرجا میخواد قبول بشهوالا من خودمم دست کمی از شما ندارم داشتیم برا مازیار انتخاب رشته میکردیم![]()
من از ته دلم آرزو مي كنم قبول شي. به قول خودت هر ضربه اي كه مرا نكشد قوي ترم مي كند.مرسی از امیدواریتون
میدونید من یه جورایی وضعم با شماها فرق داره شما ها فرصت دارید اما من الانشم برام دیره
درواقع این آخرین امیدمهدیگه با وجود کار و چندین سالی که از همه چی دور بودم بیشتر از این در توانم نبود
![]()
ان شالله قبولی نگران نباش اصلا مثبت فکر کن و چیزایه خوب جذب کنمرسی از امیدواریتون
میدونید من یه جورایی وضعم با شماها فرق داره شما ها فرصت دارید اما من الانشم برام دیره
درواقع این آخرین امیدمهدیگه با وجود کار و چندین سالی که از همه چی دور بودم بیشتر از این در توانم نبود
![]()
ای بابا مردیم از بیکاری وعلافی
صفحه ها رو پر کردین از رجایی و تبریز ... یه کمم به فکر ما که پایین ماییناییم باشین
حالا که دیگه کاری از دستمون برنمیاد فقط این شبارو دعا کنید همه رتبه مون خوب باشه![]()
تا چند مجاز مي شن؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قدم به قدم تا مرداد 89... | کاردانی به کارشناسی | 312 | |
![]() |
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |