من کتاب قدیمیه زارعیو دارم زده میلکتسو صفحه 355معمار کاخ مدیچی مگه میلکوتسو نیست؟؟زیرنویس ص422 جهان زارعی نوشته اثر میکلانژ!!
من کتاب قدیمیه زارعیو دارم زده میلکتسو صفحه 355معمار کاخ مدیچی مگه میلکوتسو نیست؟؟زیرنویس ص422 جهان زارعی نوشته اثر میکلانژ!!
من دوست داشتم کارگاه های سروش نیا رو شرکت کنم، ولی با این قیمتایی که دادن در نگاه اول قیدشو زدم
من لحظه ای که قیمت ها رو دیدم، اینجوری شدم
آخه واقعا کارگاه یه روزه نانو 150000 خیلی نامردی دیگه
من کسایی رو میشناسم که سال قبل جزوات مانا قابوسی ونسیم عسگری رو خونده بودن همرو درست زده بودن .سروش نیا هم که دیگه معلومه نکاتش سولای کنکوره دقیقا اگه کسی بره خیله میتونه استفاده کنه
دقیقا منم همینطوریم همون روز که گفتی تحویل پایان نامه دارممن از شنبه امتحانات پایان ترممه تا 7بهمن....خیلی ناراحتم که نمیتونم حدقل چیزای ک خوندمو مرور کنم. برای همتون از ته دل اروزی موفقیت میکنم
دقیقا منم همینطوریم همون روز که گفتی تحویل پایان نامه دارم
یعنی باید توی 2 هفته اخر همه رو جمع بندی کنیم
الان هم کلا درس رو نذار کنار، شده 2ساعت ولی نگاهشون بکن
من با این که فارغ التحصیل شدم ولی قول بهتون میدم هیچ کدومتون وضعتون بدتر از من نیست...من از شنبه امتحانات پایان ترممه تا 7بهمن....خیلی ناراحتم که نمیتونم حدقل چیزای ک خوندمو مرور کنم. برای همتون از ته دل اروزی موفقیت میکنم
معمار کاخ مدیچی مگه میلکوتسو نیست؟؟زیرنویس ص422 جهان زارعی نوشته اثر میکلانژ!!
بچه ها به نظرتون برا منظر اعتضادی ونعیما وجزوه بهبهانی وپارادایم کافیه؟
معمار کاخ مدیچی مگه میلکوتسو نیست؟؟زیرنویس ص422 جهان زارعی نوشته اثر میکلانژ!!
کافی که برای منظر هیچ محدویتی نیست از بس طراحا زیادن ماشالا رسیدی جزوه دکتر منصوری (استاد منظر دانشگاه تهران) رو بخون یکی از بچه ها گذاشته بود عکسای جزوشو مقاله های سایت باغ نظر هم ببینی بد نیست کلا زیاد روش سرمایه گذاری نکنید سوالاتش کاملا غیر منتظرس و تیپ خاصی نداره ضریبشم واسه معماری بالا نیست 20-30 درصد هم بتونید بزنید خیلی تاثیر داره
معمار اولیش میکلوسو (Michelozzo ) بوده سال 1444 ساخته شده میکل آنژ بعد ها نمای خارجیشو طراحی کرده
جزوه دکترمنصوری توقسمت جزوه هاست؟ندیدم
من از شنبه امتحانات پایان ترممه تا 7بهمن....خیلی ناراحتم که نمیتونم حدقل چیزای ک خوندمو مرور کنم. برای همتون از ته دل اروزی موفقیت میکنم
دقیقا منم همینطوریم همون روز که گفتی تحویل پایان نامه دارم
یعنی باید توی 2 هفته اخر همه رو جمع بندی کنیم
الان هم کلا درس رو نذار کنار، شده 2ساعت ولی نگاهشون بکن
از من بدبخت تر نیستید که 5 بهمن دفاع دارم تازه امتحانا و پروژه های ترم 8 رو هم دارم.............کی دوره کنم نمیدونم....................
دعاکنبد برام...................
بچه ها کسایی که امروز ازمون سنجش دادن چه طوربود به نسبت ازمونای مرکز؟
من تا الان آزمونا مرکز رو ندیدم ولی این به نظرم خیلی شبیه کنکور بود یعنی سوالای پیچیده!!خصوصا فن سوالاش جدید بود!
بچه ها نتیجه ازمونتون چه طورشد؟