ketabdoost
عضو جدید
قبل از اینکه بمیرم دوست دارم امیدوار باشم حتی اگر به هیچ کدوم از هدفهام نرسیده باشم.... این برام امیدوار کننده است که بگم همه ی تلاشم رو کردم ولی نشد(نمی خوام از کارهایی که کردم پشیمون باشم)....قبل از اینکه بمیرم نمی خوام مسافرت به دور دنیا برم اما می خوام حقایق کل دنیا رو بدونم حتی اگه خیلی تلخ تر از اونچه باشه که تصور می کنم ...قبل از اینکه بمیرم دوست دارم اون فرصت پیش اومده باشه که زحمت کسانی که بهم کمک کردن رو جبران کنم حتی اگر مقداری اندک بوده باشه ....قبل از اینکه بمیرم می خوام عاقبت کسانی که حقم رو ضایع کردن رو ببینم تا به معنی واقعی عدالت پی ببرم ....قبل از اینکه بمیرم دوست دارم حرفهایم شنیده شود....دوست دارم قبل از مرگم بدونم راه درست چه بود اگر بیراهه رفتم ....دوست دارم قبل از اینکه بمیرم بدونم چه کسی دوست واقعی بود و چه کسی دشمن....قبل از اینکه بمیرم می خوام اینقدر این فاصله بین من و خدا کم شده باشه که بگم: خدایا شکرت بالاخره نوبت من هم رسید....قبل از اینکه بمیرم دوست دارم بقیه دوستم داشته باشن و نگن خدا رو شکر که مُرد....قبل از اینکه بمیرم دوست دارم تمام تلاشم رو برای گسترش عدالت کرده باشم.......قبل از اینکه بمیرم دوست دارم ......