قاتل داداشی هم اعدام شد

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
آخه چرا اعدام...خب اشتباه کرد......اصلا ما چه میدونیم شاید واقعا آقای داداشی روش دست بلند کرده بود....
آخه فقط 18 سالش بود....الهیی....اشکم در اومدم.....
چطوری میتونن یکی اونم جلوی این همه آدم بکشن.....:cry:

من ناراحت شدم ..که 18 سالش بوده
ولی اونم جلوی جند نفر زده کسی رو کشته .....
اگر هم داداشی دست روش بلند کرده باشه ....اون باید بزنه با چاقو بکشه؟؟؟؟

niaz**

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا هم زود نبود
وقتی پشت چراغ وایسادی و یهو 3نفر میریزن روت و با چاقو له و لوردت میکنن هیچ توقعی جز اعدام نمیشه داشت.
ببین من کاری به بحث اخلاقی و این حرفاش ندارم میخواست این کارو نکنه
کی بهش گفته چاقو بذاره جیبش ول بگرده تو کوچه و خیابون مزاحمت درست کنه.
میخواست اینکارو نکنه وقتیم کرده من یکی که به هیچ وجه من الوجوووووه دلم واسش نمی سوزه

felor

عضو جدید
باور کنین با اعدام کسی اصلاخ نمیشه
خبر مرگش اصلاح شد!! نکبت زده جوونه بی گناه مردمو کشته، اصلاح شه...؟؟؟؟ اون جنازه اش اصلاح شه... کثافته عوضی ... انقده از این نمک به حروما که فنقلین قمه میبرن این ور و اون ور...حقش بوده تازه کمشم بوده...

A M I N_BND

عضو جدید
کاربر ممتاز
خبر مرگش اصلاح شد!! نکبت زده جوونه بی گناه مردمو کشته، اصلاح شه...؟؟؟؟ اون جنازه اش اصلاح شه... کثافته عوضی ... انقده از این نمک به حروما که فنقلین قمه میبرن این ور و اون ور...حقش بوده تازه کمشم بوده...
بهزاد کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟آب قندت چه شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

felor

عضو جدید
بیا این لیوان اب بخور....اروم باش خانم.....

:hypocrite: آخیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــش ! سلام بر حسین
مرسی!!!

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز

برای اعدام خیلی زود بود........راستی چرا شما اعصاب مصاب ندارین.........دی

niaz**

عضو جدید
کاربر ممتاز

این حرف و میزنی یاد دوستم افتادم از پارک داشت برمیگشت یکی از همین فینگیلیااا از پشت چاقو میذاره رو گردنش که باهام بیا.. شانس میاره کم نیاورده و با پا زده بهش و فرار وگرنه عاقبتش این میشد...
اصلا چه معنی میده ما خودمون انتخاب میکنیم که آینده امون چی میشه
میتونست به جای چاقو گذاشتن تو جیبش و پز دادن اینکه مثلا بزرگ و مرد شده بره سراغ یه ورزش
آخ متنفرم از اینا

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا هم زود نبود
وقتی پشت چراغ وایسادی و یهو 3نفر میریزن روت و با چاقو له و لوردت میکنن هیچ توقعی جز اعدام نمیشه داشت.
میخواست اینکارو نکنه وقتیم کرده من یکی که به هیچ وجه من الوجوووووه دلم واسش نمی سوزه

عجب شماها چه روحیه لطیفی دارین طرف 18 سالش بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!واقعا که

behzadk2019

کاربر ممتاز
اصلا هم زود نبود

کاملا موافقم......

felor

عضو جدید
برای اعدام خیلی زود بود........راستی چرا شما اعصاب مصاب ندارین.........دی
به قرآن من بودم همون لحظه که بازجوییش تموم شد میدادمش دست ولی دم اون خدابیامرز تا تیکه تیکه اش کنن یه کم اعصابشون آروم شه...
ببین من عمه ام دانشجو بود مشهد...توی راه از خوابگاه تا یونی راننده تاکسی هر 4تاشونو(عمه ام و دوستاشو، داستان میکنه:cry: بعدم با جوراب!! خفشون میکنه...:cry: دلم پره از اینجور جونورا...
5سال دویدگی کردیم تا حکمشو گرفتیم...(سال 78) اتفاق افتاد... خدا نکنه واستون پیش بیاد...
اعدام به خدا کمشونه...تیکه تیکشون باید بکنن...:crying:

behzadk2019

کاربر ممتاز
به قرآن من بودم همون لحظه که بازجوییش تموم شد میدادمش دست ولی دم اون خدابیامرز تا تیکه تیکه اش کنن یه کم اعصابشون آروم شه...
ببین من عمه ام دانشجو بود مشهد...توی راه از خوابگاه تا یونی راننده تاکسی هر 4تاشونو(عمه ام و دوستاشو، داستان میکنه:cry: بعدم با جوراب!! خفشون میکنه...:cry: دلم پره از اینجور جونورا...
5سال دویدگی کردیم تا حکمشو گرفتیم...(سال 78) اتفاق افتاد... خدا نکنه واستون پیش بیاد...

دوست خوبم .. شما این درد رو کشیدید ..پس انتظار نداشته باشید از دوستان که مثل شما فکر کنن....اگر خدایه نکرده همین اتفاق برای یکی از همین دوستان بیفته ..مطمئن باشید از این بلا بدتر سرش میارن..

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینو میدونستی که داداشی نامزد داشته ؟؟؟ و قرار بوده یه ماه دیگه ازدواج کنه؟؟؟؟؟
پس نامزد ایشون چیکار کنه؟؟؟؟

من با اعدام مخالفم اینو نمی تونم انکارکنم

ولی اگه حکمش هم اعدام باشه برای اجرای حکم خیلی عجله کردن !!!!!!

درسته واقعا منم متاسفم از اتفاقی که برای داداشی افتاد ولی

متاسف ترم برای جوونی که فقط 18 سالش بوده و اعدام شده

niaz**

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب شماها چه روحیه لطیفی دارین طرف 18 سالش بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!واقعا که
ببنن در همه ی جوامع دنیا و ایران شخص که به 15سال رسید دیگه میتونه کلیه اعمال و رفتارش رو کنترل کنه
حالا ما اینجا مثلا برای کارهای قانونی سن 18سال رو گذاشتیم ایشون هم از لحاظ قانون (برای اعدام)18تمام بودن که اعدام شده.
و از لحاظ عقلی هم 3سال مازاد بوده پس نتیجه میشه که : روی عملش کنترل داشته

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز

خیلی برات متاسفم عزیزم

دیدی گفتم از روی احساس تصمیم گرفتی 18 سالش بود

از نظر روان شناسی به بلوغ نرسیده بود من چه طور بگم آخه!!!

ولی بازم بهت حق میدم

niaz**

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست خوبم .. شما این درد رو کشیدید ..پس انتظار نداشته باشید از دوستان که مثل شما فکر کنن....اگر خدایه نکرده همین اتفاق برای یکی از همین دوستان بیفته ..مطمئن باشید از این بلا بدتر سرش میارن..

آفرین منم میخوام همینو بگم،چون ماها سرمون نیومده(امیدوارم هیچوقت نیافته)اوج داغداری اون خونواده رو درک نمیکنیم.
ولی باز هم از نظر من اولیاء دم کار خوبی کردن که روی حرفشون موندن...

....
یکی از دوستان قضیه آمنه رو گفت
من خودم مصاحبه اش رو شنیدم که گفت من از قانون قصاص رو میخواستم ولی وقتی قانون در صورت فوت میگه قصاص و فقط میخوان کورش کنن،بهش اجازه زندگی رو میدم تا با احساس گناه از بین بره و نابود بشه.

behzadk2019

کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 65254 ولی به نظر منم جای بخشش بود !!!!

حرفتون کاملا درسته ....خانواده داداشی میتونستن تا پای چوبه دار ببرنش بعد ببخشنش...

اگر این کار رو انجام میدادند مطمئن باش که داداشی پرطرفدار تر از الان میشد

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
هرکسی یه نظری داره ولی خیلی تندروی کردن هم کار خوبی نیست!!!!!!!!!!!تمام بدبختی ما از همین تندروی ها ناشی میشه چه اونایی که قاتلن چه مقتول

موفق باشید

behzadk2019

کاربر ممتاز

آفرین منم میخوام همینو بگم،چون ماها سرمون نیومده(امیدوارم هیچوقت نیافته)اوج داغداری اون خونواده رو درک نمیکنیم.
ولی باز هم از نظر من اولیاء دم کار خوبی کردن که روی حرفشون موندن...

....
یکی از دوستان قضیه آمنه رو گفت
من خودم مصاحبه اش رو شنیدم که گفت من از قانون قصاص رو میخواستم ولی وقتی قانون در صورت فوت میگه قصاص و فقط میخوان کورش کنن،بهش اجازه زندگی رو میدم تا با احساس گناه از بین بره و نابود بشه.

ببین ..یکی ار اشناهای ما ...داشته تو خیابون میرفته ..وقتی 6 نفر بریزن سرش ..و اولین کاری که کنن با قمه بزنن رگ های دستشو قطه کنن ....و یه عمل روش انجام بشه ...و دیگه هم مثل قبل نشه ..
ولی بعد از شکایت کشی ...اصلن نگفتن که کجایی هستید یا چی شده ...پرونده رو فرستادن تو خاک خوری ها
قانون اشتباهه ..اگر قانون درست بود اینطوری نمیشه ...
حتی ..شرکت بیمه میگه که ما هیچ هزینه رو پرداخت نمیکنیم ..بهش گفتن چرا ..میگه ..برید همون دزد رو پیدا کنید و تحویل ما بدید تا انوقت از همین دزد هزینه رو دریافت کنید

اخه ما باید بریم دزد رو بیگریم.......قانون غلطه

niaz**

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین ..یکی ار اشناهای ما ...داشته تو خیابون میرفته ..وقتی 6 نفر بریزن سرش ..و اولین کاری که کنن با قمه بزنن رگ های دستشو قطه کنن ....و یه عمل روش انجام بشه ...و دیگه هم مثل قبل نشه ..
ولی بعد از شکایت کشی ...اصلن نگفتن که کجایی هستید یا چی شده ...پرونده رو فرستادن تو خاک خوری ها
قانون اشتباهه ..اگر قانون درست بود اینطوری نمیشه ...
حتی ..شرکت بیمه میگه که ما هیچ هزینه رو پرداخت نمیکنیم ..بهش گفتن چرا ..میگه ..برید همون دزد رو پیدا کنید و تحویل ما بدید تا انوقت از همین دزد هزینه رو دریافت کنید

اخه ما باید بریم دزد رو بیگریم.......قانون غلطه

چی مملکت ما درسته که بقیه اش درست باشه
رئیس اسبق
راهنمایی رانندگی میشه رئیس فوتبال پرسپولیس دیگه باید باقیش رو خوند...