سلام بچه ها من اومدم با کوله باری از درس نخوندن
برنامه ریختین یا نه ؟؟
اینجانب باید بشینم برنامه ی قبلی رو بخونم هنوز برنامه ای نریختم
بعدشم اینکه اسنشیالو شروع کنید![]()
خلاصه برداری کن عزیزم نگرانیت برطرف میشه
انجام دادم فایده نداشت و اینکه همه جای کتابها برام تازگی داره و بنظرم مهم بود خوب اینکه دیگه خلاصه نداره!!
کتاب معماری اسلامی هم اصلا نفهمیدم چیه مثل سبکشناسی روان نبود . یجوریه همشم عکسه که . شما چجوری میخونینش ؟؟؟
من برنامه ندارم همینجوری میخونم
چیزهایی که خوندم هم واقعا یادم رفته و این منو نا امید کرده
من برنامه ندارم همینجوری میخونم
چیزهایی که خوندم هم واقعا یادم رفته و این منو نا امید کرده
انجام دادم فایده نداشت و اینکه همه جای کتابها برام تازگی داره و بنظرم مهم بود خوب اینکه دیگه خلاصه نداره!!
کتاب معماری اسلامی هم اصلا نفهمیدم چیه مثل سبکشناسی روان نبود . یجوریه همشم عکسه که . شما چجوری میخونینش ؟؟؟
خوب اره معماری اسلامی یکم بد نوشته شده اما تازگی ها جاهایی که نمیفهممو میام تو نت پیدا میکنم که خوب بفهمم. همه کتاب نخونده زیاد دارن. اصلا سیستم دانشگاه های ایران همش جزوه س که همین سطح سواد همه رو آورده پایین. نیاز داره که کتابو بخونی همزمان خلاصه شو براداری و بعدا برنامه بذاری که مرورش کنی. همه همینن. استثنا هم وجود نداره عزیزم
برنامه ی قبلی رو خوندی ؟؟
من میخوام تو آزمونای آزمایشی شرکت کنم
که از همین دو هفته دیگه فک کنم شروع بشه
تا قبل از اونم سعی میکنم تاریخ بخونم البته سعی میکنم
مطمئن باش یادت نرفته نیاز به مرور داره که تو حافظت تثبیت بشه اصلا این حستو جدی نگیر !
بدون برنامه که درست نیست .
باید بدونید کلا چیا می خوای بخونید ؟؟؟؟؟ کدوم کتابا ؟ کدو جزوه ها ؟
دور اول کی تموم میکنید ؟؟؟؟
کی مرور می کنید ؟؟؟؟
منم احساس می کنم چیزایی که خوندم یادم نیست .![]()
خوب اون برنامه که گفتین من کتاباشو نداشتم نخوندم
درباره برنامه ریزی هم واقعا نفهمیدم چکار کنم
ازمونم نمیتونم شرکت کنم
خوب اون برنامه که گفتین من کتاباشو نداشتم نخوندم
درباره برنامه ریزی هم واقعا نفهمیدم چکار کنم
ازمونم نمیتونم شرکت کنم
کجا زندگی می کنی ؟ توی شهرتون برو پیش یه مشاور (یا کسی که امسال ارشد قبول شده) با توجه به شرایطتت واست برنامه ریزی کنه .
یا لسیت از منابع جمع کن .
ببین هر کتاب تو چند روز می تونی تموم کنی ؟ این جوری دور اولت مشخص میشه .
بهد از هر درسی یکی از منابه بخون .
یه سازه - یه تاریخ - زبان - یه دروس فنی.
ازمونم مهم نیست بدی . سوالای کنکور پیش بزن . و می تونی ازمونا رو هم دانلود کنی . تو همین سایت فکر کنم من دیدم که قرار داده بودن سوالا رو بچه ها تو سایت .
خانم مهندس منم با شما موافقم .منظور من این بود که مهم نیست حتما بری تو موسسه سر جلسه بشینی ازمون بدی . ازمونا رو تو خونه بزنیم اگه وقت نمی کنیم یا امکان شرکت تو ازمونا رو کسی نداره .اینو بگم که آزمون خیلی خیلی خیلی مهمه ها
حتی اگه زیاد توش درصدای بالایی رو نزنی !
ولی آزمون کاری که میکنه اینه که روند درس خوندنتو مشخص و منظم میکنه نه بیش از اندازه پیش میری نه کمتر!
خانم مهندس منم با شما موافقم .منظور من این بود که مهم نیست حتما بری تو موسسه سر جلسه بشینی ازمون بدی . ازمونا رو تو خونه بزنیم اگه وقت نمی کنیم یا امکان شرکت تو ازمونا رو کسی نداره .
میشه لطفا اون برنامه که گذاشتی یه بار دیگه بزاری خیلی ها پیداش نمی کنن چون چندین صفحه ازش گذشته .
کتابهای جدیدی گلابچی که احتمال به بازار اومدنش هست مهمن واسه ارشد امسال؟
من تنها آزمونی که میتونم برم پارسه هست/چی کار کنم؟
کتابهای جدیدی گلابچی که احتمال به بازار اومدنش هست مهمن واسه ارشد امسال؟
من تنها آزمونی که میتونم برم پارسه هست/چی کار کنم؟
منم همینطور
من با یه رتبه ی تک رقمی صحبت کردم درباره ی کتاب های جدید گلابچی ، گفت اصلا نیازی نیست که همه ی کتابای گلابچی رو بخونید بعضیاش خیلی مهمه نه همش !!!همشم دنبال کتابای جدید این جناب آقای مترجم(گلابچی ) نباشید !! چون خیلی وقتتونو میگیره !
کنکور آزمایشی پارسه هم خوبه از اون جهت که با برنامه ی بیشتری پیش میری وگرنه که خود کنکور استاندارد نیست چه برسه به این آزمایشی هاش ؛ بله !!!!
سلام به دوستان معمارسلام
نمیدونم مث اینکه خواستن یه سر و سامونی به تاپیکای کاردانی بدن بچه هایی که دنبال منابع هستن زیاد سردرگم نشن.
این دوتا هم زبانن؟ ( file1 و active1 )
اره موافقم... باهم بخونیم نمیتونیم از زیرش دربریم![]()
امروز درس 18 از 504 رو میخونیم ینی 24 درسمون میمونه + 3 روز مرور بعد از درسای 24 و 36 و 42 میشه 27 روز ... (24 آبان 504 رو تموم میکنیم) هنوز 2 ماه دیگه تا بهمن وقت داریم میتونیم یه کتاب دیگه رو هم باهم بخونیم
ولی من الان فعلا فقط 504 میخونم اگه بقیه هم موافقن فرهنگ تصویریو نگه داریم برا اون موقع من الان دیگه شروعش نکنم و تونستم یه چی دیگه بخونم؟
جزوه های استاد گلابچی؟؟؟؟؟؟؟ آقای گلابچی کتاب زیاد دارن یعنی تا دلت بخواد...ولی جزوه سه تا جزوه سیستم سادست که تو همین تاپیک موجود میباشد....504 رو هم همش مهمه ولی کافی نیست اصلا و ابدااااا.تافلی 400 ی 1100 ی چیزی بزار تنگش.سلام به دوستان معمار
منم جدی به فکر افتادم واسه ارشد بخونم زبانم بدک نیست کتاب 504 روهم دارم ولی نمیدونم چطور باید بخونمش ؟ ازاول شروع کنم یکی یکی درساشو بخونم ؟ همش مهمه ؟ شما جزوه های استاد گلابچی رو دارید؟ ممکنه بذارید رو سایت ماهم بتونیم استفاده کنیم؟ مررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسی
بچه ها یه سوال دارم کسی اینجا زیبایی شناسی در معماریو نمی خونه ؟؟ اگه میخونید نمی دونید چه جوری ازش سوال میاد ؟؟یه کتاب 600 صفحهایی واقعا نمیدونم کدوم قسمتاش مهمهیعنی یه روخونی کنم در حد اینکه بفهمم کافیه؟؟؟
![]()
سوال خوبیه چون سوال منم هست ولی به نظرم کل کتاب به کار ما نمیاد من با توجه به سوالای سالهای قبل مطالب و فرمولها رو گزینش می کنم.بچه ها بايد همه فرمولاي كتاب تنظيم شرايط قيابكلو رو واسه معماري بلد باشيم؟
واسه هنر هاي ساخت چي؟
سلام بچه ها.من تازه کتاب سوم قیابکلو رو دیدم .تازه چاپ شده؟مبانی فیزیک ساختمان 3(روشنایی).
به نظرتون باید اینم بخونیم؟بخرمش؟
نميدونم والا من تازه فصل اولشم فرهنگ در معماری به نظرم نکته یا مورد خاصی که بگی ممکنه ازش سوال بیاد به چشمم نخورده هنوزمن دارم میخونمش/ به نظر من شاید اون قسمتها که میگه تو این سبک این جوری بود تو اون یکی اونجوری مهم باشه (همش گیر داده به باروک)![]()
تا جایی که من می دونم, زیبایی شناسی به قسمت های مهم و غیر مهم تقسیم نمیشه. این کتاب قراره به گسترش دید معماری شما کمک کنه و همه ی قسمتاش یه جورایی مهمه. هر سال چندتا سؤال مستقیم هم ازش طراحی می شه که با دیدن کنکورای قبل , نوع سؤالا دستتون می یاد. ولی از هیچ قسمتیش سرسری نگذرین... همون طور که بیشتر بخش هاشو لازم نیست حفظ کنین. قسمتای مهم تو ذهن آدم می مونه. یادتون نره که منبع درک هست و درک حفظی نیست...من دارم میخونمش/ به نظر من شاید اون قسمتها که میگه تو این سبک این جوری بود تو اون یکی اونجوری مهم باشه (همش گیر داده به باروک)![]()
نميدونم والا من تازه فصل اولشم فرهنگ در معماری به نظرم نکته یا مورد خاصی که بگی ممکنه ازش سوال بیاد به چشمم نخورده هنوزبیشتر نقل قول از معمارا و نظریه پردازاست که انقدر زیاده نمیشه حفظ کرد
![]()