باور کنین با اعدام کسی اصلاخ نمیشه
آخه چرا اعدام...خب اشتباه کرد......اصلا ما چه میدونیم شاید واقعا آقای داداشی روش دست بلند کرده بود....
آخه فقط 18 سالش بود....الهیی....اشکم در اومدم.....
چطوری میتونن یکی اونم جلوی این همه آدم بکشن.....![]()
خبر مرگش اصلاح شد!! نکبت زده جوونه بی گناه مردمو کشته، اصلاح شه...؟؟؟؟ اون جنازه اش اصلاح شه... کثافته عوضی ... انقده از این نمک به حروما که فنقلین قمه میبرن این ور و اون ور...حقش بوده تازه کمشم بوده...باور کنین با اعدام کسی اصلاخ نمیشه
بهزاد کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟آب قندت چه شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خبر مرگش اصلاح شد!! نکبت زده جوونه بی گناه مردمو کشته، اصلاح شه...؟؟؟؟ اون جنازه اش اصلاح شه... کثافته عوضی ... انقده از این نمک به حروما که فنقلین قمه میبرن این ور و اون ور...حقش بوده تازه کمشم بوده...
بیا این لیوان اب بخور....اروم باش خانم.....
![]()
خبر مرگش اصلاح شد!! نکبت زده جوونه بی گناه مردمو کشته، اصلاح شه...؟؟؟؟ اون جنازه اش اصلاح شه... کثافته عوضی ... انقده از این نمک به حروما که فنقلین قمه میبرن این ور و اون ور...حقش بوده تازه کمشم بوده...
بهزاد کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟آب قندت چه شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خبر مرگش اصلاح شد!! نکبت زده جوونه بی گناه مردمو کشته، اصلاح شه...؟؟؟؟ اون جنازه اش اصلاح شه... کثافته عوضی ... انقده از این نمک به حروما که فنقلین قمه میبرن این ور و اون ور...حقش بوده تازه کمشم بوده...
اصلا هم زود نبود
وقتی پشت چراغ وایسادی و یهو 3نفر میریزن روت و با چاقو له و لوردت میکنن هیچ توقعی جز اعدام نمیشه داشت.
ببین من کاری به بحث اخلاقی و این حرفاش ندارم میخواست این کارو نکنه
کی بهش گفته چاقو بذاره جیبش ول بگرده تو کوچه و خیابون مزاحمت درست کنه.
میخواست اینکارو نکنه وقتیم کرده من یکی که به هیچ وجه من الوجوووووه دلم واسش نمی سوزه
اصلا هم زود نبود
وقتی پشت چراغ وایسادی و یهو 3نفر میریزن روت و با چاقو له و لوردت میکنن هیچ توقعی جز اعدام نمیشه داشت.
ببین من کاری به بحث اخلاقی و این حرفاش ندارم میخواست این کارو نکنه
کی بهش گفته چاقو بذاره جیبش ول بگرده تو کوچه و خیابون مزاحمت درست کنه.
میخواست اینکارو نکنه وقتیم کرده من یکی که به هیچ وجه من الوجوووووه دلم واسش نمی سوزه
عجب شماها چه روحیه لطیفی دارین طرف 18 سالش بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!واقعا که
به قرآن من بودم همون لحظه که بازجوییش تموم شد میدادمش دست ولی دم اون خدابیامرز تا تیکه تیکه اش کنن یه کم اعصابشون آروم شه...برای اعدام خیلی زود بود........راستی چرا شما اعصاب مصاب ندارین.........دی
به قرآن من بودم همون لحظه که بازجوییش تموم شد میدادمش دست ولی دم اون خدابیامرز تا تیکه تیکه اش کنن یه کم اعصابشون آروم شه...
ببین من عمه ام دانشجو بود مشهد...توی راه از خوابگاه تا یونی راننده تاکسی هر 4تاشونو(عمه ام و دوستاشو، داستان میکنهبعدم با جوراب!! خفشون میکنه...
دلم پره از اینجور جونورا...
5سال دویدگی کردیم تا حکمشو گرفتیم...(سال 78) اتفاق افتاد... خدا نکنه واستون پیش بیاد...
اعدام به خدا کمشونه...تیکه تیکشون باید بکنن...![]()
اینو میدونستی که داداشی نامزد داشته ؟؟؟ و قرار بوده یه ماه دیگه ازدواج کنه؟؟؟؟؟
پس نامزد ایشون چیکار کنه؟؟؟؟
ببنن در همه ی جوامع دنیا و ایران شخص که به 15سال رسید دیگه میتونه کلیه اعمال و رفتارش رو کنترل کنهعجب شماها چه روحیه لطیفی دارین طرف 18 سالش بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!واقعا که
به قرآن من بودم همون لحظه که بازجوییش تموم شد میدادمش دست ولی دم اون خدابیامرز تا تیکه تیکه اش کنن یه کم اعصابشون آروم شه...
ببین من عمه ام دانشجو بود مشهد...توی راه از خوابگاه تا یونی راننده تاکسی هر 4تاشونو(عمه ام و دوستاشو، داستان میکنهبعدم با جوراب!! خفشون میکنه...
دلم پره از اینجور جونورا...
5سال دویدگی کردیم تا حکمشو گرفتیم...(سال 78) اتفاق افتاد... خدا نکنه واستون پیش بیاد...
اعدام به خدا کمشونه...تیکه تیکشون باید بکنن...![]()
به خدا اعدام کمشم بوده...خیلی برات متاسفم عزیزم
دیدی گفتم از روی احساس تصمیم گرفتی 18 سالش بود
از نظر روان شناسی به بلوغ نرسیده بود من چه طور بگم آخه!!!
ولی بازم بهت حق میدم
دوست خوبم .. شما این درد رو کشیدید ..پس انتظار نداشته باشید از دوستان که مثل شما فکر کنن....اگر خدایه نکرده همین اتفاق برای یکی از همین دوستان بیفته ..مطمئن باشید از این بلا بدتر سرش میارن..
مشاهده پیوست 65254 ولی به نظر منم جای بخشش بود !!!!
با بچه اش اومده بود تو برنامه فیتیله!اینو میدونستی که داداشی نامزد داشته ؟؟؟ و قرار بوده یه ماه دیگه ازدواج کنه؟؟؟؟؟
پس نامزد ایشون چیکار کنه؟؟؟؟
آفرین منم میخوام همینو بگم،چون ماها سرمون نیومده(امیدوارم هیچوقت نیافته)اوج داغداری اون خونواده رو درک نمیکنیم.
ولی باز هم از نظر من اولیاء دم کار خوبی کردن که روی حرفشون موندن...
....
یکی از دوستان قضیه آمنه رو گفت
من خودم مصاحبه اش رو شنیدم که گفت من از قانون قصاص رو میخواستم ولی وقتی قانون در صورت فوت میگه قصاص و فقط میخوان کورش کنن،بهش اجازه زندگی رو میدم تا با احساس گناه از بین بره و نابود بشه.
من این خبر رو همون روز اول ..از تو یه سایت خوندم ....با بچه اش اومده بود تو برنامه فیتیله!
به جااااان دادا...
ببین ..یکی ار اشناهای ما ...داشته تو خیابون میرفته ..وقتی 6 نفر بریزن سرش ..و اولین کاری که کنن با قمه بزنن رگ های دستشو قطه کنن ....و یه عمل روش انجام بشه ...و دیگه هم مثل قبل نشه ..
ولی بعد از شکایت کشی ...اصلن نگفتن که کجایی هستید یا چی شده ...پرونده رو فرستادن تو خاک خوری ها
قانون اشتباهه ..اگر قانون درست بود اینطوری نمیشه ...
حتی ..شرکت بیمه میگه که ما هیچ هزینه رو پرداخت نمیکنیم ..بهش گفتن چرا ..میگه ..برید همون دزد رو پیدا کنید و تحویل ما بدید تا انوقت از همین دزد هزینه رو دریافت کنید
اخه ما باید بریم دزد رو بیگریم.......قانون غلطه
آی گفتی...
رئیس اسبق راهنمایی رانندگی میشه رئیس فوتبال پرسپولیس دیگه باید باقیش رو خوند...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
عکس/ دستنوشته قاتل روح الله داداشی | تالار عکس | 10 | |
![]() |
واضحترین تصاویر یک پهپاد از نهنگ قاتل | تالار عکس | 0 | |
![]() |
خوردن جسد ۳۰ دختر جوان! + عکس قاتل | تالار عکس | 12 | |
![]() |
خفن ترین قاتل امریکا ! | تالار عکس | 0 | |
![]() |
5 قاتل ناشناس اقیانوس +عکس خیلی جالبه!!!! | تالار عکس | 14 |