m2kz
عضو جدید
چرا اون طفلکو کشته
میومد همین جا یکی از دخترای باشگاهو بهش میدادیم![]()
نه به این شوریه شورآره والا این همه دختر ترگل ورگل و تحصیل کرده.ماشالا همه هم مهندسیم.
نه به این بی نمکی
چرا اون طفلکو کشته
میومد همین جا یکی از دخترای باشگاهو بهش میدادیم![]()
نه به این شوریه شورآره والا این همه دختر ترگل ورگل و تحصیل کرده.ماشالا همه هم مهندسیم.
نه به این بی نمکی
تفکیک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چی شد دعوامون به کجا کشید تفکیک شد!!!؟؟؟؟؟؟
.اره اره ارهسوال کلیدی که مطرح میشه اینه که اصلا چرا دختره تا زیر پل باهاش رفته ،اصلا قبول کرده که بره تا اونجا زیر پل،کسی که تازیر پل میره جز این نمیشه ازش انتظاری داشت..میخاست با پسره نره زیر پل
داستان مثه همون دختری که رفت تو جمع یه سری افغانی رقصید و بعد افغانیا ...........
خوب میخاستی نری تو جمعشون...میخاستی نرقصی
دید باز خواهرتفکیک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا که چه دیدی دارین امثال شما
آدم بره به کی بگه
نگران نباشید به وقتش تفکیک میشه............تفکیک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا که چه دیدی دارین امثال شما
آدم بره به کی بگه
خیر.......شما همینو بلدی![]()
.یه مقدار از اطلاعاتتون رو در اختیار ما بگذارین.خیر.......
اخه شما مغز داری من اطلاعاتم رو در اختیارت بذارم..........یه مقدار از اطلاعاتتون رو در اختیار ما بگذارین.
ماشالله گلم خیلی خوبه آخه یهو ترس ورم داشت!خیر.......
نه شما اصلا ترس ورتون نداره.............ماشالله گلم خیلی خوبه آخه یهو ترس ورم داشت!
چشمنه شما اصلا ترس ورتون نداره.............
در ضمن من گلتون نیستم .........
.وای ببخشید یادم رفته بود که من مغز ندارمو فقط شما داری.اخه شما مغز داری من اطلاعاتم رو در اختیارت بذارم.........
از این به بعد یادت نره...........وای ببخشید یادم رفته بود که من مغز ندارمو فقط شما داری.
میای دعوا؟؟؟؟؟؟!!!از این به بعد یادت نره..........
.یادم بنداز.از این به بعد یادت نره..........
.آره گویا.میای دعوا؟؟؟؟؟؟!!!![]()
نه دعوا چرا......... بعضی از محدوشون خارج میشن..............به تذکر نیاز دارن..........آره گویا.
من که چیزی نگفتمنه دعوا چرا......... بعضی از محدوشون خارج میشن..............به تذکر نیاز دارن.........
من که باشما نبودم با بعضی ها بودم...............من که چیزی نگفتم![]()
من پشت شمام حتی اگه نخای
خوشم میاد ازت دست خودم نیس
تو منو یاد خودم میندازی!![]()
دست شما درد نکنهمن که باشما نبودم با بعضی ها بودم...............
.مثلا من دیگه؟پا تو کفشت گذاشتم؟دلم خواست.نه دعوا چرا......... بعضی از محدوشون خارج میشن..............به تذکر نیاز دارن.........
بله ............... با شمام................ منم دلم خواست جوابتو دادم.............مثلا من دیگه؟پا تو کفشت گذاشتم؟دلم خواست.
واقعا امیدوارم دانشگاهی که شما توش درس میخونی تفکیک شهاخه شما مغز داری من اطلاعاتم رو در اختیارت بذارم.........
.ای ول دمت گرم کاملا باهات موافقم.واقعا امیدوارم دانشگاهی که شما توش درس میخونی تفکیک شه
گناه دارن خانم ها...
میگم شما که جنبه ی بحث و گفتگو رو نداری و وقتی نظرت با یه خانم مخالفه از توهین استفاده میکنی یه پیشنهاد به ادمین بده که باشگاه رو هم تفکیک کنن.
وقتی این همه مشکل و فقر تو مملکت هست امثال شما میان و بودجه رو...
اصلا به من بگو یونی چرا تفکیک شه؟
دختر و پسر ها همو نبینن؟ خب تو کوچه که دارن از کنار هم رد میشن...تو مهمونی که میبینن...توبازار که همو میبینن...و خیلی جاهای دیگه
دختر و پسر ها با هم حرف نزنن؟ پای تلفن حرف میزنن... تو نت حرف میزنن... و خیلی جاهای دیگه
دختر و پسر ها با هم توی کلاس نشینن؟ خب تو مترو که کنار همن..تو تاکسی که کنار هم میشینن...تو اتوبوس که کنار همن...و خیلی جاهای دیگه
دختر و پسر ها با هم توی یه سلف نباشن؟ مگه تو رستوران ها،کافی شاپ ها وجاهای دیگه غذا نخوردن که تو سلف بخوان کنار هم نشستنو به گند بکشن؟؟
یعنی تو میگی اونی که اهل دوست شدن با جنس مخالفه وقتی یونی تفکیک شه،توبه میکنه و دیگه سمت این کارا نمیره؟
حالا میفهمی چرا میگم نظرت یه بعدیه؟
به محمود جان(احمدی نژاد)میگم شهرو تفکیک کنه تا شمام خیالت راحت شه:دی!!واقعا امیدوارم دانشگاهی که شما توش درس میخونی تفکیک شه
گناه دارن خانم ها...
میگم شما که جنبه ی بحث و گفتگو رو نداری و وقتی نظرت با یه خانم مخالفه از توهین استفاده میکنی یه پیشنهاد به ادمین بده که باشگاه رو هم تفکیک کنن.
وقتی این همه مشکل و فقر تو مملکت هست امثال شما میان و بودجه رو...
اصلا به من بگو یونی چرا تفکیک شه؟
دختر و پسر ها همو نبینن؟ خب تو کوچه که دارن از کنار هم رد میشن...تو مهمونی که میبینن...توبازار که همو میبینن...و خیلی جاهای دیگه
دختر و پسر ها با هم حرف نزنن؟ پای تلفن حرف میزنن... تو نت حرف میزنن... و خیلی جاهای دیگه
دختر و پسر ها با هم توی کلاس نشینن؟ خب تو مترو که کنار همن..تو تاکسی که کنار هم میشینن...تو اتوبوس که کنار همن...و خیلی جاهای دیگه
دختر و پسر ها با هم توی یه سلف نباشن؟ مگه تو رستوران ها،کافی شاپ ها وجاهای دیگه غذا نخوردن که تو سلف بخوان کنار هم نشستنو به گند بکشن؟؟
یعنی تو میگی اونی که اهل دوست شدن با جنس مخالفه وقتی یونی تفکیک شه،توبه میکنه و دیگه سمت این کارا نمیره؟
حالا میفهمی چرا میگم نظرت یه بعدیه؟
من جوابگوم ومسئولیت این حمله رو به عهده میگیرم شهرارو تفکیک میکنم زنونه مردونهحکایت مشت نمونه خرواره این یه نمونه از 1000 جنایتی که روزها در کشور اتفاق می افته و هیچکس جوابگو نیست
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تجاوز و قتل هولناک دختر جوان در باغ گیلاس | گفتگوی آزاد | 27 | |
![]() |
قتل و سوزاندن جسد یک دختر جوان | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
تلاش سه دختر برای قتل پدر و مادرشان | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
قتل فجیع دختر 7 ساله به دست مادر فاسد | گفتگوی آزاد | 26 | |
![]() |
دختر فراری در آخرین ایستگاه به قتل رسید | گفتگوی آزاد | 3 |